Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

aliffsyukriterlajaklaris

Hamba Allah,bisnesmen,i love mylife, org kampung berjiwa besar๐Ÿ’ช๐Ÿปmore vedio plz go to my youtube ๐Ÿ“ธ ig ini diupdte by admin- my managerโ˜Ž๏ธ0173032230

  • 285K Total Likes
  • 2K Tot. Comments
fokus fokus doakan impian sy tercapai .. bagi sy rezki halal itu luas..ramai org melihat  glamer itu  indah tp bagi sy tak penting dan rasanya mcm sunat jee sbb pulus itu wajib than glamer akan datang dgn sendiri.. setuju tak?? ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป . . my own resort 60pratus nak siap.. hnya tinggal loby,rumah kuda dan lanskap sahajaโค๏ธโค๏ธ #jangankutuk #taksiaplagi
apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
first raya saya di kuala lumpur sahaja soo ape lagi benda wajib sekali ambik gambar siap buat vedio lagi utk kenangan๐Ÿ˜๐Ÿ˜rindu suasana kampung..mcm saya pulak yg terover๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . bukan senang nak senang mcm mcm2 benda saya buat๐Ÿ‘ฃ๐Ÿ‘ฃ๐Ÿ‘ฃ cuba teka apa pulak next yg saya akan lakukan??kalau sesiapa nak tengok bagaimana suasana raya saya boleh subsribe TV TERLAJAK LARIS๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป @shahidadherbs
menumpang kasih..doakan sy cekal menjaga anak istimewa ini ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . . ramai yg nak tanya,komen dan PM mana saya dpt anak ini..sukar untuk saya jelaskan status anak ini.. apa pun yg boleh saya saya cakap ini anak angkat saya dan saya abah dia ... sy dan isteri  akan berusaha membesarkan dia menjadi manusia berguna.. saya beri nama dia Aliff Shah ..
apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
bosan makan rendang dn ketupat?? nah saya sharekan Resepi lazat lagi unik masakan kampung .. . . Jering Goreng cili api /berlado  Jering tua/ muda Cili padi Bawang merah Ikan bilis garam/gula dan pati ayam atau ajinomoto  Cara-cara: Kupas kulit luar jering, isi jering potong 4. Basuh, toskan dan goreng sekejap. (kalau tak goreng pon boleh, tapi goreng lagi sedap) Ketepikan. Goreng ikan bilis separuh, ketepikan. Ikan bilis lagi separuh tumbuk lumat dengan bawang-bawang & cili api. Panaskan minyak, tumis bahan tumbuk sampai garing, perasakan dengan garam& gula Dah masak tutup api, sejukkan kemudian gaulkan dengan jering & ikan bilis goreng. Siap!  Hidang dengan nasi panas... Sedikit info tentang Jering. k. Macam petai jering ni berbau cuma taklah kuat mana. Bau yang kuat itu sebenarnya ialah asid amino yang mengandungi jnsur Sulfue dimana jika dikunyah akan menjadi komponen yang lebih kecil, asid amino inilah yang menghasilkan berbagai komponen perasa dan bau.Selamat mencuba๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
saya nak kasi hadiah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . hahah khas kpd mereka yg suka bergambar boleh lahh join contest ni siapa yg nak hadiah korang follow jee ig @aliff_syukri dan tag tudung atau baju melayu yg korang pakai ..dan isnyallah 3peserta paling kacak dan cun saya akan kasi hadiah okk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ jangan lupa tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..baju melayu yg saya pakai ni eklusif dari jenama saya sendiri @aliff_syukri @aliff_syukri lawa tak??
apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
dulu sy selalu rasa rendah diri dan rasa hidup tak pernah bermakna tp sy selalu memeng kata kata azimat ini..hidup umpama besi.. hina besi kerana karat hina manusia kerana melarat.. setuju tak??
bibik dah lari soo saya jelah jadi bibik utk @kucing_ajaib ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ slamat hari raya smua..
apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
segan kita๐Ÿ˜” . . dalam ramai2 bintang dlm gambar ni smua dah dpt anugerah.. kita seorg jee tak ada anugerah.. segan kita tau sbb kita jual jamu jee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ..ni nak tnya korang dah baca belum kosmo๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ cover hadapan ruangan bintang @kosmo_online first raya.. @fashasandha @zizanrazak869 @khaibahar94
ootd dan make up tak penting yg penting kita happy dihari raya..setuju tak? . . 10tahun dah beraya dgn awak dan sentiasa buat sy rasa gembira dan bermakna @shahidadherbs ..semoga lepas ni hari raya saya sentiasa bersama awak sampai akhir hayat saya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
2M FOLLOWER AKTIF BUKAN BELI๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . bukan mudah menjadi aliff syukri saya kena kalis kecaman lagipun saya bukan sesiapa pun..sy sendiri tak sgka ada seramai ni pengikut..siapa sokong dan suka kat saya komen *muah muah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ skit ..tanda anda setia bersama saya susah dan senang๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . . yg mana mengutuk dan mengecam tak apa..ni kan hari raya soo saya maafkan je smua..๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” wartawan @amnanazimi
my love..My second raya . . . . more info mengenai raya saya boleh dptkan majalah wanita dr utusan karya saya menjadi cover hadapan๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜˜ foto by @abeyae @abeyae
galmer sgt๐Ÿ˜๐Ÿ˜apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
apa soalan anda? insyallah saya balas๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿปaktiviti raya setiap tahun.. tapi tahun ni sy beraya belah isteri saya..
siapa puasa penuh jee boleh dpt duit raya .. tapi make sure tak ada bulu..mereka dah berbulu pun x leh dpt duit raya๐Ÿ˜๐Ÿ˜
galmer sgt๐Ÿ˜๐Ÿ˜apa pandangan korang?? tag or repost kepada rakan rapat anda jika anda setuju๐Ÿ‘๐Ÿป .
my big family dan mak dan bapak mertua saya..Tahun ni raya belah -@shahidadherbs kami gilir2 setiap tahun

Loading