Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

aliffsyukriterlajaklaris

im org KG, bisnesman kosmetik and hot abah๐Ÿ™๐Ÿป,i love cook,nature,fesyen,health ๐Ÿ’ช๐Ÿป plz go to my youtube ๐Ÿ“ธ updte by admin- my managerโ˜Ž๏ธ012-9070473

  • 315K Total Likes
  • 5K Tot. Comments
cuba teka sy nak kemana?? . . membawa diri yg sedih.. ready for travel mencari rezki yg halal utk sesuap nasi.."Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan
aliffsyukriterlajaklaris
niat hati hnya nak memberi peluang family aliff melepaskan rindu tp lain jadinya.. . . sukar utk sy luahkan dgn kata kata dah lama saya jaga aliif ni dan surat akuan sumpah,lowyer smua dah buat tp sy tak sampai hati dan mcm2 benda sy dah buat tp sy redha...hati sy terlalu sedih hnya Allah shja yg tahu๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ mngkin ini yg terbaik buat aliff abah hanya mampu berdoa aliff selamat semuaโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Jgn keruhkan keadaan dia.. . . doakan yg baik utk sahabat sy @hafizhamidun ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป sebaikyaaa2 berdua lebih baik.. ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ
setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
dia adalah pengurus saya merangkap pengarah dherbs menrangkap ibu dan merangkap wife sy forever..โค๏ธ @shahidadherbs
kuda sy dah sampai๐Ÿ˜๐Ÿ˜..jika ingin menungang kuda boleh la hubungi 0111438886 en joe kelas menunggang di buka setiap hari .. hnya rm25 shj.  @mel77_melati
setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
kejayaan tanpa usaha mustahil akan menjelma mnjadi kenyataan...jangan menangis jika gagal sbb keggalan itu mengajar anda matang...teruskan usaha menujukejayaan wlapaun pahit yg perlu dilalui sbb ada manis dihujungnyaโค๏ธโค๏ธ #ootdabgterlajaklaris
good nite darlingโค๏ธ . . masih bekerja ditengah malam..penat nak jaga hati org...biarlah orang benci kita janji kita tahu niat kita buat bisnes apa kalau layan org kutuk ni tak leh berjaya lah bisnes.. yg penting i nak tngok hotel i sendiri di oversea๐Ÿ˜ Usahlah nak sedih pikir dan fokus jee apa yg anda nak buat nanti org yg benci kamu tu lama2 dia suka laa.. kalau tak suka ada org lain yg suka kamu nanti..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ setuju tak??
setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
kami shabat baik..biar org mengata kami.. tp kami tahu hati budi masing2 ..sebenarya kami dah bertahun tahun  dah kenal dan  buat berbagai bisnes dgn @wakdoyok dr zaman dia naik kereta staria sampailah bmw dan skrg dah nak order masteng.. siap ada rumah baru berkat kesabaran dan usaha.. so kalau dengar cerita buruk jangan terus judge terus.. anda kena kenal dulu kami ..
lauk pelik . . siapa seblum ni dah try ..masakan ringkas saya..jgn lupa tag dgn saya tau kalau korang dah masak resepi saya ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . .  kalau korang nak tngok more vedio masakan sy boleh ke youtube  TV TERLAJAK LARIS  sbb kat sana bayak giler vedio sy yg ada lebih panjang ..๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
Duit tak cukup? Jom sy ajar kasi cukup๐Ÿค‘๐Ÿค‘ Saya nak bantu korang  jadi jutawan...dgn pantas dgn modal rendah giler๐Ÿ‘ . .  Tak percaya ke nk jadi jutawan dgn hanya jadi stokis? SAYA ADA JALAN! Yg dah terbukti berjaya..sy dah lahirkan lebih dr 60org jutawan dimalaysia.. siapa berminat nak join plz segera wassup 0126630604 manager saya๐Ÿ‘Œ๐Ÿป hanya 30 org yg dicari๐Ÿ™๐Ÿป
Ketakutan yang membuat kita berhenti untuk berjuang, maka atasi lah ketakutan tersebut dengan keberanian dalam bertindak dan mengambil keputusan. . . Bagi saya "kalau nak give up tu boleh tapi jangan lelama. 2 minit cukuplah, lepas tu bangun balik". . "manjada wajada" sapa yang berusaha dia pasti berjaya tu janji Allah...doakan sy sehat & murah rezeki & begitu jgk sy doakan korg semua kaya & berjaya aminโค๏ธ apa yg korong ralit perhatikan tu??
setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
bestyee jadi anak raja dulu selalu berangan nak jadi anak raja atau kawin dgn anak raja..org biasa nak kawin baju nak ala ala raja ..anak raja kawin biasa je ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ diorg kawin pakai baju kurung kosong pun nampak mewah dn anggun ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cer org kebanyakkan pakai baju cam style ni sure ada jee yg tak kena..
makan tepi jalan๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ . . cuba tngok muke sy yg neves tu mcm anak kena bising dgn abah dia kan..betuk tak??๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ sebanarya sy takut saya kena setepek lagi dgn dato dr @chefwan58 ๐Ÿ˜
setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
My kidsโค๏ธ my sold ..

Loading