Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

aliffsyukriterlajaklaris

Pemenang ikon usahawan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ dari dewan perniagaan melayu, more vedio plz go to my youtube ๐Ÿ“ธ ig ini diupdte by admin- my managerโ˜Ž๏ธ012-3743261

  • 203K Total Likes
  • 3K Tot. Comments
korang rasa patut tak program rialiti show #ohabangkosmetik dibuat?? . .  next projek๐Ÿ˜๐Ÿ˜ apa eek nama yee..
Saya sangat excited kalau dapat dtg ke Kelantan...jadi  org2 kelantan....jangan lupa temui saya di Melissa Fest Pasir Emas Dari pada hari Jumaat 28/4 (esok) Jam 3-4 petang...saya nak bg hadiah istimewa pada org2 kelantan... dan saya  juga nak dikocok-dikocok ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...jumpa esok ya....Gomo Kelate Gomo๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜......
kalis kecaman...bagi sy biar orang nak kata apa, janji kita ada matlamat dan tujuan yang betul untuk kita lebih berjaya setuju tak?? . . tngah jem kee? sy tngah shooting utk up commig big projek .....๐Ÿ˜
azapyee..Puas saya berlatih dan menuntut ilmu lakonan dgn pengarah hebat dan juga pelakon2 senior. Menangis, ketawa macam orang giler semua ada.. Cuba korang komen??Teruk atau bagus mutu lakonan saya kasi teaser skit insyallah hujung tahun ni keluar lah filem ni? . . Secara jujurnya, mula- mula saya berbelah bagi bila menerima tawaran dari dato prof @razakmohaideen kerana sy sndiri tidak pasti boleh berlakon atau tidak? Kalau jual kosmetik tu boleh lah๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ dan sy takut utk menerima kritikan dr masyarakat...pulak tu bekerjasama dgn nama besar seperti @fashasandha @yusrykru. semoga filem ni nanti boleh diterima semua dan teruslah menyokong saya dalam apa jua bidang yang saya ceburi ๐Ÿ˜™@badangthemovie @elialailey . .  #badangthemovie
Saya sedang mencari rumah mewah  condo berhampiran pavilion atau klcc.. sajee je nak buat persingihan jee...kalau boleh yang dekat dan boleh jalan kaki je... siapa ada info boleh hubungi no 0123743261 plz wassup deatil berserta gambar..
inilah projek dan hobi terbaru sy... . . mcm mana dah nak siap dah villa contoh  siapa yg suka plz komen mee๐Ÿ˜™ lps ni sy akan tmbah lagi 30unit๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— . .  Utk melihat lebih banyak proges resort ini sila follow @kucing_ajaib @kucing_ajaib sbb page ini akan dikongsi bersama..mcm mana dah nak siap dah siapa yg suka plz komen mee๐Ÿ˜™
alhamdulillah sy dilantik menjadi Ikon Jom Sihat yg dianjurkan dan disokong oleh Kementerian Kesihatan Malaysia..
kehidupan setiap pagi saya... . . .  More vedio plz go to my youtube canel: tvterlajaklaris
kan betul ramalan saya... . . tahniah pada sahabat saya @fashasandha yg baru je menang anugerah Bintang Filem Meletop AME 2017 ..tanjat saya sbb waktu tu sy ada dijakarta atas urusan bisnes.. harap2 lepas ni fasha menang lagi tahun depan utk filem terbaru fasha bersama saya @badangthemovie . siapa nak tngok  brp ramai yg akan suport sy dan nk tngok saya berlakon film ni cer komen i skit๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—
morning sy ontheway nak ke utusan karya ada foto shoot cover majalah..kasut snekers kesukaan sy simple dan nampak sy muda๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #sayadahtua
tak payah tngok vedio ni kalau nak kecam sy..niat sy nak memberi inpirasi dan share diairi kehidupan saya sahaja dan sy berharap ambik yg baik perangai saya dan buang yg jahat perangai saya ok.. sy hnya lelaki dan manusia biasa.. . . rezki dan nikmat mmg Allah beri pinjaman dan sy amat hargai dan saya gunakan dijalan kebaikan dan paling bahgia bila kita boleh berikan org yg tersyg bahgia.. . . .  selama hampir 10 tahun dialah bersama sy susah dan senang..tak salah rasanya sy hargai wife sy rumah..setuju tak..sy harap awak suka dgn hadiah ni rumah ni nama awk ..harap lebih ramai suami menghargai isteri diluar sana . . .  More vedio plz go to my youtube canel: tvterlajaklaris
rezki dan nikmat mmg Allah beri pinjaman dan sy amat hargai dan saya gunakan dijalan kebaikan dan paling bahgia bila kita boleh berikan org yg tersyg bahgia.. . . .  selama hampir 10 tahun dialah bersama sy susah dan senang..tak salah rasanya sy hargai wife sy rumah..setuju tak..sy harap awak suka dgn hadiah ni rumah ni nama awk ..harap lebih ramai suami menghargai isteri diluar sana๐Ÿ˜Ž
masakan kesukaan sy .. siapa suka makanan kg mcm saya? sedap kannn
mcm best je naik superlerbick ni..sy budak baru nak belajar naik motor..ada siapa nak ajar saya tak?? #motor #petua
cuba anda teka ini motor saya atau motor pinjam???
i love deco ..suka melihat benda yg indah dan kemas lawa tak??.. malas nak buat caption panjang2 nanti kn kecam ..
Ok tak spek mata saya ni?? Atau lagi handsome saya tak pakai? . . Sy hnya manusia biasa tolong beli lipstik sy siapa yg dah cuba tau lah betapa hebatnya lipstik saya..ni lipstik rawatan utk lelaki dan wanita yg isap rokok akan jadi kemerahan matural harga rm25 jee bukan 25000 ๐Ÿ˜ boleh beli dgn agen online dherbs ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . P/s spek mata tu tak dijual okey๐Ÿ˜˜
Takut nak tulis caption .. banyak sangat manusia yg sentiasa berfikiran negetif ๐Ÿ˜ข korang tngok lah pic dan tulis lah caption sndiri.. . . Banyak sgt ustazah dan ustaz celup d sini๐Ÿ‘๐Ÿป
Sedih nak tinggalkan jakarta.. ill missing u and ill come back.. cewahh skeping landon.. betul tak grammar saya??
Cabaran untuk diri saya..siapa saya 10tahun lagi๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป . . Semua orang nak sukses dan ada impian sendiri ...impian saya nak jadi towkey kosmetik dan towkey perumahan..bukan suatu perkara yg mudah.... .  Terasa aura beliau..sy  bersama mentor dan sifu saya dato wira yusof jusoh saya teringin menjadi seperti beliau dalam masa 10tahun dari sakarang bapa,suami dan bisnesmen yg hebat..doakan sy berjaya dunia akhirat ya yaa๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
Assalamualaikum.. salam jumaat di bumi ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ bertuah๐Ÿ™๐Ÿป

Loading