Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

aliffsyukriterlajaklaris

IG org KG, bisnesman kosmetik and abah for3 kidsπŸ™πŸ»,i love cook,nature,fesyen,health πŸ’ͺ🏻 plz go to my youtube πŸ“Έ updte by admin- my manager☎️012-9070473

  • 191K Total Likes
  • 8K Tot. Comments
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
jgn salahkan saya..kalau korang hebat sgt korang jee sponser . . aku sponser berjuta2 okey ..hak hadiah smua bukan hak saya..Suka2 korang je nak kutuk saya kedekut la bg hadiah kat sorang pemenang je lah....ko ingat af tu rancangan Aliff Syukri kamarzaman ke? tu rancangan astro...ingat bila kita sponsor kita boleh buat suka2 ke apa yg kita nak nak naik stage pun kena minta kebenaran..saya ni bayar berjuta ya utk sponsor jadi kalau korang2 tak tau baik korang diam jer ..korang tau tak nak cari duit ni aku separuh mampus korang nmpak aku seronok jee tp aku memngagau cari duit nak bayar kat astro korang pikir tak??...korang ni mmg dah terbiasa mengutuk jadi ada je benda yg di cari salah...padahal x ada kaitan pun dgn saya . . . Saya ni pun tak berapa pandai tapi tak lah sampai nak lebih2 tunjuk pandai mcm korang ni...Ingat kita ni sponsor suka2 ke? tau tak kita ni sponsor sbb nak dapat airtime iklan,nak promosi produk sbb rancangan tu ratingnya tingginjadi banyak orang tengok...kalau saya x sponsor pun af tu tetap juga berjalan ya awak2 semua yg suka sangat nak cari salah orang ni...buka mata dan buka sikit minda tu......
berjuang demi bisnes ..sy nmpak happy  malam tapi habis sahaja konsert sy disembur dan di hina kau2πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
SABAR SYUKRI..sabar.. tunggu penjelasan saya esok😏😏😏 sy terlalu penat dan letih skrgπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
siapakah yg patut menang bagi pendangan anda??.. . . . . Dherbs terlajak laris penaja af mega star...himpunan bintang2 terkenal af dr musim pertama hingga seterusnya
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
ramai orang bertanya kepada saja kenapa isteri saya tiada dekat sebelah saya malam ni.. sebenarya sukar untuk saya ceritakan perkara yg sebenar ..ckuplah saya maklumkan isteri perlu berehat ..tak apa sy masih di sini demi family kita walapun syg tak ada disebelah.. b tahu itu lebih penting.. i always with u event we stay far syg❀️❀️ @shahidadherbs
korang nak siapa jadi juara?? mcm mana gelagat kami bertiga tngok konsert tadi?? @elfiraloy @sufiansuhaimi_
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
sedih😰😰 demi perniagaan sy gagakan diri juga walapun penat.. sedih sgt sbb my wife tak ada kali ni sebelah sayaπŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ @shahidadherbs thanks @budiey interview kita tadi.. . . Dherbs terlajak laris penaja af mega star...himpunan bintang2 terkenal af dr musim pertama hingga seterusnya
dah smpai dah... Dherbs terlajak laris penaja af mega star...himpunan bintang2 terkenal af dr musim pertama hingga seterusnya.
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
Lawa tak baju saya ni?? Kalau tak lawa saya tukar lainπŸ€”πŸ€”πŸ€” . . Dherbs terlajak laris penaja af mega star...himpunan bintang2 terkenal af dr musim pertama hingga seterusnya.
bukan mudah menjadi saya..disebalik tabir kehidupan saya.. . . nasib baik ada pari2 dan para2 yg menjaga saya..... kekdang jumpa family seminggu sejam sahaja😰😰😰😰..sungguh penatnye ..byg kan seharian program tv3 CEO sebagai ketua juri jam 1pagi baru habis lps tu pagi esok  gi shooting dari pukul 8pagi pg games show astro now saya dh ontheway ke konsert AF FINAL.. smpai la jam 1pagi😰😰😰sekarang ni... tak habis2 lagi .. . @mohdaizatjaafar thanks my manager😘😘 . .  Ko orang jangan lupa ye...nantikan kemunculan saya di astro .Dherbs terlajak laris penaja af mega star...himpunan bintang2 terkenal af dr musim pertama hingga seterusnyat
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
Nak bersiap dah..Kita dah nak start melaram...Debarapan af semakin dirasa.. korang rasa siapa menang??
Kita dah nak start melaram...Debarapan af semakin dirasa..
setuju tak???βœŒπŸ»πŸ˜‰ tag ur friends or share 😘
Resepi kerabu kerang ala ala thai..korang buat lah kat rumah nanti jgn lupa tah kat saya tau😘😘 .  Bahan diperlukan :  kerang 3 biji cili padi * 1 biji bawang kecil * 1 ulas bawang putih * 1 sudu daun ketumbar * 1 biji tomato * 1 s/b sos ikan 1 s/b gula pasir 1 s/b jus limau kasturi / nipis 1/2 cawan jus asam jawa baju sy dr @razman_razmikualalumpur
Hanpir nak pangsan saya akhirnya kami juara . . Sumpah saya penat sgt tapi seronok sbb smua peminat dan sahabat beri saya sokongan utk Game show yang melibatkan semua orang ini mula-mula saya tak yakin saya boleh masuk game show ini tapi saya kuatkan diri . . Syukur semuanya berjalan lancar ..saya hargai sangat mereka yang datang dari jauh perlis Langkawi sabah Sarawak semata-mata nak memberi sokongan dan menjayakan game show ini dan alhamdulillah ..siapa sangka kami diumumkan sebagai juara saya ingin memohon maaf sekiranya layan saya kurang memuaskan kerana saya tidak sihatDan saya agak busy ketika itu apa pun kenangan bersama orang amatlah saya hargai sampai bila-bila bila-bila😘😘

Loading