Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aulademusicaiteatre

aulademusica

aulademusicaiteatre

L' Aula de Música i Teatre Musical és un espai de creació per a totes les edats. Oferim cursos diversos de música, teatre, dansa i pintura.

  • 340 Total Likes
  • 14 Tot. Comments
Avui hem anat a Ràdio Sant Feliu a parlar del llibre i la funció d'aquest diumenge. L'entrevistada ha sigut Mar Canal la noia que no vol fer els pastorets. I hem parlat amb la doctora Judith Armstrong investigadora de la síndrome de Reet de l'hospital Sant Joan de Déu.
Investigan amb llums de colors.
"El diumenge 17 de desembre a les 12h al Centre Parroquial presentem una producció del teatre Avenç d'Esplugues i L'Aula de música i teatre de Sant Feliu: Tot fent Els pastorets, una comèdia musical protagonitzada i interpretada per un elenc de joves d'edats entre els 5 i els 20 anys. Sota la direcció de Pere Cabaret i una dramatúrgia feta a mida per Ruth Estrada la proposta és un espectacle fresc i divertit amb música en directe a càrrec d' Eduard Núñez. L'acte de diumenge inclourà la presentació del llibre disc de l'espectacle editat per El Cep i la Nansa Edicions. Els drets d'autor i edició de l'obra aniran destinats a la recerca de la síndrome de Rett a l'hospital de Sant Joan de Deú. El llibre es podrà comprar després de la funció i els artistes estaran encantats de signar-vos-els. Un bon regal per aquestes festes que inclou el CD amb les músiques de l'espectacle i el text de l'obra
Preparant la mostra de teatre de  amb música, llums i colors!
Grup de teatre experimentant amb llums i ombres.
Avui al taller de teatre hem estat creant un nou taller explicant històries amb objectes. Les propostes són la bomba de creatives, un imaginari desbordant!
Pintant lentament seguint la música "Vent" Pere Bardagí.
Tot fent els Pastorets, de Pere Cabaret i Ruth Estrada que, amb la col·laboració de l'editorial El Cep i la Nansa, donen els drets d'autor i el 15% de les vendes del llibre-disc que teniu a les mans per tal que es pugui continuar avançant en la lluita contra aquesta síndrome tan incapacitant. El projecte, per a les famílies i els especialistes de la salut que treballen quotidianament en el tractament de les nenes que conviuen amb la Síndrome de Rett és una invitació divertida, creativa i pedagògica que estimula el moviment, les ganes de seguir cantant i ballant més enllà de la malaltia. És un respir.  I és més que estimulant adonar-se que els protagonistes de Tot fent els Pastorets són nenes i nens de totes les edats que estimen la música i el teatre, infants i adolescents solidaris.
En Pau Raya tocant el seu instrument inventat "Trumpetó".
Ta-txan!
Avui ha estat l'última sessió de gravació a l'estudi del nostre arranjador Eduard Núñez.  Ha estat un plaer treballar amb ell i amb tot l'equip d'intèrprets que han participat en la gravació amb les seves fantàstiques veus. Ha estat molt emocionant!
L'espectacular força de la Mar Canal queda enregistrada en aquest fabulós disc que aviat tindreu a les vostres mans
Avui gravant amb els nostres pastors còmics Ramsés González i Nil Roca a dalt del taboret.
Aina Fernández, Laia Montañana i Aina Chiwala!.Tot un luxe treballar amb aquestes grans intèrprets!!
Avui hem tingut entre nosaltres les joves promeses teatrals de "Tot fent pastorets". Aina Fernández, Laia Montañana i Aina Chiwala!.Tot un luxe treballar amb aquestes grans intèrprets!!
Escolteu com rugeixen les nostres fures de l'infern!
Mireia Cespedes, Clara López, Martí López, Ainhoa Ferrara, Lucia Collado i Paula Herraez. Tot un luxe i diversió!!
Avui han vingut a gravar els nostres coristes: Mireia Cespedes, Clara López, Martí López, Ainhoa Ferrara, Lucia Collado i Paula Herraez. Tot un luxe i diversió!!
Júlia del Pino i la Clàudia Ferández gravant el tema: Teatre o televisió ?
Avui hem tingut a la Júlia del Pino i la Clàudia Ferández fent petar els micros amb les seves interpretacions. Són la bomba!
Amb la veu de la Paula Fresneda engeguem un altre cop la gravació del disc "Tot fent pastorets". Anem amb ritme frenètic però amb humor, cançons i cabaret!

Loading