Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aulademusicaiteatre

aulademusica

aulademusicaiteatre

L' Aula de Música i Teatre Musical és un espai de creació per a totes les edats. Oferim cursos diversos de música, teatre, dansa i pintura.

  • 475 Total Likes
  • 26 Tot. Comments
Final de curs teatre musical amb "Game over".
Final de curs amb l'obra "El portal màgic"
Edurecerca 2017
Premis Edu recerca baix llobregat.
#edurecerca2017 amb Aula de música i teatre.
Fem teatre! Final de curs amb "Animalades de paper".
Maxi-mec-mec. Awana, maxi-mec-mec!!
No us perdeu demà LA TROBADA DE COMBOS a l'Aula!!!! Un espai proper on compartirem tota una tarda plena de Funk, Soul, Rock, Jazz, Reggae...🎵 Despedim el curs amb tots els nostres alumnes de Combo gaudint com sempre de la música i molt més.  T'esperem a les 18h, no t'ho perdis 🎉
"Game Over", obra presentada a la mostra de teatre infantil i juvenil d'Esplugues ha guanyat els següents premis: millor direcció (Pere Borrell) i millor actor secundari (Ramsés González) Molt contents de compartir amb tots vosaltres aquesta bogeria creativa!!!
"El portal màgic", obra presentada a la mostra de teatre infantil i juvenil d'Esplugues ha guanyat els següents premis: millor obra, millor direcció (Pere Borrell) i millor posada en escena. Gràcies a tots els que heu participat i a les seves famílies. Un plaer compartir aquests moments amb vosaltres.
A l'Aula es respiren moltes ganes d'estiu!!!! Amb el nou tema que està sent tot un èxit i cantant amb alguns dels nostres nens del grup jove de Teatre Musical🎵 No t'oblidis de venir al casal, t'esperem 🎉🙌
Aula de música i Teatre participa a la V mostra de teatre infantil i Juvenil d'Esplugues de Llobregat amb la nova obra de creacció "Game over".
Tenim un estant a la fira de Sant Feliu de llobregat. Vine a fer-nos una visita!
Adrià Grau canta un tema "Problemes" del musical "Tot fent pastorets"
L'Auditori. Us proposem una estona màgica envoltada de sons que apareixen i desapareixen cercant complicitat i omplint l’espai. Es tracta d’un viatge sonor amb 4 cantants per diferents indrets i moments. És un concert especialment dissenyat per als més petits, en el que viuran aquesta experiència asseguts a terra i envoltats de la música que els intèrprets executaran desplaçant-se pel seu voltant.
Taller de teatre gest i imaginació.
HO HEM ACONSEGUIT!!!!!!!! GRÀCIES A TOTS ELS NOSTRES MECENES EL SOMNI DE LA COMPANYIA ES FARÀ REALITAT. PODREM DONAR CONTINUÏTAT AL PROJECTE AMB LA GRAVACIÓ DEL LLIBRE CD DEL MUSICAL TOT FENT PASTORETS.
Backstge del musical "Tot fent Pastorets" backstge# teatre# pastorets# show #
Aquesta  foto pertany a l'últim dia de funció: actuant amb el cor, tots ells, tan generosos com sempre, van aconseguir emocionar tot el pati de butaques. Un espectacle musical sense artificis on el que es veu és el que hi ha. Ells i elles són molt grans, en escena i fora d'ella. Ara ens queda el repte del Verkami. Creuem els dits i esperem que puguem fer aquest CD llibre tan desitjat. Us ho mereixeu!!! Visca "Tot fent pastorets".
Taller de teatre experimentant amb materials.
Recordeu que el verkami per la gravació del disc continua en marxa, per tal de disposar d'una eina amb la qual replicar aquest projecte socioartístic arreu de Catalunya. https://www.verkami.com/projects/16710-cd-de-lespectacle-musical-tot-fent-pastorets A veure si entre tots ho aconseguim!!

Loading