Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aulademusicaiteatre

aulademusica

aulademusicaiteatre

L' Aula de Música i Teatre Musical és un espai de creació per a totes les edats. Oferim cursos diversos de música, teatre, dansa i pintura.

  • 764 Total Likes
  • 43 Tot. Comments
Tenim un estant a la fira de Sant Feliu de llobregat. Vine a fer-nos una visita!
Adrià Grau canta un tema "Problemes" del musical "Tot fent pastorets"
L'Auditori. Us proposem una estona màgica envoltada de sons que apareixen i desapareixen cercant complicitat i omplint l’espai. Es tracta d’un viatge sonor amb 4 cantants per diferents indrets i moments. És un concert especialment dissenyat per als més petits, en el que viuran aquesta experiència asseguts a terra i envoltats de la música que els intèrprets executaran desplaçant-se pel seu voltant.
Taller de teatre gest i imaginació.
HO HEM ACONSEGUIT!!!!!!!! GRÀCIES A TOTS ELS NOSTRES MECENES EL SOMNI DE LA COMPANYIA ES FARÀ REALITAT. PODREM DONAR CONTINUÏTAT AL PROJECTE AMB LA GRAVACIÓ DEL LLIBRE CD DEL MUSICAL TOT FENT PASTORETS.
Backstge del musical "Tot fent Pastorets" backstge# teatre# pastorets# show #
Aquesta  foto pertany a l'últim dia de funció: actuant amb el cor, tots ells, tan generosos com sempre, van aconseguir emocionar tot el pati de butaques. Un espectacle musical sense artificis on el que es veu és el que hi ha. Ells i elles són molt grans, en escena i fora d'ella. Ara ens queda el repte del Verkami. Creuem els dits i esperem que puguem fer aquest CD llibre tan desitjat. Us ho mereixeu!!! Visca "Tot fent pastorets".
Taller de teatre experimentant amb materials.
Recordeu que el verkami per la gravació del disc continua en marxa, per tal de disposar d'una eina amb la qual replicar aquest projecte socioartístic arreu de Catalunya. https://www.verkami.com/projects/16710-cd-de-lespectacle-musical-tot-fent-pastorets A veure si entre tots ho aconseguim!!
Ahir 29 de desembre de 2016, hem anat a cantar a l'hospital Sant Joan de Déu els temes de "Tot fent pastorets". Hem compartit cançons i rialles amb els pacients i els seus familiars tot trencant la quarta paret i dotant "Tot fent pastorets" d'una dimensió transversal que esperem tingui continuïtat!!!
Recordeu que el verkami per la gravació del disc continua en marxa, per tal de disposar d'una eina amb la qual replicar aquest projecte socioartístic arreu de Catalunya. https://www.verkami.com/projects/16710-cd-de-lespectacle-musical-tot-fent-pastorets A veure si entre tots ho aconseguim!! #verkami
Gràcies a tots per la bona feina d'aquest cap de setmana. La funció d'avui ha estat electritzant!!!! Gràcies de tot cor. I recordeu, la setmana que ve hi tornem!
Concerts de Nadals amb Combo Jove!
Teatre creatiu música i acció #creativitat #aula🔝 #santfeliu #teatre
Inventant notes #creativitat#aula🔝 #santfeliu
Dia de la UNESCO acte commemoració al Museu Marítim. Actuació inaugural de l'Aula de Música de Sant Feliu amb tres caçons originals de tres llibres de Roald Dahl. Música i lletra Pere Cabaret.
Hem participat al dia de la Unesco, tot cantant 3 temes originals basats en els #llibres d'en #roalddahl.
Amb més il·lusió que mai tornem amb aquest espectacle musical a Cornellà de Llobregat, reserva les teves entrades.... Vinga a què esperes?
Adrià Grau 12 anys interpreta la seva cançó inventada titulada "Snowing Bells" #aula🔝 #santfeliu #creativitat #piano #christmas #snow ❄
Animalades de Paper un llibre on els nostres alumnes participan en la creacció de la má de Pere Cabaret. #cepilanansaedicions #artsesceniques #art #childrenbookstore #aula🔝 #santfeliu
Com a centre de recerca en arts escèniques especialitzat per joves i adolescents, l'Aula i els seus alumnes han participat en aquesta publicació del Cep i la Nansa dirigida per Pere Cabaret #perecabaret #cepilanansaedicions #artsesceniques #teatre #aula🔝 #santfeliu

Loading