Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aznilnawawihm

Aznil Hj Nawawi

aznilnawawihm

**YG PROMOTE IG AKAN DIBLOCK**

  • 48K Total Likes
  • 737 Tot. Comments
Tengok ni!!! Eksklusif dr @hattadolmat_ @hattadolmatofficial . Ramadan kareem to all! ❤ More detail about this design and all embloom eid luxe raya exclusive collection; 👉🏻 www.hattadolmat.my . . . Embloom Eid Luxe Exclusive Raya Collection by Hatta Dolmat Officially LIVE on Website www.hattadolmat.my keep updated!  @hattadolmatofficial #lebarancollection #rayacollection #rayaluxe #raya2017 #bajulebaran #raya #rayacollection #rayaluxe #hattadolmat #hattadolmatraya2017 . 👉🏻 WWW. HATTADOLMAT.MY
Satu lagi usaha #paknil untuk peminat2 Paknil. Insyaallah. #paknilkalaulaboleh dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial sempena Hari Raya. Tu sebab Paknil harap korang dapat follow IG @bazaarpaknilofficial sebab secara tak langsung korang juga membantu 😁
aznilnawawihm
Jom jumpa #paknil hari ini di #bazaarpaknil Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam hari ni jam 2pm!!
Alhamdulillah. #paknilreviewpercuma mendapat sambutan dari ramai peniaga2 kecil dan baru. Namun, usaha dan penat lelah #paknil buat review tanpa kenakan sebarang bayaran ini lebih kepada belah Paknil sahaja. Sokongan untuk follow IG @bazaarpaknilofficial dan FB BazaarPaknil dah semakin lemah malah ada yg menuduh Paknil sebagai 'jakun followees'. Ini sekali gus melemahkan semangat Paknil. Korang nampak kan kesungguhan Paknil setiap kali buat review? Kalau kat IG lain yg buat review ini mungkin beratus atau beribu ringgit dikenakan. Tapi Paknil tidak kenakan sebarang bayaran. Dan pernah ada yg  Paknil post,  mencecah sehingga lebih 40k views. Paknil minta maaf jika permintaan ini adalah sesuatu yg menyusahkan. Paknil ikhlas nak tolong tapi jika tak dihargai, lemah jugak semangat ini. Paknil anggap ini sebagai cabaran. Pada yang dah follow IG @bazaarpaknilofficial dan FB BazaarPaknil, Paknil pun takde cara lain untuk balas budi anda kecuali ucapan Terima Kasih 😔
@crunchycrunchy_marvelous hantar #paknil crunchy popia nestum dan milo yg rangup! Tak sempat tunggu raya hehehe 🤣🤣 . Harap dapat follow IG @bazaarpaknilofficial untuk pastikan Paknil dapat terus kan #paknilreviewpercuma ini. Tkasih
Nachos telur asin dap dap dap dari @streeatslechef Satu kelainan yg berani!!! Syabas!! . Anyway, video ni dirakam semalam ok. Nanti ada yg suka buat andaian kata #paknil tak puasa pulak 🙊 . Sila follow IG @bazaarpaknilofficial jika anda mahu lihat #paknilreviewpercuma ini diteruskan k
Pertama kali buat kek ondeh2, seronok bila menjadi!!! #cakewhat
Cantik2 koleksi baju melayu kanak2 di @buudak2 !! Nak raya ni, anak2 boleh bergaya dgn baju melayu yg menarik!!! Stock terhad tau!! Order sekarang!! . #paknilreviewpercuma ini dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial Korang dah follow IG ni??
Jom shopping di #bazaarpaknil menjelang raya ni!! Hari ni pun dah penuh orang mula buat persiapan awal!! Besok #paknil pun akan buat singgahan dan kemunculan. Jumpa di sanaaaaaa!!!
Buat cake utk buka puasa esok. Selamat bersahur semua #cakewhat
Korang yg beli lukisan khat di #gopaknil di #goshop Rabu depan kul 10am, akan menerima sampul kad raya yg #paknil sign sendiri! Eksklusif hanya semasa siaran langsung hari itu sahaja!
#paknilreviewpercuma kali ni nak rasa cheese tart dari @bundaharraz.kitchen . Review in secara percuma. Sila follow IG @bazaarpaknilofficial dan FB BazaarPaknil tanda sokongan korang atas usaha ini
That face bila.....? (Selesaikan ayat ini)
Combo #bazaarpaknil dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
#bazaarpaknil cap dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
#bazaarpaknil cap dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
Selamat menyambut bulan Ramadhan semua
@rumirizqeen #ted #myteddy yg manja dgn atok2 dia...
Semalam di #gopaknil #goshop kami menjual bagasi Barry Smith dan sebagai gimik, kami melakonkan semula detik penyingkiran Akademi Fantasia seperti ketika #paknil mengacarakannya suatu ketika dahulu. Seketika itu juga ingatan Paknil dan penonton ditarik balik ke era AF1-AF5 😔
Kadang2 kita kena perlahankan langkah kita #deep #bakar300cals #bakar400cals #bakar500cals

Loading