Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aznilnawawihm

Datuk Aznil Hj Nawawi

aznilnawawihm

**YG PROMOTE IG AKAN DIBLOCK**

  • 60K Total Likes
  • 592 Tot. Comments
Perangai anak2 muda yg selalu #paknil nampak di IG dsn FB iaitu ambik gambar sendiri di cermin. Tak ada front camera ke? 不不
Wah! Penonton #gopaknil pun dapat tiket menonton #afmegastar!!! Terima kasih @norahr75 #goshopgirl sbb payung tiket utk 4 penonton bertuah!!
Slow pun takpe #bakar300cals #bakar400cals
Antara steak dan ribs yang terhebat #tonyromas @trmalaysia
Birthday boy @rizaznil !!
#ringringrnggit jam 930mlm ini di #astroprima105 Macam2 cerita iktibar dapat kita kutip malam ini. Pada setiap rumah ada cerita mereka yg tersendiri
Yeah dah pakai apron!! Skil di dapur nak bermula! Jom tonton #gopaknil di #astrogoshop118 tepat kul 10am!!
Ssbelum LIVE mula di #astrogoshop118 #gopaknil kita swafoto dulu!!!
"Apalah yg aku nak masak jap lagi ni?" Nantikan #gopaknil tepat kul 10am di #astrogoshop118
Happy birthday anak!! Papa loves you till jannah!! @rizaznil
Terima Kasih @beritaharian atas perkhabaran ini. Semoga ini memberi semangat kepada kami semua untuk terus berbakti pd bakal2 graduan
Thank you @nstonline for the coverage n report!! May all of us be given strength and good health to perform our duty. Amin
Terima kasih @utusanonline  atas laporan ini. Doakan #paknil boleh memikulnya #duta #universitimalaya #um #umisone
Pencarian Hero Remaja kembali lagi Khamis ini jam 9mlm. Siapa hero pilihan korang?
Saper nak tengok #paknil bertanding masak dengan @chefzeniq di #gopaknil? Nanti kan esok kul 10am di #goshop #astrogoshop118
Perlantikan #paknil sebagai Duta Alumni Universiti Malaya adalah seperti sirih pulang ke gagang, pinang pulang ke tampuk. Terima kasih #universitimalaya #um #umisione
Terima kasih kpd @jakeltextile kerana menyediakan dan menaja pakaian bendera untuk acara sukan SEA dan di #afmegastar 睹nowanawi
Tak lama sebenarnya masa yg dituntut untuk bakar lemak. Hari ni #paknil buat kurang dari 40minit. #bakar300cals #bakar400cals
Semalam lepas konsert #afmegastar #paknil pekena nasi lemak royale!! Sekali ada #paparazi dah ambik gambar masa Paknil suap mulut besar punya!! @aqoimran terbaek!!!
Subhanallah. Terima Kasih @jaydeesm atas tulisan ini. Insyaallah jika tenaga #paknil masih diperlukan, paknil akan terus menjalankan tanggungjawab Cc @beritaharian
Setiba di #afmegastar semangat patriotik diteruskan dgn pembukaan #afmegastar dgn lagu #jalurgemilang

Loading