Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aznilnawawihm

Aznil Hj Nawawi

aznilnawawihm

**YG PROMOTE IG AKAN DIBLOCK**

  • 24K Total Likes
  • 245 Tot. Comments
Feeling2 sporty petang2 ni dgn top jumper dari #adidas
#paknil hargai kerjasama korang semua untuk menaja 'FOLLOW' akaun Instagram  @bazaarpaknilofficial ramai2 agar #paknil boleh teruskan usaha membantu usahawan2 baru mendapat khidmat #paknilreviewpercuma di IG. Bg paknil, 1juta follower Paknil boleh sama2 dpt manfaat jumlah yg ramai itu.  Modal mereka kecil tak mampu utk iklan beribu2 ringgit. Followers mereka pula kecil utk mereka war2kan product mereka. Jadi, pinta Paknil jika korang boleh bantu jugak dgn hanya follow IG @bazaarpaknilofficial dan repost posting ini sgt Paknil hargai 😁 Kalau kita ramai, kita mampu lakukannya. Tak perlu bayar Paknil. Paknil ikhlas buat review. Rezeki Allah akan salur cara lain buat Paknil. Terima Kasih semua.
Kejadian semalam di #lalakland #bazaarpaknil Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam. Seronok giler bersama @zarulumbrella dan @zaruliansfc. Pada Ahad 30 April ni pulak kita ada @acheykintangkintung !!! Turun tau!!! Lalakland dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
Allahu Akbar! Dirgahayu Tuanku!!
Ini kekakar!! #repost @rara.zuraa_ ・・・ Suara peserta terlalu sedap ke atau krik krik tu pak nil @aznilnawawihm πŸ˜ŒπŸ˜† #lalakland #bazaarpaknil
Terima kasih satu famili bershopping Kurta Tuan Anas yang diperakui berkuali tinggi, limited,  koleksi eksklusif & premium cotton.  Jom dapatkan satu untuk Ramadhan yang bakal tiba.  Banyak koleksi terbaru  kami yang bakal temui anda di pasaran tak lama lagi.  ikuti perkembangan kami di IG dan FB dalam masa yang terdekat.  Temui kami di #bazaarpaknil dibuka setiap hari dari 10am to 10pm.  #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #lemarituananas #pknsshahalam  @lemari_tuan_anas rakan niaga @bazaarpaknilofficial di Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS
Kata sahabat, kenalah singgah ke @sahabat.boutique di #bazaarpaknil !!! Bergaya dan kemas!! Nampak cantik dan moden! @sahabat.boutique rakan niaga @bazaarpaknilofficial di Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS
Kalau dah ke #bazaarpaknil, Jomlah mai @enafareena_official sini..ada offer kaww..kawww punye..#bazarpaknilmurah #bazarpaknil #pkns #pknsshahalam😍😍 #tol #stokbaru #shopping #dress #blouse #tudungmurah #tudungbawal
Korang boleh banding harga kami! Design nampak eksklusif tapi harga mampu milk! Jom singgah ke @gayekinisha.boutique di #bazaarpaknil di Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam!! @gayekinisha.boutique rakan niaga @bazaarpaknilofficial
Kami dah geng dengan #bazaarpaknil!! D'Azie butik beroperasi 7 hari seminggu 10pg ke 10mlm #maisinggahdaziebutik @d.azie_butik rakan niaga @bazaarpaknilofficial
Pelbagai jenis tudung dan pelbagai jenis material untuk ada pilih! Mai mai maiii πŸ˜‹  Kami juga sedia menerima tempahan mengikut design anda sendiri.  Berminat kan kan kan? Jom whatsapp/ call/ boleh singgah kedai kami di #bazaarpaknil di Tempat Orang Lokal (TOL), PKNS Shah Alam 😁  Hijab muslimah dari bayi hingga dewasa! Saiz XS to 2XL! 🏒 Lot 04, TOL (Tempat Orang Lokal), Kompleks PKNS Shah Alam, Selangor ⏰ Open everyday from 10am to 9.30pm πŸ“² Whatsapp/ Call +6017-2325044/ +6017-2323277 πŸ“« Postage to all over Malaysia SM: RM6 SS: RM10 πŸš— Free COD area Shah Alam  #hijabmuslimah #hijabmuslimahbynurulhikmacollection #hmbynhc #niqab  #niqabmuslimah #tudungdewasa #tudungkanakkanak #tempatoranglokal #shahalam
Moh ramai2 ke booth @alpha_elegante ade macam2 jualan, ade perfume @alphaelegante by @theaqasha di LOT 9 berhadapan pentas... ada retis setiap minggu  tapi yg penting ada @aznilnawawihm of course.... mai pakat mai na...mai shopping sambil berhibur... #alphaelgante #bazaarpaknil  #tol #tempatoranglokal #komplekspkns
Siapa kata orang plus size tak boleh nak bergaya? Jom singgah IG @djooba.my atau booth kami di #bazaarpaknil . @djooba.my rakan niaga @bazaarpaknilofficial
Bukan sahaja murah tapi banyak pilihan. Mahu aura anda terasa? Jom lawat kami @nuraurah di #bazaarpaknil . @nuraurah rakan niaga @bazaarpaknilofficial
Indahnya mata memandang...sila selak2 pakaian muslimah di @khadeejahexclusivehq . @khadeejahexclusivehq rakan niaga @bazaarpaknilofficial
Review makanan sedap maka bakar pun kena sedap gak! #bakar300cals #bakar400cals #bakar500cals
#paknil ada permintaan. Untuk terus melihat usaha #paknilreviewpercuma ini berterusan, boleh tak ramai2 follow IG @bazaarpaknilofficial dan FB BazaarPaknil ?? Itu saja #paknil mintak πŸ™
Pedulik apa aku kalau ada yg tak selesa dgn usaha #paknil payung usahawan2 kecil untuk buat #paknilreviewpercuma #paknil nak manfaatkan followers 1 juta di IG dan 1.5 juta di FB Fan Page Paknil!  Kali ni #paknil dapat #crunchycrabsticks dari @ctazenterprise! Mmg cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Nak order gi IG dia ok πŸ‘Œ #paknilreviewpercuma dibawakan oleh #bazaarpaknil Sila follow IG @bazaarpaknilofficial
Hari tu #paknil ada buat #paknilreviewpercuma untuk #kainpelikatsempoi dari @marfa_official dan hari ni Paknil dikunjungi oleh pengasasnya Bard, isteri dan anak 😁
Tamat #bazaarpaknil untuk hari ini. Esok cuti, jom turun berdendang sayang di #lalakland #lalaksampaipengsan dan #shoppingsampaipengsan
#lalakland di #bazaarpaknil dah mula!! Jom ke Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam sekarang!

Loading