Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@bossraez

アシェラフ ラエス

bossraez

TheSuperMind . I love My B.O.S.S and My Family /Founder of @sembangandco and @thesupermind

  • 31K Total Likes
  • 464 Tot. Comments
Omg @syafmirza ! Cover terbaik .  Jom support @themirzaofficial_  at YouTube.
2017 is awesome !
Young dumb and broke .
James always be my pill 😂 . Tag funny friends with emoji 🤣 .
Aspiring New Zealand 🇳🇿 by Jeffrey Lim , isetan the japan store lot 10 .
Saksikan full video @themirzaofficial_  cover Lagu Akad di Youtube .
“Ludah ke langit jatuh balik ke muka , so padan muka”. -Bossraez-
I’m not your type .
Probably not .
Whoever is trying to bring you down , they already below you . I Am what I Am if you don’t like me , turn your head and walk away . Simple as that .
Muka garang macam rimau
😌
Best Of Selcouth Sonders . . . . Thank you sebab stay dengan aku even kita susah dan senang . Korang banyak cover aku masa aku ada kes . Manusia memang tak pernah cukup . Masa kita naik dulu kita lupa nak bersyukur. Bila kita dah jatuh baru kita sedar yang kita baru mendaki anak bukit untuk ke puncak . Tapi tak apa aku akan pegang janji aku dan aku akan usahakan apa yang kita planning tu berjaya di hari kelak . Yang lain pun banyak membantu dan aku tak lupakan . Yang tak hargai aku tu tolong jangan datang balik . . . .
How about that ? . .  #goalcrossbarchallenge . .  Goalkeeper : @_abdlrhmnyzd 📸 : @areziq__  #futsalmalaysia #futsal #football #crossbarchallenge #amazing #angle #thuglife #mufc #cardiff #malaysia #433
I wont die defeated .  Don't let them say you aint beautiful. They can all get fucked, just stay true to you.  In my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what it'd be like  To feel your pain, you feel mine Go inside each others' minds Just to see what we'd find Look at shit through each others' eyes .
A leader is admired, a boss is feared . . .  People ask the difference between a leader and a boss. The leader leads, and the boss drives.
Sesiapa nak tgk hasilnya dm okay . . . Infuse your life with action. Don't wait for it to happen. Make it happen. Make your own future. Make your own hope. . . . Make your own love. And whatever your beliefs, honor your creator, not by passively waiting for grace to come down from upon high, but by doing what you can to make grace happen... yourself, right now, right down here on Earth.
👩🏻‍🚒
Throwback Zaman kegemilangan dubsmash . Semua nya "untunglah" .  With my bestie @apexrieyl @ohsem.video
Cinta budak beach boy drama terbaru di slot akasia di tv4 akan ditayangkan pada  11/8/18 . Saya berasa begitu bangga kerana digandingkan watak bersama idola saya . Jom semua saksikan drama terbaru #cintabudakbeachboy
My idiot guys

Loading