Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@bossraez

アシェラフ ラエス

bossraez

TheSuperMind . I love my B.O.S.S / Family / H.A / Haters /

  • 35K Total Likes
  • 534 Tot. Comments
Muka garang macam rimau
😌
Best Of Selcouth Sonders . . . . Thank you sebab stay dengan aku even kita susah dan senang . Korang banyak cover aku masa aku ada kes . Manusia memang tak pernah cukup . Masa kita naik dulu kita lupa nak bersyukur. Bila kita dah jatuh baru kita sedar yang kita baru mendaki anak bukit untuk ke puncak . Tapi tak apa aku akan pegang janji aku dan aku akan usahakan apa yang kita planning tu berjaya di hari kelak . Yang lain pun banyak membantu dan aku tak lupakan . Yang tak hargai aku tu tolong jangan datang balik . . . .
How about that ? . .  #goalcrossbarchallenge . .  Goalkeeper : @_abdlrhmnyzd 📸 : @areziq__  #futsalmalaysia #futsal #football #crossbarchallenge #amazing #angle #thuglife #mufc #cardiff #malaysia #433
I wont die defeated .  Don't let them say you aint beautiful. They can all get fucked, just stay true to you.  In my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what it'd be like  To feel your pain, you feel mine Go inside each others' minds Just to see what we'd find Look at shit through each others' eyes .
A leader is admired, a boss is feared . . .  People ask the difference between a leader and a boss. The leader leads, and the boss drives.
Happy birthday sayang . Sorry hadiah tak seberapa . Sesiapa nak tgk hasilnya dm okay . . . Infuse your life with action. Don't wait for it to happen. Make it happen. Make your own future. Make your own hope. . . . Make your own love. And whatever your beliefs, honor your creator, not by passively waiting for grace to come down from upon high, but by doing what you can to make grace happen... yourself, right now, right down here on Earth.
👩🏻‍🚒
For IPhone is ready stock! Hurry up, stock is limited. The promotion will be end of this month. Grab it now and also repair for all type of phone, it’s just take minimum 3-4 hours depends situation on your phone maximum only 1 day. No need to worries, i’m the trusted person, trusted seller, the best service, high quality and the cheapest for repair. What you waiting for? Spread the words 💕 For more details  please call/whatsapp me directly as soon as possible on 0172889354. I’m repeat directly call/ws me on 0172889354. Call now, now .. now yaaa, it’s now.  #iphonemurah #originaliphone #originalimportset #repairphonemurah #thebestprice #affordableprice #qasyahsolution #cais_solutionteam #cais_solution  #reviewbybossraez #reviewbybossraez
Throwback Zaman kegemilangan dubsmash . Semua nya "untunglah" .  With my bestie @apexrieyl @ohsem.video
Cinta budak beach boy drama terbaru di slot akasia di tv4 akan ditayangkan pada  11/8/18 . Saya berasa begitu bangga kerana digandingkan watak bersama idola saya . Jom semua saksikan drama terbaru #cintabudakbeachboy
My idiot guys
Jika anda diperdaya orang, itu tandanya anda baik, sebab orang jahat tak akan pilih orang jahat untuk diperdayakan .
Bawa diri jangan terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah seperti dalam gambar ini . Dunia ini umpama lautan yg luas. Kita adalah kapal yg belayar di lautan telah ramai kapal karam didalamnya.. andai muatan kita adalah iman, dan layarnya takwa, nescaya kita akan selamat dari tersesat di lautan hidup ini.
Haaaa mai usya geli geli abang haha . Tak pro pun tapi ni sebab atas permintaan orang .  @bossyasser_
Telah Berubah - Single by The Mirza  https://itun.es/my/sF-xkb  https://open.spotify.com/artist/3oT6uXDtM9Bi0R8TQLraP3  @themirzaofficial_
Caption please .
Hidup bukan sekadar seberapa besar kesalahan yg pernah kamu lakukan, tapi tentang bagaimana kamu memperbaiki diri dengan penuh kesedaran . 📸: @fakhrulgc_  and @rj.k1ng  #igers #igerganu #igerakl #maaf #semua #idola #abangpayungsatugambar #mma #london #malaysia #brixton #satumalaysia #mindandco #supportlokal
Selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua bagi yang mengenali @bossraez , mungkin ada guriskan hati sesiapa sepanjang kita kenal , mungkin tak sedar kata kata @bossraez makan dalam . Yang paling penting @bossraez  Nak berubah jadi baik tak nak buat benda tak elok dah .keep in friendship and keep struggle for future .  #teamrayaganu #terengganu #igers #hariraya #guapunyagambarluyangpanas #maafzahirdanbatin #selamathariraya #idola #semua
Naruto versi malaysia . Nasib baik dekat malaysia ni tak ada ninja kalau ada ninja aku orang paling teruk . Sebab larian aku paling hodoh .  #naruto #boruto #shahalam #kl #malaysia #vines #lawakhambar #video #stoned @lawak_hambar @motifviral.official
They will be haters , there will be doubters , there will be non-believers and then there will be you , proving them wrong . 📸 : @bull.fy .  Tshirt : @stonedandco

Loading