Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@bossraez

アシェラフ ラエス🔷

bossraez

TheSuperMind . I love My B.O.S.S and My Family /Founder of @sembangandco and @thesupermind

  • 16K Total Likes
  • 228 Tot. Comments
Saya pandang depan dan saya tak nak pandang belakang . . . . . . Sebab saya takut bila pandang belakang saya tak nampak apa yang didepan .
Nasi lemak segera ? 😂
Setiap orang ada sejarah noktah .
My best hairstylist @muhammad.fidzrie and the best barbershop in town is @zenon.barbershop .
Time ni @asad.motawh tak sumbang . Sabar bro benda dah nak jadi . Goodluck in future.
So disebabkan video “YES and EYES “dekat tempat kerja diharamkan . So aku post yang ini .  @bossyasser_ memang bijak .
Mastermind. 📸 : @_bunnyhop99
Paparazzi is everywhere .  Biarlah rahsia .
Okay , dia pun boleh join sbb pakai baju putih juga 🙄 . THE B.O.S.S
Kenapa boss kat situ ? Haha .
Kan Gua dah cakap @gua.highclusive !
Drama petang bersama @aliffarhan.n @niel_nelson and @meloffa .
Yang tak kuat jangan tengok . Real ke tak tu belakang citer . Kalau korang rasa benda tu betul korang diam je la .
Saya pun nak jadi iron men . CC @ayum.cullens
Teddy bear ke ? @zurylll @emaehadi_
Jom @asad.motawh kita nak pergi mana ni ? Pergi ke hati fan asad ke ? #asadmotawh #asadmotawhfans
@mhdfrsfsl and @aidaazirx bukan main eh korang haha !
Chill out with them @syasyarushdiena @aliffarhan.n @wanrief.___ @niel_nelson @meloffa @reezfan_ @arilsyahmi_ @bossraez @raffaiel.izwal
@syasyarushdiena buat hal lagi tahu takut kalau tak hantar balik . Haha
Be with someone who always support and not condemned you.
New chapter .

Loading