Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@eilinmeilianti

Eilin Meilianti

eilinmeilianti

I love living life with u & I live life for loving u Mrs. Boanerges 💑 A Makeup Artist 💋 @eilinmakeup Founder 👜 @jolinshop1708 And a life fighter 🙌

  • 621 Total Likes
  • 15 Tot. Comments
Nambah 1 lg yg kecantol hahaha Uncle Ona with Lyn Laurence
Edisi Valentine  Kayaknya pantang cabe agak susah ya 😅 pantang marah aja apa, ga usa ngm sm org jd ga bakal marah 🙄
Has been taken six months ago by @eric_tama_pictura  @rosegarden_resto  The day I met you, my life has changed.. The way you make me feel is hard to explain.. You make me smile in a special kind of way. Exactly.. You make me fall deeper in love every day  #sixmonthlove #husbanwife #instalove #growinguptogether #lovehusband #myhalf #myhappiness #sarangeo #woaini #suamiku #proundwife #kesayangan #pernikahan #suamiistri #redsuite #jolinstory #istri #happiness #bahagia
Telur tanda cinta abang  @boanerges7 😍😘😍😘
Mpek mpekkkk makyusss
My First sister @yulianalee3069 Birthday (22.01.18) Celebration 27.01.18 OHANA means No Family Left Behind . we can not choose 2 things in our life .. 1. where we will born 2. when we will die . because God chooses and determines directly. . I believe God has prepared the best place for his children to be born into the world . Although we see other family better and why we are not born in other family. I believe GOD KNOW we will not be better if we born there. . Have faith in God and love your family Don't let the world make you less grateful No one perfect, and perfect is boring 😁 Happy Sunday!! #ohana #familytime #family #lovefamily #faith #faithfull #gratefull #blessed #happymarriage #happyfamily #enjoy #instastory #family potrait
Random mood  #monocrom #instaphoto #girl #mood #me #abstract
Kalo liat foto ini, bukan inget sakit pinggang karna maraton makeupin 4 org.. Tapi keinget sama seseorang yang - lembur pulang kantor jam 11 malem - jam stgh 5 pagi bangun buat Nganter + nungguin ampe jam 6sore selesai retouch - nahan sakit perut supaya sampe ga telat - bantu bawa dan beres2 barang - install peralatan makeup - bantuin foto  Gw cuma bisa senyum waktu liat di serius foto2.. Kebetulan klien (si mama) liat pas gw kasi senyum, trus dia bilang.. nah tante seneng kalau suami lagi liat istri trus istrinya kasi senyum.. harus bgt ya sampe tua (makeup yg ke2, jd tau kita suami istri)  Iya, ini hasil fotonya @boanerges7 Dibalik foto ini, adalah perjuangan suami gw. Gimana ga makin jatuh cinta coba.. Tuhan memang baik bangettttt... #superhusband #blessed #muajakarta #suamisiaga #lovehusband #loveofmylife #myhalf #sayang #suamiidaman #sayangistri #truelove #myhero #couplegoal
Uda mau imlek,  Kata mama nya @paskaria sih kaga diajarin.. #curigation mode on @boanerges7
Nonton insidious together @saintmoritsmal #nobar #cinemax #xxi #insidiousthelastkey #familytime #happyfamily #togetherness
In this fifth month I realize.. . God gave me my husband @boanerges7 , So we could weather the strom of life TOGETHER . HAPPY 5 MONTH!  #husband #husbandandwife #happymarriage #monthversary #jolinstory #lovequotes #loveme #happywife #family #littlefamily #menu #couplegoals #relationshipgoals #blessed #purelove
eilinmeilianti
Ayam geprek Mozarella + matah.. cabe 20 @ayamgeprekbohay Ada di GO FOOD!! Wajib Coba!!
Never to old for christmas!!
eilinmeilianti
Glow and Grow together . when August 2014 makes us glow, 2017 makes us grow together. i will miss you very much 2017 lots of happiness with you
And I Married him  #myhusband #myhalf #myhiro #myeverything #mylife  Dress: @julialieatelier  Foto: @tamapictura  Makeup: @nathaniawijaya
Part 7 - My Vow (10)Isteri yang cakap siapakah akan mendapatkannya? Ia lebih berharga dari pada permata. (11)Hati suaminya percaya kepadanya, suaminya tidak akan kekurangan keuntungan. Ia berbuat baik kepada suaminya dan tidak berbuat jahat sepanjang umurnya. (Ams 31:10-12) Sumber: @ekatolik  Istri yang cakap adalah sebuah anugerah.. semoga di tahun berikutnya bisa menjadi Istri yang cakap (bukan cuma cakep ya @boanerges7 ) Kalo cakep pake permata, kalo cakap jadi permata..
Part 6 - wedding enterance
Merry Christmas dear My Christmas gift!! I love you full @boanerges7  #sharelove #love #everafter #myhalf #mylife #myeverything
Merry Christmas everyone 🙏

Loading