Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@emyliadac

✌️Officially DAC DER✌️

emyliadac

emyliadac@gmail.com @reevedamien @princessfeaeryssa #ItuSaja , my new music video 👇

  • 25K Total Likes
  • 215 Tot. Comments
🎈🎈For your special day, we tried to find the right words to show you how We feel about our friendship. I could only think of one: “amazing” To us you're an amazing friend, more special than anyone I've ever known. Happy birthday!  @elsanerani 🎂🎂🎈🎈 lots of luv from us ❤️❤️dacderdamienfea❤️
Misi kemanusiaan Rohingya...agar semua usaha mendapat sokongan dan kesedaran buat saya dan semua.....bantuan kita semua diperlukan utk membantu mrk....bukan hanya dgn wang ringgit tetapi doa doa kita juga agar mrk semua selamat. Dan juga agar mrk selamat dan terus tabah menghadapi segala dugaan.....mari kita sama sama menghulurkan bantuan dan doa utk mrk semua. @afdlinshaukiofficial  @zainalhijau @adibah_noor
Assalamualaikum everyone, today I am going to carry on the lemon bite challenge.  I was nominated by En Fadzil Brainy Bunch CEO.  Here is my pledge: “I, AC Mizal, hereby pledge to speak in English to all staff, teachers, parents and children of Brainy Bunch.” Now I would like to nominate three people to carry on the lemon bite challenge. They are:  1. Dato Seri Syed Zainal 2. Dato Afdlin Shauki  3. My children , Muhd Reeve Damien & Fea Eryssa All the best for your lemon bite challenge.  #lemonbitechallenge  #teambrainybunch #datoacmizal @princessfeaeryssa @reevedamien @afdlinshaukiofficial @putrajayabrainybunch
A new journey with my new family!in shaa Allah investment for our next generation...tq so much for this opportunity! #alhamdulillah #tqallah #rezekianak #rezekidnf #journeydac
Million thanks to Digi for the support! Download nada dering “Itu Saja” sekarang! Taip *233*2935421#  “itusaja” #dac @digitelco @sonymusicmy
Hujung minggu ni julung-julung kali kita dapat menyaksikan persembahan muzik dan komedi dari dua penghibur paling versatil di Malaysia ini... ya Otai masih berbisa... suara merdu dan mulut puaka semuanya ada. Memang joke tak boleh keluar tv. Dan persembahan R&B dan Pop yg tak akan anda dapat lihat pasal stesyen tv dah tak nak panggil diorang nyanyi kat tv melainkan promo lagu ‘itu saja!’ This saturday and sunday. Extreme R&B, Pop, Comedy about why hans is still not married, only at Comedy Planet KL, Great Eastern Mall, Jalan Ampang by two of the most versatile performers in Malaysia. 8.30 pm-10.30 pm. Tickets include one soft drink or  ice lemon tea. 100% halal food/drinks, comedy 89% halal and music 95% halal. Parking 1 ringgit. Come on down and have some wholesome fun. For table bookings please call Sehandal Handalah Idrus at +601110608140
3 beranak on vacation hihihi , org yg tersayang @emeldarosemila @rokiahibra #familyvacation #loveofmylife #sunburn #nomakeup
Ini malam mesti tengok kalau tak wa potong kepara , mau tau macamana potong kepara?Ini malam mau tengok jam 11malam Astro Prima “Misteri Jenazah “ @jozlynnhanania @kazar35 @bellngasri #dac
Holiday mode on🏝🌊 #dac #itusaja
Hujung minggu ni julung-julung kali kita dapat menyaksikan persembahan muzik dan komedi dari dua penghibur paling versatil di Malaysia ini... ya Otai masih berbisa... suara merdu dan mulut puaka semuanya ada. Memang joke tak boleh keluar tv. Dan persembahan R&B dan Pop yg tak akan anda dapat lihat pasal stesyen tv dah tak nak panggil diorang nyanyi kat tv melainkan promo lagu ‘itu saja!’ This saturday and sunday. Extreme R&B, Pop, Comedy about why hans is still not married, only at Comedy Planet KL, Great Eastern Mall, Jalan Ampang by two of the most versatile performers in Malaysia. 8.30 pm-10.30 pm. Tickets include one soft drink or  ice lemon tea. 100% halal food/drinks, comedy 89% halal and music 95% halal. Parking 1 ringgit. Come on down and have some wholesome fun. For table bookings please call Sehandal Handalah Idrus at +601110608140
Life is about rewarding yourself #itusaja #dac
My happiness, ❤️from short vacay , become long vacay , my children love beach , mummy daddy pun start suka because of them, hmm planning for the next trip .. mana ya lagi best ? #acemydamienfea #familyvacay
Melayan my @princessfeaeryssa , look at her , habis skin burn, xpe la aslong she’s happy ❤️ #acemydamienfea #loveofmylife #familyvacay
Fun jumping @princessfeaeryssa tapi ya allah panasnya terbakar kulit.. but fun.. #acemydamienfea #familyvacay #lovemylife
Yo yo yo kami kembali lagi , “Double Trouble” atas permintaan ramai, yang missed show kami yg lepas bole tgk show kami lagi sekali pada 24hb & 25hb Feb , Sabtu & Ahad ni , 8.30pm.. dapatkan ticket anda hubungi Sehandal Handalah Idrus di +601110608140 , cepat dptkan ticket sebelum full house !! @afdlinshaukiofficial
“The cure for anything is salt water: sweat, tears or the sea." #der
Kesayangan daddy , @princessfeaeryssa #familyvacay #loveofmylife #acemydamienfea
☀️ sunset 🌅 @emeldarosemila @rynsariena #familyvacation #s̰̰̰̰̰̰̰̰̃̃̃̃̃̃̃̃
Morning ... still on holiday mood .. #shortvacay #dac
Terkena den ... hahahha .. btw Tq for the best treatment, tq for ur good service , enjoy sgt stay sini , really satisfied especially the room #shortvacay #acemydamienfea #loveofmylife #dac
Relaxing , nice room .. @emeldarosemila @rynsariena #shortvacay #der

Loading