Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@emyliadac

✌️DAC DER✌️

emyliadac

emyliadac@gmail.com @reevedamien @princessfeaeryssa

  • 43K Total Likes
  • 429 Tot. Comments
Tonight Gala Dinner  m wearing @emeldarosekl , tq my talented sista / designer @emeldarosemila .. love love the outfit .. tq da love u , “The  100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017 “ #der #100mye #gucci
Alhamdullilah segala penat lelah usaha dibalas dgn penghargaan yg besar utk hasil kerja adalah amat berbaloi.Tetapi disebalik kejayaan ini kejayaan sebenarnya adalah my wife yg telah menjaga,memberi semangat,teman menangis dan ketawa yang sentiasa disisi memberi semnagat utk tidak mengalah walaupun kadang kadang rasa putus asa dengan kritikan yang melampau.Tq B for all the things u have done for me and kejayaan ini adalah kejayaan u jugak.U r my wife,best friend n mother to my kids.Sometime i kesian tgk u usaha keras sbg manager and always do the best for me.I love and appreciate u so much....and this is a good start for our new journey with #syioktv This will never happen without u my love and i thank u Emylia Rosnaida. #dac
Congrats B , im so proud of u .. mcm2 kita lalui bersama, susah senang kita bersama, syukur alhamdulillah im so proud to be ur wife & ur manager .. u deserve it , congrats n i love u so much ❤️ #der. The  100 “Most Influential Young Entrepreneurs 2017 “, #dac #100mye
Im wearing Black Tuxedo by @itsfr , tq bro .. everytime pakai baju u mesti dpt award , manyak ong ooo, “The  100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017 #100mye #dac
Im with Tan Sri M Kayveas at “The  100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017 , “ #100mye #dac
Alhamdullilah atas penerimaan anugerah ini bersama dengan my brotha @afdlinshaukiofficial my partner.Satu permulaan yang sungguh baik utk Syiok Media Network #syioktv bermula dgn persahabatan dlm dunia hiburan kini kami bakal tanpil dengan stesyen tv kami sendiri....tq to isteri kami berdua yang menjadi tulang belakang kami dan juga semua yg terlibat utk perjalanan baru kami.In shaa Allah dengan anugerah The 100 Most Influential Young Entrepreneur 2017 menyemarakkan lagi semangat dan usaha kami dalam menjayakan @syioktv kami. Tahniah my  partner @afdlinshaukiofficial dan kita jadikan anugerah ini pembakar semangat utk kejayaan Syiok TV!
Tq Dato KK Chua for this award , im so honoured to receive it , The  100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017 ,#100MMYE #dac
Tahniah kepada smua penerima anugerah “ The  100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017” ,  #dac #100mye , Congrats Dato @afdlinshaukiofficial @michaelang38 @nabilzira @wakdoyok @yanasamsudin @rozitachewan1 #proud #100mye
The  100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017 , congrats Daddy #dac #100mye , Congrats Dato @afdlinshaukiofficial #proud #syioktv
Imma happy person today , tq daddy for the special present 🎁🎁, love u #iphonex #gadgetlover #der @apple
3 -8 servis bertukar tangan....siapo cakap #abang takpancung lamo den peghati ekau ni....sapo ambik gayung den tongah mandi tadi cakapppp siapo?...podih mato den kono sabun....otonebshffxanlroweeereabsderaaa (setan botul maksud eh)
Lt Gen: OMAK EKAU PI MANO  Army:Ontah tadi dio cakap ada mesyuarat pibg tibo tibo hilang.  Lt Jen: EKAU INGAT DEN BANGANG...JANGAN MENIPU...DEN TAMPAR KAU KANG...OMAK KAU POI MANO CAKAP!  Army:Ontahhh tuan tak tauuu. (Alih bahaso kopada yg tak paham) #dac
Lepak office jap , samsiah teh mcm biasa 😝, aduui mesin photostat rosak plak dah kena tulis sendiri, ni yg den lomah ni ..
In the making , 1st movie in Japanesse , Lt Jenderal Mutaguchi #dac
Left Jenderal Mutaguchi #dac
Happy birthday Balqis, semuga menjadi anak yg baik , soleh , pandai , berjaya , success dan tq support uncle , terharu uncle #repost @zuliabalqis_2005 ・・・ Birthday 5Disember..tpi thanks mama @youzarazack sbb banje saya kek..siap ada gmbr idola...hihi..terharu sgt...huhu..thanks...ada gmbr #datoacmizal ...terharu sgt..birthdy lmbt lg..tpi smbut awal..thank you so much...
#santaibersamasonymusic  @isyanasarasvati #dac
#santaibersamasonymusic #dac #der @princessfeaeryssa
Tq byk2 @acpeaceyalllovers yg dtg hari ni , appreciate & terharu sgt atas sokongan anda smua , u all smua the best , we love u all #dac #peaceyall #santaibersamasonymusic
Peaceyall #santaibersamasonymusic #dac
#repost @sonymusicmy ・・・ Klasik siot lagu Fiona ni 😍#DatoACMizal #dac #santaibersamasonymusic @emyliadac

Loading