Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@ercsantfeliu

ERCSantFeliu

ercsantfeliu

Ens podeu seguir a: Twitter @ERCSantFeliu Facebook: https://www.facebook.com/ERC.Sant.Feliu.Llobregat

  • 1K Total Likes
  • 4 Tot. Comments
Jornada de feina conjunta de la secció Local i el Grup Municipal d'Esquerra Rebublicana! ✊  Pensem en el Sant Feliu del FUTUR!
Ja heu llegit el darrer article d’opinió del nostre portaveu? El podeu trobar al @fetasantfeliu . Seguim treballant i proposant un #santfeliu millor!
De nou, com cada dilluns ens apleguem per demanar la #llibertatpresospolitics
Seguim demanant la llibertat de les quatre persones empresonades injustament. #llibertatpresospolitics
El portaveu del Grup Municipal d'ERC-Sant Feliu explica a ETV el nostre posicionament sobre el soterrament.  El Ministeri de Foment i Adif han signat avui amb la ciutadania de Sant Feliu un compromís nítid i inequívoc. La capital del Baix Llobregat veurà el soterrament iniciar-se l’any vinent i el veurà acabat en 47 mesos, per un cost de 127 milions d’euros, un cost de 127 milions d’euros, com a part del finançament d’infraestructures que l’Estat espanyol deu a Catalunya.  ERC-Sant Feliu valorem positivament aquest anunci, com no pot ser d’una altra manera, i creiem que tots els elements que hi ha sobre la taula fan d’aquest anunci d’avui, un compromís inajornable.  Tot i l’escepticisme evident pel fet d’haver vist aquest projecte imminent altres vegades, aquest cop volem esperar que serà diferent. ERC-Sant Feliu ens comprometem amb la ciutat a fer tot el que estigui a les nostres mans perquè es compleixin els terminis marcats per l’Estat (inici obres 2019, finalització en 47 mesos). ERC-Sant Feliu fem una crida a tota la ciutadania de Sant Feliu perquè requereixi i faci el seguiment d’aquest compromís establert avui per l’Estat.  Així, també, emplacem les altres forces polítiques de la ciutat al treball conjunt, com sempre en aquesta qüestió, per realitzar un seguiment dels treballs previs, del projecte i de l’obra.  El nostre compromís amb la ciutat és que es produeixi un debat real sobre el nou espai urbà que quedarà alliberat després del soterrament, amb la participació real i efectiva de tothom.
Ahir com cada dilluns, ens vàrem reunir a la plaça de la Vila, amb protagonisme especial per les @jercsantfeliu que van llegir un manifest. (Podeu trobar el text sencer al seu insta)
Continuem amb les concentracions contra la repressió de l'Estat espanyol. Aquest cop per les companyes de la CUP injustament retingudes.
Mil gràcies a totes les persones q ho heu fet possible. Votants, militans, apoderats i simpatitzants.
Per aquest 21D fes-te apoderat amb ERC Santfeliu.  A P O D E R A ' T
La democràcia sempre guanya, i avui hem explicat el nostre programa a Sant Feliu. Gràcies als ponents i als assistents a l'acte.
Us recordem q avui dimecres 13, al Centre Civic Tovalloles fem l'acte de campanya a les 19 h. Esteu convidades!
Aquesta setmana ens podreu trobar a qualsevol lloc de Sant Feliu.
Aquest 21 D tu decideixes, Repressió o República. Fem República!
Malauradament un altre dilluns q ens hem de concentrar. #llibertatpresospolitics
Avui i cada dia condemnem la violència envers les dones. STOP violència. Per una República feminista! ✊🏼
ERC-Sant Feliu s'ofereix per explorar una majoria alternativa al govern municipal de Sant Feliu de Llobregat.
Exigim la llibertat dels nostres politics!
Presentació de la moció del grup municipal d'ERC de condemna a la brutalitat policial de l'Estat a Catalunya, i per exigir la llibertat dels presidents d'ANC i Òmnium Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.
L'escola NO es toca
Prou repressió. Llibertat Jordis ja!
Ni oblit, ni perdó.

Loading