Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@laraalanaa

Si Penglipur Lara

laraalanaa

35. Lara Alana Ahmad Awaluddin. 💟 Yakult Malaysia 💟 Dutch Lady NutriPlan 💟 Johnson & Johnson Milk 📧 raihana.schawal@gmail.com

  • 555K Total Likes
  • 3K Tot. Comments
I'm not a Diva.. I'm a.. 👸 😂😂😂
Are you Lara? Nooo I'm a Princess hokaayy 😂 👸 @yakultmalaysia
Hi Tea with bestie 😍 #laraalicia @yakultmalaysia
One, two.. bite! #laraalicia
Okay ke cubaan sis bawak basikal kali ni? Lepas tak? 🚲
Now kalau nak pergi sekolah kena janji beli aiskrim atau chocolate. Siapa yg macam Lara agaknya? #kisahlaradandaddy
Thank you @danzastore.kl #rarasaytq
When you and your bestfriend are fighting but you have no other friend to go shopping with..😂 #laralicia
This month, Lara unboxing another birthday present. This time it's from Uncle @keanlim71 & Uncle @hubertwhoi from @kensapothecary 😍 Thank You So much!
#dutchladynutriplan
Good Morning! Hari ni Lara pakai Zola sweater, antara collection favourite Lara from @schawalstore . Baju ni ada matching dengan Mommy jugak tau. Jom shop today dekat @schawalstore Jakel Square! #raraootd #schawalooks
Whos the boss?
My fav cartoon is ON!
Red or blue guys?  #repost @schawalstore ・・・ Biru atau Merah? Agak - agaknya mana satu menjadi pilihan idaman @laraalanaa untuk di pakai pada hari ini. ZOLA Top ini anda boleh dapatinya hanya di @schawalstore #schawalover #schawalooks #laralook #larastyle #larapickoftheday
Salam semua!
Client sibuk kat site.. monitor project ni.. susah la contractor nak buat keje.. 😜 #magicalmimi #luxurymanorhouse #earlylearningcentre @mothercaremalaysia
Wooden tea trolley ! @mothercaremalaysia
Burppp.
Kita share seekor ikan..
Dinner time!
Selamat Hari Malaysia! Kami menantikan kedatangan anda bersempena cuti hari Malaysia ini dengan diskaun pembukaan sehingga 20% sehingga esok!

Loading