Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@laraalanaa

Penglipur Lara

laraalanaa

35. Lara Alana Ahmad Awaluddin. 💟 Yakult Malaysia 💟 Dutch Lady NutriPlan 💟 Johnson & Johnson Milk 📧 lara.alana@schawal.com.my

  • 838K Total Likes
  • 3K Tot. Comments
Dress and leggings from @mothercaremalaysia #raraootd
Kalau pose kaki macam ni nampak kecik tak? #raraootd
#raraootd #raralittleadventure
Mommy, myself and seluar berlubang.. (diorang ingat diorang je tau pakai ripped jeans.. Lara punya ripped legging diorang tak tau. 🤔) #raralittleadventure #larayakultrip
Daddy and me, we rule the world! #ihavethebestdaddyever #larayakultrip #raralittleadventure #surpriseeggs
Lagi gambar atas kereta kuda dgn Mommy!
#raraootd dengan Abam Jijoy pulak lah..
Tak baik tau membontoti orang..
Uncle, meh la kita buat #raraootd 😂
Old Mc Donald had a farm!
Atas permintaan ramai. (Btw Joyah, boleh jangan nak tiru #ootd orang tak?) #raraootd
Nomnomnom! #larayakultrip
😍
Bila kat luar snow storm, kita stuck dalam bilik..
My Appi trip to the peak! #larayakultrip #raralittleadventure @yakultmalaysia
😜
It's school holiday and Lara bersyukur sangat dapat bercuti ke Jepun lagi bersama family & @yakultmalaysia . Terima kasih Yakult and thank you for treating us well all these years! We love #yakultmalaysia 😍 #larayakultrip #raralittleadventure
Macam mana ni? Nak buat #raraootd tapi perut terkeluar? 🙀 Thanks Mama Put @puteri_azureen for this boots!
Shirota! @yakultmalaysia
Percubaan menggunakannya Chopsticks! #raralittleadventure #larayakultrip
Gomol session with Daddy! #raralittleadventure #larayakultrip

Loading