Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@laraalanaa

Penglipur Lara

laraalanaa

35. Lara Alana Ahmad Awaluddin. 💟 Yakult Malaysia 💟 Dutch Lady NutriPlan 💟 Johnson & Johnson Milk 📧 lara.alana@schawal.com.my Jom Undi Lara? 👇🏽

  • 723K Total Likes
  • 4K Tot. Comments
Ala Tok Lid ni.. orang dah rindu Mommy and Daddy lah..
My current favorite now; Pony.
Goodnight semua! Jemput minum susu? 🍼
Basikal besar, basikal kecik, basikal cenonet 😜
Hai kawan-kawan, nak tengok tak cerita-cerita baru Didi & Friends? Cerita-Cerita Didi & Friends akan ditayangkan di 13 pawagam TGV Family Friendly terpilih di seluruh Malaysia dan tayangan serentak di Astro First (Saluran 480) mulai 16 Mac! Jom bawa anak-anak anda menonton Cerita-Cerita Didi & Friends di TGV & Astro First. Hora Horey! #ceritadidi #diditgv
Datin nak kena update apa fesyen fesyen terbaru sekarang 😂
Hari ni Mommy takde, kita solat dengan maktok kita!
Assalamualaikum sisthur..
Good Morning love!! 😍
Majalah Harmony, Mac 2017
Auntie and uncle semua dah makan? Lara dah dessert dah hahaha.
Bila tinggal satu je 🍓, apa Lara buat?
This is how @laraalanaa ask for her #yakultshirota everyday.. @yakultmalaysia #everybodyeveryday #stayhealthywithyakult
Naik masuk tingkap??
Jom pi sekolah..
Eh, ada budak tu keluar front page surat khabar lah.. ada apa eh? 🤔 #dutchladynutriplan #dutchlady #nutriplan #laraalana
Princess wearing @kuletstore 😜
Siapa dah tengok iklan baru @yakultmalaysia ?? Alah, yang heroin dia budak kecik tu... alah yang budak tu mimpi pergi kilang #yakultmalaysia kat Seremban tu.. alahhhh budak tu... yang celik mata je mintak Yakult kat Mommy and Daddy dia tu... #laraalana #shirota #everybodyeveryday #stayhealthywithyakult
#raraootd all from #mothercaremalaysia
Dah tak tau dah cerita ni ape jadi..
Cat poop!

Loading