Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@laraalanaa

Si Penglipur Lara

laraalanaa

Lara Alanaβ„’ Ahmad Awaluddin. πŸ’Ÿ Yakult Malaysia πŸ’Ÿ Dutch Lady NutriPlan πŸ’Ÿ Johnson & Johnson Milk πŸ“§ raihana.schawal@gmail.com

  • 665K Total Likes
  • 3K Tot. Comments
From head to toe except for the cheese are from @mothercaremalaysia 🀣
Makaaaaaan je.
Sunday funday
Bila dah nak masuk Maghrib, tapi Daddy kita tak balik balik lagi.. 🀣
Alif, ba, ta..
Amacam? Terpikat tak dengan penampilan terbaru sisthuuuur? 😁
#laootd in Ralph Lauren all the way from London. Thank you fairy godmother, Mama Put @puteri_azureen 🀣 next time kena beli size 6 tahun kot sebab ni 5 tahun punya pun dah ngam ngam je Lara pakai..
Snacking.
Buat yang tengah cari baju-baju Kanak Kanak & orang dewasa, cuba skodeng kedai @schawalstore dekat Jakel Mall KL. Ada banyak new arrival dengan harga yang menarik. Kalau susah nak datang, beli je online di www.schawal.com πŸ˜‰ (tekan link di Bio)
Give a girl the right dress and shoes and she can conquer the world @mothercaremalaysia #laootd
Rise and Shine! #schawalara
Bawak lah pi mana pun Mommy, Ice cream ni tetap kena masuk dalam mulut sis.
#facesofla
#facesofla
#facesofla
#laootd
Bila bapak kita layan kan perangai πŸ’ kita.. 🀣
Sorry la sibuk sikit bawak anak jalan jalan makan angin..
Still nak cari playground jugak..
I'm looking for my playground. πŸ™„
Hish sejuknyaaaaa!

Loading