Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@laraalanaa

Si Penglipur Lara

laraalanaa

36. Lara Alanaβ„’ Ahmad Awaluddin. πŸ’Ÿ Yakult Malaysia πŸ’Ÿ Dutch Lady NutriPlan πŸ’Ÿ Johnson & Johnson Milk πŸ“§ raihana.schawal@gmail.com

  • 701K Total Likes
  • 4K Tot. Comments
Harini boyfren Ai hantar pi sekolah 😍
Reading book with Mama Put @puteri_azureen
Salam semua! Jangan lupa dapatkan pakaian kanak-kanak dari @schawalstore di Jakel KL ataupun boleh beli secara online di www.schawal.com (klik link di Bio) #schawalooks
Selamat berhujung minggu semua! Jangan lupa dapatkan kebaikan shirota strain dalam Yakult untuk pencernaan yang baik dan usus yang lebih sihat! #setiaporangsetiaphari @yakultmalaysia
Lara kata baju daddy tu brown.. bukan eh? Adakah Ai rabun warna juaaa 😳 ? #kisahlaradandaddy
My fav guy 😍
Sorry Doctor Altaff.. πŸ˜‚
Dress and shoes are from @mothercaremalaysia 😍
Sementara nak jumpa doctor..
Budak demam..
Kelas bunyi dinasours with Cikgu Alana. Semua murid-murid dengar elok elok ok?
Jenuh la customer nak bagitau macam mana nak meniaga ice cream πŸ™„ LOL! Sabar la.. pelan pelan nanti I belajar la nak meniaga dengan bersih tanpa memegang ice cream! Hahaha!
Siapa nak 🍦 memalam?
Lara nak cakap thank you Auntie Nadia from @earlylearningshopmy for this Ice cream cart! May Allah bless you and your family! #rarasaytq
Bila Kita nampak ayam dan telur dadar..
Eh, takkan la nasi dengan timun je? πŸ€”
My skirt and sneakers are from @mothercaremalaysia 😍 #raraootd
Hello Auntie & Uncles di Singapore, jangan lupa dapatkan #laraalanacolognemist di booth M1, @celebfest.co di Suntec okay! Mommy and Daddy tolong jualkan Kat sana!
Going to the ballet for the first time. Joy tak kasi bawak PJMask. Bencih! 🀷🏻‍♀️
#raraootd boleh didapati secara online di www.schawal.com atau nak mudah lagi boleh tekan je link di Bio ☝🏽 (bag babyshark dari @isookacom )
Rahsia kelembapan dan pelindungan si kecil anda.. @johnsonsbaby

Loading