Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@melaney_ricardo

melaney_ricardo

melaney_ricardo

Business Enquiries: Miss Nana -081807070888☘️ Endorsement Enquiries: Miss Sylvie @LineID mel24281 ☘️FamilyVlog👇

  • 94K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Selamat berbuka Puasa.. saudara2ku Umat Moslem🙏🏻 Salam utk seluruh keluarga tersayang👋🏻 Sebentar Lagi Kita bagi2 rezeki yaaaaa😍😍 👀 by @dreamcolorlens
Hy.. Akhirnya,episode terbaru Family Vlog Kita Udah keluar 🤗🤗 Gimana hebohnya saat @abuba_family lagi fashion show😍 Link nya Ada di Bio Kita yaaaa..☝️😀 Silahkan diClick yaaaa😊 Jangan lupa diLike,Comment n Subscribe yaaaaa❤️👋🏻 Btw buat sodara2 Kita yg Moslem Selamat Puasa yaaaaaa🙏🏻❤️
AADC apa aja diBecandain..😆
#repost @abuba_family (@get_repost) ・・・ Inang on Duty💙
#repost @alkitab_berkata (@get_repost) ・・・ Follow 👉 @sampul_kristen . . #alkitabberkata #sampulkristen
Aku memang bukan mama baru, cuma semakin berkembangnya jaman, makin banyak juga sabun yang muncul khusus buat baby dan lain-lain. Pilihan aku jatuh kepada foaming baby wash dari @drbrownsbabycare, supaya #babycourage kulitnya gak kering2 nih, soalnya mengandung bahan yang alami dan organik, terus foam nya yang lembut banget bisa dipakai sampai ke kulit kepala, jadi gaperlu repot deh kalau mandi. Oh iya, foam nya itu berasal dari fitur pump nya loh ya, jadi busanya gak bikin kulit jadi kering. Sekarang foaming baby wash ini juga hadir dalam ukuran yang gede loh, jadi lebih irit dehh.  Wangi nya juga enak banget loh, dari calendula, chamomile sama lavender.  #babycourage jadi wangi dan seger deh kalau habis mandi, kulitnya juga gak takut kering kalau kena AC.
Smile now 😊 Coz there are soooo many beautiful reasons to b Happy😍♥️ Never take for granted all blessings that God has already given to you..👨‍👨‍👧‍👧 @abuba_family
N akhirnya nyebur degan Baju lengkaaaaap🤣🤣🤣 Demiiiiiii Anakkkkk😝💦💦
No matter what ur carrier out there.. No matter how big achievement that u hv reached in life.. Back at home, ur still a house Wife n a Mother ! 😊😊 Glad that I cud spend QT with my beloved kids ( only #babycourage👶 On photo😝) Before Inang back on Duty💞 My baby carrier aka gendongan by  @babylove.blove #geos #gendongankaos #gendonganmurah #geosbabylove 👨‍👨‍👧‍👧 @abuba_family
When you love what you have.. You have everything you need 💙💙🌈 @abuba_family
Selalu.. Denganmyu💙 @abuba_family
Family is .. Everything ❤️👙 Always make time for them 🌈
Splash.. Splah! 💦💦💦💦
Beautiful afternoon with my boy!💞
Good job sayang ! @tlballer .. Following ur Passion😊 n keep helping people to live Healthy!  Fulfilling ur Call in God❤️
@cetakpolaroid_id .. Thank you for my family Polaroid photos! Beautiful 💙 Because every picture tells story! N a photograph is a Pause button of Life👨‍👨‍👧‍👧
4 lil Super warriors! Your Stories have inspired many faiths! N touched many hearts ♥️ Isaiah 43:2.. 2 When you pass through the waters, I will be with you; and when you pass through the rivers, they will not sweep over you. When you walk through the fire, you will not be burned; the flames will not set you ablaze.. My thoughts n prayers for these amazing kids @mariasurani1109 -Thor😊 @ironralphsusanto 😊 @joseedward27 😊 @denzelnoam 😊  God holds each of you in the palm of His hand.. Because He promised that He never leave us or forsake us! 💙💙
Saya percaya tidak Ada yg kebetulan didalam Tuhan.. Kalo Kita berjalan bersama Tuhan,bahkan 1 helai rambutpun yg akan jatuh sudah dalam rancanganNya! Apa yg Kamu lakuin,dimana Tuhan tempatkan Kamu,sampai Baju yg Kamu pakai.. semua saya percaya udah Tuhan atur! 😊 Apapun yg Kamu lakuin.. apapun yg orang bilang! Tetap pegang 1 prinsip " jangan pernah bikin malu gambar yg Ada dikaosmu itu,Dad!" ~More Christ,less us😊 ❤️you,Botak! Photo was taken from @lambe_turah
Chloe's carrier day at school! Some kids want to b chefs, some want to b Doctors.. some want to b fire men! Kaka #chloevlynch came to school this morning wore purple dress n brought mic! She wants to be an artist! 🤣🤣 Confirmed.. my gene!✌️ (In Indo people refer an artist as some one whose bein on Tv n well known ) @abuba_family 💞
Hy semuanyaaaaa! 🤗 Family Vlog edisi terBaru kitaaaa Udah keluar🌈😘 Gmn seruuuu n hebohhhhnya #abubafamily pas Fashion show👅 Link-nya Ada di bio Kita yaaaa diatas ☝️ Pls click n like -Subscribe yaaaa🙏🏻 @abuba_family 💞 God bless you all 🍒
Many things I still want to achieve.. But if I keep looking up n compare my achievements to others, yes I'll get bitter .. I'm thanking people around me specially my Husband who always reminds me.. Run your own race! 😊 N be thankful to God even for smallest blessing! At d end.. in life we can only do our best, n drest is Up to God!🙏🏻 Someone told me once " helpless is a situation but hopeless is a decision " Happy Sunday ❤️

Loading