Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@mirayu711

Nor Idayu Ali

mirayu711

Mencari keredhaan Allah swt..." Ya Allah aku teramat merinduimu...Cekalkanlah hatiku dan tambahkanlah imanku dlm mencari keredhaanmu Ya Allah "...

  • 563 Total Likes
  • 46 Tot. Comments
PART 2.. Nak beli aiskrim doyan.. Tapi kena acah2.. Terbahak2 la gelak๐ŸคฃAsyik makan je๐Ÿค” . #mirayu #boozaaiskrim
PART 1.. Nak beli aiskrim doyan.. Tapi kena acah2.. Terbahak2 la gelak๐ŸคฃAsyik makan je๐Ÿค” . #mirayu #boozaaiskrim
Rasa macam nk tumbang ๐Ÿ’†๐Ÿผ‍โ™€๏ธ . #mirayu
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . #mirayu #sabar #menahansakit
Dah lamanya tak makan๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . #mirayu #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Sayang betul nk minum.. cake tu rasa nk buat perhiasan je.. heeeee๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . #mirayu #spendtime #happyfamily #superheroes #ilovesuperheroes #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Pink Di Hati ๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’—๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’• . #mirayu #spendtime #happyfamily #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Jeng Jeng Jeng.. ada yg memerhati ๐Ÿ‘€ . #mirayu #puteriharbour #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Yeayyyyy dpt hadiah lagi.. Terima kasih byk2 akakโค๏ธ @shimamier diatas pemberian hadiah ini &  layanan sepanjang kami berada di sini.. ada rezeki kita jumpa lagi.. Semoga persahabatan ini kekal selamanya.. aamiinnn . #mirayu #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Happy Sunday.. Jommm breakfast๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #mirayu #terimakasihallah #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Rasa rinduuuuu sgt2 kt budak kecik ni.. padahal baru je jumpa.. tak puas la jumpa dia๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #throwback #mirayu #nawfalzafran #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #twentynco
Alhamdulillah.. Hehehe.. Dapat hadiah lagi.. Terima Kasih byk2 ara @misaurora .. Tak sangka dpt lagi hadiah.. yg penting pink, mesti senyum lebau sampai ke telinga๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hehehe mini cooper๐Ÿš— aku tu pun comeyyy je kt bantal tu๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Terima Kasih tak terhingga kepada dona @rizqy_beauty mama @idayurosli  ikin @syikinrazali25 sussy @susysater nani @nanie.nazwani dan liya @miyzz_lieya sbb sudi datang, sudi memberi frame puzzle yg tersangat speacial ni.. Cantikkk wei, unik lain dr lain.. Ya Allah.. Terharuuu sgt2 sampai berlinang air mata.. apa pun korang mmg best & sporting habisssss๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Terima Kasih tak terhingga kepada lia @hasliananur sbb sudi datang & memberi bantal superman ni.. terharuuu sgt2.. tak tahu nk ckp mcmana lagi.. memahami betul.. hehehe๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi  #akumemangsuka
Terima Kasih tak terhingga kepada adik ku anis @anis_ayies dan suami sbb sudi datang & memberi tudung pink, sekali tiga plk tu.. Terharuuuuu sgt2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Alhamdulillah.. Terima Kasih tak terhingga kepada ara @misaurora dan ika @atikahahmadnordin sbb sudi datang, sudi membantu, byk membantu & juga memberi bantal pink supergirl yg kiutttttt miuttttt sgt2 ni.. betul2 terharuuuu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Alhamdulillah.. Terima Kasih tak terhingga kepada si pemberi yg memberi bunga ni.. maaf tak tahu juga sape pemberi ni sbb tak ada nama jgk.. apa pun terima kasih byk2๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .  #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Alhamdulillah.. Terima kasih tak terhingga kepada si pemberi ni sbb sudi memberi bag zip selimut yg bewarna pink ni.. maaf tak tahu sape pemberi ni sbb tak ada tulis nama.. apa pun terima kasih byk2๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi
Alhamdulillah.. Terima Kasih tak terhingga kepada miza @mieza84 sbb sudi datang, memberi tudung kekaboo kebaboom๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ni.. hehehe & sporting habissssss ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ opal @nawfalafif12 bonda ayuโค๏ธabg opal๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #mirayu  #mirayubirthdaycelebration2017  #07112017  #terimakasihallah  #syukuralhamdulillahdengannikmatyangdiberi

Loading