Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

Bazaarpaknil

Instagram photos and videos at Bazaarpaknil

Assalamualaikum semua 😘 . Blouse 3 RM 100 still available guys!! . Di hujung minggu tak tahu nak pergi mana, kak nina suggest pergi ke @bazaarpaknilofficial Tempat Orang Locol(TOL)  PKNS SEK 14 Shah Alam . . Terdapat pelbagai jualan menarik di sediakan 😍. Jemput singgah Ke booth kak nina juga @unlimited_blossom 😘
Updated : Set Rehal Soft Pink ni buat masa sekarang dah kehabisan stock. 😩😣😭😰 Nanti dah restock kami update lagi ya. Tapi berkemungkinan lambat sikit siap set color pink ni. Maaf sangat buat peminat pink ni ya sebab set rehal soft pink ni antara yang terlaris,stock cepat je susut.  Tapi jangan risau color lain semua available. Color pink sahaja yang out of stock 😊
Weekend promo come again ❗❗❗❗❗❗❗❗. . Kak nina nak bagitahu Kak nina tengah buat promo utk blouse kak nina. 🤗  Yg gemar mengayakan blouse terkini boleh dtg ke @bazaarpaknilofficial di booth @unlimited_blossom . . Harga utk sehelai blouse hanya RM39 SAHAJA!  RM39 SAHAJA!  RM39 SAHAJA!  DAN!!!!! RM100 utk 3 HELAI RM100 3 HELAI RM100 3 HELAI!!!!!! . GRAB IT NOW AT @unlimited_blossom and stay tuned the nex design blouse will upload soon 😘
Good morning! Have a wonderful day! 😘
| Nama KUCING Admin '"BAMBAM'"? . Apa nama kucing comel Korang ?? 🐱🐱🐱 . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot
| Stay Strong Penang. . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetic
| Jom Tag kawan korang yang suka Coffee ? ☕ . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetic
Sesekali melawat org yg lebih berusia.. 😂😂😂
| Have A Happy Weekend . . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetic
| Minum petang pilihan korang ? 🤔 . Admin pilih Goreng Pisang 👌🏻 . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetic
Alhamdulillah dah selamat sampai ke Serawak Set Al-quran Rehal Silver dan Set Al-Quran Kaabah 😍 tq ye Poslaju sbb cepat sangat sampai ,dlm masa 3 hari dh smpai serawak hehe 😊 Semoga dipermudahkan urusan pernikahan nnti ya cik customer. Kami jual 😊
Tengah bungkus set al-quran untuk pengeposan harini.  Untuk order terus Dm atau hubungi kami di 013-2491699 ya. Promosi masih lagi berjalan 😊 Item adalah ready stock. Inn Sha Allah kita akan pos hari yang sama seperti yang diorder oleh customer (hari bekerja shja). Alhamdulillah kedai dkt dgn pejabat pos jadi senang nak pos terus, barang pun cepat sampai kan ,Tq Pos Laju 😊
Alhamdulillah 😊 Thank you our dear valued/return customers for your support 😍 #mimilomma #mimilomma_kualalumpur  #lemarituananas #lemari_tuan_anas #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah
Assalam ibu ibu semua. Khas untuk ibu ibu yang dah melahirkan baby tu. Kalau runsing payudara tak macam dulu, boleh la tgok produk ni. Dijamin bagus untuk ibu ibu. Suami sayang lebih. Selain itu,  akak akak adik yang bujang yang akan berkahwin tp aset masih tidak mantap pun boleh cuba produk ni. Saya share untuk kebaikan semua jangan risau ada harga promo untuk customer yang first time beli dgn saya.  Beberapa soalan yang sering ditanya mengenai Love Potion by HUSH HUSH adalah: . 1) Apakah bahan-bahan dalam Love Potion by Hush Hush? Bahan asas dalam Love Potion adalah Papaya Extract, Pueraria Mirifica, Almond Oil, Olive Oil dan Vitamin E . 2) Adakah produk ini selamat? Ya, dan produk kami hanya menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi yang selamat. Tiada Paraben, Merkuri atau bahan-bahan kimia merbahaya. Dan produk kami dihasilkan di kilang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM . 3) Kesan pembesaran payudara kekal atau sementara? Sel2 payudara yang membesar adalah kekal. Bagaimanapun pelbagai faktor seperti usia berkemungkinan menyebabkan sel mengecut. Kami cadangkan untuk terus menggunakan Love Potion 1-2 kali seminggu selepas mendapat saiz payudara idaman . 4) Ada tak sebarang kesan sampingan selepas menggunakan produk ini? Tiada sebarang kesan sampingan kerana bahan-bahan yang digunakan 100% selamat . 5) Berapa lama untuk dapat kesan yang saya inginkan? Perubahan pada payudara akan dapat dirasai seawal 1 minggu namun kesan berbeza bagi setiap individu . Ada yang dapat kesan lebih awal dan ada yang seawal 3-4 minggu,  Penggunaan konsisten 2 kali sehari amat membantu and mendapatkan saiz dan bentuk payudara idaman .  Whatsapp 0185717464 .  #lovepotionbyhushhush #krimbesarkanpayudara #krimtetek #krimbesarkanpayudara #krimbesarkantetek #viral2017 #breastfeeding #kadkahwin #coolerbag #sarungtangan #sarungbantal #serumpayudara #serumtetek #birthdaygift #gubahanbunga #birthdaysurprise #birthdaygiftforher #gubahanhantaran #bconfident #pinklady #korsetnursajat
| ESOK HARI LAHIR PAK NIL🎉🎉 . Apa ucapan korang?? 😘 . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetics
#pray4penang
| Giod Morning 😘 . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetics
Salam JUMAAT 😇 . All Invited to SOFT LAUCHING @hijabsbyhanami Jumaat 3 Nov. 2017 11.00 am Lot 4, #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal, Kompleks PKNS Shah Alam. . Follow @bazaarpaknilofficial untuk tawaran Lot terbaru dan Jadilah sebahagian Keluarga #vendor di #bazaarpaknil . More Info : +6012 911 4940 +6016 421 4141 . 🏰 #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal (TOL), @komplekspknsshahalam . #bazaarpaknil #giftvoucher #kerjakosong #vacancy #kerjakosongmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baucerbazaarpaknil #sayamenang #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #fulltimeworker #lotuntukdisewa #sewanlot #sewatapak #sayajual #sayasewatapak #sayasewalot #takcubatakcantik #korealcosmetics

Loading