Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

Bazaarpaknil

Instagram photos and videos at Bazaarpaknil

Final #lalakland merdeka semalam di @bazaarpaknilofficial ... Terimalah persembahan daripada saya ... Lagu "Bahtera Merdeka" yang pernah dinyanyikan oleh Justin Timberlake ... kiki .. Marilah kita semarakkan semangat patriotisme dalam diri kitaaa !! "Negaraku.... Sehati Sejiwa" ! . Video Credit : @khai_kewel . . #singer #sing #lalaklandmerdeka #paknil #bazaar #karaoke #patriotik #instaday #instadaily #instagood #instagram #malaysia #shahalam #merdeka #patriotik
Satu lagi warna untuk Koleksi Baru MISS COLOR !  Kaler nie paling laku keras dekat pulau pinang rituuu 💦 Kaler feveret orang ramaii kott 😍  Ada yang dah grab koleksi baru Miss Color nie ke?  #bazaarpaknil #bazaarpaknilofficial #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour
Seronok tengok gadis2 kat belakang tu yg excited nampak @haelhusaini @harrisalif  Yg sorang tu siap pose lagi utk camera! 📸 #lalaklandmerdeka #bazaarpaknil
Throwback semua kisah semalam di bazaarpaknil bersama Hael Husaini...
Ramai yg dtg ke #bazaarpaknil tadi sempena #lalaklandmerdeka Pertama kali kami buat pertandingan karoks ni malam dan nampak gayanya, pengunjung stay sampai #bazaarpaknil tutup kul 10pm Nanti singgah lagi k!
@haelhusaini kata jgn lupa vote lagu dia di carta-carta lagu...🤗🤗🤗 #haelhusainijampi #haelhusaini #hael #haelers #jampi #singer #singers #artist #vocal #music #instaartist #instasong instasinger #halers #entertainment #malaysia
Jampi @haelhusaini di #lalaklandmerdeka dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
First of all berbanyak2 terima kasih kpd @khai_kewel @mirulvalianto @zielabella yg byk sgt mmbntu harinii.. Tak terungkap ayat nk cakap... Thanks juga pada Dato @aznilnawawihm @bazaarpaknilofficial memberi peluang kpd saya menonjolkan bakat di pentas #lalakland .. Tak ada rezeki utk juara pada malam ini.. Sebab juara je dapat hadiah.. heheh.. Hebat2 saingann smuaa... (harap2 no.2) .. hahah.. Apapun dah wat yg terbaikk... saya agak berpuas hti dgn psembahan malam ni... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Tq kpd smua yg menyokong... 😘😘😘 Video post esok la ek? haha.. letihh . . #singer #sing #lalaklandmerdeka #paknil #bazaar #karaoke #patriotik #instaday #instadaily #instagood #instagram #malaysia #shahalam #merdeka #patriotik
#lalaklandmerdeka sedang berlangsung di #bazarpaknil sekarang
Full house uollsss!!! Marilerrrr singgah booth lot 34 😘😘 Kakak ade jual #kasutviral tu 👠👢👞👟 Ehhh lupa nk ckp, mlm nie ada paknil n hael husaini uoolllss!! Jom jampi bsama 💃🏻💃🏻 😘😘😘 #bazaarpaknil
Dapatkannya di #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal, Kompleks PKNS Shah Alam .  Waktu Operasi: Setiap hari dari 10 pagi - 10 malam .  Ingin menjadi sebahagian keluarga Vendor Bazaarpaknil? Sila hubungi 012 911 4940 atau 012 3177 210 untuk info lanjut . ***************** .  #tuahqiedran #lot23 #bazaarpaknil  #tuahqiedran berkonsepkan belanja dan menang cabutan bertuah yg bernilai RM1000.  Cabutan BerTUAH QIEDRAN !! Pasti BerTUAH !! Setiap cabutan dpt hadiah antara voucher / barang atau dan lain2.  Belanja RM50 dpt cabutan bertuah.  Cabutan bertuah bernilai RM1000.  Setiap cabutan akan dapat hadiah. Samada wang ringgit , voucher dan barang2 keperluan rumah.  Membeli sambil menang hanya di #tuahqiedran
lemari_tuan_anas
Saringan #lalakland Merdeka di @bazaarpaknilofficial ... Kalau ada rezeki masuk final, kita jumpa malam ni.. Kalau xd rezeki, kita balik tgok sukan sea.. 😂😂😂 . . #singer #sing #lalaklandmerdeka #paknil #bazaar #karaoke #patriotik #instaday #instadaily #instagood #instagram #malaysia #shahalam
lemari_tuan_anas
Jom singgah di lemari tuan anas hari ini.  Pelbagai koleksi kurts yang patot anda miliki.  Sesuai utk sebarang majlis rasmi dan santai.
Next contestant yang memberikan cabaran kepada yg lain.  Malam ni pasti sengit.  Jom ramai ke bazaar pak nil.
lemari_tuan_anas

Loading