Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

Bazaarpaknil

Instagram photos and videos at Bazaarpaknil

Terima kasih kepada semua penghibur2 yg turut serta bantu #paknil dan #bazaarpaknil menjadi juri dan menghiburkan pengunjung sejak dari minggu pertama sehingga lah Ahad lepas (Minggu 10) sempena pertandingan karoks #lalakland  @fitri_hiswady @khaibahar94 @ladydidiemsia @ronnie_hussein @iamellymazlein @zarulumbrella @haizahanafi @alyah81 @acheykintangkintung @alifsatar dan @izzueislam
Serius mahu kurus?? Ikut jejak kakak ni . Tahun ni kita #slimraya bersama ! ☺️ . ✔️ Sapu-sapu jer ✔️ Tak panas dan tak pijar ✔️ Tak perlu pun diet ketat dan senaman berat-berat ✔️ cuma cukupkan keperluan air kosong jer ✔️ Tak sampai sebulan dah hilang berKG & inci ! . BEST KAN? 😊😍 . ✔️ Sejuk ✔️ Tidak melekit ✔️ Tidak berbau ✔️ Setiap hari makin kurus, makin kempis . . Nak tahu lagi? Laju-laju WASSAP no ni +6019 663 8126 . #whatsapp_0196638126 #naniebeelasc #secretcorrea #shahalam #secretcorrea_shahalam #secretcorreabukitjelutong #secrecorrealotionasia #losyenkurus #losyensejuk #losyenkurussejuk #losyenmultifungsi #reshape #vshape #slimraya #slimminggel #ig_sokongan  #terapiinstagram #bazaarpaknil #paknilreviewpercuma #secretcorrealovers😘
Rosella Bawal in baby blue 😍 Rm30 je girls 😨💕 Jom orang Shah Alam turun ke #bazaarpaknil di booth yang pertama untuk grab tudung ni on the spot 😌💕 Nak beli on9 pun boleh but exclude postage yeh 😘  Any enquiries do dm/pm ( ferrara : 0169387450 )
Alhamdulillah .. rezeki hari ini 💕 Rm30 je satu sis 😘 Kalau borong , kami bagi harga kasih sayang ❤  Cepat sebelum pupus 😨😨 Anyone yang nak selit order untuk Hipsturr Hijab boleh dm/pm ( ferrara : 0169387450 )
Rosella Bawal in black 🌷  RM30 je girls 🌷  Rosella Bawal in da house of #bazaarpaknil booth pertama keyh 😘  Nak borong ? Do dm/pm ( ferrara : 0169387450 )
@izzueislam pun da singgah @ohmygangs tau..rugi korg kalau xdtg...mcm2 ada kat sini..😄😄
Paknil dah datang..uollss bila lagi??jom ber @enafareena_couture n bersyameen hijabista..stok raya dah nak masuk ni..mehler jamu mata..macam2 design ada tau.. #enafareenaexclusive #enafareenacouture #syameemhijabista #bazaarpaknil #onlineshopping #offlinebazaar @bazaarpaknilofficial
Hakak teruja sangat ni. . Kak ifa pun guna #secretcorrea Artis pun setia dgn #sibiru tau uolls😍😁 . Jom berSC mcm kak ifa. . #teamiedamizan  #imjutawansc  #imlegacysc  #jomsinggah #tv3 #terapiinstagram  #ig_sokongan  #bazaarpaknil  #paknilreviewpercuma  #moodrepublik
BENGKUNG BERZIP SERIMAMA . 🌟 Kelebihan Bengkung Berzip Serimama :
22.05.2017 : BENGKUNG EXPRESS ready stock . RM85 Free Pos . Online order : www.wasap.my/60179718976/BengkungExpress . #shoppingwithilma #bengkungexpress #bengkungberzip #ibubamil #ibubersalin #ibuberpantang #paknilreviewpercuma
Juara keseluruhan #lalakland #bazaarpaknil memenangi RM3,000 Mus Ahmad! Tahniah!! . #lalakland dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
@aznilnawawihm bersama idola sy..hati ni sentiasa rs gembira dan respect pd sumbangan pak nil pd masyarakat dan sbg seorang penghibur yg tiada pernah bosan menghibur kan masyarakat..dgn sifat semulajadi nya yg begitu ambil berat pd masyarakat buat kn bertambah2 sy menyayangi insan ini..bila tau paknil buat bazar,tiap kali balik malaysia,pasti sy akan singgah..dan semalam adalah rezeki yg Allah tetap kan...bukan setakat bergambar tp lama juga dpt berkenalan dan luang masa bersama paknil..mcm mimpi...alhamdulillah..moga insan yg satu ini terus dilimpahi kebahagiaan dunia akhirat..❤️#kedaikakyusriyadh #bazarpaknil #bazaarpaknil
Shaking 😅 Senyum sampai telinga 😊  Semalam @izzueislam jadi juri jemputan untuk pertandingan #lalakland di @bazaarpaknilofficial 😎 Kita pon ape lagi, amik kesempatan posing sekali 😆  Btw, tahniah kepada juara #lalakland musim 1 🎉🎉🎉
Tak nak ke badan kembali kurus.. kata nak #slimraya ! ☺️ . ✔️ Sapu-sapu jer ✔️ Tak panas dan tak pijar ✔️ Tak perlu pun diet ketat dan senaman berat-berat ✔️ cuma cukupkan keperluan air kosong jer ✔️ Tak sampai sebulan dah hilang berKG & inci ! . BEST KAN? 😊😍 . ✔️ Sejuk ✔️ Tidak melekit ✔️ Tidak berbau ✔️ Setiap hari makin kurus, makin kempis . . Nak tahu lagi? Laju-laju WASSAP no ni +6019 663 8126 . #whatsapp_0196638126 #naniebeelasc #secretcorrea #shahalam #secretcorrea_shahalam #secretcorreabukitjelutong #secrecorrealotionasia #losyenkurus #losyensejuk #losyenkurussejuk #losyenmultifungsi #reshape #vshape #slimraya #slimminggel #ig_sokongan  #terapiinstagram #bazaarpaknil #paknilreviewpercuma #secretcorrealovers😘
thank you @izzueislam kerana merasa our signature dish "chicken wrap adn our virgin mojito #paknil #bazaarpaknil

Loading