Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

Spitali Q.K.U.K Prishtinë

Instagram photos and videos at Spitali Q.K.U.K Prishtinë

kosovo_10years
Babë e bir
Para do vite kem dhan gjak ne Prizren,i erdhe dita me dhuru edhe ne Prishtine gjake eshte mir njiher vite,apo kur ka nevoje dikush ,me dhuru ja vlen  edhe faliminderohem Zotit per dhuntin qe kam me Grupin dhe nën grup.  0 Rh(negativ) ,Du(negativ),C(negativ)
🔬🏨

Loading