Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@sitinordiana

Siti Nordiana Alias

sitinordiana

Singer / Actress / Brands ambassador Calpis Ambassador / Primavalet women ambassador Manager - 0172059772

  • 735K Total Likes
  • 6K Tot. Comments
"You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay
Bila fikir balik mmg kebal gak we ols time ni ..Tapi Alhamdulillah Allah permudahkan & bagi kesihatan yg baik time ni. Semua ini special untuk fans yg lama tggu #pengantinmusimsalju #sitinordiana #kasehlateefa #sejukgiler #throwback #sapporo ❤️❤️
Coming to you 17 mac ini 😍 #cekelattaksemanishoney #sitinordiana
Mohla orang2 n9 kito lepak sesamo yo !! 3 mac ni kek Dataran Batu Kikir 8pm 😘 #sitinordiana
Ape tengok2 🤨😏😝 #sitinordiana @sitinordianafc #moodgengsterina
Ok meh kakak ajar cara2 buat soft boiled egg k!! Jangan tido @adm.lee !! Kakak nak ajar ni 😝 #pengantinmusimsalju #hudmikail #kasehlateefa #sitinordiana
Hai ☺️ #sitinordiana #pengantinmusimsalju
Kalo tengok gambar ni, apa yg terlintas kat fikiran korang? 🤔#pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana
Nak balik kl dah ✈️ #sitinordiana #pengantinmusimsalju #kasehlateefa #bismillah
Somewhere, someone is surely made for you and Allah decided a perfect time to make you meet that person . Until then, Doa - Kay #kasehlateefa #pengantinmusimsalju #sitinordiana
Hari jumaat yg penuh barokah ini alangkah manis dan suwiiittt muwittt berkebaya labuh eksklusif di @primavalet . Dapatkan sekarang tau 😘😘😘 .  Jualan Meletop Penghabisan Stok sedang berlangsung! Jom ramai ramai datang ke PrimaValet outlet Ostia Bangi, atau shopping online via www.primavalet.com atau whatsapp kami di 0133323360 (from 11am - 9pm only)! . .  #jualanmeletoppenghabisanstok  #jualanmurah #primavalet #ostiabangi #bajumelayu #primavalet #primavaletkotabharu #sitinordiana
Sejuk betul tuu sampai teleng kepala dia 😝 #pengantinmusimsalju #adamkay #kasehlateefa #sitinordiana
Cintaku selebat salji hokaido❤️❤️❤️ #pengantinmusimsalju #sitinordiana
Sejenis jakun jap tgk salji yg turun ni!! MasyaAllah cantik sgt ❤️❤️ #pengantinmusimsalju #sitinordiana #sapporo
#pengantinmusimsalju #sitinordiana #kasehlateefa 🎬
Nak lunch kat mana ni 🤔 #pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana 📸 @hadithomar
✌🏻
Saya dah nak bertolak ke jepun jap lagi .awak take care tau 😘😉 Owh btw tq pada encik yg tukang snap gamba ni  @lansolo_official 🤨 #salamzohor #sitinordiana #pengantinmusimsalju
Lama dah nana mengidam iphone x ni. Selalu tumpang amik gamba selfie kat hp kawan2 je yg dah pakai  iphone x !! Akhirnya dapat jugakkk 😍😍 Bolehla nana berselfierina dan ambik gamba byk2 kat sapporo esok!! Ape2 pun tq sgt2 @extype.iphone di atas servis yg terbaik! Yg bestnya mcm2 gift dapat tu!! Uols kalo beli iphone kat @extype.iphone mmg berbaloi la!! #sitinordiana

Loading