Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#3dflower

Posts tagged as #3dflower on Instagram

46.591 Posts

Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Silver Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Mustard A Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Mustard A Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Pink Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Pink Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Navy Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Navy Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Avocado Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
3dflower😍😍 . . . Berminat wassap  0145074513 0145074513  #lace #lacebaju #lacemurah #manik #najjahwafaiz #borderlace  #eyelashlace #beads #3dflower #ruffle #shawl #kurungcotton #viral #innerlace
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Avocado Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Mustard B Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
Ready and new 🏡 Secret Garden Kode : SG Mustard B Bahan : katun hycon, adem, lentur, mudah dibentuk tidak menerawang Ukuran : 115x115 Harga : 55K Note : warna bisa tidak sama dengan foto karena efek cahaya πŸ˜‰  #scarf #floweryscarf #hijabflower3d #3dflower #jualfloweryscarf #juahijabhycon #jualhijabdiamond #jualhijabhandmade #hijabsifon #hijabsifonbunga
3dflower😍😍 . . . Berminat wassap  0145074513 0145074513  #lace #lacebaju #lacemurah #manik #najjahwafaiz #borderlace  #eyelashlace #beads #3dflower #ruffle #shawl #kurungcotton #viral #innerlace
3dflower😍😍 . . . Berminat wassap  0145074513 0145074513  #lace #lacebaju #lacemurah #manik #najjahwafaiz #borderlace  #eyelashlace #beads #3dflower #ruffle #shawl #kurungcotton #viral #innerlace
3dflower😍😍 . . . Berminat wassap  0145074513 0145074513  #lace #lacebaju #lacemurah #manik #najjahwafaiz #borderlace  #eyelashlace #beads #3dflower #ruffle #shawl #kurungcotton #viral #innerlace
Siapa nak πŸ™‹? #shawl #3dflower #heavychiffonshawl
Schedule your next Appointment with Madrofozar 'lavish_nails_&_spa' (079-0798546) "salmon Grove arcade#latepost Get_nailed_on_a_higher_level #thenailslayer #nailsbymadrofozar 😍 #pinknails #3dflower 🌸 #nails_on_fleek#nails2inspire#dbn_client#idonails#nails#nailaholic#nailsonpoint#durban#nailtechwithdreadlocs#treasurenails#nailfreak#blackgirlsdonailsinternational#nails#passion#nails#talent#ilovemyjob#blackgirlsdonails#nailsdid#cleancuticles#happyclient πŸ‘­ πŸ’…lavish_nails_&_spaπŸ’…
Eyelash lace . . Berminat wassap  0145074513 0145074513  #lace #lacebaju #lacemurah #manik #najjahwafaiz #borderlace  #eyelashlace #beads #3dflower #ruffle #shawl #kurungcotton #viral #innerlace
SET KOMBO JIMAT BERBALOI UTK LENGAN & BAWAH BAJU. . Ok, kali ni sis buatkan terus set utk 1 baju. So uols dah tak payah pening2 nk mix n matchkan ikut kod . . Dan the best thing sis bg harga diskaun terus. Kalau beli satu2, total semua lebih dari harga 1set... . . Ni sis nak cerita sikit apa yg best nye 3D flower on net ni . πŸ’œDAH SIAP LEKAT KT NET. So uols dah tak payah gam2 lg, blh terus jahit kt baju je. Yg tak reti jahit pun blh buat, mmg senang sgt2 . . πŸ’œDESIGN LIMITED EDITION. Uols tak payah risau bunga uols tu sama dgn dsgn bunga jiran2 sebelah. Sbbnya semua set ni tak lebih dr 100 pcs utk setiap design. So baju uols pun akan jd limited edition jgk . . πŸ’œBUNGA NI BOLEH BASUH MCM BIASA. Part ni ramai yg tanya sis, ada special instruction ke utk basuh bunga ni? Takde uols, bunga ni blh kena air mcm biasa. Tp kalau nk tahan lama, basuh guna tgn je tau. . . . . Tak sabar dh nk oder kn? Blh whatsapp sis terus  www.wasap.my/60173187117 www.wasap.my/60173187117 www.wasap.my/60173187117  #3donnet #ig_kainemasbyzetawa #bunga3d #3dflower #sequinflower #diy #accessoriesbaju

Loading