Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#airfreshnerdexandra

Posts tagged as #airfreshnerdexandra on Instagram

364 Posts

Readystocks!. .  air freshner by dexandra coffee warm. Boleh wsap utk order.  #airfreshnerdexandra #airfreshner #coffeewarm #coffeewarmdexandra #dexandra
Baru dpt smlm ari ni doh licin dikebas dek kawan2 yg mmg tk sabar nk guna #airfreshnerdexandra ni...ada yg tk dpt lg..maaf la ya sbb utk smntara waktu ni order dilimitkan...trlmpau bnyk sgt order kt hq..so kita bagi2 kan dlu samarata...in shaa Allah lps ni dh okeyyy berguni kita order ya...he..he..he...best la AF ni..sume berebut nk memilikinya..lps ni blh lamar berkotak2 ya....love uollss..😘😘😘... #airfreshnerdexandra #sangatwangiiii #sangattttlarissss #jombeli
The happy customer. Thank you #afabulocious πŸ’• Sentiasa nyaman dan menenangkan dgn Passion Fruit dari Air Freshner Dexandra 🍊 . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious πŸ’• Dengan Air Freshner Dexandra mmg akan sentiasa sweet. Lagi2 kalau pakai Rose Forest. Antara flavour yg sangat laku keras. Sapa tak suka bau rose kannnn 🌹 . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious grab 1 botol dexandra offer RM45 dan 2 wangian Rose Forest dari Air Freshner Dexandra πŸ’• . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious pilih wangian Coffee Warm utk segarkan sepanjang perjalanan dlm kereta. Pastinya dgn Air Freshner Dexandra πŸ’• . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious pilih wangian Passion Fine dari Air Freshner Dexandra utk wangikan kereta. Pastinya lebih segar πŸ’• . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious nak wangikan bilik dgn wangian Passion Fine dari Air Freshner Dexandra πŸ’• . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious beli 1 Air Freshner Dexandra utk segarkan kereta dgn wangian Rose Forest πŸ’• . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
The happy customer. Thank you #afabulocious grab 3 botol dexandra dpt free gift 1 Air Freshner Dexandra πŸ’• . #dexandra #airfreshnerdexandra #airfreshner #airfreshnerrm10 #codupsi #dexandratanjungmalim #codkhar #codkuo #codkz #codkab #codbahtera
"Passion Fruit air fresher gives out is sweet with a musky and velvety base to help you rejuvenate" . ANDA MAHU MENJADI PENGGUNA TERAWAL AIR FRESHNER DEXANDRA? KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ⬆ . #airfreshner #airfreshnerdexandra #dexandra #airfreshnermurahrm10 #sofreshsowangi
"Passion Fruit air fresher gives out is sweet with a musky and velvety base to help you rejuvenate" . ANDA MAHU MENJADI PENGGUNA TERAWAL AIR FRESHNER DEXANDRA? KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ⬆ . #airfreshner #airfreshnerdexandra #dexandra #airfreshnermurahrm10 #sofreshsowangi
"Passion Fruit air fresher gives out is sweet with a musky and velvety base to help you rejuvenate" . ANDA MAHU MENJADI PENGGUNA TERAWAL AIR FRESHNER DEXANDRA? KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ⬆ . #airfreshner #airfreshnerdexandra #dexandra #airfreshnermurahrm10 #sofreshsowangi
Inilah antara yg paling org suka...berebut2 nk dpt stock ni tau...letak kt mn2 pun mng best punya...feel good jerrr...u like this...???...jom lamar skrg ....😎😎 #airfreshnerdexandra #sgtwangiiii #rm10jerrrr #jombeli
❀️ Have courage, Be Kind ❀️ . With Love  Vanilla Fresh  #airfreshnerdexandra . #rm10perbox . debellashoppe.com
❀️ Have courage, Be Kind ❀️ . With Love  Vanilla Fresh  #airfreshnerdexandra . #rm10perbox . debellashoppe.com
❀️ Have courage, Be Kind ❀️ . With Love  Vanilla Fresh  #airfreshnerdexandra . #rm10perbox . debellashoppe.com
Haii uollss...morning...😘😘 Today i feel happy...n i'm cute ok..😁 Tempat lepak saya diwangi kan dgn air freshner dexandra..so sweettt...i like that...😍😍 #airfreshnerdexandra #wangiiiisgt #rm10jerrr #jombeli
Terima kasih semua yg dah beli AF Dexandra dgn saya. Bagi yg belum cuba tu jomm kita cuba. Segarkan bilik dan kereta anda dengan Air Freshner Dexandra. Harga? RM10 jeerrr tahan 4-5 minggu πŸ˜‰ Ada 8 flavour semuanya. Nak tahu flavour apa yg ada jom follow ig @dexandra_air_freshner.byhana semua details ada. . Nak pos boleh βœ… COD area UPSI dan sekitar kolej pun boleh βœ… . Jgn segan² follow ig @dexandra_air_freshner.byhana atau dm saya utk order okay 😘 . #dexandra #dexandraupsi #airfreshner #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandratanjungmalim #tamanbahtera #khar #kuo #kz #kab #khas
Haaaa kali ni hakak tak update tilam.. tapi ni untuk aksesori tepi tilam hehehe.. Ni dia air freshner DeXandra yg hot2. update stok je licin. Boleh letak kat bilik kat opis kat toilet kat ruang tamu, kereta.. smua blh laa.Semerbak!  Harini ade restok baru tapi tu pun tak banyak dah. Limited sgt2.. Siapa nak?? meh la wasap akk  rm10 je exc postage.  www.wasap.my/60126878406/afdex  #airfreshnerdexandra #registeredagent

Loading