Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#airfreshnermurah

Posts tagged as #airfreshnermurah on Instagram

880 Posts

Pewangi kereta pelbagai guna No.1 di Malaysia! . Ok, siapa tak pernah pakai lagi FLEUR ni??Memang dia terrramat lah rugi rugi rugi.... Jangan kata akak xpernah bagi taw ya!  Walaupun harga TERRRRMURAH! dipasaran namun, FLEUR mampu untuk setanding dengan pewangi-pewangi udara mahal yang ada di pasaran sekarang.  Jangan tunggu2..Cuba dulu baru tahu. . Berminat nak tahu lebih lanjut lagi?? Boleh wassap akak di 019-4501348.  #fleur #fleurmalaysia #airfreshner #airfreshnermurah #airfreshnerfleur
Terima kasih semua yg dah beli AF Dexandra dgn saya. Bagi yg belum cuba tu jomm kita cuba. Segarkan bilik dan kereta anda dengan Air Freshner Dexandra. Harga? RM10 jeerrr tahan 4-5 minggu ๐Ÿ˜‰ Ada 8 flavour semuanya. Nak tahu flavour apa yg ada jom follow ig @dexandra_air_freshner.byhana semua details ada. . Nak pos boleh โœ… COD area UPSI dan sekitar kolej pun boleh โœ… . Jgn segan² follow ig @dexandra_air_freshner.byhana atau dm saya utk order okay ๐Ÿ˜˜ . #dexandra #dexandraupsi #airfreshner #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandratanjungmalim #tamanbahtera #khar #kuo #kz #kab #khas
*"WOW!!* PROMOSI PENGHABISAN STOK SEHINGGA *28 FEBRUARI 2018* โ€ผ *TIADA LAGI JUALAN BOTOL LAMA DEXANDRA SELEPAS TAMAT TEMPOH PROMOSI INI. JANGAN LEPASKAN PELUANG* ๐Ÿ˜Š Antara brand yang masih ada:  MEN :::::::: Dunhill Blue TM A Man Bond 9 Invictus Sultan Aqua 1 Million Black XS Allure Raphl lauren Polo black 212 sexy  Emblem Eternity YSL Homme Abir  WOMAN ::::::::::::::: Angel TM Miracle Body edp Chloe love story Signorina Dior addict Estee Lauder modern muse Jo Malone Peony  Jo Malone Orange Blossom Rose pompon Creed Love Fresh blossom Narciso her Narciso pink Versace Eros Hugo MaVie Petite Cherie Viva La Juicy D&G Woman Rose Essential Forbidden Rose Gucci Bamboo Issey Miyake Bond 9 Lady Million Adore Purity Paris Hilton ================ Kenapa anda perlu miliki De'Xandra perfumes  1โƒฃ Brand- brand ini tidak akan dikeluarkan lagi.  2โƒฃ Penjimatan harga sebanyak 20% *(RM 45 sahaja)* 3โƒฃ Kualiti setanding antarabangsa  Tunggu apa lagi tu... pm/wsp segera ye๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ011-19814081 #dexandraperfumes  #baazar #bazarpaknil #codklcentral #codlrtline #airfreshnermurah  #aziedexandrakl
*"WOW!!* PROMOSI PENGHABISAN STOK SEHINGGA *28 FEBRUARI 2018* โ€ผ *TIADA LAGI JUALAN BOTOL LAMA DEXANDRA SELEPAS TAMAT TEMPOH PROMOSI INI. JANGAN LEPASKAN PELUANG* ๐Ÿ˜Š Antara brand yang masih ada:  MEN :::::::: Dunhill Blue TM A Man Bond 9 Invictus Sultan Aqua 1 Million Black XS Allure Raphl lauren Polo black 212 sexy  Emblem Eternity YSL Homme Abir  WOMAN ::::::::::::::: Angel TM Miracle Body edp Chloe love story Signorina Dior addict Estee Lauder modern muse Jo Malone Peony  Jo Malone Orange Blossom Rose pompon Creed Love Fresh blossom Narciso her Narciso pink Versace Eros Hugo MaVie Petite Cherie Viva La Juicy D&G Woman Rose Essential Forbidden Rose Gucci Bamboo Issey Miyake Bond 9 Lady Million Adore Purity Paris Hilton ================ Kenapa anda perlu miliki De'Xandra perfumes  1โƒฃ Brand- brand ini tidak akan dikeluarkan lagi.  2โƒฃ Penjimatan harga sebanyak 20% *(RM 45 sahaja)* 3โƒฃ Kualiti setanding antarabangsa  Tunggu apa lagi tu... Hubungi segera ye๐Ÿ˜  www.wasap.my/60126842052 ๐Ÿ“ฒ012.6842052 ๐Ÿ“ฒ012.6842052 ๐Ÿ“ฒ012.6842052  Terima kasih like dan comment @dexandra.perfumekl @dexandra.perfumekl @dexandra.perfumekl  #dexandraperfumes  #baazar #bazarpaknil #yes #akusuka  #wangiankehidupan #wangidengandexandra  #siakapkeli #perfumemurah #perfumeshahalam #shahalam  #codmelawatimall #kualalumpur  #iloveu #malaysia #jual #beli #shopping #codkeramat #codmelawatimall  #codwangsawalk #kakiperfume  #codklcentral #ootdmalaysia #dropship #airfreshnermurah  #dropshipperfume  #dropshipdropshipdropshipdibukaskrg  #ootdmalaysia
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah
Hai ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . .  Air freshner dexandra yang sangat wangi,bau dia tak sama macam perfume dexandra tapi kami yakin kualiti dia sama macam perfume dexandra.. . . Air freshner ni boleh diletakkan di bilik tidur,kereta,tandas malah di ruang tamu pom boleh..tiada lagi bau yang tidak menyenangkan di rumah anda..so fresh so wangi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dikotak air freshner ni ada kata2 semangat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช,ada 8 wangian dan kelapan-lapan kotak ni ada kata2 semnagat yang berbeza tambahan pula banyak fungsi kotak air freshner ni..๐Ÿ˜ . . RM10 jer sebotol. . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0133653493 (cik ieka) . . #dexandra #dexandraperfume #dexandramurahmalaysia #dexandrawangi #dexandraviral #dexandraoriginalmurah #dexandraborong #dexandraviralmalaysia #viralartismalaysia #ajimaura #terapiinstagram #azizanosman  #irfankhairi #muslimah #girl #boy #lifestyle #neelofa #fattzura #wangi #bazaarpaknilmurah #teamieka #dropshipwanted #airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah

Loading