Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#barbrothermalaysia

Posts tagged as #barbrothermalaysia on Instagram

678 Posts

You never know what you are cable of until you face a real testπŸ’ͺπŸ’ͺ Join us to experience a new level of fitness... Now at autoville, cyberjaya, Malaysia +601114066614 https://www.facebook.com/ImpactZoneMalaysia/  #impactzone #crossfitter #crossfitgames #crossfit #crossfitlife #powerlifting #weightlifting #pr #olympics #olympiclifting #training  #streetworkout #calisthenics #beastmode #fliping #flips #freerunning #parkour #parkourlife  #workout #kidscrossfit #fitnessmalaysia #parkourmalaysia #streetworkoutmalasyia #calisthenicsmalasyia #barbrothermalaysia #crossfitmalaysia
Am Impact Zone πŸ’ͺπŸ’ͺ Join us at the cross training classes from Saturday to Wednesday at 9 Pm in our new fitness center in cyberjaya, Malaysia For more info call +601114066614 https://www.facebook.com/ImpactZoneMalaysia/ #impactzone #crossfitter #crossfitgames #crossfit #crossfitlife #powerlifting #weightlifting #pr #olympics #olympiclifting #training  #streetworkout #calisthenics #beastmode #fliping #flips #freerunning #parkour #parkourlife  #workout #kidscrossfit #fitnessmalaysia #parkourmalaysia #streetworkoutmalasyia #calisthenicsmalasyia #barbrothermalaysia #crossfitmalaysia
We have officially LAUNCHED ! Impact zone the biggest fitness center in cyberjay, a variety of activities and sports for all the family ! Book your sessions NOW  to watch the complete video with better quality please watch on YouTube : https://youtu.be/gD-icDv0DUw  #impactzone #crossfitter #crossfitgames #crossfit #crossfitlife #powerlifting #weightlifting #pr #olympics #olympiclifting #training  #streetworkout #calisthenics #beastmode #fliping #flips #freerunning #parkour #parkourlife  #workout #kidscrossfit #fitnessmalaysia #parkourmalaysia #streetworkoutmalasyia #calisthenicsmalasyia #barbrothermalaysia #crossfitmalaysia
BERITA BAIK UTK AHLI SUKANπŸ‹πŸ½‍β™‚οΈβš½οΈπŸ‘πŸš΄πŸ½‍♂️ β € Jika anda seorang ahli sukan, suka ke gym, suka berjogging, bersenam, berbasikal?? anda patut cuba earphone iniπŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½ β € β € 🌟REMAX RM-S2🌟 Earphone yg mempunyai bluetooth, so tkyah dh serabut dgn wire dia tu, n bila pakai dia takkan mudah jatuh. Satu lagi sound dia jgn tnya lah, min dh test sndiri mmg padu beb! Bass dia pon awesome. Min tahu mana earphone yg oke atau pon tidak. β € β € 🌸RM 75🌸 (PROMO Y.E.S) β € β € JOM DM or Ws meen di 019 680 6055 atau click je link di bioπŸ˜‰ β € β € Compatible with: iOS and Android smartphones *(not compatible with MP3/MP4 devices) β € β € #bluetoothearphone #earphonebluetooth #earphones #earphonebluetoothmalaysia #bluetoothearphonemalaysia #remaxearphone #taktuntuang #barbrothermalaysia #sukanmalaysia
Do drop by if you're in Cyberjaya area πŸ‹πŸ₯ŠπŸ€Έ #repost: @impact_zone_official via @renstapp ··· “ Thanks to @movewithmarcus "one of the best therapist in malaysia" and his physio therapy team "move" for their time. They will be available at #impactzone every Saturday from 1 PM  For registration call :+601114066614 or register at the front desk of the gym #impactzone #crossfitter #crossfitgames #crossfit #crossfitlife #powerlifting #weightlifting #olympics #olympiclifting #training  #streetworkout #calisthenics #freerunning #parkour #parkourlife  #workout #kidscrossfit #fitnessmalaysia #parkourmalaysia #streetworkoutmalasyia #calisthenicsmalasyia #barbrothermalaysia #crossfitmalaysia #physiotherapy #physiotherapist #physicaltherapy #physio #physiomalaysia ”
JANGAN BACA KALAU BADAN KORANG DAH SADO SANGAT !  Daftar sekarang cuma bayar separuh harga sahaja. Mana korang nak car GYM membership harga kasih sayang macam ni uollss , nak lagi zaman-zaman millenia ni  Register now only 89 RM for basic membership... Accsess to all facilities : πŸ’ͺ Bodybuilding machines πŸ’ͺ Wall climbing, πŸ’ͺ Crossfit rig, πŸ’ͺ Street workout bars, πŸ’ͺ Cardio machines, πŸ’ͺ Studio, πŸ’ͺ Martial arts equipment, πŸ’ͺ Outdoor area"  Gym 3 tingkat berkonsepr Global ni memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat tak kira student, yang dah bekerja dan surirumah sekalipun.  Jom ramai2 click link kat bawah tu, tanya dulu pun tak apa sebab tanya free aje.  www.wasap.my/601114066614 www.wasap.my/601114066614 www.wasap.my/601114066614  #impactzone #crossfitter #crossfitgames #crossfit #crossfitlife #powerlifting #weightlifting #pr #olympics #olympiclifting #training  #streetworkout #calisthenics #beastmode #fliping #flips #freerunning #parkour #parkourlife  #workout #kidscrossfit #fitnessmalaysia #parkourmalaysia #streetworkoutmalasyia #calisthenicsmalasyia #barbrothermalaysia #crossfitmalaysia
Thanks to @movewithmarcus "one of the best therapist in malaysia" and his physio therapy team "move" for their time. They will be available at #impactzone every Saturday from 1 PM  For registration call :+601114066614 or register at the front desk of the gym #impactzone #crossfitter #crossfitgames #crossfit #crossfitlife #powerlifting #weightlifting #olympics #olympiclifting #training  #streetworkout #calisthenics #freerunning #parkour #parkourlife  #workout #kidscrossfit #fitnessmalaysia #parkourmalaysia #streetworkoutmalasyia #calisthenicsmalasyia #barbrothermalaysia #crossfitmalaysia #physiotherapy #physiotherapist #physicaltherapy #physio #physiomalaysia

Loading