Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#berniagagayapin

Posts tagged as #berniagagayapin on Instagram

12.866 Posts

Dari lepas pantang Ceaser terus konsisten  sarung #premiumbeautiful 😍 . Dalam 2 bulan je dah turun 11kg. Amazing sungguh 😱😱 . Kalau tak kenal, maka mmg x kan cinta. So mcm mana nak kenal tu? Mmg kena PM Kama laa Kama kenal2 kan 🀣🀣 #premiumbeautifulexpert #pinpreneurs #berniagagayapin
Kama memang sejenis yg macam mak tiri. Suka buat rondaan dengan client2. Nampak je client macam tak pakai PB kan, aiiippp siap laaa keluar rotan 🀣🀣 . Hahah. Xde la gitu kan. Cuma sebagai #premiumbeautifulexpert mmg kita kena servis client2 ni biarpun bertahun pon pakai. Tak tinggal punya. Dekat dihati giteww . My dear client ni x pakai #pbcorset 2 bulan haaa. Itu mmg bahaya sgt. Mencanak2 berat naik tuu. Nasib baik hari ni dah sarung semula. PB ni mmg kita pakai je walaupon kita dah dapat berat ideal. Sbb die akan guard badan kita prevent dari terover2 naik ni πŸ‘πŸ» . Sebab tu x hairan kalau mak anak 3, boleh pakai jeans yg sama dr before beranak dlu. Sbb mmg itu kerja PB ni πŸ€—πŸ€— #berniagagayapin #pinwellnessconsultant #pinpreneur #bidanmoden #makbidan #setberpantang #setbersalin #bengkungmoden
I once have the chance to ski. Back when i was in Beijing. Tp waktu tu rasa malas la nk buat. Control cun bagai kan. Smpai sekarang lah tak merasa. Rasakan. Skrg tgok org buat. Gigit lah jari smpai habis jari pon x kan dapat ulang moment tuπŸ™…πŸ»‍♀️ . Sama jugak dengan bisnes. Bila peluang untuk ubah hidup hadir depan mata. Memang Kama tak kasi chance alasan2 biawak, tak reti nak buat, tunggu anak besar, suami tak bagi semua ni halang Kama untuk cuba. Kalau tak cuba mana nak tahu? Sekali dah dapat pengajaran dalam hidup, tak kan nak ulang2 kesilapan lama. Sampai bila?? Peluang dtg hanya sekali ☝🏻kalau bukan sekarang. Bila?  #letschange #goldenchance #onetime #berniagagayapin #g8unity
Saya bangga berda dibawah naungan #g8unity dan bangga jadi #protegehanishaizi the best team ever πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ #hanishaiziprotoge  #g8preneurs  #berniagagayapin
Choose the right pc for your dream body shape πŸ‘πŸ» #premiumbeautiful #pbcorset #setberpantang #bidanmoden #berniagagayapin
Ingat lagi #firsttime pakai #kneeheightboots ni waktu malam dinner #qs  #uitmsriiskandar time part 06. Waktu tu gigih round satu #ipoh mencari boots. Semua failed tak mampu masuk part betis sbb betis besar anak gajahπŸ™ˆπŸ™ˆ tak boleh zip lansung! . Tapi siapa sangka, dek kerana consistent dengan #premiumbeautiful semenjak melahirkan lagi, walaupon dah jd mak budak. Betis kita slim dari anak dara wehhhhhh!!!! . Ramai yg tanya, pakai PB ni kat sekian2 part je kan. Macam mana nak kecik kan part2 lain mcm lengan, betis, double chin semua? Itu lahh. Malu bertanya mmg sampai kesudah la korg tak kan tahu mcm mana #pbcorset tu kecik kan part2 yg disebut kan ☝🏻 ni πŸ˜‰ kalau nak tau. Meh tanya Kama direct meh  #premiumbeautifulexpert #pinpreneur #berniagagayapin
Comey2 semua nya #pintakeskorea 😍😍 . Aktiviti hari ni ke Nami Island pulak. Masing2 posing sakan!  #pinpreneur #berniagagayapin #pinwellnessconsultant #g8unity #shom #freetrip
Alhamdulillah selesai #cashondelivery sabun putih viral hari ni.  Akak2 yang ada #anaksekolah tu kan wajib nauuu ada 1 pack #sabuneziclean ni kat rumah tau.  Akak2 atau abam2 #jururawat pon samaaa... Nak baju putih macam baru beli wajib cuci baju kkrang dengam eziclean ni okey.  1KG ni RM23 jer.. Tak perlu beli baju baru selaluuu okey. Jimat dan mudah.  #aidaafiza  #berniagagayapin  #sabunviral
Alhamdulillah selesai #cashondelivery sabun putih viral hari ni.  Akak2 yang ada #anaksekolah tu kan wajib nauuu ada 1 pack #sabuneziclean ni kat rumah tau.  Akak2 atau abam2 #jururawat pon samaaa... Nak baju putih macam baru beli wajib cuci baju kkrang dengam eziclean ni okey.  1KG ni RM23 jer.. Tak perlu beli baju baru selaluuu okey. Jimat dan mudah.  #aidaafiza  #berniagagayapin  #sabunviral
Alhamdulillah selesai #cashondelivery sabun putih viral hari ni.  Akak2 yang ada #anaksekolah tu kan wajib nauuu ada 1 pack #sabuneziclean ni kat rumah tau.  Akak2 atau abam2 #jururawat pon samaaa... Nak baju putih macam baru beli wajib cuci baju kkrang dengam eziclean ni okey.  1KG ni RM23 jer.. Tak perlu beli baju baru selaluuu okey. Jimat dan mudah.  #aidaafiza  #berniagagayapin  #sabunviral
@>;--Tak sungguh Maka Tak Kata.....Alhamdulillah...Rahsia ibu yang bukan rahsia lagi....--;
@>;--Fazura x Premium  Beautiful...Pengakuan Dari Hati yang ikhlas...--;
@>;--Fazura fuhhh....Nak cantik macam Fazura.... . . https://www.instagram.com/p/BdHbtcvljDT/?r=wa1 ..--;
Lebatnya hujan hr ni...tp alhamdulillah itu tdk menjadi halangan untuk melaksanakan tugasan,settle satu job..now otw blk ke rmh #berniagagayapin #jomolsssπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
@>;--5 Stars Trip To KOREA....FOC....Have Fun semua..Seronoknya...--;
@>;--Power Plan Unity G8.....Ohsem...Insha Allah..yang penting Yakin.... . . Business Sharing....--;
Nice dn memuaskan hati..Pb korset😍😍 Berminat pm meπŸ’‹ #berniagagayapin
Mek Kelate ke Korea πŸ˜„ Bismillahirahmanirahim.. Semoga selamat pergi & pulang ❀  #freetrip5star  #berniagagayapin  #g8unity  #premiumbeautifulexpert

Loading