Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#bestwey

Posts tagged as #bestwey on Instagram

475 Posts

Ипотечная выставка в Набережных Челнах. Мэр  Н.Магдеев был впечатлён жилищной программой от БЕСТ ВЕЙ ! 💪 #bestwey #lifeisgood #недвижимость
#Сургут. Город со своим великолепием😍. Совсем недавно в рамках нашей команды был открыт консультационный офис холдинга Life is good в Сургуте.  Замечательные  сотрудники офиса проводят ежедневные консультации и спасают население от ипотечной кабалы 💪 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 И ВОТ ОНО, ГЛАВНОЕ СОБЫТИЕ СЕНТЯБРЯ!!! Расширенная презентация компании,  на которой вы узнаете:  1. Как максимально выгодно приобрести недвижимость по одному документу в рассрочку  2. Как сохранить и умножить свой капитал  3. Как построить свой бизнес и добиться результатов  9 СЕНТЯБРЯ!  СПЕЦИАЛЬНЫЙ ГОСТЬ ПРОГРАММЫ -  Директор холдинга- Мурсаикова Любовь Федоровна!!! РАВНОДУШНЫХ НЕ БУДЕТ 💪🎉🎊🔥🔥 Количество мест ограничено.  Заявки оставлять в WA ☝📞📨 #bestwey#lifeisgood#hermes#недвижимость
Da série quando você confia de olhos fechados na melhor farmácia de manipulação de Parauapebas. Sempre fazendo minhas fórmulas prescrita pela minha nutri @nandanutrifit para turbinar minha dieta e de cara você ganha amostras grátis da melhor proteína @atlheticanutrition e claro como trabalho com culinária fitness sairá receitinhas deliciosas e protéicas. Obrigada @farmaciaformulaativa @tainacastrorabello @vivimariacastro @germayneroseane pelo excelente atendimento 😘 Sigam @ladysdayfitness e vejam todos os produtos que faço, não precisa sofrer pra fazer dieta. Quem já provou meus produtos sabem que são de qualidade e totalmente fitness, minha cliente linda @jayanne_alencar no foco total sem passar vontade. #farmaciaformulaativa #parauapebas #mundofitness #ladysdayfitness #athleticanutrition #bestwey #vidasaudavel #nandanutri #morosil
Пока я греюсь на юге , офисы нашего кооператива работают в штатном режиме ! Жильё ! Рассрочка на 10 лет от 0-6 процентов годовых ! Уже перевалило за 400 выданных квартир !) супер ! #bestwey
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Tiada igshop di Malaysia ni yg lebih murah berbanding @walawey_gadget ...ingat murah ingat walawey.... Lepasni korg x yh lah nk cari kedai yg jual iPhone ni.. Kdg kdg kat luar ty secondhand yg dijual... Bukn. Murah diorg jual... Lebih mahal ade lah... Lain lah mcm kat Walawey ni kan.. Harga dah lah sgr murah kan.. Pastu ade freegift lagi plk tu.. Dan. Ape. Yg penting iPhone kat sini NEWSET.. masih dlm kotak tau... IPhone kat luar smpi beribu riban kan.. Tapi kat walawey ni lain tau.. Hrga die mmg x msuk akal langsung.. Korg jgn terkejut eh kalau saya ckp harga die.. Harga iPhone kat sini serendag RM390 shj??? Cuba kalau kt luar... RM390 dpt beli ape?  Beli phone jenama lenovo? Leagoo? Kalau kat walawey dpt iPhone tau.. Mne lebih untung? Walawey lah kan.. So korg kene lah grab iPhone korg kat sini... Sebb servis kat sini mmg tip top... Srs.. Mmg terbaik... Spe lambat die x dpt... Jgn. Lupe juga join giveaway by walawey gadget... Hadiahnya berupa sebuah iPhone 6 16GB... Wow.. Bukn senang tau org nk kasik iPhone 6 ni... Hnye sis kirah shj... Heheheh... Support walawey ye guys... @walawey_gadget  #supportgiveawaywalawey #walaweybestwey #bestwey #iphonevideo #walawey_gadget #iphone7plus #iphonegiveaway #ip6contest #siskirahbaikhati
Kotak dah lawo? Bagaimana pula kedaannya di dalam? Mesti 1000 kali ganda lawa nye kan... Harga untuk kotak die pon dh mahal tau smpi ade yg beli kotak, beli accessories semua... Sebb beli dgn igshop yg jual iPhone je... Accessories x dpt.. Sian kan... Tu laa.. Dri dulu lagi cakap suruh beli kat @walawey_gadget tapi korg degil mcm baby... Pastu, dhlah x dpt kotak.. iPhone nye pulak secondhand... Bekas org dah pakai.. Mne syok org dh pakai.. Mne thu kalau ade yg dh rosak ke.. Ade calar ke.. Pastu kalau nak suruh owner betolkan mmg duit kau melayang begitu sahaja lah... Waranti tak thu ade ke x? Sbb tu lah jgn mudah percaya dgn scammer scammer diluar sne kerana bnyk kes dah direkodkan oleh polis sbbnya owner xde ssm... Ish ish... Lain pulak @walawey_gadget ni.. Ade ssm... New set... Dpt freegift.. Mcm mcm lah... Rasa mcm berbaloi sgt sgt Kalau beli kat sini.. X rugi se SEN pon... Smpi ade yg repeat order balik tau... Ape pon.. Kalau x nk beli pon.. Usya lah ig ni... Mne lah thu kalau ade sedara, akak, abang, kawan nk carik iPhone murah.. Boleh syorkan kat sini... Serendah RM390 je... Murah lagi murah drpd tv... Boleh bawak pegi holiday, pegi jalan tepi pantai... Boleh buat live kat ig... Lebih terang dan lebih ramai view... Ehh?.. Apepon... Follow @walawey_gadget dan support giveaway ok... See u next post... #giveawaywalaweygadget #walaweybestwey #bestwey #no1dimalaysia #murahrezeki #supportgiveawaywalawey #siskirahbaikhati
Kotak dah lawo? Bagaimana pula kedaannya di dalam? Mesti 1000 kali ganda lawa nye kan... Harga untuk kotak die pon dh mahal tau smpi ade yg beli kotak, beli accessories semua... Sebb beli dgn igshop yg jual iPhone je... Accessories x dpt.. Sian kan... Tu laa.. Dri dulu lagi cakap suruh beli kat @walawey_gadget tapi korg degil mcm baby... Pastu, dhlah x dpt kotak.. iPhone nye pulak secondhand... Bekas org dah pakai.. Mne syok org dh pakai.. Mne thu kalau ade yg dh rosak ke.. Ade calar ke.. Pastu kalau nak suruh owner betolkan mmg duit kau melayang begitu sahaja lah... Waranti tak thu ade ke x? Sbb tu lah jgn mudah percaya dgn scammer scammer diluar sne kerana bnyk kes dah direkodkan oleh polis sbbnya owner xde ssm... Ish ish... Lain pulak @walawey_gadget ni.. Ade ssm... New set... Dpt freegift.. Mcm mcm lah... Rasa mcm berbaloi sgt sgt Kalau beli kat sini.. X rugi se SEN pon... Smpi ade yg repeat order balik tau... Ape pon.. Kalau x nk beli pon.. Usya lah ig ni... Mne lah thu kalau ade sedara, akak, abang, kawan nk carik iPhone murah.. Boleh syorkan kat sini... Serendah RM390 je... Murah lagi murah drpd tv... Boleh bawak pegi holiday, pegi jalan tepi pantai... Boleh buat live kat ig... Lebih terang dan lebih ramai view... Ehh?.. Apepon... Follow @walawey_gadget dan support giveaway ok... See u next post... #giveawaywalaweygadget #walaweybestwey #bestwey #no1dimalaysia #murahrezeki #supportgiveawaywalawey #siskirahbaikhati
Kotak dah lawo? Bagaimana pula kedaannya di dalam? Mesti 1000 kali ganda lawa nye kan... Harga untuk kotak die pon dh mahal tau smpi ade yg beli kotak, beli accessories semua... Sebb beli dgn igshop yg jual iPhone je... Accessories x dpt.. Sian kan... Tu laa.. Dri dulu lagi cakap suruh beli kat @walawey_gadget tapi korg degil mcm baby... Pastu, dhlah x dpt kotak.. iPhone nye pulak secondhand... Bekas org dah pakai.. Mne syok org dh pakai.. Mne thu kalau ade yg dh rosak ke.. Ade calar ke.. Pastu kalau nak suruh owner betolkan mmg duit kau melayang begitu sahaja lah... Waranti tak thu ade ke x? Sbb tu lah jgn mudah percaya dgn scammer scammer diluar sne kerana bnyk kes dah direkodkan oleh polis sbbnya owner xde ssm... Ish ish... Lain pulak @walawey_gadget ni.. Ade ssm... New set... Dpt freegift.. Mcm mcm lah... Rasa mcm berbaloi sgt sgt Kalau beli kat sini.. X rugi se SEN pon... Smpi ade yg repeat order balik tau... Ape pon.. Kalau x nk beli pon.. Usya lah ig ni... Mne lah thu kalau ade sedara, akak, abang, kawan nk carik iPhone murah.. Boleh syorkan kat sini... Serendah RM390 je... Murah lagi murah drpd tv... Boleh bawak pegi holiday, pegi jalan tepi pantai... Boleh buat live kat ig... Lebih terang dan lebih ramai view... Ehh?.. Apepon... Follow @walawey_gadget dan support giveaway ok... See u next post... #giveawaywalaweygadget #walaweybestwey #bestwey #no1dimalaysia #murahrezeki #supportgiveawaywalawey #siskirahbaikhati
Kotak dah lawo? Bagaimana pula kedaannya di dalam? Mesti 1000 kali ganda lawa nye kan... Harga untuk kotak die pon dh mahal tau smpi ade yg beli kotak, beli accessories semua... Sebb beli dgn igshop yg jual iPhone je... Accessories x dpt.. Sian kan... Tu laa.. Dri dulu lagi cakap suruh beli kat @walawey_gadget tapi korg degil mcm baby... Pastu, dhlah x dpt kotak.. iPhone nye pulak secondhand... Bekas org dah pakai.. Mne syok org dh pakai.. Mne thu kalau ade yg dh rosak ke.. Ade calar ke.. Pastu kalau nak suruh owner betolkan mmg duit kau melayang begitu sahaja lah... Waranti tak thu ade ke x? Sbb tu lah jgn mudah percaya dgn scammer scammer diluar sne kerana bnyk kes dah direkodkan oleh polis sbbnya owner xde ssm... Ish ish... Lain pulak @walawey_gadget ni.. Ade ssm... New set... Dpt freegift.. Mcm mcm lah... Rasa mcm berbaloi sgt sgt Kalau beli kat sini.. X rugi se SEN pon... Smpi ade yg repeat order balik tau... Ape pon.. Kalau x nk beli pon.. Usya lah ig ni... Mne lah thu kalau ade sedara, akak, abang, kawan nk carik iPhone murah.. Boleh syorkan kat sini... Serendah RM390 je... Murah lagi murah drpd tv... Boleh bawak pegi holiday, pegi jalan tepi pantai... Boleh buat live kat ig... Lebih terang dan lebih ramai view... Ehh?.. Apepon... Follow @walawey_gadget dan support giveaway ok... See u next post... #giveawaywalaweygadget #walaweybestwey #bestwey #no1dimalaysia #murahrezeki #supportgiveawaywalawey #siskirahbaikhati
Kotak dah lawo? Bagaimana pula kedaannya di dalam? Mesti 1000 kali ganda lawa nye kan... Harga untuk kotak die pon dh mahal tau smpi ade yg beli kotak, beli accessories semua... Sebb beli dgn igshop yg jual iPhone je... Accessories x dpt.. Sian kan... Tu laa.. Dri dulu lagi cakap suruh beli kat @walawey_gadget tapi korg degil mcm baby... Pastu, dhlah x dpt kotak.. iPhone nye pulak secondhand... Bekas org dah pakai.. Mne syok org dh pakai.. Mne thu kalau ade yg dh rosak ke.. Ade calar ke.. Pastu kalau nak suruh owner betolkan mmg duit kau melayang begitu sahaja lah... Waranti tak thu ade ke x? Sbb tu lah jgn mudah percaya dgn scammer scammer diluar sne kerana bnyk kes dah direkodkan oleh polis sbbnya owner xde ssm... Ish ish... Lain pulak @walawey_gadget ni.. Ade ssm... New set... Dpt freegift.. Mcm mcm lah... Rasa mcm berbaloi sgt sgt Kalau beli kat sini.. X rugi se SEN pon... Smpi ade yg repeat order balik tau... Ape pon.. Kalau x nk beli pon.. Usya lah ig ni... Mne lah thu kalau ade sedara, akak, abang, kawan nk carik iPhone murah.. Boleh syorkan kat sini... Serendah RM390 je... Murah lagi murah drpd tv... Boleh bawak pegi holiday, pegi jalan tepi pantai... Boleh buat live kat ig... Lebih terang dan lebih ramai view... Ehh?.. Apepon... Follow @walawey_gadget dan support giveaway ok... See u next post... #giveawaywalaweygadget #walaweybestwey #bestwey #no1dimalaysia #murahrezeki #supportgiveawaywalawey #siskirahbaikhati
Kotak dah lawo? Bagaimana pula kedaannya di dalam? Mesti 1000 kali ganda lawa nye kan... Harga untuk kotak die pon dh mahal tau smpi ade yg beli kotak, beli accessories semua... Sebb beli dgn igshop yg jual iPhone je... Accessories x dpt.. Sian kan... Tu laa.. Dri dulu lagi cakap suruh beli kat @walawey_gadget tapi korg degil mcm baby... Pastu, dhlah x dpt kotak.. iPhone nye pulak secondhand... Bekas org dah pakai.. Mne syok org dh pakai.. Mne thu kalau ade yg dh rosak ke.. Ade calar ke.. Pastu kalau nak suruh owner betolkan mmg duit kau melayang begitu sahaja lah... Waranti tak thu ade ke x? Sbb tu lah jgn mudah percaya dgn scammer scammer diluar sne kerana bnyk kes dah direkodkan oleh polis sbbnya owner xde ssm... Ish ish... Lain pulak @walawey_gadget ni.. Ade ssm... New set... Dpt freegift.. Mcm mcm lah... Rasa mcm berbaloi sgt sgt Kalau beli kat sini.. X rugi se SEN pon... Smpi ade yg repeat order balik tau... Ape pon.. Kalau x nk beli pon.. Usya lah ig ni... Mne lah thu kalau ade sedara, akak, abang, kawan nk carik iPhone murah.. Boleh syorkan kat sini... Serendah RM390 je... Murah lagi murah drpd tv... Boleh bawak pegi holiday, pegi jalan tepi pantai... Boleh buat live kat ig... Lebih terang dan lebih ramai view... Ehh?.. Apepon... Follow @walawey_gadget dan support giveaway ok... See u next post... #giveawaywalaweygadget #walaweybestwey #bestwey #no1dimalaysia #murahrezeki #supportgiveawaywalawey #siskirahbaikhati

Loading