Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#blackheads

Posts tagged as #blackheads on Instagram

105.405 Posts

Feedback from #lovelycustomer (Kesan mungkin berbeza bagi setiap individu bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon, pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan product lain) . To oder whatsapp 👇 013 5808286 . #magicjellytestimonial #lcctestimonial #loverabbjelly #diamontbodyscrubperfumelovera #loveracompletecleanser #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #naturalproduct #glowmist  #blackheads #jerawat #sayajual #loveramalaysia #aloeveragel #aloevera #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #siscuba
Innisfree Jeju volcanic nose pack are now available per piece! For only 60php #innisfree #innisfreeph #blackheads #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval #nosepack
😘Keep the pores free of clogs and get clear, flawless and smooth skin with Secret Key Black Pore Line! 🛍️Shop and But at Healthyskin today! https://healthyskin.eu/…/392-secret-key-rose-water-oil-clea… 🚚Delivery to EU countries within 2-7 days! #koreanskincare#skincare#skincareproducts #koreanskincareproducts #onlineshop #skincareonline #skincareonlineshop#slovenia#cosmetics#koreanskincareroutine#healthyskin#naturalingredients#www.healthyskin.eu# kbeauty#kbeautyaddict#skincareaddict#makeup#cosmetics#beautyproducts#makeuponline#skincareonline#buyonline#shoponline#holikaholika#mizon#secretkey#guerisson#porecare#blackhead #blackheadremoval #blackheads #pore #pores #
Syok cuci muka guna cleanser Timewise+ berus muka #skinvigoratebrush ni tauu . Tahu tak cleanser timewise adalah 3in1 cleanser yang mana selain membersih, ia juga berfungsi untuk menanggalkan segala sel mati dan sekaligus menyegarkan kulit wajah . Bayangkan hari-hari kulit kita nie di exfoliate, memang tak ada dah lah kusam-kusam, blackhead/whitehead pon xdan nak menyinggah lagi. Hihi . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda . Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata . Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. Jom jaga kulit kita dari penuaan seawal umur 25 tahun!!😍 . Jgn lupaaa pakai skincare Mary Kay dengan #skinvigoratebrush yg terbaik ni..hehehee . Nadia Sukiran 0133606370 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia #marykaykedah #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #hijabista #trendyhijabista #skincareterbaik #beautyconsultant #sayajualkosmetik #kosmetikberkualiti #blackheadremover #marykayalorsetar #blackheads #mkmen  #flawless #skincareclass #makeupartismalaysia #foundation #girls #girlsstuff #pobling #sayajualkosmetik #eyeshadow #beautiful #botanicaleffects #skinvogorate #berusmuka #mattelipstick #marykaypokoksena
ETO NA GUYS FREE SHIPPING FOR NEW DISTRIBUTORS NATIONWIDE 😁😁 want to start a business?? Let me help you earn money at the comfort of your home! Join my team. ✔Minimal Capital ✔ With incentives ✔Fast selling products ✔Free Business Materials ✔ Access to your own Virtual Office ✔Points for every purchase that you can use to redeem items BE YOUR OWN BOSS!  #directselling #sulitnegosyo #freeshipping #shopee #jinjuwhitesoap #skincareph #acne #blackheads #liptintph #sugarwax #likeforlike #sfsph #f2f #sellingph #distributor #lookingforreseller
#1 Bubble & Blackheads Mask Store. BUY FROM OUR LINK IN BIO RIGHT NOW ❤❤ 75% OFF Black & Bubbld Mask (Link In Bio)😍 ❤Cleanses Skin & Removes Blackheads 🌿 All Natural Ingredients Used 💉 No Chemicals Used . - #blackmask #blackheads #blackheadsremover #blackheadsmask #mask #bubblemask #bubble #skincare #skin #healthy #sale #bubblemask #bubble #natural
Super special for october!!! . Keep your face feeling fresh all day with this range of Botanical Effects that come with the goodness of dragon fruits and aloevera!! . .  New formula of this Botanical Effects Evolution will help tp remove dirt, free radicles and sweat leaving your skin stress free and completely clean and healthy! 💃💃😆 .  Hana 0143695746 MARY Kay My  #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak#marykaymelaka  #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #timewiseskincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaywangsamaju
Jangan beri alasan sebab anak kita xboleh buat. Jom ubah mindset kita, cari big why yang kuat untuk ubah kehidupan kita kearah lebih baik💪
Apakah yang anda faham tentang Acne?? . Acne ialah pori-pori yang tersumbat iaitu apabila minyak yang terperangkap di dalam pori-pori, kulit akan berterusan mengeluarkan minyak, pori-pori yang tersumbat semakin membesar dan akan berlakulah iritasi. . Jika anda mempunyai acne dan anda mahukan hasil dari Mary Kay, inilah produk yang paling tepat. Hanya dalam masa 3 hari, kemunculan acne dapat dikurangkan dan diperbaiki. Iaitu Spot solution Mary Kay atau nama samaran Ubat Jerawat😍
Apakah yang anda faham tentang Acne?? . Acne ialah pori-pori yang tersumbat iaitu apabila minyak yang terperangkap di dalam pori-pori, kulit akan berterusan mengeluarkan minyak, pori-pori yang tersumbat semakin membesar dan akan berlakulah iritasi. . Jika anda mempunyai acne dan anda mahukan hasil dari Mary Kay, inilah produk yang paling tepat. Hanya dalam masa 3 hari, kemunculan acne dapat dikurangkan dan diperbaiki. Iaitu Spot solution Mary Kay atau nama samaran Ubat Jerawat😍
TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM* Khas untuk anda yg b'umur 4oan..tapi klu umo 30an mke dh bnyak kedutan dan mmbuat kn wajah nmpak lebih b'usia dri umur sebenar...boleh la guna set nie.. 1)	FOAMING CLEANSER •	Mengekalkan keseimbangan kelembapan •	Memulihkan keserian kulit •	Menjadikan kulit berasa lembut •	Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya  2)	LIFTING SERUM •	Menegang & mengangkat kulit •	Mengenyalkan kulit •	Memulihkan keremajaan kulit & keserian •	Memulihkan kelembutan kulit •	Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher •	Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera  3)	EYE RENEWAL CREAM •	Menyesarkan garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur •	Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata •	Menyasarkan lipatan/ kedutan dan kulit kering •	Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam •	Kepala aplikator yang direka khas untuk merangsang peredaran mikro apabila mengurut dengan lembut di kawasan mata untuk mengurangkan geleberan mata  4)	DAY CREAM WITH SPF 30 •	Memulihkan ketegangan kulit •	Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran •	Memulihkan tona kulit yang sekata •	Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit •	Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam  5)	NIGHT TREATMENT WITH RETINOL •	Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri •	Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit •	Memulihkan tona kulit yang sekata •	Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin •	Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam  Wawa 017 9294799 Senior Beauty Consultant  #marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayjerantut
Morning semua!! Apa aktiviti semua hari ni?😂 Tp make sure nnti sebelum apa apa, kenelaaa cuci muke bersih2 dgn skinvi ni, barulah semua debu, bendasing dan kekotoron dpt dibuang. Sebab skinvi ni hebat tau!  Bygkan berus halus lembut die tu bpusing 400 putaran dlm 1minit, habis keluar semua daki2 sel2 mati dkt muka kite ni tau! Segala kotoran saki baki makeup dlm liang pori kita ni habis die bersihkan. Siap urut lagi muka kita barulah peredaran darah lancar n muka pon glowing. Lepastu barulahh boleh ucapkn slmt tnggal dkt blackheads whiteheads n jerawat!! Untuk more details on skinvi brush or other products n free consultation, boleh wasap/ pm kite yeeee 🌹🌹 . . Nana 0143695746 Independent Beauty Consultant  #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #skincare #acne #pengantin #flawless #blackheads #bebasjerawat #ubatjerawat #putihkekal #skinvigorate #hijabista #marykaysetiawangsa #marykaywangsamaju #blackheads #jeragat #marykayshahalam #marykaykedah #menskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #marykaybangi #marykayperak #berusmuka #kulitputih #marykaymelaka #akusuka
#wawasharetestimoni lagi..Alhamdulillah, seronoknya bila cust sangat happy dan berpuas hati dengan produk yang digunakan. Perubahan pon sangat positif! Seronoklah sebab dah dapat kulit yang semakin sihat dan cantik. Kami pon tumpang seronok juga.  Penggunaan produk Mary Kay amat berbaloi dan sangan menjimatkan. Sebab kita tak perlu pon keluar duit setiap bulan kerana setiap produk mampu bertahan 5 hingga 6 bulan!  Tak cukup tu, kita bagi pula customer satisfaction guarantee. Produk lain memang tiada tau. Haaa best kan? Jom whatsapp, wawa cerita dengan lebih lanjut lagi! 😘  Wawa 017 9294799 Senior Beauty Consultant  #marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayjerantut #organicskincare #timewiseskincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaymaran
TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)  TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = Patut lar best sangat2 cleanser drpd set.timewise ni...dpt awards rupanya guysss!! Tahun 2010 ok...👏👏😍😍😍 Sebab apa miracle? 😍 . 💋Ada 2 formula. Untuk dry skin, normal skin and oily skin tau. 💋Cleanser ni xde buih sgt sesuai untuk org yg kulit kering. 💋Ia bersihkan kulit kita dgn lembut. 💋Biji2 halus tu untuk tanggalkn sel2 mati kulit kita. 💋biji2 halus dlm cleanser ni juga mmpunyai sekali scrub & toner..mampu melembutkan wajah 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan  Kebaikannya... 👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan... . Wawa 017-9294799 Senior Beauty Consultant  #marykaymalaysia #marykaypahang #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #kosmetikberkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #kuantanpahang #pekanpahang
kalau nk cantik putih jangan skip consume vitamin c taw awak .  #mimybeautypakarkulitanda  #vitcrosehip mimy #whatsapp 📲01140519514 📲 01140519514 ----------------------------------------- #sayajual #sayajualmurah  #pretty #igshop #igmalaysia #putih #gebu #flawless #love #mencintaimumrphotographer #lokalah #parut #jerawat #jeragat #blackheads #serum #vitc
#1 Bubble & Blackheads Mask Store. BUY FROM OUR LINK IN BIO RIGHT NOW ❤❤ 75% OFF Black & Bubbld Mask (Link In Bio)😍 ❤Cleanses Skin & Removes Blackheads 🌿 All Natural Ingredients Used 💉 No Chemicals Used . - #blackmask #blackheads #blackheadsremover #blackheadsmask #mask #bubblemask #bubble #skincare #skin #healthy #sale #bubblemask #bubble #natural
. Jom tengok testimoni SD Maryam menggunakan Mary Kay. Cantik tak skin Sis ni selepas rawat masalah kulit wajah beliau dengan Mary Kay? Cantik sangat kan? Kulit beliau licin dan sihat dengan Mary Kay . Yes, inilah hasil yang akan anda peroleh jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay. Janganlah baru sebulan guna Mary Kay dah claim Mary Kay tak bagus . Setiap lapisan kulit kita yang rosak makan masa 27 hari tau untuk pulih balik. Kena sabar sikit, natural product takkan boleh beri effect 1 minggu, 2 minggu dan sebagainya. Pakai lah international product apa pun effect takkan nampak dalam jangka masa yg singkat . Jadi kena sabar sikit je, uols akan dapat hasil yang best sangat kalau konsisten guna. 😊 . Cuba teliti keadaan kulit Sis ni sebelum menggunakan Mary Kay, walaupun skin Sis ni cerah, tapi kulit nampak sakit, nampak sensitif, nampak nipis, jerawat dan parut pon bnyak . Faham sangat betapa tak selesanya kulit yang sakit. Jadi Diha harap anda buat pilihan bijak dalam memilih skincare ya! Elakkan produk peeling! Ini . Jom sesiapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya? Jangan segan boleh Whats App Diha utk lebih details . Diha Hasni 019-2301984 Beauty Consultant . .  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka  #marykaysetiawangsa  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #marykayjerantut #organicskincare  #timewiseskincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate  #marykaykl  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects #freeskincareclass  #marykaymaran #marykaymalaysia
ANDA BERUMUR 40 TAHUN dan keatas?? kedutan mula semakin ketara pada wajah?  Kedutan dan usia memang sinonim antara satu sama lain. Lebih lebih lagi apabila kita meningkat usia.  Kulit yang tidak mendapat penjagaan rapi dari awal akan lebih mudah kendur, kering, berkedut dan ditumbuhi jeragat.  Kerana itu Mary Kay memformulasikan rangkaian khas produk penjaggan muka Timewise Plus Repair set buat mereka yang berumur 45 tahun keatas untuk menganjalkan semula dan mengurangkan kedutan. Menjadikan kulit kembali sihat, tegang dan anjal!  Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang!  Sara 0126901983  beauty consultant  #marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayjerantut #organicskincare #timewiseskincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaymaran
Assalamualaikum... morning.... Hai uolsss... Sara nk tnye...uolsss cuci mke pe??tgan lg ke??ye la..msti la uolsss jawab tgan kn...pe kata uolss  guna kn skinvi tuk cuci mke lepas nie....ehh..de yg ckp..ala..xpyah..mmbazir je,guna tgan pown bersih.. betul ke bersih??compom?? Uollls jangan ingat membersih pakai tangan dah bersih sebersihnya skin wajah tuu ! Jangan terkejut if jerawat, blackhead, whitehead anda masih  lagi berleluasa dekat skin wajah anda. That why sis suggestkan skinvigorate brush dekat uolsss, amat penting untuk bersihkan skin wajah sampai kedalam liang pori. Segala kotoran persekitaran, debu boleh menyumbatkan liang pori kita dan sebab itulah jugak jerawat terhasil.  Jangan tak tahu yang berus skinvi nie mampu berpusing sebanyak 400 kali seminit. Tangan kita mampu ke? Berus tu sangat halus dan mampu sentuh sampai ke dalam pori kita. Bila pori bersih tak tersumbat, tiada lah masalah minyak tersumbat, whitehead, blackhead and seterusnya menjadi jerawat. .  MANFAAT SKINVIGORATE. . ...Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. ...Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. ...Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. ...Menanggalkan kulit mati, menghilangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. .  Sara 0126901983 Beauty Consultant  #marykaymalaysia #marykaypahang #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #kosmetikberkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #kuantanpahang #pekanpahang #skinvigoratebrushmarykay

Loading