Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#dolledup

Posts tagged as #dolledup on Instagram

549.983 Posts

Today's WTF picture...make me look like a star please.  Source: unknown  New video is out! Top 10 DUMBEST Lawsuits to Go to Court. What were some of them thinking?  https://youtu.be/OgiXli4sFvU  #sloth #cute #star #dolledup #lawsuit #law #money #dumb #crazy #pictureoftheday #videooftheday #youtuber #youtube #wiredjelly #newvideo #law #top10 #youtubechannel
Jom dapatkan xoxo serum dari M&M GLORY ianya boleh membantu merawat masalah kulit anda tak kira apa jenis kulit pun. sesuai untuk lelaki dan perempuan jgk tau 😊 dah ramai cuba dan bagi feedback yang positif tiada lagi masalah kulit kering, kulit berminyak, parut jerawat makin kurang yang bestnya muka pun glowing, kulit makin anjal dan gebu 😍😍😍 jom cantikkan diri dengan xoxo serum yang penting kena rajin kalau malas tak dapat akak nak tolong 🀭 whatsapp 0193916918  #mmgloryhq #serum #xoxoserum#foundation #spray #glowingspray #dolledup
Jom dapatkan xoxo serum dari M&M GLORY ianya boleh membantu merawat masalah kulit anda tak kira apa jenis kulit pun. sesuai untuk lelaki dan perempuan jgk tau 😊 dah ramai cuba dan bagi feedback yang positif tiada lagi masalah kulit kering, kulit berminyak, parut jerawat makin kurang yang bestnya muka pun glowing, kulit makin anjal dan gebu 😍😍😍 jom cantikkan diri dengan xoxo serum yang penting kena rajin kalau malas tak dapat akak nak tolong 🀭 whatsapp 0193916918  #mmgloryhq #serum #xoxoserum#foundation #spray #glowingspray #dolledup
Jom dapatkan xoxo serum dari M&M GLORY ianya boleh membantu merawat masalah kulit anda tak kira apa jenis kulit pun. sesuai untuk lelaki dan perempuan jgk tau 😊 dah ramai cuba dan bagi feedback yang positif tiada lagi masalah kulit kering, kulit berminyak, parut jerawat makin kurang yang bestnya muka pun glowing, kulit makin anjal dan gebu 😍😍😍 jom cantikkan diri dengan xoxo serum yang penting kena rajin kalau malas tak dapat akak nak tolong 🀭 whatsapp 0193916918  #mmgloryhq #serum #xoxoserum#foundation #spray #glowingspray #dolledup
Who's excited for the weekend!πŸ™‹‍♀️ Throwing it back to the last time I made an effort to make myself pretty. . . . . #throwbackthursday #tbt #itsalmostfriday #weddingparty #dressedup #tattoo #lezziegram #fitfemales #littleblackdress
Eat your heart out Satan πŸ’–πŸ’‹ #newhair #red #satansbaby #makeup
Nak ke biar kulit berjerawat tu lama lama, dahla kusam tak berseri langsung dengan muka yang berminyak ☹️ Jom bertukar ke Xoxo serum 😍 sebab apa xoxo serum ni best sangat sebab ia boleh merawat semua masalah kulit tak kira la jerawat ke, jeragat ke, kulit kusam, kulit kering dan macam macam lagi la. siapa yang ada masalah kulit yang macam akak senaraikan tu cuba sapu xoxo serum terus berseri seri muka dolls tu makin glowing makin bersih kulit tu nak ke taknak kulit bersih tanpa cela πŸ€” mestila nak kan!!! Yang mana tanya lelaki boleh pakai ke?? mestila boleh!!! sesuai untuk lelaki dan perempuan tau, zaman sekarang ni lelaki pun pakat nak jaga kulit bukan perempuan je πŸ˜‰ tengah sales lagi ni, stok dari hq pun dah makin kurang cepat dapatkan xoxo serum sekarang  KEBAIKAN DAN MANFAAT XOXO SERUM 🌹 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh 🌸 Melembapkan kulit sambil memberi efek glowing 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Merawat jerawat serta jeragat 🌸 Mengecilkan pori pori muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak 🌸 Membentuk bibir yang mungil 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda 🌸 Menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum  Hanya RM 30.00 sahaja  Whatsapp 0135332686 #mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Nak ke biar kulit berjerawat tu lama lama, dahla kusam tak berseri langsung dengan muka yang berminyak ☹️ Jom bertukar ke Xoxo serum 😍 sebab apa xoxo serum ni best sangat sebab ia boleh merawat semua masalah kulit tak kira la jerawat ke, jeragat ke, kulit kusam, kulit kering dan macam macam lagi la. siapa yang ada masalah kulit yang macam akak senaraikan tu cuba sapu xoxo serum terus berseri seri muka dolls tu makin glowing makin bersih kulit tu nak ke taknak kulit bersih tanpa cela πŸ€” mestila nak kan!!! Yang mana tanya lelaki boleh pakai ke?? mestila boleh!!! sesuai untuk lelaki dan perempuan tau, zaman sekarang ni lelaki pun pakat nak jaga kulit bukan perempuan je πŸ˜‰ tengah sales lagi ni, stok dari hq pun dah makin kurang cepat dapatkan xoxo serum sekarang  KEBAIKAN DAN MANFAAT XOXO SERUM 🌹 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh 🌸 Melembapkan kulit sambil memberi efek glowing 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Merawat jerawat serta jeragat 🌸 Mengecilkan pori pori muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak 🌸 Membentuk bibir yang mungil 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda 🌸 Menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum  Hanya RM 30.00 sahaja  Whatsapp 0135332686 #mmgloryhq #mmglory #serum #xoxoserum #spray #glowingspray #foundation #dolledup #mukaglowing #mukaflawless
Already a wifey material πŸ˜‚  #black #noida #morning #random #mahagun #fun #instagood #instagram #instalife #dolledup #igers
In love with these gems! 😍 PM for link #earrings #gorgeous #dolledup jewelry
Today gave me some much needed laughs and I got to FaceTime with the BFF. It was a good day. 😜 #goodtimes #bestfriend #memorableday #dolledup #redhair #makeup #selfie #blueeyes
you don't even know I'm slowing moving away. Your heart is not there anymore. if you think my forgiveness is forever. you got another thing coming.  #waste #idot #burnout #nomore #tried #dontpayattentiontome #upset #angry #byefelicia #byebitch #cuttingdeadweight #coloringhair #alternativegirl #alternativehair #life #atmylimit #abouttobesingle #makeupjunkie #makeup #dressup #dolledup #waveyhair
Untamed vs tamed. Sometimes I wish I could just get out of the shower and go, and my hair would be all nice. Unfortunately that's never the case LOL I have what I like to call "kinky" hair that needs a lot of help. Otherwise I just wear it up and call it a day. And trust me,  there are many days that I don't do anything with it except ball it up and stick a clip in it. But sometimes you just want to look nice, especially For Your Man! 😁 #hair #dolledup #stayathomemom #homeschoolmom #tamed #workfromhomemom #3crazykids #booklady #teacher #momlife #teacherlife #followinggodswill #momboss
Hair appreciation post! I've been waiting nearly a decade for these #tresses #hair #love #locks #curls #waves #naturalcurls #naturalhair #virgin #makeup #dolledup #workflow #tranquility #content #confidence

Loading