Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#efp

Posts tagged as #efp on Instagram

29.054 Posts

Why can't we use dynamite or something cooler, now?  #winter #river #icedam #newhampshire #shapedcharges #efp #tannerite but we'd need a lot.
berangan nak duduk rumah teres boleh jadi kenyataan  klu dulu 168k sekarang hanya RM130K  rumah teres baru dik non.... RM130K je. "giler ke apa.. murah sangat"  tak dik non... ni betul  bayar bulan2 macam bayar duit rumah sewa je  rumah kat manjung ni rege nya RM130K je  tawaran macam ni biasanya cepat habis  sapa cepat dia dapat  wasap.my/60192287210/myhome  #manjung #manjungperak #imkk2017 #azizanosman #efp #bisneshartanah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #perak #instahartanah #instamalaysia #rumahzerodeposit #zilaamin #rumahtanpadeposit #rumahuntukdijual #hartanah #pelaburanhartanah
Un toque sutil de color puede ser un excelente inicio para ti si le temes un poco al cambio de color en tu cabello, Un efecto que no requiere decoración así que tu cabello permanecerá sano pero con ese cambio que tanto deseas... #almondombre #efp #efpelo
Un toque sutil de color puede ser un excelente inicio para ti si le temes un poco al cambio de color en tu cabello, Un efecto que no requiere decoración así que tu cabello permanecerá sano pero con ese cambio que tanto deseas... #almondombre #efp #efpelo
Invite from @brewdogofficial to try out the new burger offerings for 2018...hope it makes a difference. Thanks @brewdogshoreditch for hosting. #brewdog #burgermenu #efp #efpv #investor #perks #shoreditch #london
"Mi sfiorava ancora come se fossi la cosa più fragile e preziosa che possedesse, come se avesse paura di inquinarmi con le sue colpe o di scalfirmi con le sue schegge d'imperfezione, come se fossi una verità che non voleva corrompere, una purezza che non voleva violare." ~ Da: I could offer you a warm embrace, to make you feel my love. [su Efp]  #larrystylinsonfanfiction #larrystylinsonfanfic #larrystylinson #fanfiction #efp #harrystyles #louistomlinson
Безопасные клининговые средства  Earth Friendly Products  Продукция Earth Friendly Products – это клининговые средства, которые не причиняют вреда здоровью, потому что токсичные компоненты синтетического происхождения, которые используются в обычных чистящих средствах, заменены на безопасные компоненты растительного происхождения.  EFP — это не бытовая химия,  потому что EFP — это не химия!  Подходит для людей с аллергией, у кого есть маленькие детки. Экономичен в использование. #efp#ecos#парикмастерскиймагазин#екатеринбург#екб#пм215#вайнера9 #Пассаж#0этаж#мамочкиидетки#гиппоалергеннен#безопасный#клининг#офисы#салоны
O ritmo acelerado do dia a dia pode acabar te desviando da alimentação saudável, ainda bem que tenho a @feelfit_to comigo 🙏🏻💪🏻...Vem com a gente ! #efp #equipefredpersonal #feelfit
"Per quegli stessi occhi avevo ceduto e avevo accettato di venire qui.  Perché erano privi delle impurità di cui è pieno il mondo, perché dentro, tra una sfumatura di verde e l’altra, si poteva solo vedere la disarmante autenticità della sua anima." Da: All things all at once [su Efp] ~ #ataao #larrystylinson #larrystylinsonfanfic #larrystylinsonfanfiction #fanfiction #efp #louistomlinson #harrystyles
SHOULD YOU DEADLIFT? # Many new clients come into the gym asking if they should #deadlift because this or that doc/magazine/InstaCeleb said “deadlifting is bad for your back,” yet they have back pain that won’t quit. # Should YOU deadlift? I don’t know, let’s find out… # Stand on the floor barefoot + lock your knees. Bend over + hang without bending knees. CAN YOU TOUCH THE GROUND? # YES? Deadlift away! However you like it. # NO? Warm-up those hips for 5-10 minutes + try again.Yes? Deadlift away… but work on that hip mobility with eccentric exercise below. # STILL NO AFTER WARM-UP? Try this exercise + keep those eyes peeled for @joeriley_23_ ’s regressions later this week. Sub this exercise or Joe’s modifications for any deadlifts until you can touch the ground without discomfort. # Romanian Deadlifts for hamstring #flexibility • With a light weight you could perform 15-20 reps with, perform 3 sets of 8-12 reps, sliding hips back until you feel your hamstrings stretch like a sling shot, + push through your legs to stand up. • Do 3 Rounds as a warm-up OR perform these in place of deadlifts in your program. • Eventually you’ll be able to touch the ground with the bells, then touch the ground with your finger-tippies! Yippee! # YEP, that’s right #everybodyshoulddeadlift ! # Eccentrics (the ‘down’ part of a lift) are the best way to increase #flexy because they #strengthen + #lengthen at the same time! Enjoy those deadlifts y’all! See you next week! # Stay tuned for: Wednesday: Technique Tips w/ @coachjayw  Thursday: Specific Warm Up w/ @joeriley_23_  Friday: Progressions + Regressions w/ @joeriley_23_ # #witchdoctorg in the house!
Happy wedding anniversary to these two! Your family is beautiful 💛  #efp #columbusportraitphotographer  Image © EFP www.erikaflugge.com
إن للصحراء جمال يفوق العقل حيث تسكن أرواح تحب السكون وتسبح في أفق على الرمال. #رحلة_ليوا_الفوتوغرافية٢٠١٨ #natgeomagarab #اتحادالمصورينالعرب  #gcpphoto#pauae#efpclub #uapuae
European Commission launches patient-focused Q&A on biosimilars in 23 languages.  https://ec.europa.eu/docsroom/documents/8242/attachments/1/translations/en/renditions/native. #biosimilar #biosimilars #efpia #efp #information #whatisbiosimilar #drug #guideline #medicine #eu
Let’s end the night with a cute pic of Bella Kate ❤️ #efp #efpkids #efpminis
Tadi I luangkan masa buat final interview untuk jawatan Office Manager di Richworks. . I tanyakan satu soalan, apakah tugas Manager? Jawapan yang diberikan sangat menarik hati dan hampir membuatkan I mahu terus offer her the job. . Dia jawab, tugas-tugas penting seorang Pengurus adalah untuk "menjaga kepentingan Syarikat" bukan kepentingan peribadi ataupun kepentingan Boss secara individu. Tetapi lebih kepada kepentingan Syarikat secara total. . Wow! Teruja I dengan jawapan tu..... . Biarpun teruja I maklumkan yang I akan call untuk satu lagi sesi interview, di lokasi lain. . #efpjan18 #efp #sexyaccountant
Oggi il blog dei Demoni di EFP compie un anno: prima eravamo una pagina di WordPress quasi sconosciuta, ora abbiamo più di settecentocinquanta lettori, fra blog, Facebook e Wattpad!  Festeggiamo con la recensione del seguito di "Afraid of you": "Forbidden Love". #demonidiefp #demonidiwattpad #efp #disagio #degrado #trash #evgenij #fanwriter91 #mattheus93 #recensioni #recensori #wattpad #wattpaditalia
Brewdog 'Indie Pale Ale' (4.2%) it's good, it's a lager. A decent tasty lager, and cold from the fridge it's damn refreshing. Not much else to say, there's a pleasant biscuitey undertone. That's nice. #brewdog #efp #equitypunk #craftbeer #lager #instabeer #furtheradventuresinbeer #indiepaleale

Loading