Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#epa

Posts tagged as #epa on Instagram

172.545 Posts

Rep. Trey Gowdy seeks EPA chief Scott Pruitt’s travel details  Getty Images Environmental Protection Agency Administrator Scott Pruitt testifies before the House Energy and Commerce Committee about the mission of the U.S. Environmental Protection Agency on December 7, 2017 in Washington, DC. The Republican head of the U.S. House of Representatives oversight committee sought details on Wednesday on how Environmental Protection Agency chief Scott Pruitt  #business news #chief #congress #details #epa #gowdy #law #politics #pruitts #rep #scott #scott Pruitt #seeks #tom Price #travel #trey #us: News #white House  business news chief Congress details EPA Gowdy law Politics Pruitts Rep Scott Scott Pruitt seeks Tom Price Travel Trey US: News White House
❁︎ とっても眠いんです…眠くて上を見れません… #猫の日#🐱#2月22日#エパ#epa#epa#猫
Absolutely love this ❤❤❤ thank you!! #repost @nwpowerlifting (@get_repost) ・・・ We're delighted to see @jfc.91 back from injury and doing her very first British on home turf. Smash it Jenni! ---------------------------------------------------- #teamnw #nwpowerlifting #nwpl #northwest #bestdivision #britishpowerlifting #ipf #epf #gbpf #epa #powerlifter #powerlifting #squat #bench #deadlift #sbd #classic #raw #equipped #strong #strength #championsleague
We're delighted to see @jfc.91 back from injury and doing her very first British on home turf. Smash it Jenni! ---------------------------------------------------- #teamnw #nwpowerlifting #nwpl #northwest #bestdivision #britishpowerlifting #ipf #epf #gbpf #epa #powerlifter #powerlifting #squat #bench #deadlift #sbd #classic #raw #equipped #strong #strength #champions
BAKAR LEMAK YANG PALING EFFEKTIF 👍 . Tengah buat apa tuhh? Dah lunch? Lepas lunch jangan lupa ambil Omega Guard ye. Biar dia bakar lemak degil awak tuh. Paling best, lepas makan pun senang nak membuang and ia akan memudahkan proses pembakaran lemak kita 😊 . Saja nak share testimoni. Dulu lily ni beratlah juga. Nasib yang i ni tinggi, so tak nampak gemuk sangat. But still, it makes me worry k! Alhamdulillah, dengan gabungan Omega Guard + ESP, lily turun 10kg dalam 2 bulan. Baju dulu2 dah boleh pakai semula 😂😂 byebye FAT! . . Apa kelebihan Omega Guard ni? - mencegah salur darah dari tersumbat - merendahkan kolestrol - mengawal masalah obesiti - menguatkan daya ingatan minda dan tumbesaran - memberi rasa kurang lapar - membakar lemak dengan cepat - meningkatkan metabolisma - omega lengkap dengan asid lemak omega 3, DHA dan EPA - mengelakkan strok - menyihatkan paru-paru - sesuai utk mereka yang menghidap penyakit tiga serangkai : hati, jantung, buah pinggang - melicinkan kulit dan kelihatan pinkish . Lily 601136048781 Your Health and Beauty Consultant . #omegaguardshaklee #omegaguardpromo #bakarlemak #minyakikanshaklee #kulitcantik #perlawasanterbaik #dha #epa #kuruscepat #shakleebylily
OMEGA GUARD UNTUK KAWAL BERAT BADAN💃💃 . . Selalunya Omega Guard ni Diba akan ambil samada waktu pagi atau after lunch. Usually Diba makan 1 biji je sehari untuk control berat badan. . . If pregnant, pun Diba akan ambil 1 biji je sehari. Selain daripada control pertambahan berat badan sepanjang hamil, ianya juga membantu berikan sumber EPA & DHA yang sangat bagus untuk perkembangan otak bayi. . . Antara lain-lain kebaikan Omega Guard: ➡️Membekalkan spektrum luas asid lemak Omega 3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen ➡️Asid lemak Omega 3 Omega Guard terdiri daripada 7 komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal ➡️Satu sajian Omega Guard membekalkan 990mg asid lemak Omega 3 ➡️Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak Omega 3 dan pada yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan . . Actually Omega Guard nih bukan Diba je akan dapat khasiat nya tau. If you menyusu badan,  so anak pun akan dapat khasiat sama. Bagus sangat untuk perkembangan otak anak. . . Mommies yang nak dapatkan Omega Guard ni dengan harga promosi, boleh whatsapp/contact je Diba k. . . 📌📌📌📌📌📌📌📌 Boleh klik di sini untuk dapatkan the best service Shaklee & free consultation💕 ⏬ . 📲 013-2563491 . 📲 IG PAGES :  @adibah_beautyhealthy  @youth.skincare_catelog . FB : Siti Nur Adibah FB PAGES : Pengedar Shaklee Kajang/Bangi/Cheras .  Blog: www.adibahbeautyhealthy.com .  COD: Area KAJANG,  BANGI, UKM,  CHERAS
LELEMAK TERBAKAR, TANPA PERLU DIET💃💝 .  Nak tahu tak,  ni laa antara Slimming Nutrition yang paling lariss Diba jual tau. And memang ramai yang berpuas hati sangat sangat dengan hasilnya. Harga pun amat sangatlah AFFORDABLE!❤ . . Manfaat OMEGA GUARD: 🍃Menyingkirkan kolestrol dari badan 🍃Mencegah penyakit saluran darah dan strok 🍃Meningkatkan sistem imun 🍃Menentang cancer paru-paru, payudara, prostat dan kolon 🍃Memelihara fungsi-fungsi sendi(arthritis) 🍃Membantu perkembangan otak janin 🍃Kandungan DHA yang tinggi membantu meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran . . Manfaat HERBLAX: 🍃Pembersihan najis yang tersekat di usus 🍃Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita 🍃Membantu mengatasi masalah sembelit 🍃Mengempiskan perut 🍃Ia membantu dalam memberi kepejalan kepada perut, sesuai diambil seperti biasa atau dicampur ke dalam air panas sebagai minuman teh herba . . 📌📌📌📌📌📌📌📌 Boleh klik di sini untuk dapatkan the best service Shaklee & free consultation💕 ⏬ . 📲 013-2563491 . 📲 IG PAGES :  @adibah_beautyhealthy  @youth.skincare_catelog . FB : Siti Nur Adibah FB PAGES : Pengedar Shaklee Kajang/Bangi/Cheras .  Blog: www.adibahbeautyhealthy.com .  COD: Area KAJANG,  BANGI, UKM,  CHERAS
OMEGA GUARD: MEMBEKALKAN OMEGA 3, EPA & DHA . . Omega Guard ni sesuai diambil oleh: •Anda yang nak turunkan berat badan •Kanak-kanak •Ibu hamil •Ibu dalam pantang •Warga tua . . Kebaikan Omega Guard: ➡️Membekalkan spektrum luas asid lemak Omega 3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen ➡️Asid lemak Omega 3 Omega Guard terdiri daripada 7 komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal ➡️Satu sajian Omega Guard membekalkan 990mg asid lemak Omega 3 ➡️Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak Omega 3 dan pada yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . 📌📌📌📌📌📌📌📌 Boleh klik di sini untuk dapatkan the best service Shaklee & free consultation💕 ⏬ . 📲 013-2563491 . 📲 IG PAGES :  @adibah_beautyhealthy  @youth.skincare_catelog . FB : Siti Nur Adibah FB PAGES : Pengedar Shaklee Kajang/Bangi/Cheras .  Blog: www.adibahbeautyhealthy.com .  COD: Area KAJANG,  BANGI, UKM,  CHERAS
BAKAR LEMAK YANG PALING EFFEKTIF 👍 . Tengah buat apa tuhh? Dah lunch? Lepas lunch jangan lupa ambil Omega Guard ye. Biar dia bakar lemak degil awak tuh. Paling best, lepas makan pun senang nak membuang and ia akan memudahkan proses pembakaran lemak kita 😊 . Saja nak share testimoni. Dulu lily ni beratlah juga. Nasib yang i ni tinggi, so tak nampak gemuk sangat. But still, it makes me worry k! Alhamdulillah, dengan gabungan Omega Guard + ESP, lily turun 10kg dalam 2 bulan. Baju dulu2 dah boleh pakai semula 😂😂 byebye FAT! . . Apa kelebihan Omega Guard ni? - mencegah salur darah dari tersumbat - merendahkan kolestrol - mengawal masalah obesiti - menguatkan daya ingatan minda dan tumbesaran - memberi rasa kurang lapar - membakar lemak dengan cepat - meningkatkan metabolisma - omega lengkap dengan asid lemak omega 3, DHA dan EPA - mengelakkan strok - menyihatkan paru-paru - sesuai utk mereka yang menghidap penyakit tiga serangkai : hati, jantung, buah pinggang - melicinkan kulit dan kelihatan pinkish . Lily 601136048781 Your Health and Beauty Consultant . #omegaguardshaklee #omegaguardpromo #bakarlemak #minyakikanshaklee #kulitcantik #perlawasanterbaik #dha #epa #kuruscepat #shakleebylily
BAKAR LEMAK YANG PALING EFFEKTIF 👍 . Tengah buat apa tuhh? Dah lunch? Lepas lunch jangan lupa ambil Omega Guard ye. Biar dia bakar lemak degil awak tuh. Paling best, lepas makan pun senang nak membuang and ia akan memudahkan proses pembakaran lemak kita 😊 . Saja nak share testimoni. Dulu lily ni beratlah juga. Nasib yang i ni tinggi, so tak nampak gemuk sangat. But still, it makes me worry k! Alhamdulillah, dengan gabungan Omega Guard + ESP, lily turun 10kg dalam 2 bulan. Baju dulu2 dah boleh pakai semula 😂😂 byebye FAT! . . Apa kelebihan Omega Guard ni? - mencegah salur darah dari tersumbat - merendahkan kolestrol - mengawal masalah obesiti - menguatkan daya ingatan minda dan tumbesaran - memberi rasa kurang lapar - membakar lemak dengan cepat - meningkatkan metabolisma - omega lengkap dengan asid lemak omega 3, DHA dan EPA - mengelakkan strok - menyihatkan paru-paru - sesuai utk mereka yang menghidap penyakit tiga serangkai : hati, jantung, buah pinggang - melicinkan kulit dan kelihatan pinkish . Lily 601136048781 Your Health and Beauty Consultant . #omegaguardshaklee #omegaguardpromo #bakarlemak #minyakikanshaklee #kulitcantik #perlawasanterbaik #dha #epa #kuruscepat #shakleebylily
#epa #querumbitamijo #alexhard
El comienzo de algo hermoso #limashow#bodas#contigo#epa
* Daytona×HITACHINO×TRANSPORTER - Brew Base Prototype 03 IPA * TDM1874 BREWERY - “EPA”English Pale Ale * Be Easy Brewing - Ray’s Milk Stout  #daytona #hitachinonest #transporter #常陸野ネスト #brewbaseprototype #ipa #tdm1874brewery #epa #englishpaleale #beeasybrewing #raysmilkstout #craftbeer #beer #クラフトビール #二軒目
#tildenpark #sunset #nature #greenpeace #epa

Loading