Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#fizoomar

Posts tagged as #fizoomar on Instagram

38.002 Posts

Waaaaaaa terpegun tengok cik adik ni. . Cantekknyaaa diaa! Ehh pakai MAGICAL SERUM laaa of course.. Kerrrlassssss gitteww! Flawless sgt kan? Tanpa make up olls..! . Yang masih belum mencuba boleh Whatsapp i ok! . I akan guide u all sampai dapat Kulit muka yang diidamkan. . Berminat nak cuba? 📲Whatsapp 0139846100 sekarang! 📲Whatsapp 0139846100 sekarang! . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Akak ade masalah jerawat? Dah cuba macam2 produk MAHAL tapi tiada kesan, malah jerawat semakin parah.? . nak tak jika sy bantu akak hilangkan jerawat dan parut seawal 7hari, dan Seterusnya Membuatkan akak Kelihatan Cantik Setiap Masa Walaupun Tanpa Sebarang Make Up? Akak nak? . Jika nak whatsapp 013-9846100 sekarang! Jika nak whatsapp 013-9846100 sekarang! Jika nak whatsapp 013-9846100 sekarang! Jika nak whatsapp 013-9846100 sekarang! . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Ambik aura Juara CEO Desa 2018 #abangdara @ceodesa.abangdara.mrs Tahniah!! Peramah & Tak sombong orgnya.. Eh Dia plak sruh kita pegang trophy dgn cek besaq tu😅. Ambik aura Katakan kot esok menang cek besaq jgk😂 . Lenguh2 Smlm tersapu minyak angin wangi Ni, sedap rasa.. Mmg wangi.. Ilang lenguh kaki 2hari berdiri Kt istana budaya.. . #cantiqaangels #cantiqagolden #cantiqaskincare #pertamacomplex #klsogo #teamsuperb #superbskinzhq #kl #selangor #serum #serumflawless #karnivalceodesa #karnivalceodesa2018 #fattahamin #izzueislam #cheta #rozitachewan #mokcun #datoaliffsyukri #datosrivida #rosyamnor #istanabudaya #youcanduit #emdec  #eusahawan #rosyamnor #fizoomar #umieaida
Tak perlu tunggu lama utk hilangkan jerawat.. dgn MAGICAL SERUM 1 bulan je kulit dah flawless . Dah terbukti keberkesananya kerana sudah ramai yg pulih dan miliki kulit yg cantik flawless tanpa make up.. . Rasa dan alamilah perubahannya dalam masa 7 hari sahaja . Berminat nk cuba whatsapp 0139846100 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Wow..!! Flawless.. flawless... siapa sangkakan dulu wajah penuh jerawat... nak berdepan dengan orang sekeliling pun malu... . Sekarang alhamdulillah licin olls... gebus gebas tanpa jerawat bukan tu je, paling best tak perlu nak sorok2 jerawat dengan make up lagi.. kulit pun glow-glowing... . Nak tahu apa rahsia sy guna?? Jika nak whatsapp kami sekarang . Whatsapp 013-9846100 Whatsapp 013-9846100 Whatsapp 013-9846100 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
1 produk je dah mampu buat kuit anda licin tanpa tinggalkan kesan, x perlu krim siang atau malam.. . Guna 2 x sehari hanya 5 titik untuk 1 muka, cepat meresap dlm kulit, x melekit dan x berminyak. . Rasai perubahannya selepas 7 hari guna insyallah puas hati.. . Nak cuba untuk pulihkan muka yg berjerawat?? Whatsapp 013-9846100 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Sangat rugi jika kita biarkan idea-idea yang bagus berlalu begitu saja. . .  Hal yang nampak kecil tapi memberi impak yang besar dalam kehidupan. . .  Salamt Maghrib
Brg baru masuk guys..murah je ni...RM30 je wehh...mane nk dapat benda murah ni...stok pon memang x byk sis ambik... #fizoomar #acheykintangkintung #achey #bagpackmurah
Dah buntu mahu guna produk apa utk hilangkan jerawat dan kesan jerawat di wajah?? Dijamin selamat dan berkesan? . Sy syorkan anda cuba dulu magical serum viral ni selama sebulan dan tgk kesan lepas 7 hari... insyallah lps 7 hari akan ada peruban positif diwajah anda.. . Belum cuba belum tahu dah cuba pasti jatuh hati.. dah beribu yg pulih dgn magical serum ni dan mungkin anda salah seorg seterusnya.. . Whatsapp 013-9846100 utk order . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
MAKLUMAN ! .  FMK akan ditutup hari ni (Isnin ), 22 Januari 2018 untuk penyelenggaraan berkala. . Kami akan beroperasi seperti biasa pada 23 Januari 2018 (Selasa) ini. . #fizoomar #fizomawarkitchen
MAKLUMAN ! . FMK akan ditutup hari ni (Isnin ), 22 Januari 2018 untuk penyelenggaraan berkala. . Kami akan beroperasi seperti biasa pada 23 Januari 2018 (Selasa) ini. . #fizoomar #fizomawarkitchen
@fizoomar di teater muzikal you can do it.. #eusahawan #erezeki #teatermuzikal #muzikalyoucandoit #youcandoit #fizoomar
Haiii nak pesan niii... Jangan lupa sebelum tdo sapu magical serum dulu yer...bangun pagi esk jerawat pasti kecut dan wajah pasti licin berseri2... . Cuba dulu baru tahu kelebihannya! . Whatsapp 013-9846100 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan

Loading