Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#fizoomar

Posts tagged as #fizoomar on Instagram

37.841 Posts

Masalah rambut yg selalu d hadapi -  1. Kelemumur ✔ 2. Rambut gugur ✔ 3. Hampir botak ✔ 4. Gatal kepala ✔  Jom selesaikan masalah ⬆⬆⬆ dgn menggunakan #shampoosantan keluaran #myhomelab  Klik link wasap di bwh utk order http://Www.wasap.my/601126312124  #successteam #shampoosantan #ctdk #elfiraloy #fizoomar #fattahamin #sihatdancantik #rambutlebat #bebaskimia #murah #cantik #shampooviral
Hari nie kita kerja ngan Artis.. #uum  #uumit #networkdepartment  #fizoomar  #nasilemakkopio
@Regrann from @pena_tarim -  RUMAH TANGGA SAMAWA . Doa buat rumahtangga yang harmoni . Al-Qur'an Surah At-Taubah, Ayat 128 :  لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَّحِيمٌ  Sungguh telah datang kepadamu seorang Rasul dari kaummu sendiri, berat terasa olehnya penderitaanmu, sangat menginginkan (keimanan dan keselamatan) bagimu, amat belas kasihan lagi penyayang terhadap orang-orang mukmin . . #assalamualaikum #kaksamnote  #regrann  #sambalgaringchenorselatan #sambalgaringlaris #ajimaura #muslimah #uthm #helizahelmi #igstory #instadairy #instagood #wanita #terapiinstagram #belajarinstagram #nurraysabeauty #fizoomar #ctdk #belajaronline #dakwah #kulai #johor #shahalam #melaka
KAMI MAI GEGAQ UUM SINTOK! . 25hb, Rabu esok ni mai la ramai2 kita meriahkn Dewan Muadzam Shah UUM! . Ada apa? Ni kami nak habaq mai kat ampa smua nih. . Ada program Millennial Mindset Maping! Utk kita sama2 blajaq jd usahawan millennial terhebat. . Punya la hebat YB Menteri KPDNKK, Dato’ Seri Hamzah Zainudin pun turun sama utk sharing baq ang! Kami sendiri pun x sabaq nak kongsi ilmu bisnes dgn ampa smua ni. . Jadi ampa smua jgn lupa noh kita jumpa kat Dewan MAS, esok ni jam 8pg! . #millennialmindsetmaping #fizoomar #fizoomarchannel #uum
SPM DAH NAK DEKAT!!! .  Tinggal kurang dari 2 minggu je lagi kan? So, Abé Joe tahu, adik-adik mesti tgh berhempas pulas buat study group, revision & jwb soalan2 SPM tahun sebelum nya kan? . So, Abé Joe nak share sikit beberapa tips yg mungkin adik-adik boleh praktikkan di saat-saat akhir. Semoga berjaya!  #fizoomar #tuesdaytips
Ala kejapnya expired shampoo ni. Sempat ke nak pakai habis?  Kalau pakai selang sehari (2 hari sekali) biasa dalam masa 2 bulan settle dah.  Nak buat macamana, bahan2 dalam shampoo santan ni guna bahan fresh, dan tak guna PARABEN. Jadi nyawa dia tak bolehlah lama macam shampoo komersil kat luar tu.  Tapi yang pasti ianya fresh, natural dan 'special'. 😄😄😄 Klik link wasap di bwh utk order http://Www.wasap.my/601126312124  #successteam #shampoosantan #ctdk #elfiraloy #fizoomar #fattahamin #sihatdancantik #rambutlebat #bebaskimia #murah #cantik #shampooviral
Perghhh... wajah dah licin skrg..! Dulu2 penuh parut jerawat, skrg licin gebu olls... Nak tau mereka guna apa?? . guna Amiera beauty la.. dalam masa 7hari dah nampak kesannya.. . Nak cantik Whatsapp 013-6124457 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Tak perlu Krim siang & malam Tak perlu Set Lengkap Tak Perlu Laser Tak perlu Rawatan Facial . Hanya sapu magical Serum 1x sehari..... Penggunaan yang konsisten memberi hasil yang berganda-ganda... Hilang jerawat, hilang parut hitam, pudar Jeragat, hapuskan blackheads & whitehead, kecilkan pori terbuka sehingga licinn.... Satu produk kesan yang luarbiasa.... Cuba dan Alaminya sendiri.... . WhatsApp  ke 013-6124457 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Siapa lagi yang mencari shampoo santan hanya berharga RM35 saja uolls.  Stok shampoo santan banyak kelebihan tau. Sis tengok je pun dah jatuh cinta, kalau cuba lagi la!  Hari ni sape nk pinang untuk kecantikan rambutan dia. Meh pakat ramai2. 😍😍. Klik link wasap di bwh utk order http://Www.wasap.my/601126312124  #successteam #shampoosantan #ctdk #elfiraloy #fizoomar #fattahamin #sihatdancantik #rambutlebat #bebaskimia #murah #cantik #shampooviral #titiancinta
"PALING MUDAH, JIMAT MASA DAN WANG RINGGIT" NAMUN KESANNYA SETANDING DENGAN RAWATAN RAMBUT DI SALON2 TERNAMA.  Pernah x buat treatment rambut sampai beratus2?? Kumpul duit nk buat treatment kne tggu lebihan gaji sampai 3 kali gaji.  Last2 hasilnya sama sahaja! Stress x?  Tapii... Sekarang dgn bermodalkn RM35 sahaja da bole merawat segala masalah rambut anda. #janji guna secara konsisten & SABAR.  Anda perlu cuba Shampoo Santan yg sgt2 viral skrg ni😉  Shampoo yg berasaskan SANTAN. Tau kan kebaikan santan? Kalau x tau kita bg sikit kelebihan santan utk rambut ✔Menjadikan rambut lembut ✔Menjadikan rambut hitam berkilat ✔Melambatkan pertumbuhan uban  Skrg ada EXTRA bahan utk membantu rambut kita jadi lebih sihat 💊Pro vitamin b5 - melembapkan rambut/mengelakkn rmbut dr bercabang/menjadikan rambut lebih berkilau 💊Vitamin e - merangsang pertumbuhan rambut/melambatkan pertumbuhan uban  Amacam berminat x? Teringin nak cuba?  Klik link wasap di bwh utk order http://Www.wasap.my/601126312124  #successteam #shampoosantan #ctdk #elfiraloy #fizoomar #fattahamin #sihatdancantik #rambutlebat #bebaskimia #murah #cantik #shampooviral
KHASIAT JEMAIMA WHITENING PILLS : 👉Mengurangkan kedut-kedut & garis halus 👉Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit 👉Membantu melindungi kulit dari sinaran UV 👉Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia 👉Membantu mencegah penyakit alzheimer 👉Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes 👉Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik 👉6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa . Berminat whatsapp 013-6124457 @ komen "✋" saya akan private chat anda... 😉😉😉 . Sekarang ada promo tao... Yang mana baru nak MENCUBA sis nak bagi harga GILA² KAT DIA... 😍😍😍 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #weddingplanner #malayweddingphotograher #fareeda #detoxteamalaysia #malaywedding #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #malaysiaweddingphotogrpaher #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Sebenarnya Tak susah pun nak kelihatan cantik tanpa jerawat dan nak wajah flawless..! . hanya Sapu -sapu je sebelum tidur bangun pagi esok wow!! Jerawat kecut wajah licin berseri2.. . Siapa tak mahu kan?? . nak cantik whatsapp sy 0136124457 sy guide sampai licin.. . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #weddingplanner #malayweddingphotograher #fareeda #detoxteamalaysia #malaywedding #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #malaysiaweddingphotogrpaher #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Wow..!! Flawless.. flawless... siapa sangkakan dulu wajah penuh jerawat... nak berdepan dengan orang sekeliling pun malu... . Sekarang alhamdulillah licin olls... flawless tanpa jerawat bukan tu je, paling best tak perlu nak sorok2 jerawat dengan foundation 2 3 lapis... . Nak tahu apa rahsianya?? Jika nak whatsapp kami sekarang utk detail . Whatsapp 013-6124457 Whatsapp 013-6124457 Whatsapp 013-6124457 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
#youcanduit MDEC EDISI PEGAWAI PENJARA . Edisi khas #youcanduit MDEC utk Pegawai2 Penjara dari seluruh Malaysia. . Sesi istimewa ini telah memperkenalkan dunia perniagaan online kepada pegawai2 penjara untuk membantu mereka mempromosikan produk2 dari penjara kepada public. Tidak dinafikan byk produk2 yg dihasilkan dari dalam penjara sgt berkualiti. . Pagi ini juga saya berkongsi sedikit strategi perniagaan dari segi marketing di dlm online business. . InsyaAllah lepas ini, kita akan dpt lihat kewujudan produk2 dari penjara di dlm platform2 sosial media seperti Facebook, Instagram dan Google. . #youcanduit #eusahawan #erezeki #mdec #fizoomar #fizoomarchannel
JSP sesuai diamal oleh anak dara.. apatah  lagi yang sudah berumah tangga baik di amal.. Bagi yang sudah berkahwin,amatlah berbaloi jika amalkan jamu seri pemikat ni... Kerana ia mengandungi 1001 RAHSIA MENAMBAH HATI SUAMI!!! Jamu seri pemikat Rahsia Wanita Hebat.... #team_diela_clv  #zizanrazak #amyrarosli #amarbaharin #tizzaqyah #fizoomar #zulariffin #nabilahuda #haniszalikha #azleekhairi #ritarudaini #anzalnanasir #sitielizad #nabilahmad #nealofa#aidajebat#shan #sarimahibrahim #jannanick #ruhainies #izaraaishah #shahiskandar #afifahnasir #noradanish #jihanmusa #uqashasenrose
1 PENGGUNA 1 SUARA . Terima kasih KPDNKK kerana menjemput saya utk memberi  pandangan mengenai isu2 harian pengguna. . Sesi pada hari ini bersama TKSU KPDNKK Dato' Haji Razali Othman. . Sebagai ikon Pengguna Bijak, saya selalu mengingatkan diri saya supaya berbelanja mengikut keperluan dan tidak 'lavish on spending'. Penting utk membezakan antara keperluan dan keinginan gaya hidup. . #1pengguna1suara  #kpdnkk  #friendsofkpdnkk  #fizoomar #fizoomarchannel
Tak perlu tunggu lama utk hilangkan jerawat.. dgn MAGICAL SERUM 1 bulan je kulit dah flawless . Dah terbukti keberkesananya dan sudah ramai yg pulih dan miliki kulit yg cantik flawless tanpa make up.. . Rasa dan alamilah perubahannya dalam masa 7 hari sahaja . Berminat nk cuba whatsapp 0139846100 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Hai... ade masalah mcm ni?? Dah puas cuba mcm2 produk tapi makin teruk sb x ngam dgn kulit muka?? . Nk x sy bantu anda kecut kan jerawat anda seawal 1 hari tanpa pengelupasan? dn x sampai sebulan wajah nampak licin?? . Jika nk whatsapp segera.. . Whatsapp  KE 013-6124457 . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Jangan lupa sapu magical serum sebelum g kerja😘 . Jom cantikan kulit dgn magical serum.. kulit kekal sihat tanpa jerawat.. lps ni xperlu guna make up tebal2 sorok jerawat/parut . Rasa lah sendiri kelebihanya.. whatsapp 013-6124457 utk detail. . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan

Loading