Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#fizoomar

Posts tagged as #fizoomar on Instagram

37.936 Posts

☺Assalamualaikum salam jumaat..... Korang nk kurus berat badan pada masa sebulan....ade tips2 dia minumlah deflex and carboflex...πŸ˜‰. Nk tau kelebihan deflexπŸ“² whtsapp sye tau..😚😚 Berminat klik sini utk dapatkan harga promosi www.wasap.my/60142177426  #badankurus#ikmlumut#fizoomar#datovida#aliffsyukriterlajaklaris#mengejarimpian #cikguwe#carboflex #adove #deflex #carboflexkotabharu #carboflexpasirmas #carboflexbunutsusu #stokiscarboflexpasirmas #deflexpasirmas #deflexkelantan #carboflexkelantan #adoveteam #carboflexstokis #slimming #beauty #slimmingsolution #healthsolution#eusahawan #mdec #beautyandhealth #slimandbeauty #tipkurus
Hai... ade masalah mcm?? Dah puas cuba mcm2 produk tapi makin teruk sb x ngam dgn kulit muka?? . Nk x sy bantu anda kecut kan jerawat anda seawal 1 hari dn x sampai sebulan wajah nampak licin?? . Jika nk whatsapp segera.. nak PROMOSI MERDEKA?? Whatsapp kod ''MERDEKA" KE 013-9846100 tanpa kod anda xlayak dpt harga promosi.. . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Penangan offer.. Semua pakat serbu order PINKLADY πŸ’ͺ Yang masih tunggu2 tu taknak order ke? Lambat order nanti offer abis da.. Jangan nangis tak berlagu ✌✌ Simpanlah masalah awak yunk.. Sampai bila2 takkan selesai.. Awak takut nak ubah.. Nak ubah jadi YAKIN? Makin cantik?? jom wasap saya 0173807523  #shawlmurah #fareeda #fizoomar #bazarpaknil #aaronaziz #neelofa #artismalaysia #muamalaysia #ibumenyusu #kehamilan #ibu&anak #suamiisteri #dara #janda #bahagia #tilljannah #syurgadunia #astroprima #mayahd #mentor #meloditv3 #schaalyahya #jannanick #emmamaembong #merecikhawau #bergetah
ATTENTION TO ALL FRESH GRADUATES!!! . . Lately kalau korang baca dekat confessions, report & sebagainya, banyak majikan yang tulis review kenapa fresh graduates skrg susah nak dapat kerja. Salah satu masalah utama adalah penguasaan Bahasa Inggeris. Selebihnya adalah attitude... . . So, korang kena lah ubah diri bila dah habis zaman uni. Dunia pekerjaan memang sgt berbeza. Tak percaya? Tanya kakak & abang korang yg dh kerja. Change your attitude today so you will shine tomorrow.  #fizoomar
Waaaaaaa terpegun tengok cik adik ni. . Cantekknyaaa diaa! Ehh pakai MAGICAL SERUM laaa of course.. Kerrrlassssss gitteww! Flawless sgt kan? Tanpa make up olls..! . Yang masih belum mencuba boleh Whatsapp i ok! . I akan guide u all sampai dapat Kulit muka yang diidamkan. . Berminat nak cuba? πŸ“²Whatsapp 0139846100 sekarang! πŸ“²Whatsapp 0139846100sekarang! . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
Assalamualaikum . Mulakan hari dengan senyuman . Senyum...tahan 7 saat . Latihan muka di pagi hari . Moga terus ceria meneruskan perjuangan di bumi ilahi . Salam sayang dari @makciksuka . Terapi perut di @sambalgaringlaris . Terapi ilmu instagram di . @ajimaura personal @dukunsaka ilmu Instagram advance  @sifucilik basic Instagram  @akademi.insta group support . #makciksuka #assalamualaikum #sambalgaringlaris #terapiinstagram #ajimaura #senyum #manis #likeforlike #like4like #lifestyle #belajarinstagram #belajaronline #terapihati #positif #pushdei #fizoomar #neelofa #ctdk #imranajmain #sangkabaik #ustazahnorhafizahmusa #nlpmalaysia #terapidiri #kulai #johor #ceria #smile #goodmorning
Terima kasih Fizo Omar kerana sudi dapatkan Buku Close Sale Whatsapp ini. #fizoomar #whatsapp #mawar #buku
Ada kenal kawan yang ada masalah kulit berjerawat dan kesan parut bekas jerawat ? . Saya boleh bantu atasi masalah kulit berjerawat tu supaya wajah dia semakin licin dan lebih yakin untuk berjumpa dengan orang ramai. . Untuk  10 terawal, saya nak bagi FREE GIFT SPECIAL . Kalau SERIUS, boleh komen "NAK". Saya akan PM laju laju. . #dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan
"HMMMM. KENAPA TAK REPEAT ORDER?" Ha...pelik kan? Actually, takde lah pelik sangat sbb kdg2 tu, kesalahan sendiri. Yelah...ada masa kita terlepas pandang benda2 yg bg kita agak kecil tp besar bagi customers.  Jom baca. Jangan lupa share okay? Slmt membaca!  #fizoomar
πŸ”Š πŸ”Š 2kg LOST! πŸ”ŠπŸ”Š Diulang 2kg LOST hokay! πŸ’₯πŸ’₯ """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pergh! Owsem sangat.  Alhamdulillah 4 hari makan proven secara konsisten.  Lesap 2 kilo dlm 4 hari..!!!. Percaya dan yakin dengan provencaps.. Sihat dapat βœ… Kurus dapat βœ… . Fast action fast result  Jangan kedekut untuk cantik . . . #provencapsborong #provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsmalaysia #kurus #kurussihat #kurussihatcantik #kurussihatbertenaga #kuruscepat #kuruscantik #putihalami #sayajualubatkurus #bazarpaknilmurah #kosmetik #borongmurah #agendropshipdiperlukan #sihatcantik #fizoomar #ubatkurus #dtrimcom #provenoriginal #ubatkurusmurah #bazarpaknill
πŸ”Š πŸ”Š 2kg LOST! πŸ”ŠπŸ”Š Diulang 2kg LOST hokay! πŸ’₯πŸ’₯ """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pergh! Owsem sangat.  Alhamdulillah 4 hari makan proven secara konsisten.  Lesap 2 kilo dlm 4 hari..!!!. Percaya dan yakin dengan provencaps.. Sihat dapat βœ… Kurus dapat βœ… . Fast action fast result  Jangan kedekut untuk cantik . . #provencapsborong #provencapsmurah #provencaps #provencapsoriginal #provencapsmalaysia #kurus #kurussihat #kurussihatcantik #kurussihatbertenaga #kuruscepat #kuruscantik #putihalami #sayajualubatkurus #bazarpaknilmurah #kosmetik #borongmurah #agendropshipdiperlukan #sihatcantik #fizoomar #ubatkurus #dtrimcom #provenoriginal #ubatkurusmurah #bazarpaknill

Loading