Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#fkpartizani

Posts tagged as #fkpartizani on Instagram

951 Posts

Perjet me ty Partizan❤️ #pmtp #partizani #love #fkpartizani #winter #beach #sun #sunnyday #telaviv #izrael
Maç Sonu  #kasımpaşa: 1 #fkpartizani: 0 #hazırlıkmaçı
63' Maç devam ediyor.  #kasımpaşa:0 #fkpartizani:0 #hazırlıkmaçı
İlk Yarı | #kasımpaşa: 0 #fkpartizani: 0  #hazırlıkmaçı
22' Maç devam ediyor.  #kasımpaşa:0 #fkpartizani:0 #hazırlıkmaçı
Kasımpaşamız ısınmak için sahaya çıktı.  #kasımpaşa🔹#fkpartizani #hazırlıkmaçı
GUERRILS 2017 Nuk e di ku është problemi këtë vit me dy skuadrat e kryeqytetit të cilat po kalojnë vërtet në kohëra të vështira. Partizani që sezonin e kaluar luftonte për titull, këtë sezon po lufton për mbijetesë. Por është për admirim fuqia mbështetëse e GUERRILS të cilët kurr nuk e lanë vet Partizani. Edhe pse jo në numër të lart siç jemi mësu ti shohim por përkundër numrit mentaliteti asnjëherë nuk ka munguar në mesin e UG. Ka pas përleshje në kuadër të EuropaLigës por edhe brenda kryeqytetit me TF. Shpresojm që vitin 2018 të përmirsohet gjendja e tyre dhe të kthehen në krye të tifoskenës tonë. #ultrasguerrils #fkpartizani #tiranë #pmtp #passion #unstoppable #acab #1312 #hooligans #nevergiveup #albanianultras #shqiperietnike
Another day at the town..😉 #tirana #fkpartizani #albania #partizani #pmtp
-çfarë ju ka ndodhur ku është zëri juaj? -në lushnjë. 🗣🔛🔝 #singloud #singproud #guerrils #ultras #awaydays #lushnje #fkpartizani #pmtp
#soldierforlife 💪🏻💪🏻 #fkpartizani 🔴🔴
#fkpartizani#🙏

Loading