Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#foodaddict

Posts tagged as #foodaddict on Instagram

1.813.387 Posts

J puff ๐Ÿฝ
If all salads looked this good people would devour them daily!  One of my goals this year for the school is to make every salad look even more delicious than the previous days! . . . . .  #instagood #food  #yummy #instapic  #delicious #fresh #foodie #homemade #droolclub #goodeats  #foodstagram #nomnom #hungry #eats #foodlove #chefmode  #nomnom #goodeats #foodoftheday #foodaddict #eating #yums #foodshare #cooking #tasty #foodlovers #culinary #happytummy #yumyum #yumbang
๐Ÿญ #foodporn
Thanks @miss_kuliner _  #repost @miss_kuliner (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Pas acara Food Festival Taste of Nyonya kemaren, miss kehabisan Babi Geprek -nya @Babithree Nah pas tau kalo mereka buka PO buat hari ini, langsung aja miss buru2 order  Geprek yang satu ini unik & beda dari yang lain, daging yang dipake bukan ayam, melainkan daging babi Penasaran kan gimana sensasi geprekan daging babi-nya  Jadi daging babi-nya diiriis mirip gepuk sapi, lalu dibalut dengan tepung yg renyah crispy Trus digeprek pake bawang putih, cabe rawit, & bumbu2 lainnya Babi Geprek @babithree (35K - Non Halal) ini dilengkapi dengan tumisan irisan sayur asin & bawang putih, trus ada si kriuk2 pangsit yg berbentuk segitiga  Kalo ngebahas geprek, pasti berhubungan ama jumlah cabe yang bakal digeprek bareng si daging Nah, Kalian bisa request level pedes-nya semampu & sesuka kalian  Yuk sering2 kepoin IG-nya @babithree, biar kalian bisa segera tau & order kalo mereka buka PO ๐Ÿ˜Š  Tapi miss punya bocoran info , Babi Three bakal Ada di Acara MoonCake Festival di Landmark Apartment di Jalan Bima no. 81, Tgl 6 - 8 Oktober 2017 --------------------------------------------------------- Babi Three Order : DM @babithree / WA.0815 7260 3355  #babithree #new #pork #geprek #babigeprek #sayurasin #pangsit #kuliner #kulinerbandung #misskuliner #foodies #foodpics #instafood #foodlovers #foodinstagram #foodstagram #anakjajan #foodaddict #foodblogger #foodphotography #foodphotographer #wisatakuliner #bandung #foodheaven #instaeat #explorebandung #endorsement #fotoproduk
Hummus with Shawarma. Blew me away, normally not a fan of chicken but izzzz lit ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅโ˜„๏ธ #food #foodie #foodgasm #foodporn #foodstagram #foodforfoodie #foodiegram #foodaddict #foodblogger #foodshare #foodpics #foodphotography #foodspotting #foodforthought #foodoftheday #photooftheday #eat #eater #eatwell #myanmarfoodie #igersmyanmar #myanmar #burma #burmese #medditeraneanfood #yangon  #dinner  Cuisine type ๐Ÿฝ : Mediterranean Price range ๐Ÿ’ฐ: Average Opening hours โฐ : 10am - 10pm Location ๐Ÿšถ๐Ÿป‍โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿป : No.18 C, Nawaday Road (Near Dagon 1, opposite Jojo Hotpot)  Contact โ˜Ž๏ธ : 09793808082
Yumm yum yumm ...Kejunya melted banget nih๐Ÿ˜Œ @ayam_geprak_kejuphp  #foodstagram #kulinermagelang #jajananmagelang #magelangenak #geprekers #magelang #magelanghitz #seputarmagelang #yummyfood #instadaily #instapict #foodporn #foodaddict
How was your #sundayfunday?! Don't forget to head over to our site for some exciting new updates! #newproductalert #wellness #supplements #dietitian RP: @lorishemek
Ada yg  tak sihat hr ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ’Ÿ . . #bilackguinakungfudidapur๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ . . #foodporn  #foodaddict #foodlover  #vitdaily  #foodinstagram
When your dorm parents are proud Canadians ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ This beautiful Canadian dish is known as poutine, and it is basically french fries covered in cheese and gravy. Super unhealthy, but super delicious.
It's never too early for dessert๐Ÿ˜‹ #adelaide #dessert #sweet #icecream
Grilled fish, beef kebab and smoked eggplant. The service was bad but I'll forgive because of how the delicious the food was. The seasoning on the grill fish was perfect! Medium rare beef kebab was excellent! Oh and the smoky eggplant was sooooo good, if you're patient enough you'll get to eat. Everything we ordered last night was great except the cous cous it wasn't fluffy enough but I hope in the future, they will improve it. Plus, make sure you book for a table before you go because it's super crowded. ๐Ÿ†๐Ÿข #food #foodie #foodgasm #foodporn #foodstagram #foodforfoodie #foodiegram #foodaddict #foodblogger #foodshare #foodpics #foodphotography #foodspotting #foodforthought #foodoftheday #photooftheday #eat #eater #eatwell #myanmarfoodie #igersmyanmar #myanmar #burma #burmese #medditeraneanfood #yangon  #dinner  Cuisine type ๐Ÿฝ : Mediterranean Price range ๐Ÿ’ฐ: Average Opening hours โฐ : 10am - 10pm Location ๐Ÿšถ๐Ÿป‍โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿป : No.18 C, Nawaday Road (Near Dagon 1, opposite Jojo Hotpot)  Contact โ˜Ž๏ธ : 09793808082
. Welcome to RAINBOW MEE dine-in / take-away / deliver by GOJEK / free delivery for CEMARA ASRI area We are Open : 06.30-18.00 OFF day : tuesday . Contact : Komplek Cemara Asri Jalan boulevard timur, ruko no 70. Phone : 0813-9898-9519 . Follow us : @FOODSMASH1 . . #rainbowmee #cemaraasri #breakfast #chinesefood #delicious #deliciousfood #eat #eating #food #foodaddict #foodart #foodlover #foodphotography #foodporn #followme #happyeating  #happytummy #hungry #instafood #loveeating #loveeat #lovefood #photooftheday #picoftheday #tasty #tastyfood #yummy #instagram #instadaily

Loading