Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#foundation

Posts tagged as #foundation on Instagram

3.375.927 Posts

MAC Compact Powder ✿ . ▷RM15 ( 1 pc ) Tidak Termasuk Postage  How to order ? . 1 - Whatsapp ; 0137424729  2 - Senang je kan ? . Grab your favourite now ! 💕 . . . #makeup #makeupmalaysia #onlineshop #malaysiaonlineshop #instashop #sayajualbarangmakeupmurah #loosepowder #followme #follow4follow #fff #f4f #malaysianshop #instagram #insta #lipstick #eyeshadow #highlighter #foundation #eyeliner #mascara #instashopmalaysia #murah
Code VIOLET HD : ton kulit sawo matang gelap,hitam manis (juga dijadikan shading kepada code lebih cerah atau mix code juga cantik)  Glow Foundation HD di atas ini telah dipertingkatkan formulasinya iaitu SPF50 ,lebih mudah blend,effect berseri serta merta dan ada 'oil-absorbent factor' formula  #rosetyara #rosetyaralovers #teambeautifulrichworks #foundation #corrector #hdfoundation #cccream #no1inmalaysia #rosetyaraklang #rosetyaraselangor #rosetyaraoriginal #rosetyarafoundation #rosetyaraglow  #rosetyaraglowfoundation #rosetyararadiancepowder #rosetyaracccream #rosetyaragfd #rosetyarabeauty #rosetyaralilyhd #rosetyararosehd #rosetyaraviolethd #rosetyarabeauty #rosetyaratrial #sayajual #nakcantik #muamalaysia #muaselangor #muaklang #muakl #makeupartistmalaysia #muakualalumpur
Ultra smiley car selfie 🙃🙄😂 but loved how this turned out 🌹 Face ~  @chichicosmeticsofficial Fabulous & Flawless Foundation  @lagirlcosmeticsnz pro conceal  @thebalm_cosmetics Bahama Mama bronzer & Mary-Lou Manizer  Eyes ~  @morphebrushes 350  @maybelline gel eyeliner  @ardell_lashes Demi wispies  @anastasiabeverlyhills brow pomade  Lips 👄  @colourpopcosmetics 'beeper' & 'midi' (mixed)
BCCREAMBYDYANA ialah #bccream yang tidak berminyak, tidak melekit, tidak bercapuk, senang blend, tahan lama dan mudah dipakai. Sesuai untuk mereka yang tak suka makeup tebal-tebal. Sapu bccream ni je dah boleh tutup semua cela/full coverage. Dah tak perlu pakai bedak lagi. Sebekas #bccreambydana boleh tahan sehingga 2-3 bulan tau! Sangat jimat 😘  MINERAL FACE MISTS pula boleh digunakan sebagai finishing spray selain membantu merawat kulit muka anda seperti jerawat dan kulit berminyak. Effect glowing serta merta! Sebotol #facemist 50ml ini juga boleh tahan berbulan mengikut rutin pemakaian anda ☺  bccream : RM80sm/RM85ss  face mist : RM45sm/RM50ss  Boleh dapatkan set combo untuk lebih jimat sebelum SALES tamat pada 31 Januari ini ! ☺  DM me to order 😘  #bccreamfoundation #bccreambydana #bccream #facemist #facemistmurah #facemistbydyana #mineralfacemist #makeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #foundationmalaysia #foundation #foundationbccream #makeup
Fotos da @MileyCyrus na #womensmarch já estão disponíveis em http://mileyofficial.fans.bz/gallery/thumbnails.php?album=415 #miley #cyrus #mileycyrus #happyhippie #foundation #beautiful #perfect #protest
Muka licin glowing hanya dengan guna SS Foundation sahaja!!! Tak perlu pakai bedak!! Mudah,cepat,ringkas dan TAK BERMINYAK pun!! Boleh tahan sampai 12 jam..hanya rm35 sahaja tak termasuk postage.. Whatsapp 013-9489475 untuk order.  Nak tgk testimoni boleh ke ig @beautyshop_fm  #foundation #foundationday #foundationmurah #foundationglowing#bazarmurahmalaysia #bazaarpaknil #krimfoundation #kosmetikborong #kosmetikmalaysia #krim #kosmetik
Zarina Huseynovadan düzgün seçilmiş MakeUp ilə Gözəlliyinizi Vurğulayacaq😍💄💄 Beauttech Yeni Heyat - Nobel ave., 14 Azeru BC, 5th ☎️ (+99412) 4886385 ,(+99455) 4550274@hudabeauty @vegas_nay @anastasiabeverlyhills @makegirlz #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful #hairstyle #shiny
GLOWING DD MOIST CAKE  Terdapat 3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake: 🌼Light 🌼Medium 🌼Dark  Kelebihan: 🌻Ada AIR ZAM-ZAM 🌻Mesra solat 🌻No silikon 🌻3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer ) 📑Notes: 🎈Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap. 🎈Span basah boleh, kering pun boleh. 🎈Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akk ada pakai....dark sebab nak tutup parut, lepas tu tepek bedak colour cerah....memang flawless, masa pakai foundation lain, nampk pori2 yg terbuka luas tu, bila pakai DD ni, pori2 tak nampk langsung....nampk licin jew" 😍  Tapi kan, dah alang2 pakai DD Moist Cake kenalah ada Lipstick & Loose Powder sebagai pelengkap.. Baru 😍😍 Jom, awak dapatkan sekarang sempena promosi CNY nie, jimat berganda-ganda 👍👍 Pm/WS 📲 013-4431873  #nurraysa #jimat #foundation #powder #concealer #mesrasolat #promosi #monster #sayajual #sayajualmurah #poripori #lipstick  #cny #loosepowder #nosilikon #light #medium #dark
NARS Foundation ✿ . ▷RM25 ( 1 pc ) Tidak Termasuk Postage . How to order ? . 1 - Whatsapp ; 0137424729 2 - Pilih warna yang anda nak  3 - Senang je kan ? . Grab your favourite now ! 💕 . . . #makeup #makeupmalaysia #onlineshop #malaysiaonlineshop #instashop #sayajualbarangmakeupmurah #loosepowder #followme #follow4follow #fff #f4f #malaysianshop #instagram #insta #lipstick #eyeshadow #highlighter #foundation #malaysian #shopping
Делюсь своей находкой, а именно масками Funky fun. Сегодня утром уже попробовала одну из масочек, а именно Свинку. Данная маска осветляет, и оживляет кожу, уменьшает интенсивность пигментных пятен. Придает коже здоровый вид и сияние. По ощущениям очень приятная. Пока была в маске почувствовала невероятное увлажнение. Про глобальные изменения пока сказать трудно, так как необходимо делать маски хотя бы два раза в неделю. Советую попробовать и вам девочки! Маски, выполненные в виде забавных мордочек животных, станут вашим неизменным атрибутом в процессе ухода за кожей. #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash
SIAPA NAK POSTAGE ESOK (23/1/2017) JOM ‼️ . . Semua tegur, muka dah lain " . . " semua cakap bersih, flawless dan licin je muka " . . BB foundation dengan agen rawatan kulit ! Dirumus khas bagi memudahkan pemakai. All-in-one bb foundation lengkap dengan primer dan paling mudah untuk ditanggalkan + wudu' friendly cosmetic ‼️ . . Orang lain dah berpusu2 order. Awaa⁉️🙈 RM69 sahaja. 2 bulan lebih tahan. Rugi tak kalau tak cuba⁉️Awaa decide. Nak lebih lagi, klik #nubornfeedback . . 011 12212328 010 4193905 . . #nubornmaterial #nubornlover #bbfoundation #makeuplover #nuborn #schizoiddaydreamer #wudufriendly #makeupbase #makeuptalk #agentdiperlukan #nubornselangor #nubornkelantan #makeupjunkie #foundation
ร่วมสร้างชีวิตใหม่ให้กับน้องๆ เพียงโหลดสติกเกอร์ "มะเร็งก้า" โดยรายได้ทั้งหมดสมทบกองทุนมะเร็งเด็ก โรงพยาบาลอุดรธานี Cancera! Donated Line sticker all income for Child Cancer Fund, Udorn Thani Hospital, Thailand #cancer #cancera #มะเร็งก้า #บริจาค #donate #sticker #ไลน์ #สติกเกอร์ไลน์ #child #cute #doctorwho #doctor #การแพทย์ #กองทุน #สุขภาพ #เด็ก #thailand #ประเทศไทย #เมืองไทย #ไทย #ยิ้ม #life #health #ชีวิต #smile #รอยยิ้ม #foundation #มูลนิธิ #สภา
Testimoni!!! Testimoni!!! Testimoni!!! i Flawless...you ade??? Cantekkk uolllssss😍😍😍yg penting #makeup tahan lama tauu  Wasap segerehhh📲📲📲011 1694 8114  #iflawless #iflawlesstestimoni #makeup #makeupartist #mua💄 #makeupbased #skincare #foundation
NARS foundation (Code:1,2,3,4,5) Harga: rm19 Borong rm14 min 5 pcs . Whatsapp 0194519954 . #nars #narsfoundation #foundation
NARS foundation (Code:1,2,3,4,5) Harga: rm19 Borong rm14 min 5 pcs . Whatsapp 0194519954 . #nars #narsfoundation #foundation

Loading