Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#ilovewhatido

Posts tagged as #ilovewhatido on Instagram

991.772 Posts

💞Seeing the beauty that lies beneath......Rustic Treasure Collection.💞 Retail and wholesale purchase options available. Shop at http://www.admslair.design - tab -Shop LIPS @SacredBeauty Designs💞 #upcycledart #artistatwork #ilovewhatido #conch #bahamas
Future Independent Sales Director! (FISD) it is always a Mary Kay Beauty Consultant Dream to be a Sales Director! . A little bit more steps to achieve my dream!! If i can, u can too! 🦄🦄 . I remember the first 6 months i joined Mary Kay, i did not bother to move up career in MK sebab doing the personal sales alone for me i dah rase masyuk gila! But semuanya rezeki bila sorang demi sorang nak join Mary Kay under my wings!  And from there i dah nampak rezeki yang lebih besar bila team kita bertambah! I am so grateful i dapat ajak ramai kawan2 i to start the biz with MK at least they can get something sama ada nak side income, or nak beli produk murah, or nak belajar pasal skin and seterusnya achieve their skin goal! . Being the Top Personal Sales for 3 months berturut-turut i anggap satu rezeki bila kita usaha dan always have the positive mind to help others. Plus i banyak belajar banyak benda yg boleh dikongsikan dengan semua orang. 🤗 . I bukan sorang yg polite sgt pun, i pn segan2 jugak nak approach orang nak share pasal MK lagi2 bila asyik kena reject ajee. Hihi. But semuanya possible if u positive! Say I CAN!! 💯 . Join me and my team, we fly together 🦄🦄🦄 . #mymarykayjourney #ilovemarykay #ilovewhatido #finallydiscoverwhatilove #ican #marykayrocks
The smile of relief after a successful 1st show. Yay! 🤗🤗🤗 side note: my dressing room light is popping though haha 😂😂 #singer #songwriter #nofilterneeded #nuevovallarta #musicismylife #entertainer #ilovewhatido #thankgod #grateful #redlips
Con esta guapisima y linda persona!!! Esmeralda un placer trabajar contigo! #makeup #makeupartist #ilovewhatido #makeupbyme #catrinamakeup @davidfrancomakeup @esmeoficial
doTERRA Lifelong Vitality has been formulated to reach 100% of daily nutritional needs based on an average diet. These supplements contain the equivalent of over 12 servings of fruits and vegetables and provide necessary vitamins and minerals to support a healthy body. doTERRA is also now selling a vegan Lifelong Vitality Pack® that is packed is full of essential nutrients, metabolism benefits, and powerful antioxidants designed to help promote energy and health. If you've had positive experiences with the doTERRA Lifelong Vitality Pack® we'd love to hear them! *These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. • • • #pure #clean #chemicalfree #love #ilovewhatido #essentialoils #eos #essentiallysoiled #oilygirlsrock #doterra #joinme
Fifty Shades of Quartz - Missing the Summer! This painting already found its home
Progress shot 8 #wip #anticipate #art #charcoal #old #artconverge #ithankgod #ilovewhatido #ocb_arts
My first signing ever at @subbooks and it was a fucking dream! Thank you to everyone who came out it was such a special night ❤️ #westofhellbook #ilovewhatido #livingthedream
periwinkle sister of tinkerbell❤️click the link in bio to check out the shop 🎁🎊#sisters #twins #twinkle #periwinkledress #tinkerbell #tinkerbellperiwinkle #princess #babyprincess #ilovewhatido #homemade #handmade #share #vintageclothing
A customer asked me to draw the monkey emoji to put on the back of a mum he is buying. #thethingswedoforcustomers #hospitality #hebblooms #heblove #hebproud #idrewthat #monkey #ilovewhatido
🌸 Kenapa make up kita x nampak seri pun n kejap je makeup dah mcm hilang makeupnya .... huhuhu.. stress rasa.. Jangan bimbang  Marykay kan ada...paling best promo bulan ni happening sgt cos ianya adalah set yang menaikkan seri wajah muka.. kalau nak mcm hakak korang shining2 like a diamond ni.. kena guna set ni ...hehehe.  Best kan kalau beli 3 items dapat FREE 1 item. Apakah set naik seri wajah ni... Jom kita usha2... kompom berbaloi222... Duo blush set mengandungi: 1. Blusher ✔Buatkan pipi anda nampak lebih menyerlah dan cantik ✔Diperbuat daripada mineral, sangat ringan dan halus  2. Foundation Primer ✔Mengandungi Spf yg melindungi kulit dpd cahaya matahari ✔Mengandungi coverage penuh untuk kulit muka  3. Under Eye Corrector ✔Membantu coverage sekitar bawah mata ✔Menghilangkan kesan lebam atau eyebag  4. Makeup Finishing Spray ✔Menjadikan makeup tahan lebih lama ✔Kulit muka nampak lebih glowing dan menyerlah  Jom grab set ni! Promo best tau!  Meh wasap hakak www.wasap.my/60123652897  NADIA Mary Kay Beauty Consultant  #marykay#marykaymalaysia#marykayshahalam#marykayklang#skincare#makeup#flawlessface#enrichwomenlives#ilovemyjob#ilovewhatido#primer#undereye#mineralduocheekcolor

Loading