Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#injection

Posts tagged as #injection on Instagram

171.042 Posts

Aerosol sektörüne yönelik profesyonel çözümler sunuyoruz. / We offer professional solutions for the aerosol industry. #güvenel #aerosol #kapak #cap #deodorant #actuator #aktüatör #üretim #manufacture #plastik #enjeksiyon #plastic #injection #airfreshener #odaparfümü #design #tasarım #profesyonel #çözüm #profesyonelçözümler
#chooseday Today I'm hoping to stop by at the blood bank and donate a pint. I hate needles but having lost many close to me in freak accidents I know that for 15 minutes of discomfort, I could  help save a life. As long as I am able to I will do my best to make a difference. As much as we enjoy receiving with our two hands , we can also use them to give back. Have a blessed Tuesday ❤
| Mento: miglioramento aumento e correzione | Dr. Pietro Martinelli Medicina Estetica Parma e Brescia  È possibile creare un aspetto più piacevole utilizzando i FILLER. Dopo l’impianto di solito si presenta un edema locale che si risolve in breve tempo. Il risultato è subito apprezzabile e normalmente si esegue un “ritocco” a 10 giorni dall’impianto iniziale per ottimizzare il risultato. Oggi possiamo ottenere dei risultati pregevoli e di lunga durata inserendo nel mento un filo elastico assorbibile estremamente compatibile con il nostro corpo (filo di sutura usato da decenni in chirurgia). Il filo è leggermente elastico, ha una superficie “intrecciata” ed è composto di POLICAPROLATTONE, un materiale che si riassorbe nell’arco di 24-48 mesi lasciando al suo posto una sorta di legamento fibroso naturale che permette di mantenere il risultato nel tempo. 💁😍 ||| http://www.martinellimedicinaestetica.it/3783-mento-miglioramento.html @martinelli.medicina.estetica ||| #medicinaesteticaparma #medicinaesteticabrescia #medicinaesteticapiacenza #medicinaesteticaarona #parma #arona #chinwireenhancement #increase #correct #improve #chin #face #prosthetics #prostheticimplants #implants #boneshapemodification #injection #fillers #injectionfillers #chinaugmentation #siliconeprosthesis #prosthesis #mentomiglioramento #correzione #aumento #mento #impianti #protesi #viso #bellezza
Dup dap❤dup dap❤ Tengok perubahan skin sendiri ni.. Cantiknyaaaa Hihi perasan kejap uolsss  terus bertukar wajah.. Kawan tegur 😍  Kulit makin cerah glowing lg!!! 😆  Bestnyaaaa😍 Bestnyaaaa😍  Ramai dah berjaya dgn Skincare thejunni ni uolsss  Takan tak jeles kot hihi  BOLEH ORDER DISINI ➡ 019-4884310  #rkayshoppe #teamimaa #makeup4ever #beauty #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #beauty #skincare #injection #whitening #vitaminc #perfectskinz #casingmurah #perlakingmalaysia #thejunnipinkishwhite #audela #azanisscarserum #emmamaembong #emmaembongbubblesoap #calaqisya #asyalliescarves #audelabynadzainal #aurawhite #iphonemurah #tjcodshahalam #tjcodseksyen7 #tjcodseksyen8 #tjcodklang #neffos #psashahalam #psa
Nieodłączną częścią uprawiania sportu są regularne badania. Oczywiście każdy powinien się badać bez względu na to czy uprawia jakiś sport. W moim wypadku jest trochę inaczej. Nietylko sprawdzę stan swojego zdrowia, ale będę mógł zweryfikować swój obecny plan żywieniowy, czy aby na pewno jest dla mnie korzystny 🖑 Ps nienawidzę pobierania krwi 😁 #blood #krew #science #lab #arm #medical #health #injection #behealthy #motivation #motivated #diet #dieta #trenerpersonalny #personaltrainer
Pig legs🐖 傷痕が疼いて、かゆい👻 たまに物凄くかゆいかゆいかゆい😂 中はちょっとチクチク痛い🙄 もう3年経つんだけどね😳 数えたら今まで注射💉160回ぐらい打ってた😂 でも毎回ビクビクするし痛いし慣れない🤣 また週末打ってもらいます💔 #ジム #ワークアウト #ダイエット #筋トレ #フィットネス #surgery #gym #workout #diet #fitness #fit #chubby #curvy #curvygirl #big #fat #thick #ass #body #health #japan #japanese #足 #legs #injection #knee
Repost from @krichevskaya_ @TopRankRepost #toprankrepost Наконец то приехала моя  @angelika__6d 🖤я так ждала её и процедуру которую она везла с собой 🙌🏻 Косметика Zein OBAGI признана лучшей косметикой в мире в борьбе с Акне и пигментацией ,а уход меняет состояние лица на 💯 процентов .Уход на этой косметике включает несколько этапов и плюс Чистку ,главное после процедуры не красное лицо не смотря на то что была чистка ❤️просто волшебство 🙌🏻кожа такая гладкая ❤️#косметологхарьков #косметологкиев #уколыкрасотыхарьков #увеличениегубкиев #мезотерапия #биоревитализация #микроблейдингхарьков #бровихарьков #липолитики #чисткалица #zomedical #stylage #summer #skin#acne#lipaugmentation #dermalfiller #khv#brugge #cosmetology #injection #губыхарьков #косметолог #уколыкрасотыхарьков
------------ SET CANTIK THEJUNNI SKINCARE  Nak buang jerawat?? Nyahkan kusam?? Hilangkn whitehead?? Nak kulit pinkish, cerah, gebu?? Nak skin glowing, berseri?? Takyah pening2 pikir nk pkai produk ape. Uols guna je SET THEJUNNI SKINCARE 😍  Semua masalah2 tu hilang dgn sendirinye nnti. Ajaibkan PRODUK TJ ni kan... Nak cuba?? Boleh whatsapp ➡ 019-4884310  #rkayshoppe #teamimaa #makeup4ever #beauty #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #beauty #skincare #injection #whitening #vitaminc #perfectskinz #casingmurah #perlakingmalaysia #thejunnipinkishwhite #audela #azanisscarserum #emmamaembong #emmaembongbubblesoap #calaqisya #asyalliescarves #audelabynadzainal #aurawhite #iphonemurah #tjcodshahalam #tjcodseksyen7 #tjcodseksyen8 #tjcodklang #neffos #psa #psashahalam
*****WARNING***** SEMI-NUDITY!!!!! (more like quadri-nudity, but whatever) I started estradiol this evening. Wasn't fun, but it's better than the PIO that I'll be starting next week. 😩 Help. (📸 PC: @stephcurry4lifeboi) . . #surrogacy #gestationalsurrogate #surrogate #surromom #momlife #surrogacyrocks #pregnant #pregnancy #ivf #ivfcycle #ivfbaby #ivfsuccess #fertility #infertility #infertilityawareness #ttc #3rdjourney #frozenembryos #fet #babies #surrobaby #ips #intendedparents #injection #pio #progesterone #lupron #estradiol #estradiolvalerate #ihateneedles
"Muka jadi pinkish naturally, kulit muka pun x kering dah walaupun x pakai moisturiser, lepas tu ramai tegur makin licin" - testinomy dari customer dlm video ni 😘😘. Thank you dear for sharinggg your experience dearr! Sgt sgt hargai 😍  Hydrationg Profacial -Buang kotoran asing dan minyak yang tersumbat -Buang sel kulit mati, whiteheads and blackheads -Mengecilkan pori-pori -Menggalakkan pertumbuhan kolagen -Meganjalkan dan melembapkan kulit muka - Kulit muka menjadi lebih segar, lembut dan glowing  Siapa2 berminat nak buat treatment boleh book appointment 📲 +60143137289  #hairremoval #pigmentation #bibirsexy #bibirpink #pinklips #facial #facialtreatment #hydrating #goldmask #carbonlaserpeel #ledmask #profacial #vshape #whitening #injection #beautyinjection #prp #antiaging #bridaljb #chemicalpeel #slimming #muajohor #rawatankecantikan #facialspa #dermaroller #mesotherapy #acnescar #acnecure
This girl rocks! You must check out her clothing line!  Repost @danielleguizio ・・・ @drgerstmannyc baaaack at it again with the life saving facials 💡💡Thank you for making me feel less emo about my skin. NYC ladies, here's your go-to spot.
🔥ขายดีสุดๆ จองเลยก่อนหมดโปรโมชั่น 🔥999.- (ปกติ 3,000) *ราคาสุทธิไม่มีบวกเพิ่ม* ✔️บำรุงผิวให้ขาวกระจ่างใส ✔️ต่อต้านอนุมูลอิสระ ✔️ช่วยให้ผิวยืดหยุ่น นุ่มลื่น ✔️กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน ✔️ปลอดภัย 💯% ✔️ตัวยานำเข้าจากสวิสเซอร์แลนด์ ✔️เห็นผลตั้งแต่ครั้งแรก ✔️ซื้อเก็บไว้ได้ จำกัด 5 ครั้งต่อท่าน ❌หมดเขต 31 ส.ค.นี้เท่านั้น❌ 💎ไม่ว่าสูตรไหนก็ขาวใสมีออร่าเหมือนกันนะคะ ปรับวิตามินให้เหมาะสมกับแต่ละสภาพผิว 🔺ลูกค้าที่จะเข้ามาฉีดวิตามินผิวแนะนำให้ดื่มน้ำและพักผ่อนให้เพียงพอนะคะ ⛔️ สำรองคิวได้เลยค่ะ ⛔️ #injection #iv #ivdetox #winkwhite #whiteskin #aurawhite #multivitamin #vitamin #vitaminc #collagen #pacenta #acne #ผิวดี #ผิวใส #ผิวขาว #ฉีดผิวขาว #ฉีดขาว #ขาวใสสุขภาพดีมีออร่า #clinic #chandraclinic #pattanakarn #anneplace
Buat yg mau mencerahkan kulit Cuzz cobain Viona, ampuh buaaangeet untuk menceeahkan kulit. Dalam masa perawatan 2 minggu km bisa lihat bedanya 😊 Jangan sampai kehabisan lgi say, pesan jauh² orderanmu ya. Barang baguss cepet ludesss, di utamakan yg sudah transfer duluan ya.  Link: http:/goo.gl/QzEQU9 PIN: 2AFD182E PIN: 2AFD182E WA: 085927482888 WA: 085927482888 #amazingviona #cerahitumutlak 😆 #perawatanbibir #perawatanwajah #kosmetik #olshopjogja #readyred #babylips #lips #readyviona #cream #creamwajah #injection #peninggibadan #penurunberatbadan #cantik #tipscantik #amanalami #masker #maskerwajah #penghilangkomedo #vionaskincare #testimoniviona #vionaskincarepusat #pelangsing #herbal #pembesarpayudara #pembesarpayudaraalami #creamhn #hnori
Have you ever wanted to try Botox?  Now is your chance, come in on the 24th and get it for $9 a unit.  Have some drinks, change your look, and mingle with the best of the best in Dallas beauty. #medspa #dallas #dallaspride #dallastexas #injections #injection #botox #botoxface #botoxday #itsasecret #beauty #beautyblogger #beautyful #cosmetics #cosmetic #wrinkles

Loading