Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#jajangmyeon

Posts tagged as #jajangmyeon on Instagram

49.512 Posts

Who's up for some black bean noodles? Hong Kong Banjum @ Korea - credits:lingjiayee . . . #food #foodie #recipes #recipe #foodstagram #instafood #cookat #foodies #delicious #daily #video #foodporn #instagood #foodgasm #chef #tasty #yummy #foodpic #recipeoftheday #follow #jajangmyeon #noodles #noodle #blackbean #black #chinese #koreanfood #pizza #cooking #lfl ---- Repost : @cookat__
Dumpling asalnya dari mana? Korea, Jepang, apa Cina?๐Ÿค” • Cr. ๋ฐ•๋ณ‘์ง„์šฉ์‚ฌ
So good #dinner #homecooking #jajangmyeon #korean #koreanfood
Annyeong warga Shah Alam ๐Ÿค—  Sorry lately ni Fiq Hyung sibuk sangat. Ni nak gtau. Kalau korang yang kat Shah Alam tu nak beli Jajang Instant Paste ni boleh dapatkan kat Royal Pudding kat Seksyen 7 sebelah Pusat Khidmat UiTM tu. Stok terhad tau. Kalau nak book boleh WhatsApp owner kedai ni kat 011-10403171 k ๐Ÿค—  Oh oh. Owner kedai ni pun ada jual dessert Di Raja Pahang tau. Nanti boleh la rasa sekali makanan Di Raja tu ๐Ÿ˜  Kalau yang nak kumpul koleksi kPop pun ada. Haih. Macam macam ada nak senang cerita ๐Ÿ˜  So tunggu apa lagi. Dapatkan Jajang Instant Paste kat situ sekarang k ๐Ÿ˜Ž  @puding_raja | @k.chan_shoppe  #sayajualmakanankorea #makanankorea #koreanfood #jajangmyeon #jjajanginstantpaste #krunchykimchipremium #dazzlingdanmuji #makanankoreahalal #bashta #kdrama #runningman #kpopmalaysia #kpopfans #fiqhyung
Dapat-dapat chicken wing terus wsap ‘Sedap la kak rasanya’ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Spicy gochujang  Ramai dah yang repeat order  Kami pon dah improve resepi chicken gochujang kami  Tak rugi pun cuba  Nanti ampa termimpo-mimpi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Halal korean food โ˜Ž๏ธ0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #gachujanghalal #gochujangkulim #jjajang #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Chicken chicken chicken  Korean fried chicken is the best  Nyumnyumnyum  Spicy gocuhujang Honey crunchy  Ramai dah yang repeat order  Kami pon dah improve resepi chicken gochujang kami  Tak rugi pun cuba  Nanti ampa termimpo-mimpi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Halal korean food โ˜Ž๏ธ0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #gachujanghalal #gochujangkulim #jjajang #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Spicy gocuhujang  Rasa dah yang repeat order  Kami pon dah improve resepi chicken gochujang kami  Tak rugi pun cuba  Nanti ampa termimpo-mimpi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Halal korean food โ˜Ž๏ธ0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #gachujanghalal #gochujangkulim #jjajang #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping

Loading