Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#jajangmyeonhalal

Posts tagged as #jajangmyeonhalal on Instagram

442 Posts

Dapat-dapat chicken wing terus wsap ‘Sedap la kak rasanya’ 😍😍😍😍 Spicy gochujang  Ramai dah yang repeat order  Kami pon dah improve resepi chicken gochujang kami  Tak rugi pun cuba  Nanti ampa termimpo-mimpi 😍😍😍 Halal korean food ☎️0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #gachujanghalal #gochujangkulim #jjajang #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Chicken chicken chicken  Korean fried chicken is the best  Nyumnyumnyum  Spicy gocuhujang Honey crunchy  Ramai dah yang repeat order  Kami pon dah improve resepi chicken gochujang kami  Tak rugi pun cuba  Nanti ampa termimpo-mimpi 😍😍😍 Halal korean food ☎️0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #gachujanghalal #gochujangkulim #jjajang #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Spicy gocuhujang  Rasa dah yang repeat order  Kami pon dah improve resepi chicken gochujang kami  Tak rugi pun cuba  Nanti ampa termimpo-mimpi 😍😍😍 Halal korean food ☎️0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #gachujanghalal #gochujangkulim #jjajang #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Anda lapar?! Tak tahu nak makan lunch di mana?! Atau malas keluar rumah untuk dinner?! Dapur tak ada bahan nak masak?! Berasa tidak rajin untuk memasak?! Cari Jeju!! Kami sediakan delivery food ke tempat anda 🚚🚚🚚 Tak perlu susah-susah berpanasan atau beratur panjang  Delivery hour  11.30 am until finished 6 pm until finished  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
KIMCHI *1. Kimchi ni apa?* Kimchi adalah sejenis side dish WAJIB orang korea. Kimchi merupakan sejenis jeruk sayuran. Kimchi boleh di makan begitu sahaja tanpa perlu di masak. *2. Halal ke?* Produk ini belum mendapat sijil HALAL kerana kami masih beroperasi secara homebase. Walaubagaimanapun,segala ramuan mempunyai logo HALAL βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Pes jajang marimogo  Preorder (seminggu)  Seryes mudah,sedap dan berbaloi  P/s :  minimum order 2 bottle  Untuk readymade jajangmyeon,jeju pakai isis ayam’/daging ya.. tak pakai dah sosej. Sebab nak feel more korea😍 ☎️0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil
Seronok budak kecik ni dapat makan jajangmyeon  Tadi request ambik gambar dia makan 😍😍😍 Hari-hari mintak kimbab , ayam korea , jajangmyeon  Kecik-kecik dah pandai sebut jajangmyeon  Tak belit pun lidahh πŸ˜… ☎️0195989891  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping
Dah lunch belom ni  Lewat dah ni  Jeju belom lunch lagi... Baru nak pekena jajangmyeon yang mengasyikkan πŸ˜‚πŸ˜‚ Jajangmyeon jeju pakai isi ayam okei.. Baru feel.korea  Nak isi daging inform kami k ☎ 0195989891  #jajangmyeonhalal #jajangmyeonkulim #koreanfoodhalal #koreanfooddelivery #budakkulim
Happy Weekend guys! Our Mini Chingu open order untuk Jjajangmyeon ready to eat! Tak perlu susah-susah masak. Hehe Hurry up guys! Book cepat sebelum slot full. β™‘β™‘ @jeju_kimbab @jeju_kimbab #repost @jeju_kimbab (@get_repost) ・・・ Orang seberang prai /BM  Nak jadi korea dak?! Nak rasa apa orng korea makan tak?! Ni menu popular kami  Jajangmyeon /jjajangmeyon (mee kacang hitam )  Selain menu atas banyak lgi menu korea lain kami jual  Pes jajang marimogo tu pun tak terkecuali. P/s : kami agent sah marimogo okay 😍  Like our facebook page at  http://fb.me/jejuseoulfood  #koreanfoodkulim #koreanfoodpenang #koreanfoodhalal #kimbab #gimbab #orangkulim #penangnite #penangkini #koreandrama #tteobokki #tteobokkihalal #jajangmyeon #jjajangmyeon #jajangmyeonhalal #kimbabroll #koreamurah #jalanjalancarimakanpenang #kulimkedah #giantkulim #baling #kualaketil #marimogo #marimogochingu #parkbum #suzy #whileyouweresleeping

Loading