Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#kahkahkah

Posts tagged as #kahkahkah on Instagram

15.976 Posts

Pertama, mereka mengabaikan anda. Kemudian, mereka tertawa pada anda. Berikutnya, mereka melawan anda. Lalu, anda menang -Mahatma Gandhi- #kahkahkah
Nasi goreng USA pedas. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #dinnerselepasworkout #kahkahkah
#tumpang lalu #sapa yg bekenan tu pm2 laaa kite #kahkahkah
Paid off! Bless day 🐰#lebbit #rabbit #notmyfavbike #hehehe #adudu
#abgpemalu
Lah kenapa tulisnya I love you? Oh sebab belon shape love takda yang tulis Happy Birthday. ErmmπŸ€”okay alasan diterima pakai ye. Ha ha ha (sorry weh aku selfish dalam gambar ni) πŸ‘€πŸŽˆ#fikritakreadydontcare #hahahahasorry #usahatanggakejayaan #gofikrigo #kahkahkah
Makin lama makin dewasa&matang masa tu kita akan hilang sikit demi sedikit kawan and kau akan tahu apa yg orang selalu cakap, #its #all #about #the #quality #not #quantity #kahkahkah
mOrning.. tRip ZARA..pUtihkAn sUci.. 😘😘.. #mynewlorry #kahkahkah
#binibinikugengster #kahkahkah
Demi mu anak sulung yg manja terlebih bila demam. Mak massage ngn rose bg dia calming sket. Rose ni frekuensi paling tinggi. Kasi dia cepat sihat. Dia demam, nak berpelok berdokong aje. Ni kang kalau mak x sihat, sape nk dokong pelok mak?. . Kena bawak bibik g belajar RDT lah. Bibikkkk, tlg rdt kan ibukk sini lekasss!. . #imaginarybibik #kahkahkah #macamserampulak #cepatsihatanaksulungoii #abdullahsolleh

Loading