Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#kakimakeup

Posts tagged as #kakimakeup on Instagram

12.540 Posts

Place your order now ‼️ coz the stok is sooo limited‼️ . . Assalamualaikum Hi semua!! Siapa nak order!!? Dah boleh order now uolls!! coz stok is soooo limited‼️ . Korang takkan rugi sbb: . • Lipmatte yang ada madu lebah ; pure honey adalah premium ingredients. -Sesuai untuk merawat bibir. -Sobella ada pure honey so lebih moisture. -Boleh merawat bibir terutama yang bibir hitam dan lebam. . •Ada KKM. -Bukan lipstick timbang kilo. -Selamat dan suci murni gitteww. . •Texture best. -Tak melekit. -Tak rasa tebal kat bibir. -Ringan. -Sesuai kalau nak mix colour. -Texture kekal. . •Kandungan bees wax tak terlampau banyak. -Creamy texture. -Tak susah untuk ditanggalkan. -Boleh guna wet tissue. . . #njbeautyco  #sobellasolawa  #sobellalipstick  #sobellalipstickviral2017  #sobellalipmatte  #lipmatteviral  #kakimakeup  #makeupaddict  #gilalipstick  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellaputraheights #sobellashahalam  #sobellacyberjaya  #sobellaputrajaya  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #upm #uniten #uitm #usim #sayajualprodukkecantikan  #sayajuallipmatte  #sayajualonline #fattzura  #sobellaloveedition
“Susuk” tu hanya ( teknik makeup Illasha ) sahaja. Hanya panggilan utk product yg Illasha guna.Sebab setiap mua, mesti ada killer product/ teknik yg tersendiri. Jadi Illasha saja letak nama teknik Illasha ni, SuSuK. Rata2 kalau first time customer dgr, mesti terkejut. Hahahhahahahha😁Jgn isau, Illasha takkan buat benda yg bukan2 itu🤣Comel kan Umi ni. Dia pun terkejut , first time makeup ngan Illasha dulu. Bila dah kali kedua makeup ni, tu yg tergelak tak hingat dlm video ni . Nampak tak dianya exxited bercerita tentang SUSUK dekat member2 dia😄  Sape nk tau , “Susuk” tu? Nak belajar teknik susuk ? Bole masuk personal makeup class Illasha😄Macam mana nak dapat kan effect natural,glow,paling penting muka tak nampak tepu dengan makeup & makeup tahan lebih lama💋  Personal -Makeup Class 📲 019 241 0930 •••••••••••••••••••••••••••••••••••• U M I Taman Berlian  Selamat bertunang dear Umi Kalsom Happy for you 💗 tq for having me. Muahhhhhhhhh 💋  Makeup : Illasha Bella IG : @illashabellaofficial  Asst/ Hair Stylist : Rio Kat Riona •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeup #solek #magazine #photoshoot #carimua #model #pengantin #bakalpengantin #tahunbaru2018 #fesyenwanita #illashabella #illashabellaofficial #tukangmakeup #kualalumpur #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muasrigombak #muaampang #atlitmalaysia #duniasukan #tukangmakeup #makeupcantiknatural #makeupcantik #cantik #muakeramat #muaselayang
U M I Taman Berlian  Selamat bertunang dear Umi Kalsom Happy for you 💗 tq for having me. Muahhhhhhhhh 💋  Makeup : Illasha Bella IG : @illashabellaofficial  Asst/ Hair Stylist : Rio Kat Riona •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeup #solek #magazine #photoshoot #carimua #model #pengantin #bakalpengantin #tahunbaru2018 #fesyenwanita #illashabella #illashabellaofficial #tukangmakeup #kualalumpur #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muasrigombak #muaampang #atlitmalaysia #duniasukan #tukangmakeup #makeupcantiknatural #makeupcantik #cantik #muakeramat #muaselayang
In love wth #marykay Make up by my self😍😍😍 #kakimakeup
U M I Taman Berlian  Selamat bertunang dear Umi Kalsom Happy for you 💗 tq for having me. Muahhhhhhhhh 💋  Makeup : Illasha Bella IG : @illashabellaofficial  Asst/ Hair Stylist : Rio Kat Riona •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeup #solek #magazine #photoshoot #carimua #model #pengantin #bakalpengantin #tahunbaru2018 #fesyenwanita #illashabella #illashabellaofficial #tukangmakeup #kualalumpur #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muasrigombak #muaampang #atlitmalaysia #duniasukan #tukangmakeup #makeupcantiknatural #makeupcantik #cantik #muakeramat #muaselayang
U M I Taman Berlian  Selamat bertunang dear Umi Kalsom Happy for you 💗 tq for having me. Muahhhhhhhhh 💋  Makeup : Illasha Bella IG : @illashabellaofficial  Asst/ Hair Stylist : Rio Kat Riona •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #makeup #solek #magazine #photoshoot #carimua #model #pengantin #bakalpengantin #tahunbaru2018  #fesyenwanita #illashabella #illashabellaofficial #tukangmakeup #kualalumpur #muakl #makeupartistmalaysia #kelassolekan #kakimakeup #illashabella #muagombak #muasrigombak #muaampang #atlitmalaysia #duniasukan #tukangmakeup #makeupcantiknatural #makeupcantik #cantik #muakeramat #muaselayang
Let me consult your skin first 😍 #marykay #flawless #flawlessskin #selamat  #kakimakeup #skincare
one of the loose powder yang u all perlukan!  Ada 2 jenis. 1. Cotton angel RM68 2. Lumiere RM75 (np RM99) *postage RM8 / RM12  Cod sekitar KL  Walk in Taman Setiawangsa KL  Pengeposan Isnin - Jumaat  Wasap 013.333 2476  #kosmetik #kosmetikkl #cottonangel #shazreeyanashukri #mua #muakl #muaselangor #kakimakeup #ajimaura #jomboomboomajim #tv3 #lokalah #astro #fizomawar #ctdk #aaisyahdhiarana #fattzura #syurgayangtakdirindukan #aac2 #ayatayatcinta2 #assalamualaikum #kosmetikmurahkl
one of the loose powder yang u all perlukan!  Ada 2 jenis. 1. Cotton angel RM68 2. Lumiere RM75 (np RM99) *postage RM8 / RM12  Cod sekitar KL  Walk in Taman Setiawangsa KL  Pengeposan Isnin - Jumaat  Wasap 013.333 2476  #kosmetik #kosmetikkl #cottonangel #shazreeyanashukri #mua #muakl #muaselangor #kakimakeup #ajimaura #jomboomboomajim #tv3 #lokalah #astro #fizomawar #ctdk #aaisyahdhiarana #fattzura #syurgayangtakdirindukan #aac2 #ayatayatcinta2 #assalamualaikum #kosmetikmurahkl
one of the loose powder yang u all perlukan!  Ada 2 jenis. 1. Cotton angel RM68 2. Lumiere RM75 (np RM99) *postage RM8 / RM12  Cod sekitar KL  Walk in Taman Setiawangsa KL  Pengeposan Isnin - Jumaat  Wasap 013.333 2476  #kosmetik #kosmetikkl #cottonangel #shazreeyanashukri #mua #muakl #muaselangor #kakimakeup #ajimaura #jomboomboomajim #tv3 #lokalah #astro #fizomawar #ctdk #aaisyahdhiarana #fattzura #syurgayangtakdirindukan #aac2 #ayatayatcinta2 #assalamualaikum #kosmetikmurahkl
Bedak Magic!!!! Mary Kay Translucent Loose Powder. Sebab ape magic?????? . Jangan terkjut tgk bedak ni warna putih ....hihi 👉🏻 TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ap tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄 . So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna  kulit😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ad dalam handbag tau 😉😉😍 Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak  lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder. . JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI....😍 . Pat 016 3512185 Independent Beauty Consultant  #marykaybeautyconsultant #makeuplovers #marykaymalaysia #marykaysarawak #flawless #powder #gebugebas #mineralpowder #translucentpowder #cosmetic #sayanakcantik #jomcantik #kakimakeup
CLEANSER & MAKEUP REMOVER CHARMS!! ❌tak perlu makeup remover yang lain lagi❌ . 💥CLEANSER & MAKEUP REMOVER CHARMS BEBAS SLS 😍 . TAHUKAH ANDA 💡 . APAKAH ITU SLS🤔 • Bermaksud Sodium Laureth Sulfate • Menghasilkan buih berlebihan • Menyebabkan Kulit Kering . Penggunaan jangka masa panjang akan menyebabkan KULIT menjadi KUSAM.. . Jom BERSIH dan CANTIK TANPA SLS dgn CHARMS CLEANSER AND MAKEUP REMOVER . Wasap Kakcun . 📲 www.wasap.my/60122760240 . #solekdanrawat #charmsmalaysia #raiseyourlife #teammajestic  #charmsglow  #charmsfoundationmalaysia  #charmsnaturalproduct  #charmsproduknatural  #jerawat  #jeragat  #skincare  #kakimakeup  #kakimakeupmalaysia  #setfahara  #kulitkering  #kulitkusam  #skincare  #scrubstarglow  #hydrafreshcream  #nightspatreatmentcream  #cleanser  #cleansercharms  #foundationcharms  #klang #agenwanted Charms Solek & Rawat 💛
TRULOOKS EYESHADOW  RM119 ❗TRULOOKS  PREMIUM EYESHADOW PALETTE BERPIGMENTASI TINGGI PERTAMA DI MALAYSIA ❗Trulooks Beauty Cosmetic iatu PREMIUM HIGH PIGMENTED EYESHADOW PALETTE setaraf brand international !  www.wasap.my/60136462726  #makeupmurah #makeuplover #makeupbybellaz #hotmakeupstuff #trustedseller #onlineseller #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kakimakeup #naturalbeauty #naturalskincare #kosmetikviral #samasamacantik #sayajual #bestseller #muamalaysia #muahebat #viral #produkviral #makeupviral #promosi #leadermissperfect #thebalmmurah #toofacedmurah #thebestproduct #narsmurah #eyeshadowmurah #kyliecosmeticmurah #hudabeautymurah #setmakeupmurah

Loading