Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#lalakland

Posts tagged as #lalakland on Instagram

1.404 Posts

selfie 🀳🏾 after saringan karok #lalakland at @bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #pkns #shahalam πŸ˜‚ πŸ˜‚ well done to all kaki karok's , jgn salah share ye pasal plaza alam sentral and pkns sebelah2 je haha πŸ˜‚
#part2 Dermacol Make-Up Cover ni sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kombinasi.Sebab ternyata berkesan dan waterproof tau!.πŸ˜ƒ . Video ni saya yang buat sendiri,bukan YouTubeπŸ˜€ I use Dermacol Make-Up Cover trial pack (5gm) in shades 221 😍 Kualiti terbaik dan sangat berbaloi. Tapi,jangan harap hasil yang sama if u gaiss beli yang RM 10 punya yeπŸ˜‚ .  Dijamin original dan kualiti terbaik. Kami beli direct dari butik Dermacol di Czech Republic☺ Untuk lebih info,boleh terus WhatsApp : πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631  Berhati-hati dengan lambakan produk tiruan di pasaran. Sila jadi pengguna bijakπŸ˜‰  #makeup #mekapmurah #mekapnikah #mekapartis #mekapborong #mekapbajet #foundationoriginalmalaysia #foundationviral2017 #dermacol #dermacolmalaysia #dermacolprague #fullcoverage #makeuptutorial #pemborongmalaysia #personalshoppers #personalshoppermalaysia #ejen #sephoramy #hudabeautymy #berusmekap #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #bazar #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #lalakland #bazarmalaysia
First of all berbanyak2 terima kasih kpd @khai_kewel @mirulvalianto @zielabella yg byk sgt mmbntu harinii.. Tak terungkap ayat nk cakap... Thanks juga pada Dato @aznilnawawihm @bazaarpaknilofficial memberi peluang kpd saya menonjolkan bakat di pentas #lalakland .. Tak ada rezeki utk juara pada malam ini.. Sebab juara je dapat hadiah.. heheh.. Hebat2 saingann smuaa... (harap2 no.2) .. hahah.. Apapun dah wat yg terbaikk... saya agak berpuas hti dgn psembahan malam ni... πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» Tq kpd smua yg menyokong... 😘😘😘 Video post esok la ek? haha.. letihh . . #singer #sing #lalaklandmerdeka #paknil #bazaar #karaoke #patriotik #instaday #instadaily #instagood #instagram #malaysia #shahalam #merdeka #patriotik
#part1 Dermacol Make-Up Cover ni sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kombinasi.Sebab ternyata berkesan dan waterproof tau!.πŸ˜ƒ . Video ni saya yang buat sendiri,bukan YouTubeπŸ˜€ I use Dermacol Make-Up Cover trial pack (5gm) in shades 221 😍 Kualiti terbaik dan sangat berbaloi. Tapi,jangan harap hasil yang sama if u gaiss beli yang RM 10 punya yeπŸ˜‚ .  Dijamin original dan kualiti terbaik. Kami beli direct dari butik Dermacol di Czech Republic☺ Untuk lebih info,boleh terus WhatsApp : πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631  Berhati-hati dengan lambakan produk tiruan di pasaran. Sila jadi pengguna bijakπŸ˜‰  #makeup #mekapmurah #mekapnikah #mekapartis #mekapborong #mekapbajet #foundationoriginalmalaysia #foundationviral2017 #dermacol #dermacolmalaysia #dermacolprague #fullcoverage #makeuptutorial #pemborongmalaysia #personalshoppers #personalshoppermalaysia #ejen #sephoramy #hudabeautymy #berusmekap #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #bazar #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #lalakland #bazarmalaysia
i'm here supporting my fren at @bazaarpaknilofficial #lalakland
Saringan #lalakland Merdeka di @bazaarpaknilofficial ... Kalau ada rezeki masuk final, kita jumpa malam ni.. Kalau xd rezeki, kita balik tgok sukan sea.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . #singer #sing #lalaklandmerdeka #paknil #bazaar #karaoke #patriotik #instaday #instadaily #instagood #instagram #malaysia #shahalam
Noww! @bazaarpaknilofficial siapa² bakat yg berbakat boleh masuk lalakland merdeka hari ni #repost @bazaarpaknilofficial • • •  Jangan lupa dtng kita ramai-ramai men"jampi"  OST drama popular @mencintaimumr_photographer di @bazaarpaknilofficial pada jam 2. 00 Petang hingga malam .  #lalaklandmerdeka bawakan kepada anda hael husaini @haelhusaini  sebagai juri Dan akan menghiburkan anda pengunjung bazaar paknil jom ajak  Kawan²  serbu bazaarpaknil hujung minggu ini @haelers . . . #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #lalaklandmerdeka #lagupatriotik #lagumerdeka #merdeka #negaraku #lalakland #jampi #haelhusaini #mencintaimumrphotographer #jemyaira #haelers #jampified
Hai semua jom hari ini ke @bazaarpaknilofficial ye jangan lupe singgah di @ohmygangs @velvet_vendour . #repost @bazaarpaknilofficial (@get_repost) ・・・ Jom saksikan #lalaklandmerdeka di Bazaarpaknil  jam 8 MALAM INI bersama Paknil dan abang pakar Jampi kita @haelhusaini !!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . ********************** . #repost @aznilnawawihm with @repostapp ・・・ MALAM INI (walaupun Hael kata esok sebab dia record semalam 😁) di #bazaarpaknil  @haelhusaini Mr Jampi akan bersama #paknil tepat jam 8mlm untuk menjadi Juri #lalaklandmerdeka Jom singgah Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam malam ini dan dapatkan jualan harga runtuh dari vendors kami #lalakland dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
Dapatkannya di #bazaarpaknil, Tempat Orang Lokal, Kompleks PKNS Shah Alam .  Waktu Operasi: Setiap hari dari 10 pagi - 10 malam .  Ingin menjadi sebahagian keluarga Vendor Bazaarpaknil? Sila hubungi 012 911 4940 atau 012 3177 210 untuk info lanjut . ***************** .  MERDEKA SALES Jualan gile2 harini sempena merdeka dan sempena #lalakland . Up to 50% discount pada sayang2 semua untuk #rainbowcookies . Freegift lagi untuk pembelian RM50.00 dan ke atas . Come & grab cepat sebelum ketinggalan ye . #bazaarpaknil  #ohmygangs #velvet_vendour #lalakland #pknsshahalam @RepostIt_app
MERDEKA SALES Jualan gile2 harini sempena merdeka dan sempena #lalakland . Up to 50% discount pada sayang2 semua untuk #rainbowcookies . Freegift lagi untuk pembelian RM50.00 dan ke atas . Come & grab cepat sebelum ketinggalan ye . #bazaarpaknil  #ohmygangs #velvet_vendour #lalakland #pknsshahalam
Hai uolsss....jom dtg beramai ramai #bazaarpaknil #pkns #shahalam ari ni las day iolss brada disini...jgn lupa shping #bajubudakmurah di # kidsfashion yeaa.....ptg nnti paknil n heal jampi hadoooo..jom dtg bramai rmai gegarkn #bazaarpaknil ..yeaaa✌✌✌ #bazaarpaknil  #bazaarpaknilofficial  #pkns  #shahalam  #bajubudakmurah  #kidsfashion #lalakland
Jom saksikan #lalaklandmerdeka di Bazaarpaknil  jam 8 MALAM INI bersama Paknil dan abang pakar Jampi kita @haelhusaini !!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . ********************** . #repost @aznilnawawihm with @repostapp ・・・ MALAM INI (walaupun Hael kata esok sebab dia record semalam 😁) di #bazaarpaknil  @haelhusaini Mr Jampi akan bersama #paknil tepat jam 8mlm untuk menjadi Juri #lalaklandmerdeka Jom singgah Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam malam ini dan dapatkan jualan harga runtuh dari vendors kami #lalakland dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
MALAM INI (walaupun Hael kata esok sebab dia record semalam 😁) di #bazaarpaknil  @haelhusaini Mr Jampi akan bersama #paknil tepat jam 8mlm untuk menjadi Juri #lalaklandmerdeka Jom singgah Tempat Orang Lokal Kompleks PKNS Shah Alam malam ini dan dapatkan jualan harga runtuh dari vendors kami #lalakland dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial
@Regrann from @haelhusaini -  Jumpa korg esok kt @bazaarpaknilofficial  ok? Siapa2 yg brbakat blh masuk lalakland merdeka esok petang! #repost @bazaarpaknilofficial (@get_repost) ・・・ Jangan lupa ESOK πŸ“’πŸ“’πŸ“’kita ramai-ramai men "JAMPI" OST drama popular @mencintaimumr_photographer di @bazaarpaknilofficial hari jam 2.00 petang hingga malam... . #lalaklandmerdeka bawakan kepada anda Hael Husaini @haelhusaini sebagai juri dan akan menghiburkan anda pengunjung Bazaar Paknil. WAJIB TAG KENGKAWAN, SHARE post ini dan COPY PASTE masuk Whatsapp Group Keluarga / Kawan2 SERBU BAZAARPAKNIL hujung minggu ini @haelers . . Untuk mendaftar sebagai peserta / info lanjut hubungi Faiz : +6017 551 4787  #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #lalaklandmerdeka #lagupatriotik #lagumerdeka #merdeka #negaraku #lalakland #jampi #haelhusaini  #mencintaimumrphotographer #jemyaira #haelers #jampified - #regrann
BUKAN TATTOO REMOVER!! BUKAN LASER!! . . Hari tu video cover tattoo kan?? Ramai yang salah anggap sampai ingat DERMACOL MAKEUP COVER ni tattoo remover πŸ˜‚ Bukan.Ini adalah foundation magic yang mampu menutup segala jenis permasalahan anda😱 Jom tengok dalam sekelip mata,masalah kulit yang kronik berubah serta-merta!! 😍😍 Dijamin original dan kualiti terbaik. Kami beli direct dari butik Dermacol di Czech Republic☺ Untuk lebih info,boleh terus WhatsApp : πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631  Berhati-hati dengan lambakan produk tiruan di pasaran. Sila jadi pengguna bijakπŸ˜‰  #makeup #mekapmurah #mekapnikah #mekapartis #mekapborong #mekapbajet #foundationoriginalmalaysia #foundationviral2017 #dermacol #dermacolmalaysia #dermacolprague #fullcoverage #makeuptutorial #pemborongmalaysia #personalshoppers #personalshoppermalaysia #ejen #sephoramy #hudabeautymy #berusmekap #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #bazar #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #lalakland #bazarmalaysia
BUKAN TATTOO REMOVER!! BUKAN LASER!! . . Hari tu video cover tattoo kan?? Ramai yang salah anggap sampai ingat DERMACOL MAKEUP COVER ni tattoo remover πŸ˜‚ Bukan.Ini adalah foundation magic yang mampu menutup segala jenis permasalahan anda😱 Jom tengok dalam sekelip mata,masalah kulit yang kronik berubah serta-merta!! 😍😍 Dijamin original dan kualiti terbaik. Kami beli direct dari butik Dermacol di Czech Republic☺ Untuk lebih info,boleh terus WhatsApp : πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631 πŸ‘‰ 019-5173631  Berhati-hati dengan lambakan produk tiruan di pasaran. Sila jadi pengguna bijakπŸ˜‰  #makeup #mekapmurah #mekapnikah #mekapartis #mekapborong #mekapbajet #foundationoriginalmalaysia #foundationviral2017 #dermacol #dermacolmalaysia #dermacolprague #fullcoverage #makeuptutorial #pemborongmalaysia #personalshoppers #personalshoppermalaysia #ejen #sephoramy #hudabeautymy #berusmekap #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #bazar #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #lalakland #bazarmalaysia
Jangan lupa ESOK πŸ“’πŸ“’πŸ“’kita ramai-ramai men "JAMPI" OST drama popular @mencintaimumr_photographer di @bazaarpaknilofficial hari jam 2.00 petang hingga malam... . #lalaklandmerdeka bawakan kepada anda Hael Husaini @haelhusaini sebagai juri dan akan menghiburkan anda pengunjung Bazaar Paknil. WAJIB TAG KENGKAWAN, SHARE post ini dan COPY PASTE masuk Whatsapp Group Keluarga / Kawan2 SERBU BAZAARPAKNIL hujung minggu ini @haelers . . Untuk mendaftar sebagai peserta / info lanjut hubungi Faiz : +6017 551 4787  #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #tempatoranglokal #komplekspkns #shahalam #lalaklandmerdeka #lagupatriotik #lagumerdeka #merdeka #negaraku #lalakland #jampi #haelhusaini  #mencintaimumrphotographer #jemyaira #haelers #jampified
Lagi testimoni terbaru dari customer Indo. . . Alhamdulillah.. Baru makan beberapa biji dah ada kesan. . . Perlashine juga ada fungsi detoks.  Dulu sister ni ada masalah sembelit.  Setelah makan perlashine.. Tiada lagi masalah sembelit. . . Untuk maklumat lanjut DM/whatsapp 012-3078272 . . #mmlshahalam #perlashineshahalam  #perlashinekapsulmutiara  #perlashineoriginal #ajimaura  #aurainsta  #baazaronline  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil #lalakland  #salesmalaysia  #igseller  #seagames2017  #kl2017 #kotakemuning  #nusajaya  #shahalam #klang #shahalamresident
"saya nak lens yg colornya nampak tapi x over, ring ada tapi x over, enlarging sikitttttt je dan x over." . Haa sis selalu dapat pertanyaan macam ni dari cust. So nahhh! Our latest lens baru launching! SHEER! Size tak besar 14.5mm sahaja! Available in brown & grey color! Tunggu apa lagi?? Cepat orderrr!! Sis dah jatuh cinta dgn lens niii 😡😡😱😱 . Whatsapp sekaranggg 018 2498648  #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #lalakland #circlelens #lensmurah #sayajuallens #sayajual #isell #contactlensmalaysia #contactlenscantik #contactlensmurah
"saya nak lens yg colornya nampak tapi x over, ring ada tapi x over, enlarging sikitttttt je dan x over." . Haa sis selalu dapat pertanyaan macam ni dari cust. So nahhh! Our latest lens baru launching! SHEER! Size tak besar 14.5mm sahaja! Available in brown & grey color! Tunggu apa lagi?? Cepat orderrr!! Sis dah jatuh cinta dgn lens niii 😡😡😱😱 . Whatsapp sekaranggg 018 2498648  #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #lalakland #circlelens #lensmurah #sayajuallens #sayajual #isell #contactlensmalaysia #contactlenscantik #contactlensmurah

Loading