Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#makeuptips

Posts tagged as #makeuptips on Instagram

685.432 Posts

‼️MENCARI MAKEUP BRUSH YANG SUPER HIGH QUALITY AND SUPERB AFFORDABLE‼️ . This is 6pcs Imitation Real Technique . Memang soft je brush ni bile apply makeup uolz. Feel light and comfortable in hand. . . So girls yang suka makeup tu should have one👍🏻 memang recommended sgt . . Grab yours now. Jangan malu2 org segan2 utk whatsapp sis okey 😜 . . 💰Price : Rm43 🚐Postage : Rm 8sm/Rm12ss 📱013-3439519 #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmelaka #brushmalaysia #brushmalaysiamurah #brushmakeup #bazaarpaknil #duckcosmetics #kabukibrush #setbrushmalaysia #foundationbrush #travelbrushset #7pcsbrushset #makeuptutorialmalaysia #mua #makeupartist #makeuptutorial #makeuplover #makeuptalk #makeuptime #makeupguru #makeuptips #iflawlessteam #iflawlesssingapore #iflawlessjohorbahru #iflawlesskuantan #iflawlessangels #iflawlessminyakarganemas #iflawlesspenang #iflawlessputrajaya #iflawlessselangor
Sorry not @maccosmetics retail staff ✌🏻💖✨😂😂😂😂😂 miss my silver highlight but it does make me appear awkward when meeting around singapore CBD area. Ugh! . . . . . . #beauty #beautytips #beautyguru #beautyaddict #beautymakeup #makeuptips #beautyblog  #makeup #makeupaddict #makeupblogger  #beautyaddict #beautycare #beautytalk  #allthingsmakeup #instabeauty #instamakeup #bblogger  #beautyreview #beautycare #wakeupandmakeup #beautyblogger #makeupart  #makeupartists #feliccine
My nose is #contoured AF!👃🏼 I like my profile to appear longer so I apply #highlighter all the way down to the tip.  #nonosejob 💁🏼 • • • • • • • #makeupjunkie #contouring #contour #makeupgirl #makeup #makeuptips #wakeupandmakeup #makeuplover #instabeauty #instagood #beauty #beautytips #highlight #contouringandhighlighting #nosecontour #nosejob
🌸Single Round Brush🌸  Brush utk foundation, blusher, conturing!!! Nice je kan memang senang je nak blend foundation + bulu padat tak mudak cabut kalau guna memang high quality sangat👍🏻👍🏻 . 💰Price : Rm15 🚐Postage : Rm8sm/Rm12ss 📱013-3439519 #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmelaka #brushmalaysia #brushmalaysiamurah #brushmakeup #bazaarpaknil #duckcosmetics #kabukibrush #setbrushmalaysia #foundationbrush #travelbrushset #7pcsbrushset #makeuptutorialmalaysia #mua #makeupartist #makeuptutorial #makeuplover #makeuptalk #makeuptime #makeupguru #makeuptips #iflawlessteam #iflawlesssingapore #iflawlessjohorbahru #iflawlesskuantan #iflawlessangels #iflawlessminyakarganemas #iflawlesspenang #iflawlessputrajaya #iflawlessselangor
My incess 💋 @meilina05 (wedding) Makeup by @vivianzhengmakeupartist  Hairdo by @vivianzhengmakeupartist  Gown by @nobelphotography  Eyelashes by @ratubulumata  _______________________________________________________  #wwbridesteam #nobelmua #nobelteam #wwbridesmakeupassociate  #nobelphotography  #makeupartist  #makeup  #makeupbride  #bridesmaids  #makeupart  #wedding  #prewedding  #bride  #lovemakeup  #makeupaddict  #makeuptutorial  #makeuplook  #makeuplife  #makeuplover  #makeuptips
Brows : @nyxcosmetics @nyxcosmetics_uk tame and frame eyebrow pomade shade espresso 🎋  Eyeshadow: @hudabeauty @shophudabeauty desert dusk palette, mix of amber and saffron in the crease, oud in outer v and Turkish delight all over lid💫  Eyeliner : @rimmellondonuk  scandal eyes precision micro eyeliner 🏹. #hudabeautydesertdusk #desertduskpalette #desertdusk #hudabeauty #makeup #beauty #makeuptutorial #makeupartist #aspiringmua #makeuplover #makeupjunkie #makeupart #eyeshadow #eyebrows #nyx #rimmel #makeuptips #beautytips #beautyguru #eyeshadowpalette #eyeliner
T O D A Y 24/9/17  Mua : Mahdalina Azman  Model : Chin Zhernova . done for today, alhamdulillah ... tq dtg belajar, jgn lupa prektis, semoga bertambah suksess dlm bidang ni. Tq ekin sudi tadah muka . berminat nk personal class make up pm/ wassap akk 0195555364 #muakualalumpur #muamalaysia  #muakl #muaklang #muaselangor #muaklangvalley #muabangsar #muadamansara #muapj #  #muashahalam #bridalmakeupmalaysia #makeupartistshahalam #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia  #solekantunang #tunangbajet #kahwinbajet  #photoshoot #photoshootmuslimah #muslimahmodel #beautyshoot #makeuptutorial #makeuptips #makeup #tutorialmakeup #art #makeupphotoshoot
Keputihan adalah gejala awal dan biasanya juga disertai dengan adanyanua bercak darah ataupun keputihan berwarna coklat, namun hal ini tidak mesti terjadi oada kanker serviks, bisa saja tidak bergejala jika memiliki riwayat berganti pasangan dan sex diusia muda. . Jika anda memiliki resiko tersebut, sebaiknya anda memeriksakan diri ke dokter terdekat dan bercerita tentang riwayat anda agar dokter bisa melakukan pemeriksaan yang tepat dan memberikan pengobatan yang tepat pula untuk anda. . Karena terkadang wanita muda yang belum menikah malu mengakui atau tabu jika saat bercerita kepada dokter tentang hal tersebut, sehingga dokter kurang tepat untuk melakukan pengobatan serta pemeriksaan, contohnya saja pemeriksaan Pap Smear untuk kanker serviks, yang mana pemeriksaan ini hanya dilakukan saat seorang wanita sudah pernah berhubungan.
🌹🌹💓
🌈🦄🦄🌈 Unicorn Tears Brushes เซ็ทแปรง 8 ชิ้น ที่มาในกระเป๋ายูนิคอร์นสุดน่ารัก!! ขนแปรงทำจาก synthetic คุณภาพสูง ตัวแปรงสกรีนโลโก้รูปหัวใจ 💖 Lolix 💖 เพิ่มความน่ารักด้วยคริสตัลใสในด้ามแปรง 💕ทั้งเซ็ทราคาเพียง💕 1,500 บาท!! -------------------------------- **ราคาไม่รวมค่าจัดส่งนะคะ **ของแท้ต้องมีโลโก้แบรนด์ และสั่งซื้อจากเพจแบรนด์เท่านั้นค่ะ 😘 -------------------------------- #lolix #lolixth #lolixofficial  #lolixbrushes #lolixunicorn #brushes #brushmakeup #makeup #makeupbrush  #crystals #pink #unicorns #unicorn #pony #bags #thaibrand #makeupgadget #makeuplover #makeuplook #makeupblogger #cosmetics #makeupaddict #trendmood #vibes #makeuplife #makeuptips #makeuplover #unicorntears #sunday
Skinfood Apricot Delight Cotton Blusher PO IDR 94 (warna paling kiri dan bawah itu reviewnya 😍) Hashtag katalog SKINFOOD #escoskinfood  #skinfoodmurah #skinfoodready #skinfoodblush #skinfoodblusher #skinfoodapricotdelightcottonblusher #skinfoodapricotdelightcotton #skinfoodapricotdelight #skinfoodapricotdelightcottonliplacquer #apricotdelightcottonblusher
My incess 💋 @meilina05 (wedding) Makeup by @vivianzhengmakeupartist  Hairdo by @vivianzhengmakeupartist  Gown by @nobelphotography  Eyelashes by @ratubulumata  _______________________________________________________  #wwbridesteam #nobelmua #nobelteam #wwbridesmakeupassociate  #nobelphotography  #makeupartist  #makeup  #makeupbride  #bridesmaids  #makeupart  #wedding  #prewedding  #bride  #lovemakeup  #makeupaddict  #makeuptutorial  #makeuplook  #makeuplife  #makeuplover  #makeuptips

Loading