Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#makeuptips

Posts tagged as #makeuptips on Instagram

444.044 Posts

Houps ! J'avais oublié de vous poster la photo de la glossy box de ce mois ci ♡ elle est vraiment sympa. Dommage que le rouge à lèvres soit pas matte c'est un crème rose fushia flashy. Le parfum sent tres bon je m'en sers pour ma chambre xd 😂  Le vernis j'ai hâte de le tester la marque lollipop je connais pas en vernis mais c'est mes couleurs. Le soin matifiant super pour cet été pour ma peau sa fera tenir mieux le maquillage. Le gommage a l'air bien à voir... en ce moment j'utilise le cattier... BISOUS 😘  #glossybox #makeup #makeupaddict #maquillage #makeuptips #soin #lollipop #sleek #vernis #rougeàlèvre #ral #parfum ...
И все же это -полный провал 🤦🏽‍♀️. Первые впечатления не обманули: молочко #cliniquetakethedayoff не смывает макияж , размазывает -да , очищает-нет. Я прям хотела его использовать хоть как-то(уход у @cliniquerussia в целом мне нравится) ,но макияж с лица, можно было с тем же успехом просто мокрым ватным диском стирать. Что получила: мучала  это средство около 3-х месяцев, после примерно 3 недель использования начала замечать, что мое,совершенно не склонное к высыпаниям лицо,с завидным постоянством выдает мне "звезды" , пока в конце концов "не нарисовалась" карта звездного неба , которой у меня в жизни ни разу не было( друзья ржали,что у меня переходный возраст на 13 лет задержался😂) И первое на что пало мое подозрение-недостаточное очищение. Провела эксперимент: взяла бьютиблендер после одного использования и попробовала помыть, "купала" его минут 20 вылила на него  примерно 3 столовые ложки этого молочка-результата "0", хотя ,нет, такое ощущение ,что оно "запечатало" жирным слоем  тон внутри ББ( к слову сказать обычным оливковым маслом и гелем доя душа я отмыла его за 20 секунд до состояния нового!), как
利用深淺眼影 ❤輕易打造“卧蠶”眼妝❤ 再利用啡色眼影代替眼線眼尾位置 不實在的線條。增加柔和感😉 看起來自然就好💕 #makeup #makeuptips #mua #hkmua
Korean Daily Make Up Tutorial by @silvia.muryadi  Foundation - Natural @ltpro_official  Loose Powder @lamer  Eye brow cream - Dark Brown @ltpro_official  Triple eye shadow @lancomeofficial  Eye shadow - Brown @canmakeid  Eye liner - Black @canmakeid  Shade and tint @ltpro_official Concealer @benefitindonesia  Blush on @shuuemura  Aku mix beberapa brand indo yang udah aku coba sebelumnya dgn make up brand luar.  Yup! This is my Febuary Favorite Make Up Brand yang aku pake untuk make up tutorial si cantik Somi I.O.I 😀
Don't keep calm because it is Thursday and payday !! Join us for tomorrow postage . Purchase now princess, you don't want to miss this chance . Believe me 😉 HOW TO PURCHASE ? 📱What-Apps 013-2723019 📥Website : www.cocoblancmalaysia.com . - ‘Be who you are and be that well’ - #makeupprincess #makeupqueen #makeupaddict #cocoblancprincess #cocoblancmalaysia #cocoblancfoundation #cocoblancreview #cocoblancmy #cocoblanc #bewhoyouare #confidentwoman #womaninspired #makeuptips #makeuplook #naturalmakeup #minimalmakeup
O Batom Matte Mary Kay Bellissimo Nude é mesmo um sucesso e a @tendencybymk, o escolheu como o Matte que não sai da bolsa e arrasou na foto!  #maquiagem #makeup #makeuplovers #makeupaddict #makeuptips #dicasdemake #dicasdebeleza #dicasdemaquiagem #dicasdemakeup #cosméticos #cosmetics #perfumaria #cuidados #cuidadospessoais #beleza #pelesaudável #pelelinda #corpo #mãos #pés #cabelos #autoestima #eumeamo #eumecuido #cuidadossempre #errejota #boticario #eudora #marykay #natura Facebook: www.facebook.com/nsmake4U Instagram: @nsmake4U Whatsapp: 21 99938 - 4560
Amazing @jamiegenevieve
Added some highlighter to the inner corners of my eyes and used the @makeuprevolution #flawless 2 eyeshadow palette with @nyxcosmetics lipstick for this look. #specsandmakeup #teamnaturalhair #cwkgirls #healthyhairjourney #teamnatural_ #naturalhairtexture #berrycurly #culryhair #blushpink #bronzers #mystylediary #nudelipstick #highlighter #nyxcosmetics #makeupblog #makeuptips #glasses #specs
Inspirasi dari @kharismawedding9  Ayo Tag teman kamu yang suka dengan ini😊
Brand New Double Use Highghter Stick Cream Witening Concealer Brighten  Brozer Makeup Highlighter Makeup glow kit bahama mama | Price: $ 9.99 and FREE Shipping - Buy here--> makeuplevel.com |  #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupbyme #makeupmurah #makeuptutorial #makeupgeek #makeupmafia #makeupblogger #makeuplovers #makeuplook #makeupdolls #makeuplove #makeupporn #makeupph #makeupart #makeupwisuda #makeuptalk #makeupslaves #makeupwedding #makeupori #makeuponpoint #makeupartis #makeuphaul #makeuppengantin #makeupartists #makeuplooks #makeuptips
Just being honest #priorities 💁🏼
PRESS PLAY 💕▶️ #repost @helen_mourad ・・・ Loving the @lorealmakeup infallible total cover correcting palette. I used the @makeupforeverofficial ultra hd liquid foundation in shade 177 to contour and of course I had to, I used the @anastasiabeverlyhills modern renaissance palette again 🙊🙊🙊 @norvina  Lashes: @majestylashes style queen  Lipstick: @selenecosmetics shade SUS  Highlight: @kstarscosmetics  Blush: @sigmabeauty nymphaea  Bronzer: @benefitaustralia hoola bronzer @makeupandbeautyaustralia
Siapa yang ada set Timewise mesti dah tak tengok produk lain. Kalau nak kesan yang cepat, tersangat efektif & yang penting selamat pada muka, boleh cuba set Timewise. Sesuai untuk anda yang mempunyai kulit sensitif, sama ada berjerawat atau berjeragat. Ini boleh dikatakan set premium dalam rangkaian produk MK. . Berminat nak cuba? DM ME NOW! @afzanr.marykay 💋 0193351041 MK SENIOR BEAUTY CONSULTANT . #sayajualmarykay #marykay #marykaypuredimensionseyepalette #maykaymakeup #marykayeyepalette #eyepalette #marykaymysg #bazaarpaknil #instamy #fashionkl #instafashion #beauty #love #makeuptips #freepostage
59 years and lifetime natural athlete ☺ . When I train arms 'I train arms'. I can barely scratch my head after because of the pump 😅. The secret to 'big arms' is your triceps. It is 2/3 of your armsize and is much bigger than your biceps. You can almost see it on the pic 😀. #equinox #24hourfitness #youfit #armday #planetfitness #lafitness #goldsgymve #fitnessfirstthailand #rizap #fitdk #fitnessworlddk #jettsaustralia #crunchfitness #ufcgym #virginactive #mcfit #ukfitness #fituk #worldgym #satselixia #sats #urbangym  #makeuptips #truefitness #powerhousegym #classicphysique #dutchfitness #fitover50 #fit4less #fitfamuk #
How To Fix dry eyeliner♥  Cara mengembalikan eyeliner/mascara kamu yang kering yeayyyy!! 1.maybelline eyeliner gel 2.wet n wild coverall primer or any primer you can use it (selagi aman untuk mata) 3.cotton bud, eyeliner brush or any spatula you can use it.. Let's try... Mix wetnwild primer sebanyak yang dibutuhkan dengan eyeliner kamu, aduk hingga tercampur sempurna tunggu 3menit.. tiktoktiktok.. eyeliner siap digunakan kembali.. Catatan: cara ini mungkin berbeda bila digunakan pada merk lain  Wish you luck.. Selamat mencoba.. #instago #instagood #instadaily #photooftheday #like4follow #likeforfollow #likeforlike #instapic #instagram #latepost #picoftheday #beautytips #makeuptips #makeup #mua #muategal #muabrebes #tipsmakeup #maybelline #wetnwild #tutorialalis #realtechniques #tegalhits #tegal #tegalfnb #infotegal

Loading