Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#meru

Posts tagged as #meru on Instagram

152.163 Posts

Asyik repeat order jee. Best sangat ke? Ehhh mestilah sebab sedap gila ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ seronok jadi student boleh dapat duit tambahan sendiri tau ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‚๐Ÿฐ CHOC MOIST UNTUK GOODIES APA APA MAJLIS // TAMBAH DUIT POKET ๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐ŸŽŠ - Choc Moist Cake RM2.00/box  COD IN SELANGOR & KL (MINIMUM 50 CAKE) + delivery charge (berdasarkan tempat dan jarak) . Area lain boleh dipertimbangkan ๐Ÿ˜˜ . Whatsapp 014-3862388 (ninie)  017-6854526 (syafiq) . p/s: kami hanya supply kan choc moist tidak termasuk beg goodies & delivery charge juga akan dikenakan mengikut tempat ๐Ÿ˜Š . --> kalau mahu request perisa lain boleh direct pm kami ๐Ÿ˜Œ . CHOC MOIST -tahan hampir 2 bulan (dalam peti sejuk) -tahan seminggu (suhu luar) . #chocolatemoist #chocmoistcake #chocolatemoistcake #goodies #goodiesmajliskahwin #chocmoist #goodiesmurah #goodieschocmoist #shahalam #klang #selangor #bangi #meru #uia #upm #ukm #unikl #unisel #utm #msu #iukl #pelabuhanklang #subangjaya #thesrisfeedback #thesrischocmoistfeedback  FB PAGE: thesrischocmoist Instagram: thesrischocmoist Feedback: thesrischocmoistfeedback
meine Boma in der Maasai Lodge - Mt Meru im Hintergrund. Ich lieeebe diesen Ort ๐Ÿ’“๐Ÿ“ธ๐Ÿ‘Œ #maasai#lodge#tanzania#meru#boma#urlaubsguru#rinreist#justpassingthrough#love
First try. Kita bantu anda terutamanya student untuk tambah duit poket ๐Ÿ˜‹ . ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‚๐Ÿฐ CHOC MOIST UNTUK GOODIES APA APA MAJLIS // TAMBAH DUIT POKET ๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐ŸŽŠ - Choc Moist Cake RM2.00/box  COD IN SELANGOR & KL (MINIMUM 50 CAKE) + delivery charge (berdasarkan tempat dan jarak) . Area lain boleh dipertimbangkan ๐Ÿ˜˜ . Whatsapp 014-3862388 (ninie)  017-6854526 (syafiq) . p/s: kami hanya supply kan choc moist tidak termasuk beg goodies & delivery charge juga akan dikenakan mengikut tempat ๐Ÿ˜Š . --> kalau mahu request perisa lain boleh direct pm kami ๐Ÿ˜Œ . CHOC MOIST -tahan hampir 2 bulan (dalam peti sejuk) -tahan seminggu (suhu luar) . #chocolatemoist #chocmoistcake #chocolatemoistcake #goodies #goodiesmajliskahwin #chocmoist #goodiesmurah #goodieschocmoist #shahalam #klang #selangor #bangi #meru #uia #upm #ukm #unikl #unisel #utm #msu #iukl #pelabuhanklang #subangjaya #thesrisfeedback #thesrischocmoistfeedback  FB PAGE: thesrischocmoist Instagram: thesrischocmoist Feedback: thesrischocmoistfeedback
Assalammualaikum  Butik Haleema buka seperti biasa hari ni dari 10 pagi hingga 8 malam  Bagi yang mencari #bajurenangmuslimah #bajurenangmuslim  #bajurenangkanakkanak #blousemuslimah #tshirtmuslimah #jubahkanakkanak #bajukurung  #jubahmuslimah jemput datang ya  Kalau tak berkesempatan nak datang beli online pun boleh  Website baju renang www.haleemaswimwear.com  Website pakaian muslimah www.haleema.com.my  #meru #kapar #klang #setiaalam #puncakalam #kualaselangor #butikhaleema #bukitraja
Tawaran Supper Dupper JIMAT & MURAH  tinggal 3 Hari lagi. Cepat, Jangan lepaskan peluang!  #virgincare #jamutradisional #jamusuperpower  #cameliacoffee #kopianjal #meru #setiaalam #jualanmurah #murahmurah #hotdeal #promotion
โ—๏ธHARGA OFFER MURAH KAW KAW EXTEND UNTUK BULAN NI๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . SET ASYALLIE paling HIGH DEMAND โ—๏ธlaku macam GORENG PISANG PANAS๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Mana yang tak sempat nak grab harituh nahh khas untuk awak kita bagi offer JIMAT pluss KASIH SAYANG . . NEXT POSTAGE ESOK guyss! Jom kita rebut offer sekarang kita bagi FREEGIFT pluss FREE POSTAGE๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Termenung apa? Meh cepat rebut peluang kasih sayang ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0173013484 #bccreambydyana #promokawkaww #teambyby #teammeeja #kapar #sementa #klang  #meru #amanperdana #setiaalam  #shahalam
Good day and all the best! Dah tau nak ke mana lepas SPM ni? alau x boleh sbb x dpt cukup kredit atau x dpt sijil SPM atau tak mampu dari segi kewangan, datanglah ke Lynn. Peluang ke-2 anda untuk berjaya.  #studylocally #studylocal #study #lynn #lmi #secondchance #jpk #skm #officemanagement #officemanagementstudents #jombelajar #jomstudy #studyjom #ipoh #perak #meru #furtherstudy #study #belajar #ipoh #kualakangsar #gopeng #meru #perak #jomsambungbelajar #kolej
Ahad, isnin, selasa & rabu, sya akan berada di #meru sesiapa yg berhajat nak buat #surprisedelivery boleh la roger2 #leenpetrihandicraft tapi bagi tau awal yea.  #chocolatebouquet
Restock restock!!! TELEKUNG lycra plain ๐Ÿ’‹Free size fit to small XL ๐Ÿ’‹material lycra ๐Ÿ’‹tidak terlalu nipis ๐Ÿ’‹tidak terlalu tebal ๐Ÿ’‹kain selesa ๐Ÿ’‹kain sejuk & jatuh ๐Ÿ’‹bahagian muke getah ๐Ÿ’‹ada tali dibelakang bahagian kepala ๐Ÿ’‹kain telekung bergetah  PROMO!! Rm25/spsg  Price exc postage  To order Whatsapp  0173945698 AIN  #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #wideshawl #telekunglycra #telekunglycramurah #telekungmurah #telekunglycraborong #hijabista #youthbazaarfiesta #uitm #upm #um #unisel#sayajualtelekung#sayajualtelekungmurah#uum#upm#kptm#uitm#ukm#uum#usm#uitmpuncakalam#uitmshahalam#puncakalam#saujanautama#meru #hijabista #hijabfesyen
Restock restock!!! TELEKUNG lycra plain ๐Ÿ’‹Free size fit to small XL ๐Ÿ’‹material lycra ๐Ÿ’‹tidak terlalu nipis ๐Ÿ’‹tidak terlalu tebal ๐Ÿ’‹kain selesa ๐Ÿ’‹kain sejuk & jatuh ๐Ÿ’‹bahagian muke getah ๐Ÿ’‹ada tali dibelakang bahagian kepala ๐Ÿ’‹kain telekung bergetah  PROMO!! Rm25/spsg  Price exc postage  To order Whatsapp  0173945698 AIN  #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #wideshawl #telekunglycra #telekunglycramurah #telekungmurah #telekunglycraborong #hijabista #youthbazaarfiesta #uitm #upm #um #unisel#sayajualtelekung#sayajualtelekungmurah#uum#upm#kptm#uitm#ukm#uum#usm#uitmpuncakalam#uitmshahalam#puncakalam#saujanautama#meru #hijabista #hijabfesyen
. SORRY !!! SORRY !!! SORRY !!! . . Teman nak kabor ni, yang cafe teman Tutup untuk Lunch hari ni ya.. Ada masalah yang tak dapat dielakkan.. Maaf atas segala kesulitan.. . Tapi, kami beroperasi seperti biase bermula jam 5 petang ini hingga 12 malam nanti ye.. Jumpa kome nanti petang.. . . Bukak setiap hari kome!!๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ . 5PM -  12AM . . Tomyam prahu pecaa Nasi goreng sudugarfu Nasi goreng patkai Grilled chicken chop Meatball  Dan banyak lagi weiii... . "Family for family" ๐Ÿ˜š "Friends for all" . #sudugarfucafe #cafeipoh #ipohipohajer #meru #ipoh #lunchset #promotionset #thaicuisine #westernfood #ipohcityawesome #bandarmeruraya #tourismperak #peraktourism
Día 3 ๐ŸŽˆ - Hablando con su Crush - Meru es bien pendeja para estas cosas :v Se que tenía que subirla ayer y que no tenía que ser exactamente esto... Pero ... #meru #tomah #oc #ocs #crush #doodle #tag #doodles #mydraw
Restock restock!!! TELEKUNG lycra plain ๐Ÿ’‹Free size fit to small XL ๐Ÿ’‹material lycra ๐Ÿ’‹tidak terlalu nipis ๐Ÿ’‹tidak terlalu tebal ๐Ÿ’‹kain selesa ๐Ÿ’‹kain sejuk & jatuh ๐Ÿ’‹bahagian muke getah ๐Ÿ’‹ada tali dibelakang bahagian kepala ๐Ÿ’‹kain telekung bergetah  PROMO!! Rm25/spsg  Price exc postage  To order Whatsapp  0173945698 AIN  #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #wideshawl #telekunglycra #telekunglycramurah #telekungmurah #telekunglycraborong #hijabista #youthbazaarfiesta #uitm #upm #um #unisel#sayajualtelekung#sayajualtelekungmurah#uum#upm#kptm#uitm#ukm#uum#usm#uitmpuncakalam#uitmshahalam#puncakalam#saujanautama#meru #hijabista #hijabfesyen
*TAGON* *Ampang*|*Gombak* | *MeruKLANG* ๐Ÿš๐Ÿš•๐Ÿš—*Car RentaL*๐Ÿš๐Ÿš•๐Ÿš— ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ *SELANGOR* / *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*  Call or Wassap ๐Ÿ‘‡๐Ÿป 0173917302  0183711599 โ˜Ž๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ http://www.wasap.my/60173917302  https://www.instagram.com/mohdsaflie/  https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/  #keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru  Tolong Like ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟโค๏ธ
Hujan rahmat, angin taufan di petang hari. Kami buka awal di meru. Moh cepat. Memang PIOR chor! Hanya yg terbaik dari @plaats.co. Follow kami di insta n facebook @plaats.co utk apa2 update dan promosi ๐Ÿ˜˜ please spread the love #maps #meru #meruipoh #ipoh #ipohcityawesome #coffee #plaats #jelapang #mydinmeru #amanjaya #ipohcalling #feedbacks! #foodtruck #ipohfoodtruck #ipohcity #ipohjjcm #ipohcalling #ipohmali #ipohperak #mfrc #jjcm #tahunmelawatperak2017 #caravanipoh #1stinipoh #firstinipoh #ipohpicnicday #nealofarhijab #silverstatefoodtrucks #foodtrailer #foodcarts

Loading