Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#migartis

Posts tagged as #migartis on Instagram

5.577 Posts

Tak lama dah @ctdk & Dato K nak timang baby ๐Ÿ˜  #migdrama #migartis #hero #heroin #parenthood #love #fun #joy #relationshipgoals #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumall_ @lakumallofficial
Adakalanya ada perkara yang kita tak sedar,,yang perlu kita sedar.. ada kalanya ada perkara yang kita tidak faham yang perlu kita faham.. ada perkara yang kita tak nak terima tapi perlu kita terima.. ada perkara yang kita tak nak sakit,,tapi kita perlu sakit.. sebab tu laa realiti.. yang tak penah membenarkan fantasi.. . Di saat kita berasa putus asa,sebenarnya ketika itu kejayaan sudah semakin dekat dengan kita.. . #migonline #migfamily  #migartis #afro  #awesome #malaysia #international #thanks #followforfollow #like4like #comment #awesome #actor #cinematography #hollywood #photography #afternoon #islam #syukurselalu #alhamdulillah #streetstyle #lifestyle #happy #monday #kualalumpur #johorean #jdt #kitaok #muslim
Mummy @laraalanaa memang win dalam bab bergaya ๐Ÿ˜  #migdrama #migartis #tiamorsweetheart100hari #trending #viral #meletop #malaysia #kitaok #lakumall #setiapmasabernilai @lakumallofficial @lakumall_ @schaalyahya
@theyusufiskandar dgn mommy @haniszalikha bagi tips kat aunty @sariyanti mcmana nak jaga baby ke tu ๐Ÿ˜˜  #migdrama #migartis #heroin #trending #viral #meletop #malaysia #cny2018 #love #fun #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumall_ @lakumallofficial
Lama tak nampak dating berdua kan ๐Ÿ˜  #migdrama #migartis #hero #heroin #trending #meletop #malaysia #love #fun #joy #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumall_ @lakumallofficial @amarbaharin @aamyrarosli
You going to lose yourself from time to time. Come back. Come back to what your heart knows. No matter how long you’ve been gone, come back ~ ———————————————————— •BTS Of “Makmum Yang Paling Aku Cintai” . Nasuha’s Shawl by @ashakarim_ .  #liaasmizza #liaasmizzalovers #makmumyangpalingakucinta #ilovemyjob #nasuha #migdrama #migartis #metrowealth #actorslife #hypptv #behindthescenes #ashakarim #hijabfashion #malaysia #kualalumpur #quotestags
Ada yang jatuh hati dengan @hafeezmikail tak? ๐Ÿ˜Ž  #migdrama #migartis #hero #trending #viral #meletop #malaysia #weekend #joy #fun #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumallofficial @lakumall_
Satu perkataan utk @uqashasenrose2 ๐ŸŒธ  #migdrama #migartis #heroin #trending #meletop #malaysia #kitaok #lakumall #setiapmasabernilai @lakumall_ @lakumallofficial
Tahniah pelakon #makmumyangpalingakucinta @shakillakhoriri dah sah bergelar isteri kepada @fizialisuria ๐ŸŒธ  #migdrama #migartis #hero #heroin #trending #viral #meletop #roadtohalal #relationshipgoals #wedding #love #fun #joy #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok #mypac @lakumall_ @lakumallofficial
WHEN YOU ARE in LACK OF APPRECIATION it changes the situation!!! _ _ _
Sempena CNY @lindarafar & anak-anak pun pakai warna merah โค๏ธ #migdrama #migartis #heroin #trending #viral #meletop #malaysia #cny2018 #longholiday #weekend #love #familygoals #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumallofficial @lakumall_
@tiz.zaqyah holiday kat pulau, korang holiday mana? ๐ŸŒธ  #migdrama #migartis #heroin #trending #viral #meletop #malaysia #longholiday #cny2018 #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumall_ @lakumallofficial
#throwback2016 Dah kenapa diaorang ni? Macam kena tepung je. ๐Ÿ˜• Walaupun muka bertepung-tepung bagai. Tetap happy. Siap nyanyi lagu 'Eleh hek eleh. Jangan pandang sebelah mata. Kecil kecil cili padi. Badan kecil otak geliga. Chup chup lari ke sini. Chup chup lari kesanaaa' . Kesana? Kesana tu kemana? ๐Ÿ˜ Nak tahu apa dah terjadi dengan diaorang ni, jangan lupa saksikan #kipidappselamatkanharijadi pada 17 Mac 2016 di pawagan berdekatan dengan anda. SAVE THE DATE . 17 MARCH 2016 #kipidappselamatkanharijadi  #atikahsuhaime #sapura #migartis #migfilm @atikahsuhaime @aininbatrisya09 @izzyreef @muhdmirza07 @tina_aziz  #repost from @janelim169 -  Eleh eleh .... #kipidapselamatkanharijadi #17march @atikahsuhaime @hafreezadam
Macam Onz je @neelofa dengan @zul_ariffin ni ๐Ÿ˜  #migdrama #migartis #hero #heroin #trending #viral #meletop #malaysia #tiamorsweetheart100hari #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumall_ @lakumallofficial
@elvinachua Hapy New Year ๐Ÿ˜  #migdrama #migartis #heroin #trending #viral #meletop #malaysia #love #cny2018 #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @lakumallofficial @lakumall_
To all my Chinese friends , I’m ready for any open house invitation ๐Ÿ˜† .. With Ang Paw please ๐Ÿคญ~ Happy Chinese New Years guys!! #liaasmizza #liaasmizzalovers #jalanjalancarimakan #loneranger #motd #malaysia #actor #host #diaanakjeneral #makmumyangpalingakucinta #migartis #migdrama #happychinesenewyear #makeup #makeover #maybelline
Awat muka macam tu @aydajebat ๐Ÿ˜…  #migartis #migdrama #hero #heroin #trending #viral #meletop #malaysia #2018 #longholiday #cny2018 #lakumall #setiapmasabernilai #kitaok @redzarosli @lakumall_ @lakumallofficial
Wishing you joy, prosperity & more success this new year and always .. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gong Xi Fa Cai to Boss @davidteo99 & Madam @janelim169 .. Alhamdulillah dapat jugak jongkong emas ๐Ÿ˜Ž~ #liaasmizza #liaasmizzalovers #migartis #gongxifacai #malaysia #migdrama #metrowealth
Selepas bergambar ini tempoh hari.. Saya di minta untuk memulangkan rambut itu kembali.. ayoyo saya lari terus.. sampai skrng tidak pulang oooo.. . #migonline #migfamily #migartis #afro  #awesome #malaysia #international #thanks #followforfollow #like4like #comment #awesome #actor #cinematography #hollywood #photography #night #islam #syukurselalu #alhamdulillah #streetstyle #lifestyle #happy #thursday #kualalumpur #johorean #jdt #kitaok #newyear

Loading