Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#miraclewater

Posts tagged as #miraclewater on Instagram

47.926 Posts

@Regrann from @watercuresanything -  Our water is loaded with viruses and bacteria, each with their own destruction time. Most water filtration/purification devices do not treat their water appropriately to destroy those diseases leaving us with contaminated water. The john Ellis water machine cures your water with high intensity ultraviolet frequencies and heat- more than 3 times per minute and 100s per gallon of water. The machine treats the water longer than any viruses' destruction time to insure you are receiving the purest form of water. Through this special distillation process john has managed to changed the Hydrogen Bond Angle (HBA) of water from approximately 104 degree to 114 degrees. Water with a HBA of 114 degrees is "lighter" water that requires much less energy from your body to split the molecules increasing your blood to flow( you can imagine the benefits of that). Water makes up more than half of who we are, we deserve to have pure harmless water to power our lives. Check out johnellis.com for case studies, test, and the stories of the people who have benefited from the power of water. •••••••••••••••••••••••••• #johnelliswater #miraclewater #purewater #healthywater #alkaline #alkalinewater #deuterium #ddw #bondangle #flouridefreewater #electricwater #energywater #holistic #medicine #hba #hydrogenbondangle #watercuresanything #natural #wateryoursoul  #vegan #watermedicine - #regrann
Tak lama lagi Nina akan release Miracle Beauty Mist under brand #jiorna  Apa bestnya #mbm ni? -Kurangkan kedutan diwajah -Awet muda -Kurangkan panda eye dan eyebag -Kurangkan jerawat/jeragat dan mencegah pertumbuhan jerawat/jeragat baru -Memudarkan parut lama dan baru -Mengurangkan sunburn -Rawat eczema -Melembabkan kulit -Menyembuhkan luka dengan cepat  Bukan tu saja uolls! -Boleh guna sebagai base mekap -Boleh spray selepas mekap sebagai make up setting -Mekap tahan 24 jam tanpa crack -Membuatkan mekap glowing dan flawless uolls  Ehhhh ada lagi lah! -Boleh spray kat rambut untuk menguatkan rambut -Mewangikan rambut -Spray sebelum bertudung untuk elakkan bau kepam -Melembabkan rambut -Elakkan rambut bercabang  Lahhh kat seluruh badan pun boleh guna! -Kurangkan parut chicken pox, kurap, bekas gigit nyamuk -Rawat eczema -Rawat tumit merekah -Lembabkan kulit -Cerahkan kulit  Seriosly #mbm ni complete! Korang dah tak perlu skincare lagi cukup dengan MBM sahaja.  MBM adalah #miraclewater pertama di Malaysia yang lengkap untuk uolls. Tak perlu skincare lagi. . DM for details Whatsapp 011.6053.3775 . #jiorna #mbm #miraclebeautymist #sprayspraygojez #jiornaangels
🌹BIG PROMO🌹  PEPLUM AYUNI  RM82 (sm)  RM87 (ss)  FREE POSTAGE  Free size fit l ♡Material Blouse moss crepe ♡Material skirt moss crepe ♡Skirt pinggang bergetah cutting mermaid ♡ Blouse dijahit dat bahagian belakang dan depan baju ♡Tali dijahit sekali pada baju boleh diikat ribbon dan boleh dibuka ♡Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian ♡blouse cutting peplum  UKURAN  BLOUSE Bahu 15" Dada 38" Lengan 18" Panjang Lengan 22" Labuh 27"  SKIRT Pinggang 28"-32" Punggung 44" Labuh 38"  Whatsapp: 0193210651🌸  #clouplet #bigpromo #tshirtmurah #bajumurah #blousemurah #jubahmurah #beautymiraclewater #kurungmurah #barangmurah #whiteningbooster #dressmurah #kangenwatermalaysia #kangenwatermurah #palazzomurah #skirtmurah #palazzomurahmalaysia  #bajukurungmurah #cardiganmurah #peplummurah #kebayamurah #raya2017 #dressmurahmalaysia #miraclewater #blousecantik #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bajumuslimahcantik #bajurayamurah2017 #bajuraya2017 #bajumurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia
kunyah kunyah je syg2 boleh putih boleh sihat boleh cantik utk suami utk isteri. kilang bt promosi x balik modal langsung sbb trlalu murah weyy.. rugi x grab.. nk beli 100 biji pun ada 500biji pun ada.. promosi sah sehingga 26/7 ni shja.. okeyy.. utk cstmr yang book mlm ni dan esk admin diskaun lagi tolak rm20 so harga utk 1000biji hanya RM260..RM260.. RM260 😽😽murahh kan.. so lets to book.. . . . . Pelbagai jenis produk yang di sediakan untuk dijenamakan dengan jenama anda sendiri. Di @makeubrand sedia membantu anda untuk merialisasikan impian anda.. setiap produk dihasilkan dengan teliti dan mutu kerja yang sangat baik. Jangan tunggu lagi mulakan dengan modal yang rendah hanya RM100 sahaja!!! Cepat whatsapp untuk keterangan lanjut  0167267180 0167267180 0167267180  @makeubrand @makeubrand @makeubrand  #krimkilomurah #krimkilokilang #krimkilojenamasendiri #krimkilomalaysia #serumkilo #foundation #arganoil #kolegenkemam #serumjenamasendiri #serum #produkjenamasendiri #jutawanonline #jutawankosmetik #jutawanproduk #bazarpaknil #indonesia #ucanduit #arganoil #serumargan  #argan #sabunhomemade #slimming #kurus #kapsulmutiara #sabunhomemade #kilangkosmetik #sabun #serumkilo #serumbotoxpearl #spraymakeup #miraclewater #miraclewaterviral
"Saatnya racun-racun dalam tubuh kita dibuang.  Sadarkah kita, bahwa tiap tubuh kita kemasukan racun yang berbahaya??? Semua dari makanan yang kita konsumsi, sehebat apapun kita berhati2 dalam memilih makanan, selalu saja masih kecolongan.  Mungkin kita merasa sudah sangat hati-hati, tapi bagaimana ketika kita makan di restoran, warung, atau saat menghadiri undangan, dijamu di rumah orang, atau saat di perjalanan.  Itu kita, yang sudah dewasa dan paham akan bahanyanya zat aditif. Bagaimana dengan anak kita yang masih kecil?? Bagaimana dengan makanan jajanan mereka??? lebih mengerikan lagi tentunya!!! Solusinya harus membuang racun dari tubuh anda setiap hari. .  Mengapa harus setiap hari? Karena racun masuk ke dalam tubuh kita setiap hari. jadi, harus dikeluarkan setiap hari pula.  Bagaimana caranya? Minum Milagros setiap hari.  Karena milagros adalah air ber alkali (ph>9,8) dan antioksidan yang dapat menetralisir racun-racun yg ada di dalam tubuh selama ini.  Bila tidak segera di buang pasti anda tahu resikonya. Berbagai penyakit akan menyerang badan kita mulai dari penyakit yang ringan maupun yang berat seperti kanker dan gangguan saraf  Harga Rp.35.000 per botol Rp.350.000 per dos isi 12 botol . Info Manfaat Milagros:  Konsultasi/minat produk & bisnisnya hub : Uswatun (uus)  Wa : 081357070484 Line : uussanh BBM : D0053A4D . #milagros #milagrossurabaya #milagrosbotol #milagrosairminum #milagrosairkesehatan #milagrosairajaib #milagrosairalami #miraclewater #changeyourwater #changeyourlife #milsgros #gohealty #gomiliyader .
"Saatnya racun-racun dalam tubuh kita dibuang.  Sadarkah kita, bahwa tiap tubuh kita kemasukan racun yang berbahaya??? Semua dari makanan yang kita konsumsi, sehebat apapun kita berhati2 dalam memilih makanan, selalu saja masih kecolongan.  Mungkin kita merasa sudah sangat hati-hati, tapi bagaimana ketika kita makan di restoran, warung, atau saat menghadiri undangan, dijamu di rumah orang, atau saat di perjalanan.  Itu kita, yang sudah dewasa dan paham akan bahanyanya zat aditif. Bagaimana dengan anak kita yang masih kecil?? Bagaimana dengan makanan jajanan mereka??? lebih mengerikan lagi tentunya!!! Solusinya harus membuang racun dari tubuh anda setiap hari. .  Mengapa harus setiap hari? Karena racun masuk ke dalam tubuh kita setiap hari. jadi, harus dikeluarkan setiap hari pula.  Bagaimana caranya? Minum Milagros setiap hari.  Karena milagros adalah air ber alkali (ph>9,8) dan antioksidan yang dapat menetralisir racun-racun yg ada di dalam tubuh selama ini.  Bila tidak segera di buang pasti anda tahu resikonya. Berbagai penyakit akan menyerang badan kita mulai dari penyakit yang ringan maupun yang berat seperti kanker dan gangguan saraf  Harga Rp.35.000 per botol Rp.350.000 per dos isi 12 botol . Info Manfaat Milagros:  Konsultasi/minat produk & bisnisnya hub : Uswatun (uus)  Wa : 081357070484 Line : uussanh BBM : D0053A4D . #milagros #milagrossurabaya #milagrosbotol #milagrosairminum #milagrosairkesehatan #milagrosairajaib #milagrosairalami #miraclewater #changeyourwater #changeyourlife #milsgros #gohealty #gomiliyader .
"Saatnya racun-racun dalam tubuh kita dibuang.  Sadarkah kita, bahwa tiap tubuh kita kemasukan racun yang berbahaya??? Semua dari makanan yang kita konsumsi, sehebat apapun kita berhati2 dalam memilih makanan, selalu saja masih kecolongan.  Mungkin kita merasa sudah sangat hati-hati, tapi bagaimana ketika kita makan di restoran, warung, atau saat menghadiri undangan, dijamu di rumah orang, atau saat di perjalanan.  Itu kita, yang sudah dewasa dan paham akan bahanyanya zat aditif. Bagaimana dengan anak kita yang masih kecil?? Bagaimana dengan makanan jajanan mereka??? lebih mengerikan lagi tentunya!!! Solusinya harus membuang racun dari tubuh anda setiap hari. .  Mengapa harus setiap hari? Karena racun masuk ke dalam tubuh kita setiap hari. jadi, harus dikeluarkan setiap hari pula.  Bagaimana caranya? Minum Milagros setiap hari.  Karena milagros adalah air ber alkali (ph>9,8) dan antioksidan yang dapat menetralisir racun-racun yg ada di dalam tubuh selama ini.  Bila tidak segera di buang pasti anda tahu resikonya. Berbagai penyakit akan menyerang badan kita mulai dari penyakit yang ringan maupun yang berat seperti kanker dan gangguan saraf  Harga Rp.35.000 per botol Rp.350.000 per dos isi 12 botol . Info Manfaat Milagros:  Konsultasi/minat produk & bisnisnya hub : Uswatun (uus)  Wa : 081357070484 Line : uussanh BBM : D0053A4D . #milagros #milagrossurabaya #milagrosbotol #milagrosairminum #milagrosairkesehatan #milagrosairajaib #milagrosairalami #miraclewater #changeyourwater #changeyourlife #milsgros #gohealty #gomiliyader .
Switching your drinking habits to clean energizing water is easy like a Sunday morning #johnelliswater ••••••••••••••••••••••••••••• #johnelliswater #miraclewater #purewater #healthywater #alkaline #alkalinewater #deuterium #ddw #bondangle #flouridefreewater #electricwater #energywater #holistic #medicine #hba #hydrogenbondangle #watercuresanything #natural #wateryoursoul  #vegan #waterislife
Tak lama lagi Nina akan release Miracle Beauty Mist under brand #jiorna  Apa bestnya #mbm ni? -Kurangkan kedutan diwajah -Awet muda -Kurangkan panda eye dan eyebag -Kurangkan jerawat/jeragat dan mencegah pertumbuhan jerawat/jeragat baru -Memudarkan parut lama dan baru -Mengurangkan sunburn -Rawat eczema -Melembabkan kulit -Menyembuhkan luka dengan cepat  Bukan tu saja uolls! -Boleh guna sebagai base mekap -Boleh spray selepas mekap sebagai make up setting -Mekap tahan 24 jam tanpa crack -Membuatkan mekap glowing dan flawless uolls  Ehhhh ada lagi lah! -Boleh spray kat rambut untuk menguatkan rambut -Mewangikan rambut -Spray sebelum bertudung untuk elakkan bau kepam -Melembabkan rambut -Elakkan rambut bercabang  Lahhh kat seluruh badan pun boleh guna! -Kurangkan parut chicken pox, kurap, bekas gigit nyamuk -Rawat eczema -Rawat tumit merekah -Lembabkan kulit -Cerahkan kulit  Seriosly #mbm ni complete! Korang dah tak perlu skincare lagi cukup dengan MBM sahaja.  MBM adalah #miraclewater pertama di Malaysia yang lengkap untuk uolls. Tak perlu skincare lagi.  #jiorna #jiornamiraclebeautymist #miraclebeautymist #sprayspraygojez #jiornaangels
bau napas tak sedap ?  Hilangkan aja dengan TLF Miracle Water, hal ini dapat menyebabkan bau mulut hilang seketika. Udah gitu TLF Miracle Water sangat aman meski terminum sekalipun, karena terbuat dari 100% organik. —————————————————— #tlf #tf #miraclewater #organicwater #tlfmiraclewater #infokesehatan #instamedicine #tfmiraclewater #tlfofficial #perawatankulit #tlforganik #tforganik #jerawat #keputihan #keringat #iritasi #pastagigi #hairtonic #lukabakar #deodorant #jakarta #bandung #surabaya #jogjakarta #bali #balikpapan #medan
Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion 75ml. ราคาขาย 1,550 บาท  อิมัลชั่นเข้มข้น ด้วยส่วนผสมของน้ำนมแพลงตอน ประกอบด้วย LIFE PLANKTON เข้มข้นสูงสุด 5% ช่วยฟื้นฟูผิว ลดการระคายเคือง และการอักเสบของผิว ให้ผิวกระชับ เนียนนุ่ม ชุ่มชื้น เปล่งปลั่ง พร้อมคืนความอ่อนเยาว์ให้ผิว  คุณสมบัติโดดเด่น • ประกอบด้วย LIFE PLANKTON เข้มข้นสูงสุด 5% • ช่วยฟื้นฟูผิว ลดการระคายเคือง และการอักเสบของผิว • ให้ผิวกระชับ เนียนนุ่ม ชุ่มชื้น เปล่งปลั่ง • ปราศจากพาราเบน, แอลกอฮอล์, สารแต่งสี, น้ำมันแร่ และสารก่อภูมิแพ้จากน้ำหอม ****ก่อนสั่งซื้อสินค้าทุกครั้ง โปรดสอบถามสต็อคสินค้ามาในInboxก่อนนะคะ สินค้าบางตัวมีขายหน้าร้าน**** FAHSAI_COSMETIC l @Ladprao15 Facebook : fahsai_cosmetic Line : @jyz5622m Tel : 086-900-6264/ 062-351-4563 #fahsai_cosmetic #skii #skiithailand #sk2 #sk2murah #sk2original #sk2sample #essence #rna #radical #newage #miraclewater #perfume #skincare #sale #biotherm #biothermthailand #life #plankton #sensitive #emulsion #75ml. #อิมัลชั่น
Alasan banyak orang untuk menolak gabung bisnis MILAGROS "haduh mbak... mas.. saya gak bisa bisnis*an gitu. Saya gaptek klo masalah gadget" STOP untuk mengulanggi kalimat tersebut. Tenang di MILAGROS diajari kok gimna bisnisnya bisa lancar jaya. Gak cuma abal abalan yg hobby tebar janji  Info lebih lanjut hubunggi ruroh 081249717250  #milagroskwb #milagrosbatu #milagrosindonesia #milagrosmalang #milagrossarandokter #milagrossehat #milagrosspray #terapisemuapenyakit #hargamilagros #jualmilagros #agenmilagrosmalang #stukismilagrosmalang #bisnis2017 #bisnissmuakalangan #bisnisrecehhasilkeceh #bisnisonline #malangkuliner #malangfoodies #malangstrudel #malangshop #malanghitz #malangexsplore #malangbangetzzz #airalkalialami #miracle #miracleinside #miraclewater #antioksidan #milagros081249717250
WARNING !!! Kalau ada stokis air alkali KW buatan mesin bilang antioksidan MILAGROS tidak terdeteksi pada ORP Meter.. ini dia jawabannya,,, ORP Meter itu khusus deteksi air alkali olahan ya ... Ingat !!! Info lebih lanjut hubunggi ruroh 081249717250  #milagroskwb #milagrosbatu #milagrosindonesia #milagrosmalang #milagrossarandokter #milagrossehat #milagrosspray #terapisemuapenyakit #hargamilagros #jualmilagros #agenmilagrosmalang #stukismilagrosmalang #bisnis2017 #bisnissmuakalangan #bisnisrecehhasilkeceh #bisnisonline #malangkuliner #malangfoodies #malangstrudel #malangshop #malanghitz #malangexsplore #malangbangetzzz #airalkalialami #miracle #miracleinside #miraclewater #antioksidan #milagros081249717250
GREENTEA FACE MINT SCRUB . Fungsi antioksidant dalam teh hijau . -Untuk cegah effect radikal bebas -Untuk jaga sel kulit kita dari rosak -Meningkatkan penghasilan kolagen secara semulajadi (Kolagen pengting untuk kulit kita sentiasa nampak muda) -Minimakan garis halus & kedutan -Mengurangkan jerawat (Vitamin A dalam teh hijau adalah antioxidant yang kuat) . RM 38 SAHAJA . WHATSAPP : 016-3608617 . #teambeaufabulous  #photogrid @photogridorg  #teambeaufabulous #blusherinabyrznbeauty #scrubmurah #scrubmuka #scrub #blusher #blushermurah #pemutihgigi #penpemutihgigi #blusherina #oxygendollfoundation #foundationmurah #foundation #pencucimissv #miraclewater #miraclesparklingwater #loosepowder #loosepowderpop #loosepowdermurah #lipbalm #lipbalmmurah #macaronlipbalm #kosmetikmurah #kelulusankkm #nofakeitem #trustedseller #photogrid @photogridorg
Hanya RM 38 walaupun byk bahan baru yang ditambah untuk menjadikan scrub nie lebih baik dari sedia ada.. Jadi sape nak cube bole order ye. . Yang penting produk selamat dan berkelulusan KKM👍🏻 . WHATSAPP : 016-3608617 . #blusherinabyrznbeauty #scrubmurah #scrubmuka #scrub #blusher #blushermurah #pemutihgigi #penpemutihgigi #blusherina #oxygendollfoundation #foundationmurah #foundation #pencucimissv #miraclewater #miraclesparklingwater #loosepowder #loosepowderpop #loosepowdermurah #lipbalm #lipbalmmurah #macaronlipbalm #kosmetikmurah #kelulusankkm #nofakeitem #trustedseller #photogrid @photogridorg

Loading