Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#newbabydexandra

Posts tagged as #newbabydexandra on Instagram

877 Posts

Ni lah dia Air Freshener dari Dexandra😍😍 . RM 10 sahaja ➡ 10 ml uolllsss 😱😱 (banyak dari yg lain) . 100% Pati pekat & tanpa Alcohol . Bleh start order dah..😘😘 #newbabydexandra #sofreshsowangi
"nemesis can add to my confidence in where to go. I'm always in a good mood for others because of this product." . . Selepas selesai Saya close customer ini dengan mengunakan British English akhir nya Dia ambil 2 botol. . . Apa yang best Dia ceritakan sepanjang pengalaman dia mengunakan nemesis by Dexandra ini adalah nemesis ni bau sangat segar Dan super lasting. . .  Dia pernah cakap, "why u sell so cheap? Perfume like this can sell around Rm480 perbottle you know. " . . Then Saya reply. . . "our vision is make people smell expensive in affordable price Sir. Here have another 2 bottles people not take yet. If you want, I put into your plastic bag" . . Yes sure, I want it. . . BTW, jika u all jadi ambil ini untuk tambah koleksi atau untuk Hadiah pada yang tersayang . . . Boleh pm saya ya. 📲012-5234694 . . #dexandraperfume #pulaupinang #wangiankehidupan #segarkanharianda #spraysekalipastinaklagi #spraysikitwangisebatu #airfreshner #babydexandra #bazaarpaknil #berbaloi #malaysia #happy #baubadan #baumahalhargamurah #newbabydexandra #bodyodourlessdexandra
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume #carperfumemurah #carperfumeborong #dexandra #wangianmewah #wangiankehidupan #lafazkankalimahcintamu #nabilzira #murah #dexandralover #dexandraagent
This photo represents how I feel about the fact that it’s Wednesday! 🙌🏼 Super fresh with Dexandra Air Freshner Coffee Warm!! ☕️ . . Air Freshner by Dexandra RM10.  Readystock 😁 Bau Air Freshner ni semua segar & manis² Ada kata kata peransang pada setiap Kotak yang Eco friendly💛 . . DM to order . #dexandraperfumeshop #sofreshsowangi #dexandraairfreshener #dexandra #perfume #airfreshener #carfreshner #newbabydexandra
Sekarang yang tinggal 🌸green tea, 🌸passion fine, 🌸roasted caramel, 🌸coffee warm 🌸passion fruits  Lain-lain akan di restock selepas Chinese New Year . . . . . Dexandra Air Freshner . ✔Hanya RM10 sahaja ✔10ml ✔Penggunaan 30-45 hari..Jimat dan berbaloi.. ✔Eco-friendly: 80% packaging new bby dexandra boleh di-recycle ✔Positive vibes utk setiap scent ✔Kotak boleh jadi coin box ✔Botol terlindung dari cahaya matahari bagi mengelakkan perubahan warna dan juga bau . Berminat untuk menjadi pengguna terawal?  DM me ✔️Readystock tau 😁 . 🌹Air Freshner ni ada 8 bau🌹 1. Passion Fruit 2. Passion Fine 3. Roasted Caramel 4. Green Tea Forest 5. Rose Forest 6. Vanilla Fresh 7. Coffee Warm Dexandra Air Freshner 8. Forest Dream . . . #dexandraperfumeshop #sofreshsowangi #dexandracustomerfeedback #dexandraairfreshener #dexandra #perfume #airfreshener #carfreshner #newbabydexandra #dropshipdexandra #dropshipdiperlukan #customerreview #dexandrareview #dexandraoriginal #dexandrashop #love #usahawandexandra #vasco #photooftheday #dexandralovers #dexandraperfumes
Alhamdulillah  Memang berdesup laju  Line clear terus😋 Baru sampai semalam Harinie settle  #newbabydexandra  #sofreshsowangi
Alhamdulillah, 19 botol ni dah jadi milik orang. Next, lebih kurang 20 botol ++ Air Freshner De'Xandra sudah pun di lamar orang.  Yang nak menyelit dalam batch ni boleh la contact Yana kat link dibawah atau klik link di bio atau dm lelaju Okey.. Terhangat di pasaran ni. Air Freshener terlajak wangi. Boleh di letak di dalam kereta, almari, ofis, laci meja study mahupun meja kerja 😍  Semerbak harum mewangi di semua tempat. Giteww 😉  Dorg dah cuba. Anda bila lagi?  RM10 je taw.  Semua ada 8 bau yang berbeza dengan kata-kata positif yang sangat ohsem! 💪  #airfreshenerdexandra  #sofreshsowangi  #newbabydexandra  #yanadexandraprincess  #yanananadexandra  #dexandralover  #mewangidengangembira  #wangiankehidupan
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume
Dah kenal belum dengan Dexandra Air Freshner ni??? Jom berkenalan. De'xandra ada 8 haruman dan 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 SO FRESH SO WANGI..! #dexandra #newdexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume
JOM KENALKAN DEXANDRA AIR FRESHENER TERBARU NI.. . 8 haruman 8 Motivational Quote untuk anda❤❤ . . ❤ Rose Forest - Bau 💯 seperti di kedai Lovely Lace . ❤ Green Tea - Aroma ketenangan penuh kesegaran . ❤ Passion Fruit - Bau yang dicari-cari jika memang minat bau fruity yang menyegarkan suasana dan mood . ❤ Passion Fine - Asimilasi bau fruity dan foresty melahirkan rasa tenang dan lembut, sangat sesuai di letak di ruang tamu atau bilik solat . ❤ Roasted Caramel - Rasa kenikmatan limpahan kemanisan karamel memenuhi ruangan. Terasa diri dilahirkan setiap hari penuh kesegaran memulakan pagi . ❤ Coffee Warm - Mahukan rasa refreshing & awakening seperti berada di Starbuck?..Rileks dan natural mood kembali memenuhi ruang anda . ❤ Vanilla fresh - Rasa bahagia yang tidak dpt digambarkan..seperti percikan sitrus dicampur vanilla. Bahagia.. Itulah ungkapan bagi wangian ini.. . ❤ Forest Dream - Manis dan rasa buah seperti wangian remaja yang mengujakan jiwa😍 . Design yang kontemporari, menggunakan bahan Recycle menyokong Green Environment, disuntik dengam elemen 4R mengikut mood anda 💯 Rejuvenate (Passion Fruit & Passion Fine) 💯 Refresh (Rose Forest & Green Tea) 💯 Relax (Roasted Caramel & Coffee Warm) 💯 Rejoice (Vanilla Fresh & Forest Dream . "SERONOK SANGAT NII... NAK ORDER SEMUA BAU BOLE KE..? . Baru je seminggu kami teaser ramai yg rasa macam nak try semua kan.. . Boleh diletakkan di mana-mana sahaja.Dalam keta abang, dalam keta wife, dalam bilik tidur, dalam bilik solat,dalam almari,di dpur..Semua la😍😍😍 . . "SO FRESH SO WANGI..! . Sudah pasti #sofreshsowangi😍😍 . 8 pilihan terbaik dan paling dicintai oleh kebanyakan pengguna di seluruh Malaysia dipilih khas untuk anda semua💯 . #dexandra #newbabydexandra #sofreshsowangi #rm10 #newdexandraairfreshener #carperfume

Loading