Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#ramenhalal

Posts tagged as #ramenhalal on Instagram

9.421 Posts

Thanks ya syanntiiikk sudah mampir ditunggu kedatangan berikutnya ๐Ÿ˜Š#boekanramen #boekanramenciputat #ramenenak #ramenhalal #ramenmurah #freeocha
Thanks ya jauh" sudah datang dr lido sukabumi @daarululuumlido_  smga nnt balik lg kemari ๐Ÿ˜Š sukses terus  ya bro #boekanramen #boekanramenciputat #ramenhalal #ramenenak
่พ›ใ„ใ‚‚ใฎใŒๅฅฝใใชใ‚‰ใ€ใ“ใกใ‚‰ใฎใ‚ตใƒณใƒใƒซใฏใ‚ชใ‚นใ‚นใƒก๏ผPerut kosong? Daripada bermacet-macetan dengan keadaan lemas, lebih baik singgah dulu ke #nanamiramen yuk! Di sini kamu dapat menikmati berbagai macam hidangan yang akan mengembalikan energimu sebelum melanjutkan perjalanan pulang. Jangan lupa untuk mencicipi Chahan dengan tambahan sambal khusus ala kami ya  #ramenhalal โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ
๐ŸŽŠSpecial๐ŸŽŠ SET COMBO RAMEN . RM28/boleh campur mana² perisa cukup 5 loose pack . Dirrect ws sis trus kalau berminat๐Ÿ˜Š  #ramen #ramennoodles #ramenlover #ramenmurah #ramenhalal
ALL FLAVOUR READYSTOCKK ๐Ÿ˜ป ๐ŸณHarga per loosepack (exc post) Ramen Original RM6 Ramen Cheese / ice / curry RM7 Ramen Nuclear RM7 . ๐ŸฌHarga per big pack (exc post) Ramen Original RM27 Ramen Cheese / ice / curry / nuclear RM30 . ๐Ÿ‹Harga per kotak (inc post) 8 big pack  Original RM190 Cheese / ice / curry / nuclear RM210 Mix flavour RM215 . ๐ŸŒŸInterested? cepat cepat tekan link kat bio ๐Ÿ˜œ admin akan reply secepat munkin โ˜บ๏ธserious buyer sahaja :)) ๐ŸŒŸNak beli loosepack boleh big pack pun boleh mix gitu gitu pun boleh tau guys!!!!! ๐ŸŒŸFREEE CHOPSTICK setiap loosepack #ramenpedas #ramennuclear #ramencheese #ramen2xspicy #ramenhotchicken #ramenmalaysia #ramenbangi #ramenmurah #sayajualramencheese #sayajualramen #sedapgila #cravingramen #semuaflavourada #ramenchallenge #ramenhalal #samyang #samyang #supportramenstoreco
Anda suka ramen? Tapi sayang nak keluarkan ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ธ Jangan risau, ada ramen free  bukan 1 tapi lebih.  Syarat2: 1)Ofkos kena follow @halalsamyangnoodles  2)Comment dibawah kenapa anda suka ramen. 'saya suka ramen sebab....' comment menarik is the winner ๐ŸŽ–  Tarikh tutup bila2 masa sahaja Pemenang dipilih dari IG & FB  #spicyramen #ramenmurah #spicychickenramen #ramenhalal #ramenhalalmurah #spicyramenmurah #bazaarpaknil #ramenfree #halal #malaysia #koreanfood #spicyfood #foodlovers #hot
Ready stock utk pos dan cod . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . *KOREAN RAMEN ~ 6 Perisa sekarang :* *HOT CHICKEN* *CHEESE* *ICE* *CURRY* *EXTREME HOT @ DOUBLE SPICY* *STEW TYPE*  Jangan risau, Ramen ni HALAL! . ๐ŸŒธPernah tgk drama Korea x? ๐ŸŒธPernah x nk rasa ramen yg diorg makan tu?  Jom cuba Samyang Ramen Korea versi halal niโ•โ• ๐Ÿ’‹ Lazat terangkat! ๐Ÿ’‹ Feeling Korea tak terkata! ๐Ÿ’‹ Uji tahap ketahanan anda! . *Sekali rasa pasti nak lagi*  Jom order skrg ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .  hakak buat promosi perkenalan  bila2 je hakak akn ttup promo ni taw.. ๐Ÿ˜  jangan terlepas nak menyesal pulak yee.. ๐Ÿ˜  wassap hakak cepat2 .. nak lg cpat dm hakak.. whatsapp hakak trus yee +60142435920  #samyangramen #ramenmalaysia #ramenchallenge #aecarhpeace #ramen #ramenkorea #ramenhalal #hot #sedap #koreannoodles #ramenmalaysiamurah #ramennoodles #sayajualramen #jualramen #cabaranramen #borongramen #ramenpedas #viral
Good morning โœจ . Honolu Ramen will be participating at Halal Expo Japan 2017 in Asakusa close to Sensoji Asakusa, Tokyo Japan on 21-23 November. . Our booth is on 5th Floor, please come and visit us ๐Ÿค— . You can taste our ramen's soup and karaage for FREE! . We are waiting for you ๐Ÿ˜‰ . #halaljapan #halalexpo #halalexpojapan #asakusa #halalramen #honoluramen #honolu #ramenhonolu #ramenhalal #halaltrip #halaltokyo #halalosaka #halalfood #halalgourmet #muslimjapan #muslimfriendly
Spicy Ramen Cheese ๐Ÿ”ฅ  Full pack : RM 30 Loose pack : RM 7  Exclude postage  @halalsamyangnoodles  #ramenhalal #ramenmurah #spicyramen #spicyramenmurah #koreanfood #viralfood #sedap
Spicy Ramen Cheese ๐Ÿ”ฅ  Full pack : RM 30 Loose pack : RM 7  Exclude postage  @halalsamyangnoodles  #spicyramen #spicyramenmurah #ramenhalal #ramenmurah #sedap #viralfood #koreanfood
Spicy Ramen Cheese ๐Ÿ”ฅ  Full pack : RM 30 Loose pack : RM 7  Exclude postage  @halalsamyangnoodles  #ramenhalal #ramenmurah #spicyramen #spicyramenmurah #koreanfood #viralfood
Spicy Ramen Original ๐Ÿ”ฅ  Full pack : RM 25 Loose pack : RM 6  Exclude postage  @halalsamyangnoodles #viralfood #spicyramenmurah #spicyramen #sedap #spicyramenhalal #ramenhalal #ramenmurah #koreanfood
Yippiiiiiii... stock ramen restock again ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜... . . Ramen ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Spicy ๐Ÿ”ฅ- RM 6 Curry ๐Ÿฅ˜ - RM 7 Cheese ๐Ÿง€ - RM 7 Stew ๐Ÿœ - RM 7 Ice โ„ - RM 7  2x spicy ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ - RM 7  Price list set jimat โฌ‡ 5 in 1 ( mixed ) - RM 30 6 in 1 ( mixed ) - RM 36  Price list big pack โฌ‡ Spicy ๐Ÿ”ฅ- RM 28 Curry ๐Ÿฅ˜ - RM 30 Cheese ๐Ÿง€ - RM 30 Stew ๐Ÿœ - RM 30 Ice โ„ - RM 30 2x spicy ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ - RM 30  ALL ITEM EXC POSTAGE ๐Ÿ’• - - - Ws 0167662344 / 01123096169 to order ๐Ÿค— Atau click link di bio untuk order ๐Ÿ˜˜ - - -  #ramenmurah #ramenhalal #ramenice #ramenstewhalal #ramenstew #ramencheese #ramen2xspicy #ramenspicy #ramencurry #ramenchallenge #titiancinta #redvelvetdrama #samyanghalalmurah #samyanghalal
Thanks ya ๐Ÿ™๐Ÿป ditggu kdatangan selanjutnya ๐Ÿ˜Š#boekanramen #boekanramenciputat #ramenenak #ramenpedes #ramenhalal
Ada peminat ramen ke dekat sini? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . 6 Flavour : Ramen Oriโœ” Ramen Stew โœ” Ramen 2x Spicy โœ” Ramen Cheese โœ” Ramen Curry *NEW* โœ” Ramen Ice โœ” . Rm 7 / 1 loose Pack โค . SET COMBO !!! Set Combo 1 (3 Ramen) = Rm 20 Set Combo 2 (5 Ramen) = Rm 27 . Postage ๐Ÿ“ฎ Rm 8 Sm Rm 12 Ss. . How to order? Screenshot item & Whatsapp 0182354578 now . #coklatmurah #coklatmurah #coklat #chocolate #coklatmalaysia #coklatmalaysiamurah #ramen #ramennoodles #ramenmalaysia #ramenhalal #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #coklatlangkawi #milostick #milocube #kokokrunchbar #kokokrunch
ใˆใ‡ใฃใ€ใƒใƒฉใƒผใƒซ้†คๆฒนใƒฉใƒผใƒกใƒณใŒใ‚ใ‚‹ใฎ๏ผŸShoyu Ramen dengan tambahan topping pilihan di #nanamiramen pasti akan memenuhi keinginan perut kosongmu. Tenang saja, seluruh ramen kami terbuat dari kuah kaldu ayam yang pastinya Halal  #ramenhalal โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ
Masak ramen spicy hot chicken campur udang dgn telur.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’ฆ Sis x buat cod. Yg mana dekat ipoh blh self pickup samyang yg jauh tu kita pos.. korang blh dptkn ramen samyang halal @bigredoceanxoxo  Nk tnya/order blh pm www.wasap.my/60175861509  #samyang #samyangspicy #prawn #egg #ramenchallenge #ramenyukgaejang #samyanghalal #samyangcheese #samyangice #samyangcurry #ipoh #samyangkimchi #foodblogger #food #foodie #ramenhalal #samyangstew #samyang2xspicy #samyangsutahq

Loading