Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#raraootd

Posts tagged as #raraootd on Instagram

4.720 Posts

Gelang Swarovski . Swarovski leather crystal bracelet/ chocker . Detail pls refer to detail photo . RM70 SM/RM75 SS . Ready stock . 🛍FREE PAPER BAG SWAROVSKI🛍 . 🎁FREE BOX SWAROVSKI🎁 . 📦FREE POSTAGE!!! . #braceletswarovski #braceletmurah #swarovskibracelet #chockerswarovski #gelangswarovski #gelangmurahswarovski #uitmdihatiku #freejamtangan #uumisthebest #uum #uitm #aaisyahdhiarana #raralittleadventure #raraootd
Gelang Swarovski . Swarovski leather crystal bracelet/ chocker . Detail pls refer to detail photo . RM70 SM/RM75 SS . Ready stock . 🛍FREE PAPER BAG SWAROVSKI🛍 . 🎁FREE BOX SWAROVSKI🎁 . 📦FREE POSTAGE!!! . #braceletswarovski #braceletmurah #swarovskibracelet #chockerswarovski #gelangswarovski #gelangmurahswarovski #uitmdihatiku #freejamtangan #uumisthebest #uum #uitm #aaisyahdhiarana #raralittleadventure #raraootd
Gelang Swarovski . Swarovski leather crystal bracelet/ chocker . Detail pls refer to detail photo . RM70 SM/RM75 SS . Ready stock . 🛍FREE PAPER BAG SWAROVSKI🛍 . 🎁FREE BOX SWAROVSKI🎁 . 📦FREE POSTAGE!!! . #braceletswarovski #braceletmurah #swarovskibracelet #chockerswarovski #gelangswarovski #gelangmurahswarovski #uitmdihatiku #freejamtangan #uumisthebest #uum #uitm #aaisyahdhiarana #raralittleadventure #raraootd
Gelang Swarovski . Swarovski leather crystal bracelet/ chocker . Detail pls refer to detail photo . RM70 SM/RM75 SS . Ready stock . 🛍FREE PAPER BAG SWAROVSKI🛍 . 🎁FREE BOX SWAROVSKI🎁 . 📦FREE POSTAGE!!! . #braceletswarovski #braceletmurah #swarovskibracelet #chockerswarovski #gelangswarovski #gelangmurahswarovski #uitmdihatiku #freejamtangan #uumisthebest #uum #uitm #aaisyahdhiarana #raralittleadventure #raraootd
Gelang Swarovski . Swarovski leather crystal bracelet/ chocker . Detail pls refer to detail photo . RM70 SM/RM75 SS . Ready stock . 🛍FREE PAPER BAG SWAROVSKI🛍 . 🎁FREE BOX SWAROVSKI🎁 . 📦FREE POSTAGE!!! . #braceletswarovski #braceletmurah #swarovskibracelet #chockerswarovski #gelangswarovski #gelangmurahswarovski #uitmdihatiku #freejamtangan #uumisthebest #uum #uitm #aaisyahdhiarana #raralittleadventure #raraootd
FULLPLUS RM10!!!??? BIAR BETIK? . . Ya sis...sis akan dapat buah betik yg sis idam2 kan selama ni dgn hanya RM10 sahaja dengan ansuran tiada faedah, tiada paksaan.... . . Bila-bila masa sis boleh sambung booking/ansurann sis untuk dapatkan FullPlus. Ida cerita betull & actually ida kagum sangatt dgn usaha wanita terutamanya hakak2 suri rumah.... Yg sanggup bersabar & gigih mengumpul utk jaga aset.... . . . "Akk byr RM....dulu ye ida...bln dpn akk tambah lagi...." . . . Terharu pula ida baca kdg2...hakakk2 ni ternyata dah meyakini keberkesanan FullPlus & yg plg penting percaya pd Team FullPlus. Tq ida ucapkan! . . Bagi wanita bekerja lagilahhh kena menjaga taww....sbb FAKTOR STRESS bekerja membuatkan hormon tak cantik & akhirnyaaa!!..... Ida takknk flashback screenshoot2 Ida tu..heehaii...takutt... lu pkla sendiri..heehehe . . Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 . . FOLLOW US: . @wanita.cantik.bahagia(main @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . .#fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
FULLPLUS RM10!!!??? BIAR BETIK? . . Ya sis...sis akan dapat buah betik yg sis idam2 kan selama ni dgn hanya RM10 sahaja dengan ansuran tiada faedah, tiada paksaan.... . . Bila-bila masa sis boleh sambung booking/ansurann sis untuk dapatkan FullPlus. Ida cerita betull & actually ida kagum sangatt dgn usaha wanita terutamanya hakak2 suri rumah.... Yg sanggup bersabar & gigih mengumpul utk jaga aset.... . . . "Akk byr RM....dulu ye ida...bln dpn akk tambah lagi...." . . . Terharu pula ida baca kdg2...hakakk2 ni ternyata dah meyakini keberkesanan FullPlus & yg plg penting percaya pd Team FullPlus. Tq ida ucapkan! . . Bagi wanita bekerja lagilahhh kena menjaga taww....sbb FAKTOR STRESS bekerja membuatkan hormon tak cantik & akhirnyaaa!!..... Ida takknk flashback screenshoot2 Ida tu..heehaii...takutt... lu pkla sendiri..heehehe . . Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 . . FOLLOW US: . @wanita.cantik.bahagia(main @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . .#fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
FULLPLUS RM10!!!??? BIAR BETIK? . . Ya sis...sis akan dapat buah betik yg sis idam2 kan selama ni dgn hanya RM10 sahaja dengan ansuran tiada faedah, tiada paksaan.... . . Bila-bila masa sis boleh sambung booking/ansurann sis untuk dapatkan FullPlus. Ida cerita betull & actually ida kagum sangatt dgn usaha wanita terutamanya hakak2 suri rumah.... Yg sanggup bersabar & gigih mengumpul utk jaga aset.... . . . "Akk byr RM....dulu ye ida...bln dpn akk tambah lagi...." . . . Terharu pula ida baca kdg2...hakakk2 ni ternyata dah meyakini keberkesanan FullPlus & yg plg penting percaya pd Team FullPlus. Tq ida ucapkan! . . Bagi wanita bekerja lagilahhh kena menjaga taww....sbb FAKTOR STRESS bekerja membuatkan hormon tak cantik & akhirnyaaa!!..... Ida takknk flashback screenshoot2 Ida tu..heehaii...takutt... lu pkla sendiri..heehehe . . Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 . . FOLLOW US: . @wanita.cantik.bahagia(main @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . .#fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
FULLPLUS RM10!!!??? BIAR BETIK? . . Ya sis...sis akan dapat buah betik yg sis idam2 kan selama ni dgn hanya RM10 sahaja dengan ansuran tiada faedah, tiada paksaan.... . . Bila-bila masa sis boleh sambung booking/ansurann sis untuk dapatkan FullPlus. Ida cerita betull & actually ida kagum sangatt dgn usaha wanita terutamanya hakak2 suri rumah.... Yg sanggup bersabar & gigih mengumpul utk jaga aset.... . . . "Akk byr RM....dulu ye ida...bln dpn akk tambah lagi...." . . . Terharu pula ida baca kdg2...hakakk2 ni ternyata dah meyakini keberkesanan FullPlus & yg plg penting percaya pd Team FullPlus. Tq ida ucapkan! . . Bagi wanita bekerja lagilahhh kena menjaga taww....sbb FAKTOR STRESS bekerja membuatkan hormon tak cantik & akhirnyaaa!!..... Ida takknk flashback screenshoot2 Ida tu..heehaii...takutt... lu pkla sendiri..heehehe . . Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 . . FOLLOW US: . @wanita.cantik.bahagia(main @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . .#fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
FULLPLUS RM10!!!??? BIAR BETIK? . . Ya sis...sis akan dapat buah betik yg sis idam2 kan selama ni dgn hanya RM10 sahaja dengan ansuran tiada faedah, tiada paksaan.... . . Bila-bila masa sis boleh sambung booking/ansurann sis untuk dapatkan FullPlus. Ida cerita betull & actually ida kagum sangatt dgn usaha wanita terutamanya hakak2 suri rumah.... Yg sanggup bersabar & gigih mengumpul utk jaga aset.... . . . "Akk byr RM....dulu ye ida...bln dpn akk tambah lagi...." . . . Terharu pula ida baca kdg2...hakakk2 ni ternyata dah meyakini keberkesanan FullPlus & yg plg penting percaya pd Team FullPlus. Tq ida ucapkan! . . Bagi wanita bekerja lagilahhh kena menjaga taww....sbb FAKTOR STRESS bekerja membuatkan hormon tak cantik & akhirnyaaa!!..... Ida takknk flashback screenshoot2 Ida tu..heehaii...takutt... lu pkla sendiri..heehehe . . Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 . . FOLLOW US: . @wanita.cantik.bahagia(main @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . .#fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
FULLPLUS RM10!!!??? BIAR BETIK? . . Ya sis...sis akan dapat buah betik yg sis idam2 kan selama ni dgn hanya RM10 sahaja dengan ansuran tiada faedah, tiada paksaan.... . . Bila-bila masa sis boleh sambung booking/ansurann sis untuk dapatkan FullPlus. Ida cerita betull & actually ida kagum sangatt dgn usaha wanita terutamanya hakak2 suri rumah.... Yg sanggup bersabar & gigih mengumpul utk jaga aset.... . . . "Akk byr RM....dulu ye ida...bln dpn akk tambah lagi...." . . . Terharu pula ida baca kdg2...hakakk2 ni ternyata dah meyakini keberkesanan FullPlus & yg plg penting percaya pd Team FullPlus. Tq ida ucapkan! . . Bagi wanita bekerja lagilahhh kena menjaga taww....sbb FAKTOR STRESS bekerja membuatkan hormon tak cantik & akhirnyaaa!!..... Ida takknk flashback screenshoot2 Ida tu..heehaii...takutt... lu pkla sendiri..heehehe . . Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 Whatsapp ida --> 019-2066957 . . FOLLOW US: . @wanita.cantik.bahagia(main @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . .#fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
BANGUN PAGI HUBBY SENYUM-SENYUM JEWW..+ ORDER SATU LAGI . . Sumpah!!!! ni pengakuan kak bedah.. dia sendiri curaheart  kat saya lepas gunakan Jamu JERAT KANDA . . Sebelum ni asal nak pergi keje je terus keluar...nak salam pun tak sempat, breakfast pn idok..penat kak bedah sediakan. Bile malam kalih tepi..terasa kak bedah...tak pandang langsung kak bedah.. menangis kak bedah tepi bucu katil....hubby pernah ckp kak bedah tak hot macam dulu . . Lps dari tu Kak Bedah nekad amalkan JANU JERAT KANDA 1 biji tiap hari. Makin hari rasa makin ketat. Kerang pn dah tak berbau...makin grip... apa lagi lepas malamm Jumaat hubby kak bedah yang bagi Feedback..hihi.... . Tanjat Kak bedah sampai sanggup tipu BOS amek MC 3 hari lepas kejadian malam Jumaat teww... . . KEBAIKAN JAMU JERAT KANDA ============= ✔Faraj menjadi ketat ✔Memulihkan lemah nafsu syahwat ✔Meningkatkan tahap keghairahan ✔Penyelamat ketika suami memberikan signal “kecemasan” ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Melembutkan kulit pada faraj . . Ni testimoni yg saya dapat dr Kak Bedah Hot. Sis nak hubby sis mc macam hubby Kak Bedah? . . WHATSAPP : 01132374917 LISA WHATSAPP : 01132374917 LISA WHATSAPP : 01132374917 LISA . FOLLOW US:  @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
BANGUN PAGI HUBBY SENYUM-SENYUM JEWW..+ ORDER SATU LAGI . . Sumpah!!!! ni pengakuan kak bedah.. dia sendiri curaheart  kat saya lepas gunakan Jamu JERAT KANDA . . Sebelum ni asal nak pergi keje je terus keluar...nak salam pun tak sempat, breakfast pn idok..penat kak bedah sediakan. Bile malam kalih tepi..terasa kak bedah...tak pandang langsung kak bedah.. menangis kak bedah tepi bucu katil....hubby pernah ckp kak bedah tak hot macam dulu . . Lps dari tu Kak Bedah nekad amalkan JANU JERAT KANDA 1 biji tiap hari. Makin hari rasa makin ketat. Kerang pn dah tak berbau...makin grip... apa lagi lepas malamm Jumaat hubby kak bedah yang bagi Feedback..hihi.... . Tanjat Kak bedah sampai sanggup tipu BOS amek MC 3 hari lepas kejadian malam Jumaat teww... . . KEBAIKAN JAMU JERAT KANDA ============= ✔Faraj menjadi ketat ✔Memulihkan lemah nafsu syahwat ✔Meningkatkan tahap keghairahan ✔Penyelamat ketika suami memberikan signal “kecemasan” ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Melembutkan kulit pada faraj . . Ni testimoni yg saya dapat dr Kak Bedah Hot. Sis nak hubby sis mc macam hubby Kak Bedah? . . WHATSAPP : 01132374917 LISA WHATSAPP : 01132374917 LISA WHATSAPP : 01132374917 LISA . FOLLOW US:  @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
BANGUN PAGI HUBBY SENYUM-SENYUM JEWW..+ ORDER SATU LAGI . . Sumpah!!!! ni pengakuan kak bedah.. dia sendiri curaheart  kat saya lepas gunakan Jamu JERAT KANDA . . Sebelum ni asal nak pergi keje je terus keluar...nak salam pun tak sempat, breakfast pn idok..penat kak bedah sediakan. Bile malam kalih tepi..terasa kak bedah...tak pandang langsung kak bedah.. menangis kak bedah tepi bucu katil....hubby pernah ckp kak bedah tak hot macam dulu . . Lps dari tu Kak Bedah nekad amalkan JANU JERAT KANDA 1 biji tiap hari. Makin hari rasa makin ketat. Kerang pn dah tak berbau...makin grip... apa lagi lepas malamm Jumaat hubby kak bedah yang bagi Feedback..hihi.... . Tanjat Kak bedah sampai sanggup tipu BOS amek MC 3 hari lepas kejadian malam Jumaat teww... . . KEBAIKAN JAMU JERAT KANDA ============= ✔Faraj menjadi ketat ✔Memulihkan lemah nafsu syahwat ✔Meningkatkan tahap keghairahan ✔Penyelamat ketika suami memberikan signal “kecemasan” ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Melembutkan kulit pada faraj . . Ni testimoni yg saya dapat dr Kak Bedah Hot. Sis nak hubby sis mc macam hubby Kak Bedah? . . WHATSAPP : 01132374917 LISA WHATSAPP : 01132374917 LISA WHATSAPP : 01132374917 LISA . FOLLOW US:  @fullplus_malaysia(produk) @testimonifullplus.hq (feedback). . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
Assalamualaikum... Hallooo.. Pepetang yg hening disinari cahaya mentari ni, Kak Zura nak habaq kuota promo RM40 untuk sabun montok + krim tegang dah *HABIS* 😱 Haa tu laa.. suruh grab cepat2, taknak.. Kan dah melepas 👻 . . TAPI TAPI TAPI . . Kak Zura nak bukak jugak laa offer utk semua.. Untuk *50 UNIT SAHAJA* . . *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* . . Siapa lambat, lepas ni harga _kembali asal ye, RM80_ .. So kalau taknak kena harga asal, cecepat laa grab promo yg sekarang ni.. Stok *terhad* . . WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
Assalamualaikum... Hallooo.. Pepetang yg hening disinari cahaya mentari ni, Kak Zura nak habaq kuota promo RM40 untuk sabun montok + krim tegang dah *HABIS* 😱 Haa tu laa.. suruh grab cepat2, taknak.. Kan dah melepas 👻 . . TAPI TAPI TAPI . . Kak Zura nak bukak jugak laa offer utk semua.. Untuk *50 UNIT SAHAJA* . . *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* . . Siapa lambat, lepas ni harga _kembali asal ye, RM80_ .. So kalau taknak kena harga asal, cecepat laa grab promo yg sekarang ni.. Stok *terhad* . . WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
Assalamualaikum... Hallooo.. Pepetang yg hening disinari cahaya mentari ni, Kak Zura nak habaq kuota promo RM40 untuk sabun montok + krim tegang dah *HABIS* 😱 Haa tu laa.. suruh grab cepat2, taknak.. Kan dah melepas 👻 . . TAPI TAPI TAPI . . Kak Zura nak bukak jugak laa offer utk semua.. Untuk *50 UNIT SAHAJA* . . *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* . . Siapa lambat, lepas ni harga _kembali asal ye, RM80_ .. So kalau taknak kena harga asal, cecepat laa grab promo yg sekarang ni.. Stok *terhad* . . WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
Assalamualaikum... Hallooo.. Pepetang yg hening disinari cahaya mentari ni, Kak Zura nak habaq kuota promo RM40 untuk sabun montok + krim tegang dah *HABIS* 😱 Haa tu laa.. suruh grab cepat2, taknak.. Kan dah melepas 👻 . . TAPI TAPI TAPI . . Kak Zura nak bukak jugak laa offer utk semua.. Untuk *50 UNIT SAHAJA* . . *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* . . Siapa lambat, lepas ni harga _kembali asal ye, RM80_ .. So kalau taknak kena harga asal, cecepat laa grab promo yg sekarang ni.. Stok *terhad* . . WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
Assalamualaikum... Hallooo.. Pepetang yg hening disinari cahaya mentari ni, Kak Zura nak habaq kuota promo RM40 untuk sabun montok + krim tegang dah *HABIS* 😱 Haa tu laa.. suruh grab cepat2, taknak.. Kan dah melepas 👻 . . TAPI TAPI TAPI . . Kak Zura nak bukak jugak laa offer utk semua.. Untuk *50 UNIT SAHAJA* . . *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* . . Siapa lambat, lepas ni harga _kembali asal ye, RM80_ .. So kalau taknak kena harga asal, cecepat laa grab promo yg sekarang ni.. Stok *terhad* . . WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen
Assalamualaikum... Hallooo.. Pepetang yg hening disinari cahaya mentari ni, Kak Zura nak habaq kuota promo RM40 untuk sabun montok + krim tegang dah *HABIS* 😱 Haa tu laa.. suruh grab cepat2, taknak.. Kan dah melepas 👻 . . TAPI TAPI TAPI . . Kak Zura nak bukak jugak laa offer utk semua.. Untuk *50 UNIT SAHAJA* . . *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* *Sabun Montok + Krim Tegang = RM50* . . Siapa lambat, lepas ni harga _kembali asal ye, RM80_ .. So kalau taknak kena harga asal, cecepat laa grab promo yg sekarang ni.. Stok *terhad* . . WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA WHATSAPP "NAK" KE 019 206 8850 ZURA . . #fullplusoriginal #testimonifullplus #testimonipayudara #payudarabesar #payudaramontok #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq #symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum #vgripserumpengetat #femininewashmurah #pinkladybodyperfection #jemaimabeauty #jamuyounggold #thehousemy #lofattah #99katakatafattahamin #suamikupalingsweet #jadikanakuyangkedua #sepahtureunion #raraootd #aisyahdhiaranatour #urusanhaticikdramaqueen

Loading