Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#rezekianak

Posts tagged as #rezekianak on Instagram

15.460 Posts

Kasi teaser sikit malam ni kain pasang cantik & tak panas ni dari @benanghijau  Ada 5 warna menarik untuk dipilih  Harga promo hanya RM 25 je semeter tauu โค Harga biasa pulak RM 30 semeter ๐ŸŒผ  Bidang 60 pula tuu  Boleh buat baju kurung, jubah, dress, blouse pun cantik ๐Ÿ˜  Whatsapp Intan di 0196370744 atau DM for fast response ๐Ÿ˜˜  #benanghijau #sayajual #kainpasang #comocrepe #bajukurung #blouse  #instantshawl #shawl #plainshawl #hijab #sayapakaisayajual #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #syukuralhamdulillah #rezekianak #regran #kotabharu #malaysia #selangor  #raya #holiday #dropshipbenanghijau #tunang #kahwin #testimonial #bhdarling
Sambal Hitam PADU  Tq pada yg repeat oder.. Yg xpenah rasa tu meh la tryy cengginiiii ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Makan ngan nasi panas2 / roti / cecekodok / meggi ramen.. Hahahah Merecikkk ๐Ÿ’ฆ  Rm15 / 230g Min 2botol  Self Pick Up - Masjid Bandar Baru Ampang Cod - Delivery Charge Mengikut Kawasan  Ws 0182172152 Agent Wanted - 011 51118221 / 0182172152  #readystok#codampang# #bubur#buburayam#bubursongkla#delieveryfood#delievery #codampang#codampangpoint #sagugulamelaka# #sagugulamelaka#sagu #sagugulamerah#ampang #ampangpoint#fooddelivery #fooddeliverykl#ampangpoint #deliveryfood#deliveryfoodkl #deliveryfoodservice#ampangpark #sayajualmakanan#sayajualmurah #cocotailsumi#sambalhitam #sambalhitampadu#sambalhitamsedap#sambalhitambelimbing #rezekiallahluas#rezekiallahbagi#rezekianak#1
Eiiiiiiii... Bapak itam, anak putih... Terlajak black... #uncletokdan #uncletokdanjunior #dahpandai #protes #reformasi #anakabie #rezekiallah #rezekianak #rezekitakdisangka #travel #yok
Parcel gemuk2.tq u alls  #supportteamjim #supportsmallbusiness #rezekiharini #rezekianak
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE . Cadangan Set Kesuburan Shaklee: . ๐Ÿ‡ GLA ( TAHAN 1-2 BULAN ) . Untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. . ๐Ÿ‡ ALFALFA ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami. . ๐Ÿ‡ VITALEA ( TAHAN 4 BULAN ) . Multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. . ๐Ÿ‡ B complex ( TAHAN 4 BULAN ) . Anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. . ๐Ÿ‡ ESP ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. . ๐Ÿ‡ VITAMIN E ( TAHAN 4 BULAN ) . Untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal. . Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Dayah highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih. . Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan ๐Ÿ˜Š . Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaaAllah, Dayah akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :) . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp for fast respon . ๐Ÿ“ฆ Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE . Cadangan Set Kesuburan Shaklee: . ๐Ÿ‡ GLA ( TAHAN 1-2 BULAN ) . Untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. . ๐Ÿ‡ ALFALFA ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami. . ๐Ÿ‡ VITALEA ( TAHAN 4 BULAN ) . Multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. . ๐Ÿ‡ B complex ( TAHAN 4 BULAN ) . Anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. . ๐Ÿ‡ ESP ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. . ๐Ÿ‡ VITAMIN E ( TAHAN 4 BULAN ) . Untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal. . Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Dayah highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih. . Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan ๐Ÿ˜Š . Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaaAllah, Dayah akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :) . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp for fast respon . ๐Ÿ“ฆ Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE . Cadangan Set Kesuburan Shaklee: . ๐Ÿ‡ GLA ( TAHAN 1-2 BULAN ) . Untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. . ๐Ÿ‡ ALFALFA ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami. . ๐Ÿ‡ VITALEA ( TAHAN 4 BULAN ) . Multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. . ๐Ÿ‡ B complex ( TAHAN 4 BULAN ) . Anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. . ๐Ÿ‡ ESP ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. . ๐Ÿ‡ VITAMIN E ( TAHAN 4 BULAN ) . Untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal. . Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Dayah highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih. . Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan ๐Ÿ˜Š . Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaaAllah, Dayah akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :) . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp for fast respon . ๐Ÿ“ฆ Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE . Cadangan Set Kesuburan Shaklee: . ๐Ÿ‡ GLA ( TAHAN 1-2 BULAN ) . Untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. . ๐Ÿ‡ ALFALFA ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami. . ๐Ÿ‡ VITALEA ( TAHAN 4 BULAN ) . Multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. . ๐Ÿ‡ B complex ( TAHAN 4 BULAN ) . Anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. . ๐Ÿ‡ ESP ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. . ๐Ÿ‡ VITAMIN E ( TAHAN 4 BULAN ) . Untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal. . Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Dayah highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih. . Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan ๐Ÿ˜Š . Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaaAllah, Dayah akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :) . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp for fast respon . ๐Ÿ“ฆ Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
SALEโ€ผ๏ธ SALEโ€ผ๏ธ SALEโ€ผ๏ธ . JESSIE RIPPED JEANS . Material : Stretchable jeans . Features : Button & zip at front side Accessories patches & ripped #acah2koyak x nampak kulit . Measurement : Size 27  Waist 25-27inch Hips 35inch Length : 37inch ----- Size 29  Waist 29-31inch Hips 36inch Length 37inch ----- Size 31  Waist 31-33inch Hips 37inch Lenght 38inch ----- Size 33  Waist 33-35inch Hips 38inch Length 39inch ----- Size 35  Waist 35-37inch Hips 40inch Length 40inch . Click #amandarfaajeans for more item . SALE : RM55 free postage SEMโ€ผ๏ธ NP : RM69 free postage SEM Add RM7 SS . WA 019-320 3390 #bismillahfirst #latifadzpastimaju #semogamurahrezeki #sisjualjeans #rezekianak #jeansmurahmalaysia #jeansacah2koyak #jomnaikmrt #bakalmenantumakawak #ukmbangi #usmpenang #orangmelaka #jualanmurah #astroprima #jeanslovers #jeanslover #barangbaik #sorryspam #ucanduit #jgnkecamsaya #jalanjalancarimakan #jgncaripasal #barangmalaysia #dramasangat #viralkan #aaazzagent
TQ for trusting me @amandarfaa.rtw You know who you are๐Ÿ’•๐Ÿ’‹ . . One of my lovely customer, very nice entertaining her.. Insya allah, semoga selamat sampai dan blk ye darling.. Alhamdulillah, kite seller2 ni pon lega dgr bila customer happy dpt parcel๐Ÿ˜ . #alhamdulillah #syukur #syukurrezekiallah #murahrezeki #rezekianak #happycustomer #customerfeedback #customerfeedbackmalaysia #customersurvey #customerhappy #uknowwhouare #sissuka #akusuka #customersuka #patchesjeans #happyholiday #patchesjeansmalaysia #malaysiainstashop #followmyig #malaysiaonlineseller #kakishoppingmalaysia #kakishopping #aaazzagent #amandarfaacustfeedback
Tq sayang shopping with us.. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜ .  Tasabaaaa tunggu your feedback . . . . .  #alhamdulillah #rezekianak #rezekikami #syukur #obatpayudara #payudarakecil #payudarakendur #pembesarpayudara #payudaramantap  #buschallenge #pinkladytestimoni #dxyx #pinklady #payudaraindah #payudarasehat #bustup #krimpembesarpayudara #minyakbuluspapua #minyakbulus #bconfident #bodymantap #pembesarpayudara #alatpembesarpayudara #maskerpayudara #pengencangpayudara #payudarajatuh #vacumpayudara #bustupcream #bcteammas #payudaramontok #payudarakencang . ๐Ÿ’™ . . . . .  Jangan BIMBANG kerana ~B CONFIDENT~ tidak memberi apa2 KESAN SAMPINGAN!!!!malah ia adalah produk yang telah didaftarkan dengan KKM!!! JOM cuba ~B CONFIDENT~ !!!pikat hati yang tersayang
In proses..almhmdulillah rezeki keluarga kami..muda2 dh mrsa ada hrta dunia yg x sbrapa ni...sjud syukur pdamuu yaAllah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #rezekianak #tqallah
Jom Cod  Malam ni ad cod lagi sapa nk selit oder ws momy hokayyyy  Tenqiu selalu support  SAMBAL HITAM PADU  Tq pada yg repeat oder.. Yg xpenah rasa tu meh la tryy cengginiiii ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Makan ngan nasi panas2 / roti / cecekodok / meggi ramen.. Hahahah Merecikkk ๐Ÿ’ฆ  Rm15 / 230g Min 2botol  Self Pick Up - Masjid Bandar Baru Ampang Cod - Delivery Charge Mengikut Kawasan  Ws 0182172152 Agent Wanted - 011 51118221 / 0182172152  #readystok#codampang# #bubur#buburayam#bubursongkla#delieveryfood#delievery #codampang#codampangpoint #sagugulamelaka# #sagugulamelaka#sagu #sagugulamerah#ampang #ampangpoint#fooddelivery #fooddeliverykl#ampangpoint #deliveryfood#deliveryfoodkl #deliveryfoodservice#ampangpark #sayajualmakanan#sayajualmurah #cocotailsumi#sambalhitam #sambalhitampadu#sambalhitamsedap#sambalhitambelimbing #rezekiallahluas#rezekiallahbagi#rezekianak#1
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE . Cadangan Set Kesuburan Shaklee: . ๐Ÿ‡ GLA ( TAHAN 1-2 BULAN ) . Untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. . ๐Ÿ‡ ALFALFA ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami. . ๐Ÿ‡ VITALEA ( TAHAN 4 BULAN ) . Multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. . ๐Ÿ‡ B complex ( TAHAN 4 BULAN ) . Anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. . ๐Ÿ‡ ESP ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. . ๐Ÿ‡ VITAMIN E ( TAHAN 4 BULAN ) . Untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal. . Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Dayah highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih. . Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan ๐Ÿ˜Š . Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaaAllah, Dayah akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :) . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp for fast respon . ๐Ÿ“ฆ Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE . Cadangan Set Kesuburan Shaklee: . ๐Ÿ‡ GLA ( TAHAN 1-2 BULAN ) . Untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. . ๐Ÿ‡ ALFALFA ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami. . ๐Ÿ‡ VITALEA ( TAHAN 4 BULAN ) . Multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. . ๐Ÿ‡ B complex ( TAHAN 4 BULAN ) . Anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. . ๐Ÿ‡ ESP ( TAHAN 2-3 BULAN ) . Untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. . ๐Ÿ‡ VITAMIN E ( TAHAN 4 BULAN ) . Untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal. . Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, Dayah highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih. . Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan ๐Ÿ˜Š . Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaaAllah, Dayah akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :) . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 ๐ŸŒธHidayah 0173319085 . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp for fast respon . ๐Ÿ“ฆ Postage world wide! . Your Trusted SID, Hidayah Ahamad | 017-3319085

Loading