Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sgt

Posts tagged as #sgt on Instagram

119.119 Posts

INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
Harvey Brough and James  Murray taking a break from keeping the 100+ of us in line (we had a 'strict 15 minutes' to drink tea, coffee or wine this week) #voxholloway #communitychoir #sgt.pepper'slonelyheartsclubbandrehearsal #1octconcert 10DaysToGo #withalittlehelpfrommyfriends
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
INTRODUCTION  Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini.  Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang.  Apa TBH?? Jawapan nya The Beauty Hacks  Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
Yeayyyy.. Akhirnya aku terjerumus jugak untuk menjual produk ini. . Sebab apa ?? Sebab aura founder yang sangat sangat positif membuatkan aku terpikat. Produk yang sangat menjadi pada yang pakai. Tengok produk saja dah tahu orang nya sangat menitik beratkan pengeluaran barang yang boleh pikat kan hati semua orang. . Apa TBH?? . Jawapan nya The Beauty Hacks . Ia merupakan rangkaian produk yang terdiri daripada produk bodycare (penjagaan tubuh badan) dan skincare (penjagaan kecantikan muka). Antara pengeluaran produk TBH . ✨ Body scrub ✨ Soap bar ✨ Face scrub ✨ Face mask  Untuk pengetahuan, produk TBH sesuai untuk semua jantina yerr. So, jangan kata produk skincare atau bodycare sesuai untuk perempuan je tauuu. Mesra untuk semuaa👩‍👨‍ Harga TBH juga sangat sangat berpatutan. Harga mampu milik orang kata. Harga cuma dalam lingkungan serendah RM 12 - RM 45 jerrr.  #thebeautyhacks #tbhjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks  #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir  #nakcantikjangankedekut  #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla #tbhsegamat
7 years in the USMC. Never thought I'd stay around honestly. But I've met so many people who made me better and became family it's insane. Maybe I'll do another seven 🤷🏾‍♂️#usmc#7yearsinthemaking#rah#tbt#throwbackthursday#iwasaboss#timeflieswhenyourehavingfun#killmenow#sgt#marines#maybeillstay#flippingandwhippingtheyams
Bommm diaa. E aí  vamos de bike pro trabalho? Chegando lá já vai rolar aquele treino na pista. Além da bike ser um meio de transporte não poluente, já é um pré aquecimento pro treino, já da aquela acordada na musculatura. #vadebike #working #exercitobrasileiro #sgt #militar #military #atletamilitar #meioambiente #ecologico #bomdia #vidasaudavel #feliz #corrida #treino #foconotreino #foconadieta #estilodevida #paixao #paixaopeloesporte

Loading