Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#shabushabu

Posts tagged as #shabushabu on Instagram

353.595 Posts

샤브샤브 넘 좋아~~ #lunch #lunchdate #shabushabu #hotpot #delish #delicious #food #foodporn #instafood #instadaily
Hot pot at home! #shabushabu
Our KOBE style beef ribeye is back after a short Drought due to our dear Shabuholics' high demand.  Come on in and get a taste of the King of Meats! 🍖 🐮 🏃🏻‍♀️ . . .  #kobebeef #shabushabu #lookatthatmarbling #meltinyourmouth #japanesefood #japaneserestaurant #foodporn #foodie #food #meat #beef #sakebar #dinner #swishthis
Het houdt niet op, niet vanzelf. #sushi #shabushabu 🍤🍣
ขอบคุณที่ทำให้รู้ว่าในความแตกต่างยังมีความน่าค้นหาในตัวของมัน #porsche718 #boxster #shabushabu #meat  Cr. @poporkung
今日は、瀬戸内産の天然ハモを約10本入れた出汁で、ハモしゃぶ&フグしゃぶ&タコしゃぶの鍋✨  具材は、玉葱のスライスのみ✨  ハモと伝助うなぎは玉葱スライスが抜群に合う👍  〆は、昆布と魚だけで黄金色になり、とろみのついた出汁のリゾットに余ったハモをたっぷり乗せて山盛り2杯✨(一枚目左下)  残ったハモは、お持ち帰り😁  二枚目が、なんの調味料も入ってない出汁の色✨5杯飲む😆  デザートは、水まんじゅう2個🙆  悔い無し🙌🙌✨ #天然 #瀬戸内産 #ハモしゃぶ #鱧 #フグしゃぶ #河豚 #たこしゃぶ #蛸 #鍋 #出汁 #黄金出汁 #唯一無二 #どこにもない #店のメニューにはない #恒例#グルメ会 #pikeconger #blowfish #octopus #shabushabu #japanese#foodie#party
Our All You Can Eat customers Tokyo Shabu Shabu are always satisfied and happy!!! 🥘🍃🍲😜🍜😋😀👍 #tokyoshabushabu #shabushabu #pasadena #montereypark #mpk #rowlandheights #hotpot #asianfood #japanesefood #japaneserestaurant #ayce #ayceshabu #ayceshabushabu #allyoucaneatshabushabu #allyoucaneat
Yakiniku & Shabu-shabu . https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yakiniku . https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shabu-shabu . yeay...it's bean a long time gak all u can eat 2 makanan ini.. . gw n hubby punya cara sendiri buat makan makanan ini..hihihi.. step 1: kita gak pernah makan nasi step 2: makan yakinikunya duluan selalu ambil daging sapi pertama dan mungkin bisa sampe 5 piring full ber 2 hihihi,seafood 1 piring aja. dan cuma makan 3 macem daging sapi,udang n cumi. kita gak makan ayam karena lama matengnya😑sering bgt kegigit ayam yg dalemnya mentah jd kita ber2 skip makan ayam..cara gw masak sebelum diblum dimasak gw campur nikunya pake cabe bubuk (togari) baru deh masukin daging/seafood dann rasanya super spicy. step 3: baru deh makan yakinikunya dan kita gak makan selain veggy n toffu.. step 4: sambil agak2 antara kenyang dan tiada kenyang kita ngambilin buah,dan manis2 yg lain (gw sih makan manis2, hubby sih cuma makan buah doang)  dannn selesaiiiii.. alhamdulillahhh full gak makan lagi sampe malem pdhl kita makan siang.. . . #japanese #japanesefood #japanesefoodlover #japanesefoodporn #shabushabu #yakiniku #instasunda #instabandung #instagood #instafood #healthyfood #bandungfoodies #foodblogger #bandungfood #bandungpisan #uploadkompakan #uploadkompakanbandung #uploadkompakanjakarta #uploadkompakanfamily
多謝我個靚嫂子唔舒服都請我食遲來嘅生日火鍋 😘👩🏽 不過夜晚十點先黎食,實在有點過份🌝😂 . #food #foodpics #foodie #foodgasm #foodporn #foodlover #foods #foodstagram #instafood #foodblogger #healthyfood #foodphotography #foodblog #foodies #foodshare #japanese #japanesefood #japanesecuisine #japanesehotpot #hotpot #photogrid #photography #shabushabu
Finally I post my life after English Fella haha June 17 2017 〜 June 20 2017✈️🇹🇼 I went to Taiwan! I met a lot of friends again! Also my colleagues. Thank you for everything. If you guys come to Japan we'll take you!! #taiwan #onigiri #shabushabu #club #nightmarket #colleagues #台湾 #久々の再会 #食べ物で #住めるか #住めないか #決まる #特に #白米 #まじで #美味 #結果 #住める
한식ㄱㄱㄱㄱㄱ 생각보다 맛은 없었지만 밖에서 한식을 먹는다는게 감동👍  근데 난 아직도 샤브샤브나 만두&죽이 생각나😢 #한식#koreanfood#shabushabu #huoguo #한국에1인용훠궈없나
Freshly cut beef ready for your enjoyment! Stop by Tokyo Shabu Shabu tonight! 🥘🥘🍃🍚🍜😋👍 #tokyoshabushabu #shabushabu #pasadena #montereypark #mpk #rowlandheights #hotpot #asianfood #japanesefood #japaneserestaurant
Shabukoshabunya😂😋🤗 #shabushabu
yum-yum 😍😍😍 #foodstagram #seafood #shabushabu #foodporn
GRAND OPENING PROMO! BUY 3 GET 1 FREE* All You Can Eat Package . Get Free Flow Frozen Yogurt! . Sunday, July 9th, 2017 . Location: Food Garden Blok A 5 Jakarta Garden City (JGC) Cakung Timur, Jakarta 13910 . 082.2111.211.21 . zubu.eatnotomorrow@gmail.com . Eat like there's no tomorrow! . #allyoucaneat #shabushabu #jgc #zubuzubu #eatliketheresnotomorrow #anakjajan #jktfoodbang #instafood #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #gagaldiet #eatandtreats #foodporn #foodstagram #feedthetummy #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta #like #follow #comment
It's time to call out your squad for a fun night or dining Tokyo Shabu Shabu! 🥘🍲🍚🍃🍜😋👍 #tokyoshabushabu #shabushabu #pasadena #montereypark #mpk #rowlandheights #hotpot #asianfood #japanesefood #japaneserestaurant #squad #squadout

Loading