Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sitinordiana

Posts tagged as #sitinordiana on Instagram

160.375 Posts

. TAG RAMAI2 MEMBER KORANG  JIKE NAK TINGGI. . Hub Admin di βœ†βœ‰β˜ ☎Whatsapp : +601136213186 πŸ“² WECHAT : Stokis_peninggi . #liakhadijah #chocomoistcake #acahacahje #herooventv3 #localbrand #cookiesmostwanted #abamtaksado #malaysia #cmw #herooven #bukansenangnakjadihero #dropshipdiperlukansegera #alifsatar #bajuraya #dropshipmalaysia #murah #amyrarosli #promosi #kasut #sitinordiana #jamtangan #bajumurah
Regrann from @diasemanishoneyfc -  Klik Pengantin Musim Salju . . Repost @sejenis_besokjelah  soon . . . BEHIND THE SCENES  #pengantinmusimsalju @sitinordiana #kasehlateefa  @alifsatar #adamputra  @ninajuren  #tengkualawiyah @adm.lee #hudmikail @norliaghani  #tengkumaryam @jasmineashraff  #aryanaputri @cikgeenzainal #kakyumi direction by @hadithomar Adaptasi novel tulisan @suriryana  #sitinordiana #alifsatar #sejenisbesokjelah  #adamkay #kecamhudmikael #klikpengantinmusimsalju #pms #btskpms - #regrann
Regrann from @sitinordiana -  Sejuk betul tuu sampai teleng kepala dia 😝 #pengantinmusimsalju #adamkay #kasehlateefa #sitinordiana - #regrann
Regrann from @sitinordiana -  Kalo tengok gambar ni, apa yg terlintas kat fikiran korang? πŸ€”#pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana - #regrann
Regrann from @sitinordiana - "You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay - #regrann
BELLARINA 2.0 πŸ”₯MATERIAL LYCRA BERKUALITI Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best boleh campak je dalam mesin basuh. Sekali putar dengan baju lain. JIMAT MASA! πŸ”₯ CUTTING POLOS Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu πŸ”₯ POKET DI KANAN BAJU Memudahkan uolsss semua untuk meletakkan barangan kecil tanpa teringgal atau banyak-banyak beg nak bawa . πŸ”₯ NURSING & WUDHU FRIENDLY #bellarina membantu mommies yang BF yang berkerjaya tau β€Όdengan mesra BF dan memudahkan uolss semua mengambil wudhu juga πŸ˜‰ πŸ”₯  SIZE S-XXXL  Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Keyakinan diri adalah kunci utama tau untuk wanita berkerjaya πŸ˜‰  Harga:  RM109 FREE POSTAGE  Wasap untuk order k  0137975928  #bajuraya #bajukurung #fattzura #sitinurhaliza #sitinordiana #sayajualmurah #schaalyahya #haelhusaini #jampi #sejati #blouselabuh #muslimah #instafamous #instashopping #viral #meletop #bazarpaknil #bajubaby #bajulawa #tergantungsepi #intrendmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bintangmencaribintang
Regrann from @diasemanishoneyfc -  Drama terbaru @alifsatar & @sitinordiana  Kali ni Adam putra & Kaseh lateefa pulak..hehe  Tak sobe dah nk tunggu tahun depan... Ke jepun ke??ada salji ke?? Semua masih menjadi tanda tanya.. Jom dptkan novel dulu.. Mood : tak sobe sobe #sitinordiana #alifsatar #diasemanishoney - #regrann
#repost @sitinordiana (@get_repost) ・・・ "You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay
#repost @sitinordiana (@get_repost) ・・・ Coming to you 17 mac ini 😍 #cekelattaksemanishoney #sitinordiana
Good night #teamsitinordiana .. Have a sweet dream.. @sitinordiana #pengantinmusimsalju #sitinordiana #kasehlateefa #adamkay #comingsoon ...😘😘
Mat malam sis @sitinordiana  Pada Yg spesis ske ngedit mcm aku fighting!! 😁 .. .... #sitinordiana #alifsatar #klikpengantinmusimsalju
sebelum tidur . gdnight Kay and Adam . mohon tidur mimpikan sis okayyyy πŸ™ˆπŸ˜œ mana tahu sis bangun pagi sebelah ada korang berdua tngh peluk sis 🀣 okayy kalau yg tuu mimpiii 😀 malamssssss ✨ @sitinordiana @alifsatar . . #pengantinmusimsalju #comingsoon #kasehlateefa #sitinordiana #adamputra #alifsatar
" kuatkah ikatan cinta , apa mungkin kasihmu setia . "  stay tuned for KPMS β˜ƒοΈβ„οΈ @sitinordiana @alifsatar @adm.lee @norliaghani . . #pengantinmusimsalju #kasehlateefa #sitinordiana #adamputra #alifsatar
🎼 Warkah Untuku ❀ 🎀Penyanyi asal dari @arajohari πŸ’•  Duet sama² pls πŸ˜™πŸ’‹ Mesti best dan meletop kan😍😍 @sitinordiana  #sitinordiana  #smule #sitinordiana1
😍SET LUGGAGE 2 IN 1 GRED B YE😍 . πŸŽ€Saiz 24 + 20 inci πŸŽ€Roda 360 πŸŽ€Gred B . πŸ’ΈRM190.00 . 🚐POSTAGE :  FREE POS SM/ + RM30 POS SS . JOM WASSUP KAMI UTK PEMBELIAN 0177901656 . #onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#sitinordiana#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#beg#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#beg#bag#titiancinta#dramasangat#diatv3#mdramabest#lafazkankalimahcintamu#tiamosweetheart100hari
#repost @sitinordiana (@get_repost) ・・・ "You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay
Gud nite πŸ’•πŸ’– #sitinordiana #terusmencintai
Regrann from @sitinordiana - "You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay - #regrann
kemain caption 🐜🐜🐜 . . #kasehlateefa #sitinordiana #pengantinmusimsalju . . Repost from @sitinordiana "You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay
#repost from @sitinordiana with @regram.app ... "You can close your eyes for something you don't want to see. But you can't close your heart for something you don't want to feel" #pengantinmusimsalju #comingsoon #sitinordiana #adamkay

Loading