Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#strechmark

Posts tagged as #strechmark on Instagram

57.492 Posts

Hampir semua ibu" punya nih masalah kyk gini...di gove'in aja yukk ...biar halus kembali👍👍👍 . Gove aman untuk bumil dan busui loh . More Info : 📲 LINE wahyu 081380032905 . #jualsabungove #sabungove #sabunbiangkeringat #sabunbidara #sabunminyakzaitun #sabunsereh #sabunherbal #pemutihbadan #antijerawat #antiflekhitam #perawatanbusui #perawatanbumil #strechmark #creamantiselulit #antiselulit
NYHET !Vi erbjuder världkännda Philings behandlingar med Fibroblast och Microneedling teknik som ger den bästa resultaten när det gäller icke kirurgiska ingrepp som Ögonlockslyft , Hudföryngring på ansikte och kropp , Acne ärr , Bristningar , andra Hudskador som Pigmentfläckar ,Fibromer, Vårtor och Solfläckar . Just nu kraftig rabatterad pris för de första 3 kunderna som kontaktar oss fram till 1.a februari.  Gå in på hemsidan för bokning av kostnadsfri konsultation. www.clinicalaser.se  #phiion #fibroblast #plasmapen #plasma #fibroplasma #foreveryoung #beauty #bristningar #strechmark #drytattoo #microneedling #dermapen #dermaroller #philings #clinica_laser_estetik
Microneedle Derma Roller 无缝微针滚轮脸部坑痘印淡斑收缩毛孔 Price: RM60.00 Size: 0.5mm  Features:  1. 100% Brand new and high quality. 2. Promote blood circulation and stimulate the collagen production. 3. Improve elasticity of skin. 4. Reduce pore size and firming. 5. Smoothen acne scars, reduce fine lines, wrinkles and dark circle. 6. User friendly, safe and faster skin restructuring. Best choice for yourself or your friends. You will not be disappointed!  Rolling instructions  1. Use medical alcohol to disinfect the derma roller and the area of the skin which was treated. 2. Apply suitable functional nutrition into the treated area if required. 3. Roll the derma roller back and forth 4-5 times in each direction horizontally, vertically and diagonally on the area you want to treat whilst maintaining the same speed and pressure to create more micro vessels. 4. After treatment apply necessary nutrition to the skin, pay particular attention to skin inflammation.  Specifications:- Needle Material: Stainless steel  Handle/Roller Material: PC + ABS Total length: 13cm Handle color: Gold  Target area: Body face Needle size: 0.5mm 【微针美功效特点】 1、微针疗法利用天然方法刺激骨胶原增生,不会破坏皮肤表皮层,从而唤醒及提升肌肤的再生功能。 2、不破坏皮肤结构的完整性,利用伤口的自然愈合能力,诱导皮肤自身的营养和胶原生长。 3、微针可以做出大量微细道,令活性成分有效渗入皮肤(只需使用5分钟,便可造出超过800个微孔)。 4、特有的生物活性成分促进细胞免疫力增强,减暖肌肤衰老,可长期保持年轻态。 5、无副作用,功效显著,安全可靠,操作简单,对皮肤无永久创伤短康复期,可进行一般户外活动,包括嗮太阳(需涂上防嗮霜)。 使用方法: 1、消毒(滚针放酒精浸泡15分钟) 2、清洁脸部
#jafraroyaljellybodycomplex Membantu masalah kulitmu Oles dan pijat manja setiap sehabis mandi dan sebelum tidur malam Mudah meresap dg wangi lembut JAFRA 🍀 Mengandung bahan alami dan sudah teruji jadi #amanbumilbusui justru saat hamil untuk mencegah #strechmark dan melenturkan kulitmu  So pasti #jafra #hemàt karena kemasan jumbo 200ml  Yuk order klik di bio bit.ly/Nanya_JAFRA WA 0812 1988 6446  #jafrahemat  #jafraskincare #jafralovers #joinkonsultan  #jointeamsiska  #jafraglowingteam
Salah satu bahan yang terkandung dalam Darina Shower Scrub ialah Bladderwrack(sejenis rumpai). . Manfaat Bladdewrack: . 1) Mengatasi Jerawat. . Bladderwrack memiliki sifat sebagai anti-inflamasi alami, sehingga dapat meredakan peradangan yang disebabkan oleh jerawat yang memerah dan menyakitkan. Bladderwrack juga dapat digunakan sebagai exfoliant alami untuk mengangkat sel kulit mati. . 2) Mengurangi Racun. . Rumput laut dapat menarik keluar semua kelebihan cairan dan sel kulit mati. Selain itu, ia juga dapat menjadikan kulit lebih halus dan lembut. . 3) Mengatasi Selulit. . Hampir semua perempuan benci dengan kata ‘sellulit’, kerana dianggap menganggu penampilan seseorang. Rumput laut dapat membuat kulit menjadi lebih kenyal. . 4) Melembabkan Kulit. . Rumput laut mempunyai asam lemak esensial yang tidak hanya melembabkan kulit, tetapi juga dapat mencegah kulit daripada kehilangan kelembapan. . Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Cecepat whatsapp ezan 01117928609 untuk dapatkan harga PROMOSI. . #darina#shower#scrub#scrubbody#darinashowerscrub#darinashowerscrubbody#terapiinstagram#ajimaura#hilangkandaki#selkulitmati#baubadan#selulit#putihkankulit#bersihkankulit#hapuskankotoran#strechmark#kegemukan#gelmandian#bahansemulajadi#100%semulajadi#bauwangi#manggis#scrubmalaysia#codavailable#hilangkandaki#putihkankulit#buangselkulitmati#darinshowerscrub#teamellyyaney
Hasil pemakaian royal jelly body complex dengan pemakaian yg rutin n telaten  #rjbodycomplexjafra  #bekascacar #bekasluka #strechmark
Sabun Gove Mengencangkan Payudara. . Penyebab payudara tidak kencang, karena jaringan pengikat sendi yang menahan payudara mulai mengendur. Selain itu kulit yang tidak lagi kencang menyebabkan kelenjar susu mengkerut dan lemak menggantikan kelenjar tersebut. . Sabun Gove berbahan alami Indonesia yang mengandung minyak bulus dapat menjadi salah satu solusi mengencangkan payudara lho.. Hasilnya sudah dapat dirasakan perbedaan dan perubahannya sejak hari ke-7 ke atas. Perubahan awal biasanya meningkatkan elastisitas kulit payudara, nampak lebih lembut, putih, mulus dan terlihat lebih indah. . Cara pemakaiannya juga mudah. Basahkan SABUN GOVE dan usaplah ke Payudara Anda secara memutar keatas. dan biarkan busanya hingga 15 menit, perlahan-lahan kulit payudara akan menjadi halus dan payudara menjadi kencang. . Pemakaian rutin sabun gove akan dpt Mengencangkan Payudara yang terbukti memberikan hasil:  1. Mengencangkan payudara. 2. Meningkatkan elastisitas kulit payudara. 3. Mencegah payudara kendur. 4. Memperbaiki struktur kulit payudara yang rusak. 5. Menjaga kelembutan kulit payudara. 6. Melancarkan peredaran darah di bagian Payudara. . More info chat OLIVE ya WA /Line : 087888666210 . #minyaksereh #minyakbulus #propolis #kolagen #colagen #obatjerawat #panu #eksim #menghilangkanbaubadan #mengencangkanpayudara #membesarkanpayudara #bahanalami #sabuntanpakimia #sabunorganik #mengatasipelakor #jangankasikendor  #menghilangkanketombe #strechmark #selulit #antibakteri #antipelakor
Alhamdullilah..Losyen Effenzee Myracle kini dibawa oleh Jemaah Haji / Umrah melalui Andalusia Travel.Sebelum ini makcik hanya merisik sahaja kini makcik menggunakannya.Tak sangka kerana Keajaiban Losyen Makcik Terus Grab untuk jana income.Produk senang jual katanya.Sekali guna Pasti Jatuh Cinta💓Sharing Is Caringkan😍 www.wasap.my/+601136190851/emlumrah ☑️Telegram : https://t.me/KurusSihatStyleKorea . #lemakcair #dropshipwanted #agentwanted #bazarpaknil #magic #letscantik #sejukmencair #jerawat #hilangjerawat #hilangjeragat #hilangkanlemak #lemak #lemakdegil #kurus #kurussihat #kuruspantas  #kurusinstan #kurusmurah #kuruscepat  #krimjerawat #krimjeragat #kulitcantik #selesema #migrain #sakitsendi #baby #berpantang #mukabulat #ibuhamil #strechmark
VIRGIN COCONUT OIL - LIQUID  Makan/minum vco liquid 2 kali sehari (pagi dan malam) = 1 sudu teh  Gunakan #vcofluid (liquid) sebagai rawatan muka (bagi yang mengalami masalah jerawat,kulit kusam,ruam n etc dengan menyapukan vco liquid tersebut selama 30 minit (biarkan sekejap) setiap hari dan selepas itu anda boleh membasuh muka seperti biasa dengan pencuci muka .  Anda juga boleh menyapu #vcoliquid di perut sebagai langkah untuk menghalang strechmark (bagi wanita yang sedang mengandung) atau boleh mengurangkan kesah #strechmark / #kesanparut (bagi wanita yang sudah melahirkan)  Ianya selamat dimakan dari peringkat bayi sehingga dewasa(sesuai untuk lelaki dan perempuan) #catalyst #vcocatalyst  WASAP 0142937658
#scarsolutionbodybar  No supplement No booster No chemical No side effect  Just sabun mcm sabun mandi 100% bahan semulajadi dari susu dan kopi 😘 ✔ semua jenis kulit ✔ strecthmark ✔ allergik ✔ jerawat badan ✔ parut ✔ kulit kering  Whtsapp 019-5211305  #ssbb #skinsolutionbodybar #calendullaskinjuice #papayaperfecthair #tomatoclearskin #correctorcreamoil #miraclerice #sayajual #naturalproduct #codlumut #codjitra #sihatsemulajadi #tanpabahankimia #luluskkm #cerahgebugebas #cunmelecun #awesome #xoxo #like4like #follow4follow #aurainsta #instagramers #superb #jerawatkecut #putihmulus #allergic  #strechmark #kulitkering #bersisik
#scarsolutionbodybar  No supplement No booster No chemical No side effect  Just sabun mcm sabun mandi 100% bahan semulajadi dari susu dan kopi 😘 ✔ semua jenis kulit ✔ strecthmark ✔ allergik ✔ jerawat badan ✔ parut ✔ kulit kering  Whtsapp 019-5211305  #ssbb #skinsolutionbodybar #calendullaskinjuice #papayaperfecthair #tomatoclearskin #correctorcreamoil #miraclerice #sayajual #naturalproduct #codlumut #codjitra #sihatsemulajadi #tanpabahankimia #luluskkm #cerahgebugebas #cunmelecun #awesome #xoxo #like4like #follow4follow #aurainsta #instagramers #superb #jerawatkecut #putihmulus #allergic  #strechmark #kulitkering #bersisik
#scarsolutionbodybar  No supplement No booster No chemical No side effect  Just sabun mcm sabun mandi 100% bahan semulajadi dari susu dan kopi 😘 ✔ semua jenis kulit ✔ strecthmark ✔ allergik ✔ jerawat badan ✔ parut ✔ kulit kering  Whtsapp 019-5211305  #ssbb #skinsolutionbodybar #calendullaskinjuice #papayaperfecthair #tomatoclearskin #correctorcreamoil #miraclerice #sayajual #naturalproduct #codlumut #codjitra #sihatsemulajadi #tanpabahankimia #luluskkm #cerahgebugebas #cunmelecun #awesome #xoxo #like4like #follow4follow #aurainsta #instagramers #superb #jerawatkecut #putihmulus #allergic  #strechmark #kulitkering #bersisik
#scarsolutionbodybar  No supplement No booster No chemical No side effect  Just sabun mcm sabun mandi 100% bahan semulajadi dari susu dan kopi 😘 ✔ semua jenis kulit ✔ strecthmark ✔ allergik ✔ jerawat badan ✔ parut ✔ kulit kering ✔ kulit burn  Whtsapp 019-5211305  #ssbb #skinsolutionbodybar #calendullaskinjuice #papayaperfecthair #tomatoclearskin #correctorcreamoil #miraclerice #sayajual #naturalproduct #codlumut #codjitra #sihatsemulajadi #tanpabahankimia #luluskkm #cerahgebugebas #cunmelecun #awesome #xoxo #like4like #follow4follow #aurainsta #instagramers #superb #jerawatkecut #putihmulus #allergic  #strechmark #kulitkering #bersisik
#scarsolutionbodybar  No supplement No booster No chemical No side effect  Just sabun mcm sabun mandi 100% bahan semulajadi dari susu dan kopi 😘 ✔ semua jenis kulit ✔ strecthmark ✔ allergik ✔ jerawat badan ✔ parut ✔ kulit kering ✔ kulit burn  Whtsapp 019-5211305  #ssbb #skinsolutionbodybar #calendullaskinjuice #papayaperfecthair #tomatoclearskin #correctorcreamoil #miraclerice #sayajual #naturalproduct #codlumut #codjitra #sihatsemulajadi #tanpabahankimia #luluskkm #cerahgebugebas #cunmelecun #awesome #xoxo #like4like #follow4follow #aurainsta #instagramers #superb #jerawatkecut #putihmulus #allergic  #strechmark #kulitkering #bersisik
#scarsolutionbodybar  No supplement No booster No chemical No side effect  Just sabun mcm sabun mandi 100% bahan semulajadi dari susu dan kopi 😘 ✔ semua jenis kulit ✔ strecthmark ✔ allergik ✔ jerawat badan ✔ parut ✔ kulit kering  Whtsapp 019-5211305  #ssbb #skinsolutionbodybar #calendullaskinjuice #papayaperfecthair #tomatoclearskin #correctorcreamoil #miraclerice #sayajual #naturalproduct #codlumut #codjitra #sihatsemulajadi #tanpabahankimia #luluskkm #cerahgebugebas #cunmelecun #awesome #xoxo #like4like #follow4follow #aurainsta #instagramers #superb #jerawatkecut #putihmulus #allergic  #strechmark #kulitkering #bersisik
Awak awak semua ada masalah mcm.ni👇👇 . ✔ PERUT BUNCIT ✔ LENGAN BESAR/ MENGGELEBER ✔ PEHA BESAR ✔ DOUBLE CHIN ✔ STRETCH MARK . Kalau ya, saya nak bagtau.  Sekarang ramai dah guna Losyen EML untuk kecutkan mana2 bahgian yang bermasalah lemak berlebihan. . Cara guna mudah sangat. Cuma sapu2 jer.Tak pedih kulit sebab losyen ni losyen sejukk dan wangi menenangkan . ❌Losyen tak melekit ❌Losyen tak pedihkan kulit ❌Losyen tak berminyak ✅Berdaftar KKM . ☑️Website : http://www.effenzeemyracle.blogspot.my ☑️Telegram : https://t.me/KurusSihatStyleKorea . 📲 https://www.wasap.my/+60127020930/effmyracle . Diskaun terlajak jimat kat korang nnti. . #lemakcair #dropshipwanted #agentwanted #bazarpaknil #magic #letscantik #sejukmencair #jerawat #hilangjerawat #hilangjeragat #hilangkanlemak #lemak #lemakdegil #kurus #kurussihat #kuruspantas  #kurusinstan #kurusmurah #kuruscepat  #krimjerawat #krimjeragat #kulitcantik #selesema #migrain #sakitsendi #baby #berpantang #mukabulat #ibuhamil #strechmark
LAOSHIYA STRECTMARK ORIGINAL PENGHILANG SELULIT PRICE ONLY 60rb . KONTAK:👇👇 Line: @kml5796s (pake @ yaa) WA: 08987764762 . LAOSHIYA STRETCHMARK CREAM adalah cream untuk membantu menghilangkan stretchmark, selulit .  CARA PAKAI: 👉Oles tipis cream pada bagian tubuh yang mengalami stretchmark.Pijat lembut selama 1-2 menit agar cream menyerap secara sempurna ke dalam kulit. Gunakan cream saat pagi dan malam hari secara teratur  #laoshiyastretchmark #laoshiyastretchmarks #laoshiyastretchmarkmurah #laoshiyastretchmarksmurah #menghilangkanselulit #menghilangkanstretchmark #menghilangkanstrechmark #obatselulit #strechmark #obatstretchmark #penghilangselulit #kosmetiksurabaya #kosmetikjakarta #manfaatlaoshiyastretchmark #laoshiya #kosmetikjakarta #supplierkosmetik #olshopjakarta  #laoshiyastretchmarkmurah #agenlaoshiyastretchmark #pusatlaoshiyastretchmark  #supplierlaoshiyastretchmark #laoshiyaeyecream #laoshiyaeyecreammurah
LAOSHIYA STRECTMARK ORIGINAL PENGHILANG SELULIT PRICE ONLY 60rb . KONTAK:👇👇 Line: @kml5796s (pake @ yaa) WA: 08987764762 . LAOSHIYA STRETCHMARK CREAM adalah cream untuk membantu menghilangkan stretchmark, selulit .  CARA PAKAI: 👉Oles tipis cream pada bagian tubuh yang mengalami stretchmark.Pijat lembut selama 1-2 menit agar cream menyerap secara sempurna ke dalam kulit. Gunakan cream saat pagi dan malam hari secara teratur  #laoshiyastretchmark #laoshiyastretchmarks #laoshiyastretchmarkmurah #laoshiyastretchmarksmurah #menghilangkanselulit #menghilangkanstretchmark #menghilangkanstrechmark #obatselulit #strechmark #obatstretchmark #penghilangselulit #kosmetiksurabaya #kosmetikjakarta #manfaatlaoshiyastretchmark #laoshiya #kosmetikjakarta #supplierkosmetik #olshopjakarta  #laoshiyastretchmarkmurah #agenlaoshiyastretchmark #pusatlaoshiyastretchmark  #supplierlaoshiyastretchmark #laoshiyaeyecream #laoshiyaeyecreammurah
LAOSHIYA STRECTMARK ORIGINAL PENGHILANG SELULIT PRICE ONLY 60rb . KONTAK:👇👇 Line: @kml5796s (pake @ yaa) WA: 08987764762 . LAOSHIYA STRETCHMARK CREAM adalah cream untuk membantu menghilangkan stretchmark, selulit .  CARA PAKAI: 👉Oles tipis cream pada bagian tubuh yang mengalami stretchmark.Pijat lembut selama 1-2 menit agar cream menyerap secara sempurna ke dalam kulit. Gunakan cream saat pagi dan malam hari secara teratur  #laoshiyastretchmark #laoshiyastretchmarks #laoshiyastretchmarkmurah #laoshiyastretchmarksmurah #menghilangkanselulit #menghilangkanstretchmark #menghilangkanstrechmark #obatselulit #strechmark #obatstretchmark #penghilangselulit #kosmetiksurabaya #kosmetikjakarta #manfaatlaoshiyastretchmark #laoshiya #kosmetikjakarta #supplierkosmetik #olshopjakarta  #laoshiyastretchmarkmurah #agenlaoshiyastretchmark #pusatlaoshiyastretchmark  #supplierlaoshiyastretchmark #laoshiyaeyecream #laoshiyaeyecreammurah

Loading