Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#tarteshapetape

Posts tagged as #tarteshapetape on Instagram

31.063 Posts

TARTE Shape Tape Concealer — 465K (Swipe utk swatches lengkap👉🏽) - Shades: *Light Neutral *Light Sand *Fair Neutral *Light-Med Honey *Light Medium *Medium - #review Ini concealer holygrail nya para beauty blogger🙌🏽 Bener-bener full coverage dan nutupin bekas jerawat dengan sempurna, hasilnya matte tapi sangat hydrating. Gak dry patches apalagi di bekas jerawat dan concealer ini bikin kulit smooth dan flawless tanpa dry patches muncul. Utk tips aja, belinya yang satu-dua tingkat diatas skintone kita, karena concealer ini pas kering oxidize, setelah kering concealer ini bakal tahan lamaaa banget dan makeup mu ga akan geser. #tarteconcealer #tarteshapetape #tarteshapetapeconcealer #jualtartemurah #jualtarteconcealer #jualshapetape #jualshapetapeconcealer #jualshapetapemueah #jualtarteori #jualtarteoriginal #tarteorimurah
TARTE Shape Tape Concealer — 465K - Shades: *Light Neutral *Light Sand *Fair Neutral *Light-Med Honey *Light Medium *Medium - #review Ini concealer holygrail nya para beauty blogger🙌🏽 Bener-bener full coverage dan nutupin bekas jerawat dengan sempurna, hasilnya matte tapi sangat hydrating. Gak dry patches apalagi di bekas jerawat dan concealer ini bikin kulit smooth dan flawless tanpa dry patches muncul. Utk tips aja, belinya yang satu-dua tingkat diatas skintone kita, karena concealer ini pas kering oxidize, setelah kering concealer ini bakal tahan lamaaa banget dan makeup mu ga akan geser. #tarteconcealer #tarteshapetape #tarteshapetapeconcealer #jualtartemurah #jualtarteconcealer #jualshapetape #jualshapetapeconcealer #jualshapetapemueah #jualtarteori #jualtarteoriginal #tarteorimurah
💥BEST SELLER💥 🌟Tarte Shape Tape Concealer🌟 > > for only 🌸P1,700🌸 > > ⭐️HOW TO ORDER: DM > > 📌MOP: 💸CEBUANA 💸BPI 💸Paymaya/E-Pay > > 📌Courier: LBC/JRS > > 📌Shipping Fee: 💸METRO MNL🔥P50 💸PROVINCIAL🔥P100  CTTO  #authenticmakeupph💯  #authenticmakeupforsaleph  #authenticonly  #usproductsph  #makeupsuppliersph  #makeupresellerph  #makeup #makeupporn #makeupresellerph #makeuphaul #makeupjunkie #makeupaddict  #cheapmakeup #murangmakeup #makeupsale  #makeupsaleph  #makeuplovers #makeupmanila  #makeupph #lookingforph #lookingformakeupph #tarte #tarteph #tarteshapetape #shapetape #tartecosmetics #abh #anastasiabeverlyhills #abhph  #tarteshapetapeph #tarteshapetapeconcealer
SWIPEEE➡️✨💗✨💗 BROWS - @anastasiabeverlyhills @norvina Medium Brown #dipbrow & clear brow gel  EYES - @anastasiabeverlyhills modern renaissance palette , @lickandlashbeauty Bella rio palette  GLITTER - @barrymcosmetics  LASHES - @girls_attitude fantasy  FOUNDATION - @maccosmetics studio fix  CONCEALER - @collectionlove Lasting Perfection concealer with @tartecosmetics shape tape concealer  BRONZER - @benefitcosmeticscz Hoola bronzer , & @maccosmetics medium Tan bronzer  HIGHLIGHT - @ofracosmetics Beverly Hills &  @anastasiabeverlyhills Sun Dipped glow kit Dripping In Gold  BRUSHES USED - @maccosmetics @morphebrushes @sigmabeauty  SETTING SPRAY - @nyxcosmetics dewy finish & @gerardcosmetics slay All Day In Grapefruit - - - @makeupforbarbies @flawlessdolls @fakeupfix @makeupslaves @slave2beauty @bretmansvanity @makegirlz @underratedmakeupbabes @underratedmuas ---------------------------------------- #abh#anastasiabeverlyhills#norvina#abhjunkies#mua#mue#makeup#eyebrowsonfleek#browgame#closeup#makeupaddict#makeupartist#makeuplover#makeupjunkie#makeupslaves#makeupforbarbies#makeupslavespl#flawlessdolls#dollgoals#makeupdolls#makeupgoals#bretmansvanity#tarteshapetape#underratedmuas#undiscovered_muas#wakeupandmakeup#fakeupfix#makegirlz#anastasiabrows
Fun Photoshoot 🖤🖤 #makeup : #arlenezworld  #model : @owenstoria  Foundation: #armanifoundation  Eyes: #morphe350palette  Highlighter: #artistcouture Setting powder: #lauramarcier  Lips: #doseofcolors  Lashes: #lillylashes #lillyghalichi  Highlight & contour: #anastasiabeverlyhills  Setting spray and mascara: #maccosmetics  Eyeliner: #nyxcosmetics  Brushes: #sigmabrushes #morphebrushes  Concealer: #tarteshapetape
My Purple Haze Look🔮 I used all Purples from After Dark by @urbandecaycosmetics and @toofaced Sweet Peach Palette to achieve a rich shimmery look! For my 👄 I mixed @laqaandco Storm and Mess around by @colourpopcosmetics 💋#urbandecay #toofaced #tfsweetpeach #colourpopcosmetics #messaround #boxycharm #sweaterweather #laqaandco #storm #abhbrowdefiner #tarteshapetape #tartecosmetics #tartehighlighter #makeupforeverhdfoundation #morphebrushes #ardelllashes #fauxminklashes
Nars Sheer Glow and Tarte Shape Tape ✨Makeup by @laurenemmsmakeup
I low key want to get lip injections tbh • • • • My head has been killing me alllllll dayyyyyyy • I haven’t really done anything interesting with my makeup bc I don’t want to get judged at school which is funny bc I literally go to beauty school but whatever • • • • #undiscoveredmua #undiscovered_muas #follow4follow #followforfollow #followme #tarteshapetape #tartecosmetics #anastasiabeverlyhills #abhmodernrenaissance #physiciansformula #marykay #colourpopcosmetics #toofaced #toofacedcosmetics #elfcosmetics #eyeslipsface #elfbakedhighlighter #milani #wetnwild #milaniluminoso #makeup #makeupjunkie #selftaught #selftaughtmua #pretty #greenhair #tealhair #glasses #realtechniques #morphebrushes
What is your favorite concealer?  Today I have swatched concealers from three different premium brands . @katvondbeauty LOCK IT TATTOO CONCEALER shade 24,26,28 . @cledepeaubeaute BEAUTE CONCEALER shades HONEY, OCHER, MOCHA . @tartecosmetics SHAPE TAPE CONCEALER shade TAN SAND . #tarteshapetape #tarteshapetapeconcealer #cledepeaubeaute #cledepeaubeauteconcealer #katvond #katvondlockittattooconcealer #kvdlockitconcealer #beautybloggerindia #beautybloggerindonesia #indianbeautyblogger #indonesianbeautyblogger #darkcircles #indianproblems #brownpeopleproblems
Tht extral glam smokey eyes🔥#glittery smokey eyes ..bored of simple smokey eyes☹️...add a pop of glitter 🤩...Should  i film a tutorial on dis look ?  Eyes🔥 @kat.von.d  monarch eyeshadow palette 🔥 @stillacosmetics 🔥Mascara @tartecosmetics ..🔥Lashes @shopvioletvoss fauxmink lashes.. 🔥Face @lagirlcosmetics 🔥 Lips @bourjois_uk.  @kkwbeauty  #makeupartist #eyes #stillacosmetics #stillaglitterandglow #tarteshapetape #lagirlcosmetics #l4l #f4f #igvideos #makeupbyme 💄💄💄💄💄

Loading