Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#tayarbocor

Posts tagged as #tayarbocor on Instagram

668 Posts

Trail #tayarbocor #koyak
SALAM TAHUN BARU HIJRAH  Tak dapat nak bawak anak jalan jauh2 naik moto, sekali tayar belakang bocor daaa ๐Ÿ˜ฌ  #salammaalhijrah #malaysiaboleh #tayarbocor #nasibbaiktimecuti
Bersyukur dulu dengar elok2 masa kelas memandu bab teknikal. Akhirnya berguna juga. #tayarbocor #plushighway
LIMITED EDITION FREE GIFT: CAR AIR FRESHENER buatan Korea imported from Japan! . PERCUMA utk setiap pembelian 3 unit Flatfix. . Terhad 9 unit shj. 1st come 1st served! . . #raymin #flatfix #rayminflatfix #tayarbocor #emergencykit #caraccesories
Dia tengah membuang angin...mereput la mummy dgn zara kt umah arini ๐Ÿ˜ฃ  #tayarpancit #tayarbocor #mycar #myvi #friday
To be honest, she is the best driver i ever had hahaha (true or false) ๐Ÿš™๐Ÿ‘ญ#tayarbocor
5 minit kemudian.  #tayarbocor #lawakmingguini
FLATFIX tools kecemasan yang anda perlu untuk kes seperti ini. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Cara guna juga amat mudah , hanya perlu sambungkan hos Flatfix ke valve tayar dan tekan butang pada botol.  Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang. Dengan jaminan waranti sehingga 2 Tahun ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ COD free area Gombak Selayang Greenwood Batu caves tmn selasih & samudra  Tambahan POS caj  Rm 8 Semenanjung Rm10 Sabah & Sarawak  Untuk lebih keterangan lanjut boleh ๐Ÿ“ฑ Call saya terus or  Whatsapp terus untuk beli, Fendy - 012-6354857  #flatfix #raymin #balikraya #teruspecut #rayminflatfix #1kereta1flatfix #tayarbocor #emergencykit
Nak keje ngan papa ni, cenggini la. Kalau kau jenis bersiap berjam jam, nak bershading hidung la lekat bulu mata pelesu la ape la...ko pg jd retis la, xleh ngan rottw ni.  arini kak tommy carik mana bocor tayar ni pakai air sabun dibilik mandi. da jumpa, mark pakai marker. pastu hakim masukkan cacing. best jugak keje mekanik tayar ni.  tp kan, papa ni jap jap marah aku ni mcm jantan sgt, jap jap suruh buat kije camni. kompius mak nyahhh! awwwww!  #diy #semuaboleh #sayamasihperempuan #perempuanfuhh #idolakusajat #tayarbocor #k
FLATFIX tools kecemasan yang anda perlu untuk kes seperti ini. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Cara guna juga amat mudah , hanya perlu sambungkan hos Flatfix ke valve tayar dan tekan butang pada botol.  Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang. Dengan jaminan waranti sehingga 2 Tahun ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ Sempena Hari Raya Haji - FREE GIFT Stok terhad. Siapa awal msg dia dapat ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ COD free area Gombak Selayang Greenwood Batu caves tmn selasih & samudra  Tambahan POS caj  Rm 8 Semenanjung Rm10 Sabah & Sarawak  Untuk lebih keterangan lanjut boleh ๐Ÿ“ฑ Call saya terus or  Whatsapp terus untuk beli, Fendy - 012-6354857  #flatfix #raymin #balikraya #teruspecut #rayminflatfix #1kereta1flatfix #tayarbocor #emergencykit
flatfix menyelesaikan masalah tayar pancit untuk semua jenis kenderaan..kereta, motosikal mahupun basikal....wassap/kol 0199050233... #tayarbocor #pancit #bocor #tampal #nea #flatfix
seharian berjalan ke pantai bno semata2 member tu nk mee udang....bukan selalu lepak ngn sahabat jauh3..nanti ada rezeki kita set lepak tempat lain pulak......pulau perhentian ke heheh #sesat #minyakhabis #tayarbocor #meeudang  #hujanlebat
FLATFIX tools kecemasan yang anda perlu untuk kes seperti ini. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Cara guna juga amat mudah , hanya perlu sambungkan hos Flatfix ke valve tayar dan tekan butang pada botol.  Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang. Dengan jaminan waranti sehingga 2 Tahun ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ Sempena Hari Raya Haji - FREE GIFT... Stok terhad. Siapa awal msg dia dapat CEPAT..CEPAT...๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ COD free area Gombak Selayang Greenwood Batu caves tmn selasih & samudra  Tambahan POS caj  Rm5 Semenanjung Rm10 Sabah & Sarawak  Untuk lebih keterangan lanjut boleh ๐Ÿ“ฑ Call saya terus or  Whatsapp terus untuk beli, Fendy - 012-6354857  #flatfix #raymin #balikraya #teruspecut #rayminflatfix #1kereta1flatfix #tayarbocor #emergencykit
Mudahnya guna Flatfix ni... ๐Ÿ˜Š semudah ABC je  Dapatkan satu untuk kegunaan semasa kecemasan๐Ÿš˜  Sesuai sgt untuk pemandu perempuan.. time2 nk blk kg ni tkot tayar pancit bole la guna flatfix ni... xperlu nk tukar tayar spare  Merdeka Sales harga asal RM99 Merdeka sale RM79 FREE POSTAGE beb 2 botol dapat RM10 diskaun lagi.. Jangan kata abang tak payung โ˜”  Dm atau Ws ke 01127173557  Dm atau Ws ke 01127173557  Tahniah kerana pilihan yang bijak๐Ÿฑ  #rayminflatfix #flatfix #viral #nakfakta #no1 #semudahabc #merdeka #juara #malaysia #tayarpancit #tayarbocor #bijak
Sorry.  Ini bukan sebab banyak sangat menulis.  Ini namanya buat kerja lelaki tanpa lelaki (tukar tayar). Bye.  #rescueakhwat #tayarbocor  #chonteng
SEMUA ORANG BENCI BILA TAYAR BOCOR DI TENGAH JALAN . Ramai orang juga risau apabila mula memandu takut jika berlaku masalah tayar bocor semasa dalam perjalanan . Kita semua tahu betapa seksanya nak tukar tayar yang bocor terutamanya bagi wanita malah lebih menggusarkan jika ia berlaku di malam hari dan di tempat sunyi . Bagaimana JIKA ADA produk yang dapat menampal tayar bocor . √ TANPA perlu menukar tayar √ TANPA perlu ke bengkel √ Dan ianya dapat dilakukan SEPANTAS 90 SAAT!!!! . WHATSAPP 0173747693 untuk info lanjut/tempahan. . #ezygo #ezygoperak #ipoh #perak #ulukinta #tambun #bercham #tanjungrambutan #tayar #pancit #bocor #tayarpancit #tayarbocor #mudah #pantas #jimat #kereta #motorsikal #basikal #90saatโ € #mestiadasatu #kecemasan #emergency #1kereta #1eazygo #1kereta1eazygo #autoshow #permotoran
FLATFIX tools kecemasan yang anda perlu untuk kes seperti ini. ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ Sempena Hari Raya Haji - free gift Pewangi kereta. Stok terhad. Siapa awal msg dia dapat ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’ฒ 1 botol Rm90 2 botol Rm170 (Diskaun Rm10) 3 botol Rm250 (Diskaun Rm20 + free POS) ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ COD free area Gombak Selayang Greenwood Batu caves tmn selasih & samudra  Tambahan POS caj  Rm5 Semenanjung Rm10 Sabah & Sarawak  Untuk lebih keterangan lanjut boleh ๐Ÿ“ฑ Call saya terus or  Whatsapp terus untuk beli, Fendy - 012-6354857  #flatfix #raymin #balikraya #teruspecut #rayminflatfix #1kereta1flatfix #tayarbocor #emergencykit
FLATFIX apa tu??? Kejap..๐Ÿค” anda pernah lalui saat cemas bila tayar kenderaan anda bocor?  Apa tindakan anda?? ๐Ÿ”ฅ Call ๐Ÿ†˜ orang terdekat minta tolong? ๐Ÿ“ž jauh...tak dapat datang..๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ”ฅ Buka dan tukar tayar spare? ๐Ÿ›  xpandai la..ambik masa (penat) ๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ’ฅ Mintak tolong orang lain tukarkan tayar? ๐Ÿš— takot orang yg nk tolong tu ade niat jahat terhadap diri anda๐Ÿ˜ฑ  Pernah hadapi masalah tu๐Ÿ‘†. Ok..ni penyelesaian dia ๐Ÿ‘‰ FLATFIXโ—๏ธโ—๏ธ Apa Penyelesaian FLATFIX niโ“ ๐Ÿคž mudah dan cepat - tak perlu lagi bantuan orang lain. Buat sendiri je...๐Ÿ‘๐Ÿ’ช ๐Ÿ‘ฉ tak takut lagi tayar bocor - untuk  perempuan, bocor tengah jalan pun boleh picit-picit je..๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ ๐Ÿš” keselamatan terjamin - xperlu risau lagi nak berjalan jauh โžฐ  FLATFIX ni sangat berguna tau! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Tak rugi sebabnya warranty 2 tahun ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Lebih sekali penggunaan / botol ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Biar satu kereta,satu FLATFIX โ—๏ธ โœ… ๐ŸšถJangan ketinggalan โœ… TENGAH promosi ni..rebut cepat โ—๏ธโ—๏ธ โœ… FREE postage untuk promosi merdeka sahaja ๐Ÿš€ โœ…Harga Asal RM99/botol โœ…Harga Promosi hanya RM79/botol sahaja siap free postage lagi... โœ… 2 botol ada diskaun lagi RM10 #siapa nak kasi terlampau banyak diskaun ni?  #stok terhad #siapa cepat dia dapat  Whatsapps segera๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 011-27173557  011-27173557  011-27173557 ๐Ÿ‘TAHNIAHโ— ๏ธanda buat pilihan yang bijak.๐Ÿ˜‡ #flatfix #raymin #viral #rayminflatfix #flatfixviral #tayarbocor #femes #terhad #siapacepatdiadapat #promosi #seagame #sukansea #malaysia #no1 #thankyou
Di saat kita dalam perjalanan ke tempat kerja,terjadi kejadian sebegini. Pastinya ianya suatu pengalaman yang memeritkan & menghilangkan mood ceria pagi anda.  Tools x ada!!! Nat TAYAR ketat & xmahu berpusing!!! Kedai pulak jauh!!! Rakan2 sibuk..xangkat call & mesej!!! Macam mana ni? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ญ Mungkin bagi lelaki, benda ini perkata kecil. Tetapi bagaimana pula bagi perempuan?perempuan mengandung?OKU?  Abang2 TEKSI/GRAB/UBER/CYCLER perlu ada benda ni dalam bonet simpanan kereta anda lantaran masa bekerja di jalan raya sepanjang masa ๐Ÿš•๐Ÿš–๐Ÿšด FLATFIX tools kecemasan yang anda perlu untuk kes seperti ini. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Cara guna juga amat mudah , hanya perlu sambungkan hos Flatfix ke valve tayar dan tekan butang pada botol.  Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang. Dengan jaminan waranti sehingga 2 Tahun ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ Sempena Hari Raya Haji - free gift Pewangi kereta. Stok terhad. Siapa awal msg dia dapat ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’ฒ 1 botol Rm90 2 botol Rm170 (Diskaun Rm10) 3 botol Rm250 (Diskaun Rm20 + free POS) ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ COD free area Gombak Selayang Greenwood Batu caves tmn selasih & samudra  Tambahan POS caj  Rm5 Semenanjung Rm10 Sabah & Sarawak  Untuk lebih keterangan lanjut boleh ๐Ÿ“ฑ Call saya terus or  Whatsapp terus untuk beli, Fendy - 012-6354857  #flatfix #raymin #balikraya #teruspecut #rayminflatfix #1kereta1flatfix #tayarbocor #emergencykit
PROMO MERDEKA 2017 . BELI 2 EZYGO PERCUMA 1FLEUR . HANYA RM75.00 Sahaja. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡Sila Whatsapp saya untuk info lanjut๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0173747693 . PROMO SEHINGGA 31 OGOS 2017 SAHAJA! . DAPATKAN SEGERA SEBELUM KEHABISAN STOK. . #ezygo #ezygoperak #tayar #pancit #bocor #tayarpancit #tayarbocor #mudah #pantas #jimat #kereta #motorsikal #basikal #90saat #mestiadasatu #kecemasan #emergency #1kereta #1eazygo #1kereta1eazygo #autoshow #permotoran #cod #ipoh #ulukinta #bercham #tambun

Loading