Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#tayarbocor

Posts tagged as #tayarbocor on Instagram

813 Posts

Apa itu FLATFIX? . Flatfix adalah satu alat yang bertindak sebagai  menampal dan mengepam tayar bocor dengan hanya 90 saat, atau lebih dikenali ‘instant tyre sealant’ & inflator dimana ianya sesuai dimiliki sebagai alat kecemasan yang dapat membantu menyelesaikan masalah tayar pancit atau bocor . RM 69 exclude postage .  #flatfix #rayminflatfix #sayajual #bazarpaknil #raymin #kaumwanita #kaumhawa #perempuan #tayarbocor #balikkampung #emergencykit #raymintech #kecemasan #carabetulkantayarpancit #tayarpancit #kuala lumpur #ampang #repairtayar #fattahamin #fattzura #neelofa #zulariffin
Petang ni kau dh mula mengecewakan tuanmu.  Hummm  #tayarbocor #xsedar #sekarangdhpecah #sebulangaji #michelin #tracktyre
Asaalamualaikum n smt tgh hari smua.. Ampa dh lunch ka??? Sis nk share 1produk yg sis rasa sgt bagus dan berbaloi.. Nak2 plk pengguna mcm kita nie.. Pompuan..❤❤😍 Meh layan intro dulu no.. Ampa rasa berbaloi x???. Meh wasap sis,kita cerita lbh details 👇👇pertanyaan/pembelian👇👇 www.wasap.my/60125664125 📲0125664125 👇👇support link👇👇 https://www.facebook.com/kksdoubleE2shoppe/  https://www.facebook.com/intandoubleE2shoppe/  #tubeless #basikal #motosikal #kereta #mpv #suv #4x4 #baikitayar #2minit #2yearswarranty #raymin #flatfix #rayminflatfix #tayarpancit #tayarbocor #emergencykit #alatkereta #1kereta1flatfix #repairtayarbocor
RESQUE TONIGHT HP CAMPUS CYBERJAYA  Tayar Pecah? Nak Tampal Dah Tak Boleh.. Kita Tukar Tayar Terus 😬😬 Thanks Bro Percayakan Kami, Hati2 Ride Balik  #tayarpecah #tayarbocor #resque
Selamat pagii semua 😘 subuh dop pagi tadi? Kalau tak gi qada' ah . Rugi satu pahala ,satu nikmat pagi dop subuhh . . . Seronok kan tengok duit banyok gini. Admin doa semua yang follow ig We Fixed It murah rezeki blakee🙌 Rezeki bukan datang dari segi mata wang je,  kesihatan Allah beri,  Kekuatan untuk hidup,  keluarga yang aman bahagia,  mak ayoh masih hidup,  adik beradik sahabat handai yang baik tu semua rezeki tu.  Jangan kufur nikmat. . . Kalau dah dapat rezeki tu,  macam mana nak bersyukur?  Cara dia, awak solat lah cukup 5 waktu.  Jangan la sombong tak solat, tak sampai 5 minit pun angkat takbir. Ni azan dah panggil mu sibuk lagha lagi buat benda bukan bukan pastu complain itu susah ini susah, itu tak kena ini tak kena. Haa check balik hubungan dengan Allah tu guaner rupe nya.  #tazkirahpagi #mogabaikbaiksaja #wefixeditbytsu #repairbasikaldungun #basikalrosak #tayarbocor
sebak d dada xsape taw... perjalanan  masih jauh... ape2 pun kna teruskan.. xbleh naek kte tolak... #tayarbocor
Persoalan yg ramai tanya . Ni lah jawapanya . Dapatkan sekarang dng offer yg best Free postage Free delivery Dengan hanya RM70 je setin 2 tin cuma RM120 JE taw . Boleh belikn tuk isteri trcinta yg guna kereta . Roger sekarang 0134430233 0134430233 0134430233 #flatfix #drtyre #tayarbocor
Assalamualaikum and Good Morning everyone !!! Is a new brand day to start a neeewww principles. . . It's been so long isn't it i didn't post any on this page 😭 So sorry for hanging . Back then i was still looking a way to heal back this business . And there you go... WE FIXED IT kembali beroperasi 💕 . . Oh yaa,  before i forget.. There's new rules and regulation regarding the service provided.  I'm gonna update it more soon.  Stay tune stay still with me okay 😘 I wouldnt be here without you guys support 💪  #wefixeditbytsu #repairbasikaldungun #basikalrosak #tayarbocor #servicemurah
#tayarbocor #pancit#tayar # bocor # penyelesaiantayarbocor
pagi-pagi dah stress dengan anak nak sekolah. sarapan takbsrmpat. dah lambat. jalan jammed. stress terlupa nak cucuk duit kat atm. poket kosong. ermm... pagi-pagi dah buat stress. meh kunyah dulu gula-gula ni.. . ws 0183467046 . 'Tukar mood anda dengan Relaxcing candy' . . Memang terasa kesannya lepas amalkan RC ni.. kesan serta merta dan selamat di gunakan.. Di hasilkan melalui kilang bumiputra mempunyai GMP yang perlukan TEST LAB sebelum di pasarkan.. . Tiada bahan terlarang yang terdpt dlm RELAXCING CANDY ☺ dan terbukti berkesan 👍 . . #janganhisapdadah #tenangiscool #relaxcingcandy #opendropship #school #friday #taksabarnakcuti #stress #jalanjam #jalanjem #jalanjammed #minyaknaik #jalanrosak #tayarbocor #tayarpancit #bosan #susahtidur #ladiesnight
pagi-pagi dah stress dengan anak nak sekolah. sarapan takbsrmpat. dah lambat. jalan jammed. stress terlupa nak cucuk duit kat atm. poket kosong. ermm... pagi-pagi dah buat stress. meh kunyah dulu gula-gula ni.. . ws 0183467046 . 'Tukar mood anda dengan Relaxcing candy' . . Memang terasa kesannya lepas amalkan RC ni.. kesan serta merta dan selamat di gunakan.. Di hasilkan melalui kilang bumiputra mempunyai GMP yang perlukan TEST LAB sebelum di pasarkan.. . Tiada bahan terlarang yang terdpt dlm RELAXCING CANDY ☺ dan terbukti berkesan 👍 . . #janganhisapdadah #tenangiscool #relaxcingcandy #opendropship #school #friday #taksabarnakcuti #stress #jalanjam #jalanjem #jalanjammed #minyaknaik #jalanrosak #tayarbocor #tayarpancit #bosan #susahtidur #ladiesnight
pagi-pagi dah stress dengan anak nak sekolah. sarapan takbsrmpat. dah lambat. jalan jammed. stress terlupa nak cucuk duit kat atm. poket kosong. ermm... pagi-pagi dah buat stress. meh kunyah dulu gula-gula ni.. . ws 0183467046 . 'Tukar mood anda dengan Relaxcing candy' . . Memang terasa kesannya lepas amalkan RC ni.. kesan serta merta dan selamat di gunakan.. Di hasilkan melalui kilang bumiputra mempunyai GMP yang perlukan TEST LAB sebelum di pasarkan.. . Tiada bahan terlarang yang terdpt dlm RELAXCING CANDY ☺ dan terbukti berkesan 👍 . . #janganhisapdadah #tenangiscool #relaxcingcandy #opendropship #school #friday #taksabarnakcuti #stress #jalanjam #jalanjem #jalanjammed #minyaknaik #jalanrosak #tayarbocor #tayarpancit #bosan #susahtidur #ladiesnight
fadzreen_d1198
Macam mana Awak Boleh Masuk Dalam Tayar Saya Yer.. #tayarbocor
PRODUK KEPERLUAN SETIAP KENDERAAN . Sesuai untuk semua jenis kenderaan bertayar tubeless. (Basikal, motosikal, kereta kecil, sedan, mpv, suv, 4x4) . Complete dengan 2 TAHUN WARRANTY. Penyelamat di kala KECEMASAN. . F.L.A.T.F.I.X. 👍 Baiki tayar bocor TANPA PERLU TUKAR TAYAR. 👍 Menampal lubang bocor + Siap pam angin sekali. 👍 Isipadu banyak, tahan lama, kualiti terbaik. 👍 Cara guna yang SANGAT MUDAH, tak sampai 2 minit setel! . Berminat nak standby sebotol dalam kereta?  Klik link di bawah utk wasap kami teruss👇 . #raymin #flatfix #rayminflatfix #tayarbocor #emergencykit #1kereta1flatfix #repairtayarbocor #flatfixrawang
[KENAPA MESTI KENA BELI FLATFIX?] . ✔ Produk yang anda beli dilindungi waranty selama 2 TAHUN ✔ Kuantiti untuk satu tin FLATFIX cukup untuk isi angin tayar kereta, motorsikal, superbike anda. Lepas isi FLATFIX tak perlu lagi dah isi angin ✔ Lepas isi FLATFIX anda boleh guna tayar anda sampai tayar botak. Tak perlu risau tayar bocor lagi sebab FLATFIX akan tampal secara automatik selagi ia berada di dalam tayar ✔ FLATFIX adalah produk untuk tayar bocor yang sangat berkualiti tinggi ✔ Produk ini selamat digunakan dan tidak merbahaya jika terkena kulit. Hanya lap saja kulit anda dengan tisu atau kain ✔ Mudah dibawa ke mana-mana saja. Saiz yang kecil dan ringan ✔ Menampal kebocoran kecil walaupun dah sumbat getah cacing . Harga cuma RM69. Saya jamin anda akan berpuas hati memiliki FLATFIX. . Whatsapp saya 📲01121848623 Atau pm instagram saya Nama: SOLEHIN SHUHADA AGEN FLATFIX RAWANG . #tayarpancit #flatfix #rawang #tayarbocor #sayajual #bazarpaknil #kakimotor #bangsarsouth
TERKINI VIRAL :  #andatahukebilatayarkeretaandaakanpancit? BAHAYA!! Hati-hati buat wanita-wanita & para isteri di luar sana yang selalu drive seorang diri. Masalah kes-kes #tayarpancit  #tayarbocor tidak mengenal tempat, masa dan siapa diri anda. . BOLEH P M TEPI KE NO TALIAN KAMI : www.wasap.my/60182226617/EzyGo . DON’T WORRY…kami boleh membantu anda dengan mudah. #ezygo #pakartayarbocor #heropenyelamattayaranda #pantas #mudah  WHY u all WAJIB dapatkan alat EZY GO ni. ================================== ‼️Dapat elak kelewatan ke office ‼️Dapat elak kelewatan hantar anak ke sekolah ‼️Dapat elak kelewatan ambil anak dari taska ‼️Dapat elak drp rasa panik dan stress ‼️Dapat elak drp ketiak anda melekit ‼️Dapat memelihara makeup anda ‼️Dapat elak drp terlepas appointment penting ‼️Tak perlu lagi tukar tayar spare & mcm2  APA TU EZY GO TYRE SEALANT ??? ============================= EZY GO TYRE SEALANT adalah satu alat yang bertindak sebagai penampal dan pengepam tayar bocor segera. Juga dikenali sebagai "instant tire sealant inflator" di mana ianya sesuai dimiliki sebagai alat kecemasan yang dapat membantu menampal kebocoran pada tayar kenderaan. Sesuai untuk kereta, motor dan basikal yang meggunakan tayar jenis "tubeless". Kenapa Anda WAJIB standby sebotol Ezy GO ni??? KELEBIHAN EZY GO TYRE SEALANT ============================== 📍 Bahan yang digunakan adalah 'Foam' Khas 📍 Tidak perlu tukar tayar 📍 Tayar pancit dapat diselesaikan dalam masa 90 saat 📍 Mudah digunakan 📍 Saiz kecil mudah disimpan dan ringan 📍 EZY GO tahan selama 2 tahun  MCM MANA NAK GUNA EZY GO TYRE SEALANT ??? ========================================== Cara guna dia sangat senang & sangat mudah. Just ikut beberapa langkah mudah ini 👇 Langkah 1 : Goncang botol  Langkah 2 : Buka penutup botol  Langkah 3: Salurkan muncung tiub ke injap tayar  Langkah 4 : Tekan butang dengan kemas Langkah 5 : Pam sehingga tayar kembali kembang  BOLEH PM TEPI KE NO
[SUSAH KE NAK GUNA FLATFIX NI?] . Jawapannya....SENANG SANGAT . 1- GONCANG  2- SAMBUNGKAN TIUB DENGAN VALVE TAYAR 3- PICIT SAMPAI TAYAR KERAS . Dah boleh jalan macam biasa... Tak perlu berpeluh-peluh lagi dah . Whatsapp saya cepat2 📲 01121848623 SOLEHIN SHUHADA . #tayarpancit #flatfix #rawang #tayarbocor #sayajual #bazarpaknil #kakimotor
[KENAPA MESTI KENA BELI FLATFIX?] . ✔ Produk yang anda beli dilindungi waranty selama 2 TAHUN ✔ Kuantiti untuk satu tin FLATFIX cukup untuk isi angin tayar kereta, motorsikal, superbike anda. Lepas isi FLATFIX tak perlu lagi dah isi angin ✔ Lepas isi FLATFIX anda boleh guna tayar anda sampai tayar botak. Tak perlu risau tayar bocor lagi sebab FLATFIX akan tampal secara automatik selagi ia berada di dalam tayar ✔ FLATFIX adalah produk untuk tayar bocor yang sangat berkualiti tinggi ✔ Produk ini selamat digunakan dan tidak merbahaya jika terkena kulit. Hanya lap saja kulit anda dengan tisu atau kain ✔ Mudah dibawa ke mana-mana saja. Saiz yang kecil dan ringan ✔ Menampal kebocoran kecil walaupun dah sumbat getah cacing . Harga cuma RM69. Saya jamin anda akan berpuas hati memiliki FLATFIX. . Whatsapp saya 📲01121848623 Atau pm instagram saya Nama: SOLEHIN SHUHADA AGEN FLATFIX RAWANG . #tayarpancit #flatfix #rawang #tayarbocor #sayajual #bazarpaknil #kakimotor

Loading