Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#terbaik

Posts tagged as #terbaik on Instagram

758.386 Posts

START ORDER Senin, 18 Desember 2017 Pukul 10.00 WIB • • BASIC SQUARE Size 112 X 112 45.000 • Colour : OLD ROSE Warna ini cantiiik bangeeeeeettt,, perpaduan dustik pink, mauve dan moccaa,, #terbaik πŸ‘ŒπŸ‘Œdeep yah aslinya,, akan ada foto real colour malam nanti πŸ’–πŸ’–πŸ’– • Fabric ➑️POLYCOTTON Fabric #polycotton ini sedang hitss,, dikarenakan bahannya yg ringan, nyaman dikenakan, mudah dibentuk, tegakk saat dikenakan daannn warna-warnanyaa GEMEESSHHH 😍😍😍😍 Harganya pun terjangkau πŸ‘Œ • Kualitas jahitan @kamila.wardrobe insyaa Allah terbaiiikk yahh,, lipit super keciiiilll sekaliii super rapihh😍😍 bukan yg lipit biasa,, pengerjaannya super hati-hati dan melewati beberapa kali QUALITY CONTROL ✨✨ sehingga jatuhnya di kerudung cuttingnya lebar yah,, ga kekecilan ukurannya,, bisa digunakan untuk menutup dada ♥️♥️♥️ #bestquality #kamilawardrobe #polycotton #basicsquarekamila #hijabsquare
Baca caption dulu yaaa sebelum kalian order πŸ˜‰πŸ˜˜ Sr. Amber top wolfis mix tangan katun ο»Ώο»Ώο»Ώο»ΏKemiripan : 90-98% ο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώο»Ώ*harga sudah tercantum di gambar (belum termasuk ongkir) πŸ‘‰Fast Response langsung chat aja yaa πŸ“±WA : 083817767456 πŸ†”Line : bismiolshop 🌸 Happy shopping 🌸  #olshopmurahmeriah #barangberkualitas #kejujuranpalingutama #gamis #pakaiansyar'i #pakaianwanita #outher #outherjeans #balotelli #wolfis #recommended #bandung #jawara #shopping #terbaik
Cantik dan selesa 😍 Dapatkan sekarang di www.lakumall.com atau hubungi di talian 1300-22-2299 #setiapmasabernilai  @lakumall_ @lakumallofficial #kitaok #malaysia #trending #viral #love #2017 #terbaik #tvhomeshopping #lakumall #jual #murah #jumanji #shopping #mycybersale #polisevo2 #klwangan #fattzura #mawaraf #gegarvaganza4 #sale #beli #jimat #telekung #rumah #online
Untuk korg yg nk teringin nak pakai iphone tpi x cukup duit korg boleh bli kt @mudah. gadget mereka menjual iphone dengan hrga mampu milik so kalau korg nak bli iphone beli @mudah.gadget . . . . . . .  #iphonemurah #terbaik #seller #wsapjernoktbio #adminnyebaik #kalauxpuashtibolehfacefoface #belitauu πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜™πŸ˜™πŸ‘
Lagi success stories.. Bertalu-talu ... customer hantar testimoni.. Fuh ada yang naik 5 cm . Yang umur 30  ke atas pon masih boleh naik tinggi. Saya jual, saya guide dan pastikan anda naik tinggi. . Berminat untuk dapatkan konsultasi percuma: ☎ Whatsapp : +60 16-503 0860 πŸ“² Wechat : HERBAL_NO1  #terbaik #kasutsukan #murah #berkualiti #tawaranhebat #kasutfutsal #kasutnike #kasutnikemurah #kasutnikemalaysia #kasutnikemurahmalaysia #adidas #adidasmalaysia #kasutadidas #kasutadidasmurah #kasutadidasmurahmalaysia #kamijualonline #futsalmalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger #beautyproduct #dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfume #influencer #bloggermalaysia #mygallery #photooftheday #vsc #phonegraphy #orekelate
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.  Masih mencari #penawar untuk pelbagai penyakit seperti #kecingmanis #darahtinggi #buasir #thyroid #ketumbuhan #alergik #sukartidur dan bermacam masalah kesihatan?  Saya perkenalkan produk "the king of herb" iaitu #ganoni ekstrak mengkudu dan ganoderma.  Jom "rawat sebelum parah , cegah sebelum kena"  Berminat? Jom whatsapp +6018-7730899  Dapatkan harga ganoni mampu milik! Rm90 promo Free postage!  #ganoni #waylife #merawat #mencegah #online #sayajual #ganoniwaylife #terbaik #produkkesihatan #testimoni
Hbday to me cerita nya.. Thanks banget mba e kaka sinar udh kasih surprise nya... Ga bsa d ungkapin dgn kata2 aku nya bah... #terbaik #i^^ u... Thanks smua nya...
Chop n steak for this night  dinner . With my bestfriend oldschool.  Diambil dengan iphone 6S plus. . #photography #townnights #hometowns #photoshoot #photographer #photographylovers #sky #iphone #iphone6s #food #terbaik #akusuka #jalanjalancarimakan #garagekl #dromecafe #steakkapal
Begitulah sebuah persahabatan... Saling menjaga dalam kebaikan, saling menguatkan ketika yang lain lemah, saling menasehati, saling menyayangi, saling mengasihi dan saling mencintai. Sebagaimana kata Rasulullah “seorang mukmin bagi mukmin lainnya laksana bangunan, satu sama lain saling menguatkan” (Muttafaq Ilaih). . . Ukhty : @clarieta_noviana_ πŸ“πŸ“πŸ“ . . FollowπŸ’•@ukhty_repost FollowπŸ’•@ukhty_repost FollowπŸ’•@ukhty_repost . Follow juga yukπŸ”°@sharemanfaat_ . Ayo Tag Sahabat Hijrah MuπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’Œ . . #ukhty_repost #sahabatku #sahabat #teman #kawan #kumpul #sawah #gardenparty #kediri #jawatengah #cadar #sayang #nasehat #nasihat #terbaik #pandeglang #gresik #muslimah #muslim #hijab #rame #seru #asik #selfiee #duniajilbab #kasih #islamituindah #kenangan #bahagia
β¬…πŸŒ›πŸŒ›)) 🌹🌹 .πŸŒ›)))πŸ’‹πŸŒΉGuyyysss,,, cube korang tgk2 igshop  @nurulgadgetliner πŸ’œπŸ™ nie,,, iphone die swmua memang cantikkk gilaaa,, letopppss ,, cun meelcun.. harga dia pun murah kaw2 tauu,,πŸ‘πŸ‘πŸ’š semua oei je,,m x de nk ciplak2 niii,,, πŸ‘€ fapat free gift pulak tuuu ,, byk tqu free gift dia,,, n then,, dia ni ,mg πŸ’―trusted seller tauuu  rrmemang cntikkk,,,....😍😍😍😍 lg letoppps dia biat giveaway  tauuπŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ’ž skraggg niiii .. jom lahhh joinnnn,,, πŸ’–πŸ’–πŸ’‹πŸ˜» ,, taktahu nk cakap apa dahhh,,, iphone die memang cnatik sangat,,, !!! πŸ˜πŸ˜— πŸ˜—support @nurulgadgetliner  n keep supporting !!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜± dah mehhh follow cepattt,,, cepattt ,, pantass pantasss ,,, #jangancakapakktakpayung  ehhh apa tunggu lagi tuuu ,, cepatt lahh,, taktahu ke,, iphone die macam pisnag gorangg tauu,, haaa tapi jangan lah koranag goreng pulakkkk mmmgg jahnm lahh πŸ˜‚πŸ˜ aduii ,, penat dah buat karangan nii ,,, dah dahh , cepat foloow,, ehhh jgn follow jeee,, joinn  sekaliiii giwaway die ,,, nak peomote pun boleyyy ,, 🌸🌸 tapi memang tak rugi lah,,k kalau beli kt sisni,, sbb memang tiptoppp πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🍁 hah,, sorry lah dlm nie byh typooo haha,,, sbb i memang  suaka sgt dgn iphone dr @nurulgadget  nii,, πŸ’–πŸ˜πŸ˜šπŸ’• ok tuu jeeee ,,,byeeee πŸ‘‹πŸ’•πŸ’‹ support n follow  tauuu,, ingattt πŸ˜™πŸ”₯πŸ”₯πŸ‘‘ πŸ’―πŸ’― trusted seller πŸ’‹πŸ’• #jangancakapakaktakpayung #iphonemurah #trusted #support #cantik #gempak #terbaik #cun  memnag terbaikkk πŸ‘πŸ˜πŸ’–πŸ’œπŸ’œπŸ’• jgn lupa juga follow @nurulgadgetliner πŸŒΉπŸ’• 🐝Support 🐝Support 🐝Support πŸ’ͺπŸ’ͺ @nurulgadgetliner πŸ’‹πŸ”₯πŸ’•πŸ’•
β¬…πŸŒ›πŸŒ›)) 🌹🌹 .πŸŒ›)))πŸ’‹πŸŒΉGuyyysss,,, cube korang tgk2 igshop  @nurulgadgetliner πŸ’œπŸ™ nie,,, iphone die swmua memang cantikkk gilaaa,, letopppss ,, cun meelcun.. harga dia pun murah kaw2 tauu,,πŸ‘πŸ‘πŸ’š semua oei je,,m x de nk ciplak2 niii,,, πŸ‘€ fapat free gift pulak tuuu ,, byk tqu free gift dia,,, n then,, dia ni ,mg πŸ’―trusted seller tauuu  rrmemang cntikkk,,,....😍😍😍😍 lg letoppps dia biat giveaway  tauuπŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ’ž skraggg niiii .. jom lahhh joinnnn,,, πŸ’–πŸ’–πŸ’‹πŸ˜» ,, taktahu nk cakap apa dahhh,,, iphone die memang cnatik sangat,,, !!! πŸ˜πŸ˜— πŸ˜—support @nurulgadgetliner  n keep supporting !!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜± dah mehhh follow cepattt,,, cepattt ,, pantass pantasss ,,, #jangancakapakktakpayung  ehhh apa tunggu lagi tuuu ,, cepatt lahh,, taktahu ke,, iphone die macam pisnag gorangg tauu,, haaa tapi jangan lah koranag goreng pulakkkk mmmgg jahnm lahh πŸ˜‚πŸ˜ aduii ,, penat dah buat karangan nii ,,, dah dahh , cepat foloow,, ehhh jgn follow jeee,, joinn  sekaliiii giwaway die ,,, nak peomote pun boleyyy ,, 🌸🌸 tapi memang tak rugi lah,,k kalau beli kt sisni,, sbb memang tiptoppp πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🍁 hah,, sorry lah dlm nie byh typooo haha,,, sbb i memang  suaka sgt dgn iphone dr @nurulgadget  nii,, πŸ’–πŸ˜πŸ˜šπŸ’• ok tuu jeeee ,,,byeeee πŸ‘‹πŸ’•πŸ’‹ support n follow  tauuu,, ingattt πŸ˜™πŸ”₯πŸ”₯πŸ‘‘ πŸ’―πŸ’― trusted seller πŸ’‹πŸ’• #jangancakapakaktakpayung #iphonemurah #trusted #support #cantik #gempak #terbaik #cun  memnag terbaikkk πŸ‘πŸ˜πŸ’–πŸ’œπŸ’œπŸ’• jgn lupa juga follow @nurulgadgetliner πŸŒΉπŸ’• 🐝Support 🐝Support 🐝Support πŸ’ͺπŸ’ͺ @nurulgadgetliner πŸ’‹πŸ”₯πŸ’•πŸ’•
β¬…πŸŒ›πŸŒ›)) 🌹🌹 .πŸŒ›)))πŸ’‹πŸŒΉGuyyysss,,, cube korang tgk2 igshop  @nurulgadgetliner πŸ’œπŸ™ nie,,, iphone die swmua memang cantikkk gilaaa,, letopppss ,, cun meelcun.. harga dia pun murah kaw2 tauu,,πŸ‘πŸ‘πŸ’š semua oei je,,m x de nk ciplak2 niii,,, πŸ‘€ fapat free gift pulak tuuu ,, byk tqu free gift dia,,, n then,, dia ni ,mg πŸ’―trusted seller tauuu  rrmemang cntikkk,,,....😍😍😍😍 lg letoppps dia biat giveaway  tauuπŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ’ž skraggg niiii .. jom lahhh joinnnn,,, πŸ’–πŸ’–πŸ’‹πŸ˜» ,, taktahu nk cakap apa dahhh,,, iphone die memang cnatik sangat,,, !!! πŸ˜πŸ˜— πŸ˜—support @nurulgadgetliner  n keep supporting !!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜± dah mehhh follow cepattt,,, cepattt ,, pantass pantasss ,,, #jangancakapakktakpayung  ehhh apa tunggu lagi tuuu ,, cepatt lahh,, taktahu ke,, iphone die macam pisnag gorangg tauu,, haaa tapi jangan lah koranag goreng pulakkkk mmmgg jahnm lahh πŸ˜‚πŸ˜ aduii ,, penat dah buat karangan nii ,,, dah dahh , cepat foloow,, ehhh jgn follow jeee,, joinn  sekaliiii giwaway die ,,, nak peomote pun boleyyy ,, 🌸🌸 tapi memang tak rugi lah,,k kalau beli kt sisni,, sbb memang tiptoppp πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🍁 hah,, sorry lah dlm nie byh typooo haha,,, sbb i memang  suaka sgt dgn iphone dr @nurulgadget  nii,, πŸ’–πŸ˜πŸ˜šπŸ’• ok tuu jeeee ,,,byeeee πŸ‘‹πŸ’•πŸ’‹ support n follow  tauuu,, ingattt πŸ˜™πŸ”₯πŸ”₯πŸ‘‘ πŸ’―πŸ’― trusted seller πŸ’‹πŸ’• #jangancakapakaktakpayung #iphonemurah #trusted #support #cantik #gempak #terbaik #cun  memnag terbaikkk πŸ‘πŸ˜πŸ’–πŸ’œπŸ’œπŸ’• jgn lupa juga follow @nurulgadgetliner πŸŒΉπŸ’• 🐝Support 🐝Support 🐝Support πŸ’ͺπŸ’ͺ @nurulgadgetliner πŸ’‹πŸ”₯πŸ’•πŸ’•
Aku bersyukur nikmat yang diberikan Allah SWT . Dapat makan sedap. Minum air sedap. Tempat tinggal selesa dan sebagainnya.  Pernah sahabat baik aku bagithu kepada aku dahulu, sekirannya kawan2 lain mintak gula 1biji dari engkau, kau bagila,jangan berkira.. Sampai sekarang aku ingat pesan. Alhamdulilah aku boleh belnja ibubapa . Kawan2 . Kerana rezeki sebiji gula sahaja. Terima kasih sahabat.  Diambil dengan iphone 6S plus. . #photography #townnights #hometowns #photoshoot #photographer #photographylovers #sky #iphone #iphone6s #food #terbaik #akusuka #jalanjalancarimakan #garagekl #dromecafe #steakkapal
Layan final gv4 malam ni #terbaik siapakah calon juara gv4
πŸ˜™πŸ˜πŸ‘« Mendampingi mu itu tidak semudah yang orang bayangkan. Zero ~ HeroπŸ’‘πŸ’Ÿ #terbaik #tersabarr #teristimewa #kebahagiaanku #kesayanganku #cintaku #orangterhebat #mendampingi #susahsenangbersama #cintaselamanya #tidaktergantikan #olehsiapapun #pekerjakerasπŸ’ͺ #gigih #oxygen #hidup #bahagiaku #selamanya #bodyguard #dimanapun #paspampresindonesia #abdinegaraid #tentara #indonesia #sayang #selamanya πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.  Masih mencari #penawar untuk pelbagai penyakit seperti #kecingmanis #darahtinggi #buasir #thyroid #ketumbuhan #alergik #sukartidur dan bermacam masalah kesihatan?  Saya perkenalkan produk "the king of herb" iaitu #ganoni ekstrak mengkudu dan ganoderma.  Jom "rawat sebelum parah , cegah sebelum kena"  Berminat? Jom whatsapp +6018-7730899  Dapatkan harga ganoni mampu milik! Rm90 promo Free postage!  #ganoni #waylife #merawat #mencegah #online #sayajual #ganoniwaylife #terbaik #produkkesihatan #testimoni
Alhamdulillah adek perempuanku menjadi pemenang harapan 3 lomba fashion show, di TMII.  #like4like  #like #terbaik  #sang_juara
- Hai, siapa² yg tengah cari iPhone murah ,original boleh pergi dekat ig iphone_gadjetmalaysia semua iPhone kat sini murah² guys 😱 suka ke tidak? 😁 lagi satu diorang tengah buat giveaway πŸ˜† Bestnyaa.. Yg paling Best hadiah dia iPhone 6😨 guys Best bukan πŸ˜ƒ bukan senang tau orang nak bagi iPhone free tau so tunggu apa lagi jom join giveaway di iphone_gadjetmalaysia maklum lah sekarang ni kan banyak manusia yg meniaga online tapi dok tipu kan lagi² iPhone kan?  Barang tak sampai lah kan.. Dekat iphone_gadjetmalaysia ni korang jangan risau sebab diorang ni memang trusted seller and banyak feedback 😊 kalau korang tak percaya korang boleh pergi tengok dekat ig diorang ok trusted seller ke tidak πŸ˜† #supportselalu πŸ˜‰ #iphonegiveaway πŸ˜„  #trustedseller πŸ‘ #adafreegift 🎁 #iphonegadgetmalaysia 😘 #terbaik πŸ‘ #bestintheworld ♥ #sayanakmenang πŸ™†
- Hai, siapa² yg tengah cari iPhone murah ,original boleh pergi dekat ig iphone_gadjetmalaysia semua iPhone kat sini murah² guys 😱 suka ke tidak? 😁 lagi satu diorang tengah buat giveaway πŸ˜† Bestnyaa.. Yg paling Best hadiah dia iPhone 6😨 guys Best bukan πŸ˜ƒ bukan senang tau orang nak bagi iPhone free tau so tunggu apa lagi jom join giveaway di iphone_gadjetmalaysia maklum lah sekarang ni kan banyak manusia yg meniaga online tapi dok tipu kan lagi² iPhone kan?  Barang tak sampai lah kan.. Dekat iphone_gadjetmalaysia ni korang jangan risau sebab diorang ni memang trusted seller and banyak feedback 😊 kalau korang tak percaya korang boleh pergi tengok dekat ig diorang ok trusted seller ke tidak πŸ˜† #supportselalu πŸ˜‰ #iphonegiveaway πŸ˜„  #trustedseller πŸ‘ #adafreegift 🎁 #iphonegadgetmalaysia 😘 #terbaik πŸ‘ #bestintheworld ♥ #sayanakmenang πŸ™†

Loading