Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#undereyecircles

Posts tagged as #undereyecircles on Instagram

10.238 Posts

Clear your skin at The Hyperpigmentation Clinic. The ONLY specialist clinic for skin of colour. Book your Free Consult today!  #hyperpigmentation, #darkspots, #flawlessskin, #treatmyskin, #harleystreet, #thehyperpigmentationclinic, #nomakeup, #nomakeupselfie, #blackhairandbeauty, #celebrityskin, #asiana, #asianskin, #b4u, #sonytv, #melasma, #darkcircles, #undereyecircles, #blackskin
Relaxation day, was such a success  Great one on one consultations with natural skin care esthetician @girlaboutsong Simple natural ingredients for healthy glowing skin  Use Organic cane sugar, neem honey, apple cider vinegar, rose water and rosehip oil  Check our Facebook for more details or stop in.  #naturalingredients #naturalskincare #vegan #vegetarian #greenfoodsmarketmalabar  #greenfoodsmarket #glowingskin
Air mattress/office sleeping #selfie #freepeople #stuartweitzman #sanfrancisco #brunette #undereyecircles
Girls,, Selalu gunakan daily day cream adeeva sebelum kamu beraktivitas pada dalam ruangan maupun di luar ruangan.. . . Daily day cream dengan kandungan Sunscreen sebagai tabir surya dan alas bedak yang di lengkapi dengan SPF 30 , Berfungsi melindungi wajah dari paparan sinar UV A dan UV B, saat melakukan aktifitas sehari-hari. Menyamarkan noda-noda hitam pada wajah, mencerahkan dan melembabkan wajah.. . . Daily day cream efektif sangat melindungi kamu dari sinar Ultraviolet juga dapat menyamarkan noda hitam pada wajah, whitening agent di dalam nya mampu mencerahkan wajah dgn maksimal.. Buat kalian yang gak suka pakai bedak ini bagus banget di pake, dan yang suka pakai bedak karena rutinitas jangan khawatir karena daily day cream bisa memakai bedak juga loh... Hasil nya glowing dan tahan seharian 😍 . Note: tekstur daily day cream tidak padat, karena isi cream mencetak dalam pot kemasan, sehingga terlihat padat, akan tetapi jika di sentuh sangat lembut, kenyal. Warna cream orange.. . BPOM NA18160104304 - - Tetap jaga kesehatan kulitmu ya ✨
Girls.. mulailah memulai rencana perawatan dengan menganalisa kulit kamu dan mengevaluasi kebutuhan  Kamu. Kita bisa menentukan jenis kulit, kondisi kulit, dan pengobatan terbaik kamu. Penting bagi kita untuk menyusun rencana untuk memastikan bahwa kulit kamu mendapatkan nutrisi dan nutrisi yang tepat. . Jika kamu salah satu yang ingin mendapatkan kulit yang cerah bebas masalah, tidak sulit kok girls, pertama kamu harus punya dulu produk adeeva skincare, langkah selanjutnya kamu nikmatin proses nya dengan pemakaiam rutin dan telaten :) - Oh ya kamu juga wajib tau dulu jenis kulit & permasalahan kulit kamu apa sehingga pemilhan produk nya tepat.. cara nya gampang banget girls, cukup chat admin @adeeva_glow sepanjutnya kamu akan mendapatkan beberapa pertanyaan tentang kulit kamu 😍 . So, tetap jaga kesehatan kulitmu ya ✨
Girls,, apakah kamu salah satu yang mempunya maslaah wajah dengan jerawat ? - - Jerawat menjadi salah satu masalah kulit yang ditakuti, baik oleh wanita atau pun pria. Selain membuat wajah terlihat kusam, bekas luka jerawat yang cukup dalam terkadang juga susah dihilangkan. Alhasil, kulit wajah pun akhirnya menjadi terasa lebih kasar dan kusam ... bikin penampilan mu tidak percaya diri meskipun di tutup dengan make-up.. jangan biarkan hal itu kamu tidak mencari solusi nya.. tentu kamu bisa menemukan cara tepat untuk menghilangkan jerawat kamu, langkah pertama kamu harus punya dulu produk adeeva acne series dan produk penyempurnaan acne treatment lain nya.. selanjutnya pakailah secara rutin sampai jerawat hilang wajah sehat dan cerah alami.. . Acne Night Cream adalah cream malam yang terdapat pada paket acne series yang di formulasikan khusus untuk merawatan kulit berjerwat.. . Jangan lupa untuk tetap jaga skincareing mu ya girls 💕
“I thought they only had those wraps?” Nope! Plant based skin care for the win! I have pretty much the entire skin care line but here I have the Cleanser, Toner, Exfoliating Peel and Repairage Night Cream. Gotta keep that skin on point even without a beat! As much as I love how flawless my skin looks with makeup, I’m too lazy to wear it every day, which is another reason why I need my face clear. I’ve had skin issues in other areas throughout my life (dry, super sensitive skin, really bad eczema) but never my face until I became an adult 😩 This skin care line helps with my breakouts, dark spots, and keeps my skin moisturized PLUS it’s all natural 🙌🏾
A very happy birthday to Paula, one of our amazing Santa Monica Aesthetic Consultants! We hope you had the best day 💚💚. #teamlovely #happybirthday
Rose Water ~  Pure Rose water has incredible properties will help you lighten dark circles quickly. Place two cotton eye pads in rose water and soak them for a few minutes. Now place them on your eye lids. You need to leave it on for 10/15 minutes. Do this daily for 2/3 months will lighten dark circles around the eyes. It has proved to be a very effective for me!  Potato ~  Potato contains natural bleaching agents, which will help to lighten the dark circles and remove the puffiness near the eyes.  1 chilled potato (extract its juice and strain it). Take a eye cotton and dip it into the potato juice and place it on the dark circles. Leave it on for 10/15 minutes and then rinse off with cool water.  Cucumber ~  You can mix equal quantities on potato and cucumber juice or only Cucumber juice. Apply this juice on the dark circles and leave it on for 10/15 minutes. Rinse it off with normal water. Do this regularly to notice the change.  Almond Oil ~  One of the best under eye dark circles oil for delicate skin around the eyes is almond oil. Using almond oil regularly will definitely lighten the skin around the eyes. Gently massage few drops of almond oil around your eyes every night before going to bed.  For free consultation with Chash Call 22551006/7/8  #chashofindia #kuwait #kuwaitcity #beauty #kuwaitinsta #kuwaitinstagram #therapy #hair #hairsalon #healthy #spa #kuwaitpic #undereyecircles #quotes #health #cosmetics ‎#kuwaiti #q8 #q8instagram #diy #dubai #ksa #bahrain #qatar  #ayurveda #hair #organic # natural #henna  #الكويت #كويتيه  #كويتيات
Undereye filler. 💉👀 Belotero 1 syringe.  After pic taken immediate after.  Instant results.  Will improve over a week.  Results last for up to 1 year.  #fillers#undereyecircles#undereyefiller#hyaluronicacid#beautiful#eyes#likeforfollow#lasvegas
Highlight with our Be Bright Illuminating Concealer for a blendable, light formula that won’t crease ❤️
Notox Cream works to smooth the appearance of expression lines and wrinkles caused by facial muscle contractions around the forehead, eye, nasal folds and lip areas without the need for Botox. This could be a perfect gift this Christmas, buy in Blush Beauty Salon for £65.  For more information or to see a range of the other products we have on sale please come into the salon!  blushbeautylounge.me.uk carolinepermanentmakeup.com⠀ ⠀ Blush Beauty Lounge ⠀ 1120 Christchurch Road ⠀ Bournemouth ⠀ BH7 6DT⠀ 07561 432639⠀  #naturalskincare #skincare #nowrinkles #preventative #botox #injections #filler  #natural #glowingskin #antiaging #healthyskin #undereyecircles #cosmetic #aesthetics #skincareroutine #skinexperts #beauty #weloveourcustomers #gift #salon #bournemouth #beauty
I was so excited to find this @deciem product stocked in a store in Leeds. Can't wait to get using!
Perawatan badan itu juga penting banget loh girls.. jadi jangan hanya wajah saja yang di rawat tapi perawatan badan juga itu harus ! . Nah biar gak belang wajah sama tangan yuk pakai rangkaian body treatment dari Adeeva Body Whitening By @adeeva_glow. salah satu produk ter best seller Dari Adeeva skincare.. . Karena bersifat permanent bukan putih saat pemakaian saja ya :)
Girls, Apakah paket ini adalah salah satu rangkaian series yang kamu pakai ? Yaps dear Paket Complete WS,  Best seller adeeva whitening series di lengkapi dengan flawless brightening serum "serum glowing" - - Tidak ada beda nya dengan rangkaian whitening seties basic hanya saja terdapat tambahan glowing serum tentu Hasil akanlebih sempurna jika di padukan dengan serum. Dapat mempercepat proses selama perawatan.. Ini salah satu paket yang sangat Ter best seller dari produk kita lh girls :) , - - (super glowing system) tentunya proses lebih maksimal, perpaduan terbaik dari serum glowing dan paket whitening series membuat paket ini banyak di gemari, karena khasiat yang telah terbukti , teruji klinis mampu mencerahkan kulit wajah, menghilangkan flek hitam dan kerutan, membuat wajah tampak kenyal dan glowing. . Harga lebih hemat jika paket komplit loo girls 😍 . . 1 Paket terdiri dari: - Brightening Night Cream (Glowing night) - Daily day cream (Glowing day) - Facial Wash "WS" - Face Toner "WS" - Calming gel - Flawless Brightening serum "Serum Glowing" . . Tetap rawat kesehatan kulitmu ya ✨
#menaissance part 1: Kicking off my series for men today 🙌🏻. Women are not the only ones getting in on the maintenance game - more and more men are realizing that getting their #tweakments and maintenance is important.  I have personally seen an uptick in my clinic and wanted to share some of the most common procedures for men.  One of my favorite patients this week was dragged in by his daughter and he was ecstatic after seeing his results.  This #handsome gentleman came in to correct the “tired” look - he was losing some volume under his eyes causing #undereyecircles which I corrected using an #injectable #hyaluronicacid. Stay tuned to the end for the #beforeandafter. 👩🏼‍⚕️💉🧔🏼💙 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 To see me as a patient in my Miami private practice, please contact my office by phone or email and ask for a consult with Dr. Vega 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 ☎️: 305-665-6166 📩: cosmetics@mayoralderm.com 💻: www.mayoralderm.com 👤: drjanellevega 🐦: drjanellevega 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 For more before/after photos you can visit my website or my Facebook page. These are my actual patients. 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 Images are © Janelle Vega, MD. Please do not use or distribute images herein without written permission.
Girls.. sudah tau kan paket ini ? Yaps, whitening series basic, ini solusi buat kulit kamu yang kusam tidak berjerawat.. . Adeeva whitening series basic di gunakan untuk kulit tidak berjerwat, jika kulit kamu tidak punya permasalahan dengan Acne kamu bisa mencoba paket ini :) - - Teridiri dari: - Brightening Night Cream ( glowing night ) - Daily Day cream ( glowing day ) - Facial Wash "WS" - Face Toner " WS" - Calming Gel - Tetap jaga kesehatan kulit kamu ya girls 💕
Concealing my way through life like...🤣🤣🤣 Ո՞րն է ձեր ամենասիրելի քողարկիչը ( #concealer ) Ես ամենից շատ հավանում եմ #macprolongwear , #maybellinefitme -ն և #artdeco LONG WEAR ապրանոատեսակները։ Ասեմ ավելին՝ մի ամբողջ մանրակրկիտ տեսանյութ ունեմ նվիրված քողարկիչներին 😉 Այդտեղ շատ անմիջական կերպով բացատրում եմ նրա դերը մեր կյանքում և թե ինչպես կարելի է այն օգտագործել։ Խնդրեմ 😁😁😁
🎁Wednesday, 12/13 is the last regular shipping day so get your shopping done today on the most popular items this season! Message me so you can cross someone off your list!

Loading